CoronaBuitenland

‘Het is 70 kilometer lang!’ – ’s Werelds grootste truckerskonvooi komt aan, Trudeau neemt de benen

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

De eerste trucks van het grootste truckerskonvooi ter wereld zijn vrijdagavond aangekomen in de Canadese hoofdstad Ottawa om te protesteren tegen de vaccinatieplicht die is ingesteld door premier Justin Trudeau. Er wordt ook wel gesproken van ‘medische tirannie’.

Het Vrijheidskonvooi komt vanuit alle uithoeken van Canada en zelfs de Verenigde Staten naar Ottawa. Overal ter wereld verenigen truckers zich en organiseren ze protesten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zo kondigde Brian Von D, initiatiefnemer van ‘Convoy to DC 2022’, aan dat truckers vanuit Californië gaan afreizen naar Washington. “Hierna is Amerika aan de beurt,” zei hij. Ook in de EU organiseren vrachtwagenchauffeurs zich.


Het Canadese konvooi bestaat uit zo’n 50.000 trucks. “Het is 70 kilometer lang,” zei woordvoerder van het Vrijheidskonvooi Benjamin Dichter tegen de Toronto Sun. “Ik heb beelden gezien die vanuit een vliegtuig zijn gemaakt. Het is indrukwekkend.”


Premier Trudeau, die zijn woning in Ottawa om veiligheidsredenen heeft verlaten, zei dat het konvooi een protest is van ‘een marginale minderheid’, die niet representatief is voor het gedachtegoed van de Canadezen.

Trudeau liegt: er vindt een opstand plaats. Media en overheid bagatelliseren het konvooi omdat ze bang zijn. Hoewel Trudeau sprak van een ‘klein’ protest zei politiechef van Ottawa Peter Sloly dat er een ‘enorme’ demonstratie gepland staat.


Scott Moe, de premier van de provincie Saskatchewan, heeft zich uitgesproken tegen de vaccinatieplicht voor truckers:


[Zero Hedge]

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
snappie
snappie
2 jaren geleden

Nou nog hier in dit land, van groningen tot maastricht

Loisss
Loisss
2 jaren geleden

“Trudeau, die zijn woning in Ottawa om veiligheidsredenen heeft verlaten, zei dat het konvooi een protest is van ‘een marginale minderheid’, die niet representatief is voor het gedachtegoed van de Canadezen.”

Hahaha, laat me niet lachen, dat is natuurlijk de grootste onzin wat hij daar verkondigt. Het wordt hem behoorlijk warm onder de voeten. De angsthaas!
Canada als eerste, de andere landen volgen heel erg snel en dan zijn de regeringsleiders en het Schwabkabinet nergens meer!

Het is geweldig om te zien deze samenwerking over heel de wereld met deze konvooien!

Lostson
Lostson
2 jaren geleden

Die 50K die in de media geroepen wordt klopt niet. Als de stoet 70 kilometer lang is zijn de trucks zonder tussenruimte maar 1.4 meter lang. Ergens kloppen de getallen niet.

Teuwen Henri
Teuwen Henri
2 jaren geleden

het mensdom wordt eindelijk wakker

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x