Homepagina » Buitenaards » New York heeft donderdagavond bezoek gekregen van UFO’s, van buitenaardsen, stelt deze populaire radiopersoonlijkheid
New York heeft donderdagavond bezoek gekregen van UFO's, van buitenaardsen, stelt deze populaire radiopersoonlijkheid

New York heeft donderdagavond bezoek gekregen van UFO’s, van buitenaardsen, stelt deze populaire radiopersoonlijkheid

Inwoners van New York keken donderdagavond geschrokken op, toen ze de lucht plotseling blauw zagen kleuren.

Het lichtspektakel leek mysterieus te zijn, waarna de geruchtenmolen over aliens al snel viral ging op social media.

Volgens de mainstream media was de oorzaak van de gloed te vinden bij een energiecentrale in de wijk Queens, waar een transformator zou zijn ontploft.

Iets heel anders

De populaire radiopersoonlijkheid Lionel stelt dat de blauwe gloed te maken had met buitenaards leven.

“De ontploffing van een transformator in Queens? UFO’s. Buitenaardsen. Hoe ik dat weet? Omdat de overheid zei dat het niet zo was,” zei hij in een video op YouTube, die inmiddels ruim 60.000 keer bekeken is.

“Denk jij echt dat de autoriteiten van de Verenigde Staten of van New York je de waarheid gaan vertellen over UFO’s of buitenaards contact?” vroeg hij.

“Heb je al die beelden gezien die mensen hebben gemaakt met hun telefoons? Het was volgens mij iets heel anders dan een ontplofte transformator,” aldus Lionel, die geregeld op RT te zien is.

Propaganda-afdeling

De overheid en de media, die de propaganda-afdeling van de overheid vormen, liegen constant en vertellen je niets, klonk het.

Hij merkte op dat de media nooit kritische vragen stellen. “Ze praten niet over 9/11, zelfs niet in New York.”

Journalisten stellen geen vragen over 9/11 of die blauwe lichten in de lucht afgelopen donderdag, omdat ze doodsbang zijn hun baan te verliezen, zei Lionel.

Hij merkte op dat op YouTube allerlei beelden staan van UFO’s en lichtbollen in New York, onder meer in de buurt Chelsea.

Multidimensionaal

“Maar de media willen het daar niet over hebben.”

De media hoeven volgens Lionel niet te achterhalen of de UFO’s afkomstig waren van bijvoorbeeld Zeta Reticuli, hoeveel lichtjaren ze afgelegd hadden en of ze al dan niet multidimensionaal waren.

Ze hoeven er alleen maar over te berichten.

Vijf redenen

“Zodra ze zeggen dat er niks te zien is, is er iets te zien,” zei hij.

In een tweede video noemt Lionel vijf redenen waarom de mainstream media de opdracht hebben gekregen om te liegen over UFO’s en buitenaardsen.

In de beschrijving van zijn video citeerde hij wijlen Apollo-astronaut Edgar Mitchell, die gezegd heeft dat de aarde is bezocht door aliens, dat er schepen zijn gecrasht en dat er lichamen zijn geborgen.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: Twitter/Ken Ferrante

[Lionel Nation]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Laat ik vooropstellen dat ik niet weet wat de kleur van licht is bij een ontploffing van een transformatie huisje.
  Voorop gesteld dat het om een transformatie huisje gaat….
  Maar allemachtig nog aan toe kunnen we niet ophouden met elke keer de Aliens erbij te betrekken….alsof die dachten hee bijna kerstmis we gaan even naar NY………Gezwets allemaal ……

  22 likes
  • Het gelieg van de veelal angstige media over Ufo’s is nog vele malen erger dan dat over nine eleven, de MH 17,, de Russische hackings enz……
   De buitenaardsen bestaan al veel langer dan wij, aardbewoners.
   Niets om je druk over te maken, behalve misschien wat religieus geindoctrineerden.,

   23 likes
  • Inderdaad Louise, “Gezwets allemaal”
   Heb even genoten van de “fantast-ische” reacties.
   De uitleg is heel simpel.
   Laat ik even in het klein beginnen:
   Iemand wel eens laswerkzaamheden gezien als het donker is en zwaar bewolkt?
   Lassen is een gecontroleerde kortsluiting waarbij op het punt van de kortsluiting het zo heet wordt dat het metaal smelt en metaaldelen aan elkaar worden gesmolten.
   Het lichtverschijnsel is behoorlijk intens en de kleur is kenmerkend voor een kortsluiting; blauw/violet.
   Een kortsluiting in een hoogspanning onderstation (waar hier sprake van was) kun je vergelijken met laswerkzaamheden maar dan pakweg een paar duizend keer zo sterk.
   Als het dan ook nog eens donker is en er hangt een lage bewolking, dan wordt dat intense licht weerkaatst tegen de bewolking en is dan zichtbaar als een helle lichtvlek.
   Dan die z.g. stralen; dat is een effect wat elke fotograaf kent: lens flare.
   Het vermogen dat vrijkomt bij een kortsluiting in een hoogspanning transformatorhuis of onderstation kan zo enorm zijn dat het lijk alsof er een enorme bom explodeert, en ja, zo’n kortsluiting kan minuten lang aanhouden als daar ook nog eens een grote vlamboog bij ontstaat die ook blauw/violet gekleurd is.
   Dat wat op YT gedumpt wordt is minstens 95% B.S.

