Homepagina » Het Complot » New York herdenkt 9/11: Het complot achter de vallende torens
New York herdenkt 9/11: Het complot achter de vallende torens

New York herdenkt 9/11: Het complot achter de vallende torens

De dag die alles veranderde: 11 september 2001, in de Amerikaanse volksmond nine eleven genoemd, wordt donderdag voor het twaalfde jaar herdacht. Het is 13 jaar geleden dat de Twin Towers in New York werden verwoest. Bijna 3000 mannen, vrouwen en kinderen kwamen om het leven bij de aanslagen.

Tot op vandaag biedt 9/11 een vette kluif voor wie van complottheorieën houdt. Is 9/11 een grote samenzwering van FBI, CIA, de regering Bush, het Pentagon en grote corporaties? Of zijn er nooit echt vliegtuigen in de torens gevlogen, maar werd alles met hologrammen in scène gezet?

De ineenstorting van WTC7 is één van de speerpunten bij de complottheoretici. WTC7 was een kleinere toren, 174 meter, waar veel Amerikaanse overheidsbedrijven waren gevestigd. Ook de CIA had er een kantoor. Een brandend gebouw zou niet zomaar moeten kunnen instorten. Daarnaast berichtte de Britse zender BBC al over de instorting van WTC7 nog voordat de toren daadwerkelijk inzakte.

Er zijn verschillende architecten en bouwkundige ingenieurs geweest die hebben gezegd dat het onmogelijk is dat twee torens van ongeveer 415 meter hoog recht naar beneden zijn gestort. Vaak wordt gezegd dat er explosieven zijn gebruikt om de torens op die manier te doen inzakken. In YouTube-fragmenten wordt ingezoomd op delen van de torens waar er net voor de instorting ontploffingen te zien zouden zijn, veel lager dan waar de vliegtuigen de torens raakten. Van die explosieven zouden er tussen het puin ook sporen zijn ontdekt.

Larry Silverstein is een joods-Amerikaanse handelaar in onroerend goed. Twee maanden voor de fatale aanslagen komen de WTC-torens in zijn handen. In het lease-contract staat letterlijk dat hij het recht heeft om de torens te herbouwen als ze verwoest zouden worden. Na de deal in juni 2001 sluit hij ook een riante verzekering af met 24 maatschappijen.

Silverstein werd op 11 september 2001 op de hoogte gebracht van wat er gaande was in zijn torens. “Misschien is het tijd om ze te laten vallen,” zei hij tijdens een telefoongesprek, wat koren op de molen was voor de sceptici.

In het rapport van de officiële onderzoekscommissie naar de aanslagen staat dat de zwarte dozen van de twee vliegtuigen die zich in de twee torens boorden, nooit werden teruggevonden. In een vliegtuig zitten twee zwarte dozen, gemaakt uit materiaal dat bijna niet te verwoesten valt. Complottheoretici vragen zich af hoe het kan dat paspoorten van enkele daders wel werden teruggevonden, enkele stukjes papier, en de zwarte dozen niet. Twee mannen die puin hielpen ruimen op Ground Zero beweren in een boek dat ze wel degelijk drie van de vier zwarte dozen hebben teruggevonden.

Volgens een populaire complottheorie rond 9/11 klopt het niet dat het een vliegtuig was dat zich in het Pentagon heeft geboord. Het zou gaan om een Amerikaanse raket, zo is de gangbare uitleg. Veel reportages proberen aan te tonen dat het gat in het Pentagon te klein is voor een passagiersvliegtuig. Ook wilde het Pentagon nagenoeg geen beelden van het gecrashte vliegtuig vrijgeven.

In de dagen voor 9/11 werd op de beurs zeer hard gespeculeerd tegen een daling van het aandeel van American Airlines en Boeing. Waarom toonde CNN zo snel beelden van feestende Palestijnen, beelden waarvan de zender later moest toegeven dat ze een jaar oud waren? En was Osama bin Laden geen Saoediër met wiens familie de Amerikaanse overheid en de familie Bush decennialang goede zaakjes hadden gedaan?