   11 likes
   • Hallo infootje, nou dat klinkt tenminste logisch ,ik had al een filmpje gezien in een Belgische krant enzag dat het een ontploffing was….. ik ben best van de fantasie maar soms denk ik jongens een tandje minder aub……thanks voor de uitleg…. 👽

    4 likes
   • Er is niks bekent bij grondpersoneel in Amsterdam van een ontploft ,,transformatorhuisje en lassers maken zoveel licht niet….er wordt wel vaker gelast in A,dam. was het ook niet. zeggen dat buitenaardsen het moeten zijn is net zo dom en irritant als een verklaring geven die net zo gek klinkt.

    1 likes
  • Lazers die ook in Californië zijn gebruikt om huizen en auto’s te vernietigen.

   Blue Beams Caught On Film: Take out Power Lines in NYC
   https://www.youtube.com/watch?v=h8tJyXKTmEY

   6 likes
  • Ik sluit me helemaal aan bij bovenstaande wat Louise gezegd heeft.

   5 likes
 2. @Plato
  God bestaat niet..
  Aliens,of een mensheid die verder is qua techniek en verder kunnen reizen dan ons zijn er en waren er vroeger al.Zie piramides en stone henge enz enz..of geloof je nog steeds dat hun die gemaakt hebben .Stenen van 100 ton..In een tijd zonder wielen..
  Fijne jaarwisseling

  4 likes
  • @Predator,
   Ben het eens met de voorbeelden die je benoemd,de Piramides of Stone Henge,de tekeningen op de grond in ik dacht Zuid Amerika,je kunt ze alleen zien als je in de lucht bent,hoe kon een mens dat gedaan hebben?
   We konden toen nog helemaal niet vliegen,leuke en vooral een onafhankelijke geest van de radio in NY,blij dat er nog zulke mensen zijn,beetje tegengas bij al die leugenaars.

   2 likes
  • @Predator God bestaat voor jouw niet ,..dat is heel wat anders dan beweren dat…..enz.
   m.a.w. je beweert iets ,waar je niets van af weet.

   1 likes
 3. De goedaardige ETs komen pas meer tevoorschijn als de liefde trilling hoger wordt. En de liefde trilling is vrij laag nog steeds en zeker in grote steden.

  Ik heb een keer een meditatie gedaan. Ik visualiseerde liefdes energie die in mij kwam en die als een bol om mij heen steeds groter werd. Ik liep daarna op instinct naar de andere kant van mijn huis en ik keek omhoog en zag ruimteschepen van ETs, 1 was heel snel precies op het moment dat ik omhoog keek en daarna kwam er nog 1 die bleef hangen en verdween daarna uit zicht. Ik woon in een dicht bevolkt gebied dus ze waren wel ver weg.

  Mijn meditatie was met de muziek Lokah Samastah Sukhino Bhavantu.

  2 likes
  • Dan zal je nog héél lang moeten wachten. Oorlogen en terreur, vervuiling en vernietiging kun je niet oplossen met “meditatie”. (Na “2000” jaar bidt men nog steeds ─ongeduldig en smekend─ om de komst van bijvoorbeeld “Jezus”.)

   Misschien dat jij wel “zuiver” bent, maar niet de wereld, dat is eerder een soep van allerlei.

   Ikzelf zal vast niet echt zuiver zijn omdat ik eerder sceptisch en voorzichtig ben ingesteld tegenover “alternatieve” waarheden die vaak ondergronds ontstaan door een groepje mensen die niet eens zijn met de actualiteit of met de realiteit en de waarheid zoeken in de extreme of in de uiterste denkwerelden.

   Hopelijk voor jou dat de goedaardige ET (misschien wel “Jezus”), jou uitkiest voor een lieve ontmoeting onder vier ogen. Ik wens het u en jou vrienden van harte toe en uiteraard ook een gelukkig nieuwjaar! 😉 🙂

   3 likes
  • lijkt me dat we de realiteit moeten veranderen door de informatie die op ons afkomt te filteren. Het nieuws zit vol met nare beelden en verhalen , die verlagen vanzelf de trilling. TV is waardeloos en tijdverspilling. Toch zijn de meeste mensen zo verslaaft aan de overwegend negatiefe media dat dit de trilling van onze realiteit zodanig veranderen dat de deur van goede afgesloten blijft. Alleen kun je weinig uitrichten tegen die trend en alleen als het merendeel van de bevolking wakker wordt zal de realiteit ten goede veranderen…

   1 likes
 4. Het waren geen aliens die deze explosies veroorzaakten, maar leden van de deep state die gebruik maakten van directed energy weapons.