De Amerikaanse regisseur Dylan Avery maakte enkele documentaires waarbij hij vraagtekens plaatste bij verdachte zaken rond de gebeurtenissen van 11 september 2001. Hieronder is zijn film ‘Loose change’ te zien. “Hoe meer ik eraan werkte, hoe meer ik ervan overtuigd raakte dat er veel meer aan de hand is,” zei hij vaak.Vond je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

85 reacties

 1. De torens zijn niet “recht” naar beneden ingestort.
  De torens zijn boven het zwakke punt, daar waar de vliegtuigen de torens zijn ingevlogen, ingestort.
  Daarna is alles verder in elkaar gezakt. De brokstukken, veelal tientallen meters groot vlogen alle kanten op, en kwamen ook op nabijgelegen torens terecht.
  Deze beelden zijn gewoon te vinden op het internet.
  Er is zelfs een duidelijk filmpje waarin, door de stofwolken heen, het bovenste deel inzakt op het onderste deel, kantelt en dan naar beneden stort, dus hoezo gecontroleerde instorting.

  Als er een conspiracy was, dan was niks doen het beste, en er daarna misbruik van maken…

  9 likes
  • heb jij t Verstand van n walnoot?

   Een gebouw kan niet in zn eigen footprint storten zonder explosieven.. dit overstijgt de natuurkundige wetten!

   18 likes
   • ah? Ik denk dat je een handboek natuurkunde moet ter hand nemen 🙂

    6 likes
    • onmogelijk JA!!!!!!! want als er geen explosieven (onder ) in het gebouw hadden gezeten dan hadden de vloeren op elkaar gestapeld moeten zijn (pancake effect) en had de stalen constructie er gedeeltelijk nog gestaan.. nu stort alles in en verpulverd tot stof.. Dat gebouw is gvd gebouwd om vliegtuigen te kunnen weerstaan!!!! in dit verhaal dus onmogelijk en daar veranderd geen een wiskundig boek iets aan!!! ik ben al 8 jaar bezig met deze materie.. als jij het originele verhaal geloofd dan ben je gebrainwashed of ben je bang v de waarheid!

     14 likes
     • What about building zeven?? het gebouw waar geen vliegtuig in is gevlogen en geheel in zn eigen footprint stort.. door Nederlands explosieven specialist zegt dat dit duidelijk werk is van demolition experts, dan geloof ik wat hij verteld samen met het zien vallen van vele gebouwen die zijn neer gehaald door demolition werk beelden die iedereen wel kent, dan luister ik naar mn gevoel en die zegt dat er opzet in spel is!! en dat bbc 24 min van te voren verkondigt dat het gebouw is gevallen terwijl het gebouw nog gewoon achter de vrouw staat, die het verhaal van het gevallen building seven staat te verkondigen.. dan word ik achterdochtig, van af die dag ben ik me gaan verdiepen in de leugens van de media.. en als Cees Hameling professer media wetenschap 0p Nederlandse Universiteit verteld dat je de media niet zo maar moet geloven, en dat je zeer achterdochtig moet zijn naar wat de media ons verteld.. dan luister ik naar mn gevoel mn gevoel heeft me nog nooit in de steek gelaten.. en ja al 8 jaar een hobby, mss iewat vreemde hobby maar mijn hobby!! Kben gelukkig kijk geen tv en verlies geen tijd aan series of wat dan ook tijd, check alle nieuwsbronnen ook de mainstream..en wat ben ik er mee opgeschoten.. Ik denk voor mezelf, dat ik verder kijk dan mn neus lang is.. geleerd in wat voor illusie ik leef.. lachen om de mainstream media die onlangs weer n flater zijn begaan de NOS 🙂 met het manipuleren v beeld en geluid materiaal v Puttin.. om maar een puntje te benoemen.. kan nog uren doorgaan, wat jaren.. maar heb daar geen zin in!

      Maar vertel mij eens, wat doe jij hier eigenlijk Mr Cry? je hebt t over, ik citeer..

      wat heeft het je eigenlijk opgeleverd? Ben je er rijk van geworden? Gezonder? Gelukkiger? Heeft het jezelf of je eventuele partner en/of kinderen een beter leven gegeven?

      wat doe jij hier dan op n site als deze?..

      is jou hobby niet net zo macaber? om hier te vertoeven en te komen trollen?

      Niemand kan voor mij building 7 ontkrachten, niemand.. niet in dit leven!!!

      Einde bericht

      12 likes
     • Valt wel op dat niemand iets over de inhoud zegt.. ontkracht building 7 dan.. nee want dat is niet mogelijk! als je jezelf er een half uurtje in verdiept dan weet je waarom.. ingonrent is bliss!

      9 likes
     • 8 jaar van je lleven vergoiod dus.

      Hoe dat zo gekomen is, is verklaard. Dat heb je waarschijnlijk gemist in die 8 jaar dat je videootjes van youtube bekeken hebt… Ik geef 1 hint: katalysator.

      7 likes
     • @pietjepuk. Dat zijn dan 8 verloren jaren.

      6 likes
     • @Dr, Why de media kun je niet serieus nemen (dat klopt ook), complotten bestaan niet en mensen die het niet met je eens zijn zijn hopeloos.

      Maar waar geloof jij dan wel in ? Waar ligt jouw basis voor al dat tegengas. Het oeverloos gebral van ministers, wat ook weer tot ons komt via de bedrieglijke media. Waarmee denk jij dan dat jij het gelijk aan je kant hebt wat jouw zogenaamde tegengas billijkt

      En hoe denk jij een potentieel gevaar te vormen voor de zittende macht ? Voor mij ben jij eerder een persoon die van harte medewerking verleent om van alles in de doofpot te proppen ten gunste van de zittende macht. je zegt dat je mensen na wilt laten denken, wat je doet is het tegenovergestelde, nl. mensen die nadenken overhalen dit niet meer te doen en te slikken wat ze ons voorkauwen, want complotten bestaan echt niet ! Welterusten en slaap zacht.

      6 likes
     • De NOS heeft een nieuwsbericht niet objectief gebracht. De NOS heeft een rectificatie geplaatst. Doen ze wel vaker hoor, Frits Wester van RTL doet dat ook wel eens. De BBC ook. Vaak zijn het dan onderwerpen die niemand blijkbaar boeit, maar bij dit specifieke berichtje, die verder ook maar weinig om het lijf had, worden ze meteen gebombardeerd als 100% omgekocht, onbetrouwbaar en partijdig.

      Vertel eens: heeft de Russische media al een rectificatie geplaatst voor het bericht dat de lijken in MH17 al dagen dood waren, nog voor het opstijgen van dat vliegtuig? Hebben ze ook een rectificatie geplaatst voor het straaljager bericht? Hebben ze het bericht dat de VS het vliegtuig heeft neergehaald al gerectificeerd? Gewoon maar wat vragen hoor…

      5 likes
     • Beste Pietje Puk, een goede vriend van mij heeft zich helemaal verloren in complottheorieën, UFO’s, illuminati , enzovoorts. Dag en nacht internet afspeuren naar nieuwe “bewijzen”. Uiteindelijke gevolgen? Baan kwijt, vriendschappen kwijt, relatie naar de knoppen. Wij, de niet gelovigen, zijn volgens hem gehersenspoeld. Maar ik denk dat het precies andersom is.

      4 likes
     • Exegese, de basis voor mijn tegengas ligt in logisch denken en wetenschap. Simpel zat 🙂

      Jij verward kritisch denken met het geloven in complottheorieën. Ik wil er wel wat op verwedden det je ook een grote fan bent van chemtrails. Juist? En hoeveel mensen je er ook op wijzen dat zoiets onzin is, en daar zeer goede argumenten voor geven, dat haalt niets uit. Idem voor het hele 9/11 gedoe. Idem voor gelovigen in wat voor god dan ook. Valt niet mee te discussiëren, met hoeveel feiten je ook afkomt. Dat doe ik dus niet meer.

      Dus nee, kritisch denken is niet klakkeloos alle soorten (van oorsprong amerikaanse doorgaans) theorietjes te gaan geloven dat de overheid er op uit is om je te vermoorden. De overheid is maar op één ding uit, en dat is je geld.

      En waarom ik potentieel gevaarlijk ben? Omdat ik kritisch kan denken. Mensen als mij werden vroeger netjes op de brandstapel gezet in deze contreien.

      En om antwoord te geven waar ik dan wel in geloof: bitter weinig. En dat gaat zeer goed.

      4 likes
     • Echt complete onzin wat je hier verteld, alles verpulverd tot stof. Vele foto’s en video’s op internet, en de vele documentaires sindsdien laten brokstukken zien van vele tientallen meter groot.

      Het gebouw was inderdaad gebouwd met de gedachte dat het tegen vliegtuigen bestand was. Een toestel dat met 600 km/h aan komt vliegen stuitert gewoon terug tegen het raam…

      Het empire state building was inderdaan bestand tegen een vliegtuig. Daar vloog ooit een Amerikaanse bommenwerper tegenaan. Het was een beduidend kleiner toestel, veel minder kerosine aan boord, en een veel lage snelheid.