  Blue Beams Caught On Film: Take out Power Lines in NYC
  https://youtu.be/h8tJyXKTmEY

  Deze orb zou wel van buitenaardsen zijn geweest die ter plaatse waren om de situatie in de gaten te houden en, indien nodig, in te grijpen. We moeten ons wel realiseren dat buitenaardsen hier niet zijn om ons handje vast te houden en alle fratsen van de deep state te voorkomen. Dat zullen wij helaas zelf moeten doen.

  Is this Orb Causing NYC Power Issue?
  https://www.youtube.com/watch?v=aHvD-hxfEx0&feature=youtu.be

  5 likes
 5. Sommige mensen overdrijven wel erg met hun aliengedoe. Het is klaar en duidelijk bewezen dat het een ontploffing was van een transformator die een deel van de stad voor stroom voorziet. Een tijd lang hebben deze mensen daardoor ook zonder stroom gezeten vanwege deze ontploffing. Soms faalt menselijke technologie en het is geweten dat veel van die elektriciteit-transformators in Amerika erg verouderd zijn.

  (Maar hooh ja… het zijn weer die “aliens” die met onze voeten spelen en de regering “liegt” en de brandweermannen, de regering en de wetenschappers liegen.
  Alsof de complotiers en fantasten totaal geen leugenaars zijn?!
  Binnenkort zullen er wellicht zogenaamde “amateurbeelden” te zien zijn op YT van zogezegd vlak “voor” de ontploffing waar twee lichtjes boven zweven en deze dan als het bewijs beschouwd worden door een handvol believers dat het de ufo’s waren. Met wat fotoshoppen moet dat wel lukken zeker, he?)

  Sorry dat ik mij hier weer kom bemoeien. Af en toe kom ik “half-slapend” op onder andere deze site terecht.

  Ja! Ik geloof wel in buitenaards leven. Zonder meer!
  Maar ik geloof niet dat ze de moeite nemen om op “eigen” risico ons daarmee lastig te vallen, laat staan een akkoord zouden gesloten hebben met een regering van bedenkelijke reputatie. Want daar wordt ook heel wat over gespeculeerd (Oh “heilige” Trump ─of “heilige Republiekein”─ nog aan toe, man!).

  Ha! Oudjaar is bijna om. Benieuwd welke boeiende, maar onwaarschijnlijke, gedachtekronkels er in het nieuwe jaar uit de hoed worden getoverd.

  3 likes
 6. Tijd voor de grote schoonmaak. Het is Aartsengel Michaël die Wall Street schoonveegt?

  2 likes
 7. Aliens hier, alliens daar, aliens zijn er overal. Volgens sommigen althans. Ze zegge ook dat God is geschapen naar het beeld van Aliens.

  1 likes
 8. Aliengedoe en aliens , kijk aliens bestaan of ze bestaan niet. 1000 keer cry wolf veranderd daar niets aan.

  Wat er wel veranderd is hoe mensen op informatie reageren , als er straks echt iets gebeurt zal niemand interesse hebben.

  Kijk transformatorhuisjes die zo ontploffen lijkt me niet waarschijnlijk. Als dat wel het geval was hadden we dit phenomeen all eerder in het nieuws gezien. Ook die alien masker met als doel om alles belachelijk te maken is erg verdacht (niemand lachte echt)…. ook zijn er op meerdere plaatsen (Kenner louisiana (googleit)) dit soort phenomenen waargenomen.

  Uiteindelijk wordt iedereen moe van het zoeken naar de waarheid , en wordt alles geaccepteerd wat de media ons voorschotelt… (een man in new york zei lettelijk , ‘ik wacht tot cnn me verteld wat het is’)

  Persoonlijk twijfel ik of hier ‘aliens’ in het spel zijn. Wel opmerkelijk is het dat de zonneactiviteit was toegenomen (verband). Ook is een dag later iets in dublin waargenomen (zelfde kleur) (hoax?)

  Relatie met zonneactiviteit (mininova zon) :

  https://www.youtube.com/watch?v=t_sFGUPcdrI

  1 likes
 9. Hierbij wat voorbeelden van hoogspanningskortsluitingen:
  https://www.youtube.com/watch?v=B3zltVGa5sk

  0 likes
 10. EMP op een bolthole.

  0 likes
 11. @ Frits
  Inderdaad ,ik weet niet of god bestaat, maar niemand niet en U dan ook niet..
  Kan ik toch gelijk hebben..

  0 likes
 12. 4 Buitenaardsen schepen hebben een ge-Militairiseerde Tesla energie centrale /ding buitenwerking gesteld.
  Sinds kort dalen een deel van de schepen af tot op ongeveer 640 mijl , op sommige plaatsen zelfs tot op een paar kilometer om buitenaardse mensen te droppen die de komende tijd zullen assisteren tijdens de transitie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...