      3 likes
     • ik kan niet nalaten van te denken hierover. Je bent 8 jaar hiermee bezig geweest. Zelfs als je gelijk had (wat niet zo is), wat heeft het je eigenlijk opgeleverd? Ben je er rijk van geworden? Gezonder? Gelukkiger? Heeft het jezelf of je eventuele partner en/of kinderen een beter leven gegeven?

      Buiten een (vrij macabere) hobby zal het je niets opgeleverd hebben. Misschien moet je eens nadenken of dat is wat je met je leven wilt doen. Elk zijn ding, maar erg nuttig lijkt het me toch niet…

      3 likes
     • Interessante wensgedachte.

      De maker van Loose Change, Dylan Avery, heeft een tijdje terug aangegeven niet langer te geloven in een “inside job”. Ik ben hem achteraf erg dankbaar voor het maken van de docu (en de nadien aangepaste versies). Het gevolg van zijn docu was dat vele natuurkundigen en andere experts zijn vragen gingen beantwoorden en verklaren. En wel zò, dat ook Avery overtuigd was.

      Als “leek” op dit gebied heb ik veel opgestoken over het hoe en waarom dat de gebouwen zich zo gedroegen na de aanslagen.

      Hoe wrang ook, deze “voorbeelden uit de praktijk” hebben veel nuttige wetenschappelijke info opgeleverd. Bijvoorbeeld waarom de claim dat de gebouwen een vliegtuigje zouden kunnen overleven, onterecht was.

      2 likes
     • Pietjepuk, ik weet heel goed dat ik de media niet moet serieus nemen. Maar conspiracy theoristen nog veel minder.

      Ik weet ook dat gevallen als u hopeloos zijn, je ziet wat je wilt zien en roept dat het de waarheid is. En dan? Wat levert het op? Brood en spelen, en je trapt er met je ogen open in.

      Wat ik hier af en toe doe is wat tegengas geven, en mensen proberen te laten denken voor zichzelf. Het kan tijdsverlies zijn, maar ik denk dat het meer kan opbrengen dan wat jij doet. Jij bent geen enkel gevaar voor de huidige machthebbers, zelfs niet potentieel. Ik wel, potentieel dan in ieder geval 🙂

      2 likes
   • Liever het verstand van een walnoot, dan het IQ van een eikel…

    2 likes
  • Oh wow Rob, volgens mij ben jij de laatste believer van de propaganda-uitleg. 1,2 miljoen ton aan puin, in 1 middag opgeruimd?! Er lag geen puin, niks, alleen stof, heel veel stof. Ik zou iets meer onderzoek doen dan 1 filmpje bekijken. Dit is de allerduidelijkste inside job (False Flag) ooit vertoond. In 9 seconden recht naar beneden?! Zonder meetbare seismologische impact?! Kom op Rob, you can do better.

   19 likes
   • nee hoor, ik ben er ook nog. Er zijn nog wel genoeg mensen met gezond verstand die eens hartelijk moeten lachen met al die conspiracy theorietjes.

    10 likes
   • @Tim. Ik heb dit al eens eerder geplaatst, maar deze kwestie komt steeds weer boven drijven, en mensen blijven deze komplotten maar opkloppen, lees dit eens, en laat het tot je doordringen. Aangezien er ook toen commentaren waren van komplotdenkers, heb ik het in 3 stukken opgesplitst, daartussen waren de opmerkingen, en het ongeloof.

    Ik heb van 3 personen, die los van elkaar daar aanwezig waren (onder aan de twin towers) vanaf het moment dat het eerste vliegtuig daar binnen vloog, video en fotomateriaal bekeken, en de verhalen gehoord, en deze strookten allemaal met elkaar. Wat ik hier daarover heb gelezen is gewoon lachwekkend. Ik bedoel dan de personen die op internet gaan zoeken naar verhalen die in hun straatje passen, en dit vervolgens als waarheid neer planten. Ik vind dat niet kunnen, is dat stukje op internet dan HET bewijs? Dat is waarschijnlijk ook weer door iemand geplaatst die het gezien heeft van iemand die het gehoord heeft. (ik bedoel het zoals ik dit hier schrijf) snap je het?

    Deze 3 personen zijn goede vrienden van mij, (waar ik mijn hand voor in het vuur durf te steken) die op dat moment van elkaar niet wisten dan de anderen er ook waren. Het zijn dus ooggetuigenverklaringen die ik los van elkaar heb gehoord. Het zijn 2 Nederlanders en 1 Amerikaan die ondertussen nu ook in Nederland woont. Zij hebben video’s en foto’s gemaakt van de gebeurtenissen die niets aan de verbeelding overlaten. Ze stonden ook op verschillende plaatsen, zodat er beelden zijn uit diverse oogpunten. Zelfs als zij hun verhaal hier zouden doen, zijn er toch weer mensen die het afdoen in het kader van een komplot. Ik heb de onbewerkte beelden gezien, en ik kan zeggen dat dit uit eerste hand is, en dat het helemaal niet strook met al die komplottheorieën die ik hier heb gelezen. Je moet gewoon blijven denken wat je al denk, en lekker blijven meelopen met die komplotdenkers, ik weet wel beter.

    Zelfs als zij hun verhaal hier zouden doen, zijn er toch weer mensen die het afdoen in het kader van een komplot.”

    en:

    Je moet gewoon blijven denken wat je al denk, en lekker blijven meelopen met die komplotdenkers, ik weet wel beter.

    Denk je nou echt dat ik een avondje gaat organiseren om deze beelden aan jou te laten zien? Dan moet ik dat ook voor al die andere komplotdenkers doen, en zelfs als je deze beelden heb gezien zal er toch weer twijfel worden gezaaid, onderdeel van het komplot, omgekocht, enz.

    Tegen domheid is géén remedie.

    12 likes
   • @ Tim

    Ik heb op internet genoeg filmpjes (tientallen) gezien, en er zijn op tv/satelliet genoeg documentaires geweest. Dus 1 filmpje, onzin!

    Verder, alles opgeruimd in 1 dag? Ook weer onzin!

    Wat ook onzin is, zijn al die bewijzen van explosies, die pluimpjes rook op het moment van instorten. Doe bakpoeder op 1 hand, en sla dan met je andere hand daarop, zelfde effekt. verdieping zakt op verdieping, en al dat stof en rook moet er ergens uit!

    Verder onderzoek doen, graag!

    4 likes
  • Beste,

   Om een gebouw van meer dan 400m bijna leterlijk op zijn footprint te laten vallen en dat 3 na elkaar is toch een beetje teveel van het goede, ook bij elke herdenking van 9/11 spreekt men enkel en alleen van de 2 torens wat met pentagon en het (vliegtuig dat ergens in een veld neerstortte waar de pasagiers zelf de hijackers overmeesterd hadden. De aanslag op het pentagon zijn bijna geen beelden van terwijl er meer dan 200 publieke cctv staan maar alle tapes in beslag werden genomen….er zijn meer vragen dan duidelijke antwoorden

   16 likes
   • @Albert franqui. Weet je dat een gebouw hoofdzakelijk uit lucht bestaat? Pak eens een kubieke meter, met wandjes van 1cm dik, hoeveel van die kubieke meter is dan vaste materie? (zomaar een gedachte hoor)

    2 likes
    • Inderdaad veel lucht maar mijn vraag is als deze lucht vast zit in een kubus van zeer sterk glas en in het midden stalen pijlers en liftschaten en toch vallen ze tegen de valsnelheid. Wat met je gekaapd vliegtuig met 200 inzittenden die crashen in een veld en geen enkel lichaam noch bagage of motoren herkent op de site zie MH17 uit de lucht gehaald op 10km en toch vindt men veel terug ….gisteren nog op de site van D. icke een brandweerman die spreekt over wtc 7 misschien even beluisteren. Ik blijf erbij er zijn toch vele rare dingen gebeurt tijdens 9/11 die het moeilijk tegeloven valt dat enkel die vliegtuigen de oorzaak zijn, tenslotte rond die tijd was het volk van de VS in vrede had geen vijand en het is bewezen dat een volk die in angst leeft beter bestuurbaar is dan een volk in vrede en rust.

     8 likes
     • De gevolgen van hoe een vliegtuig verongelukt voor het vliegtuig zelf en zijn passagiers zijn heel groot.
      Een vliegtuig dat vrijwel loodrecht naar beneden vliegt met 1000km/h, of dat “landt” met 1000km/h heeft een heel ander verstrooingsveld van de resten.
      De een heeft een spoor zo groot als het vliegtuig zelf, de ander een spoor van honderden of zelf kilometers lang.
      Andere factoren zoals brandstof (hoeveelheid), bodemsamenstelling (moeras, steen, akker) spelen ook nog een factor.

      1 likes
   • De gebouwen vielen niet op hun eigen voetprint, maar ook ver daarbuiten. Vele eromheen staande torens werden geraakt door brokstukken en zwaar tot licht beschadigd.

    3 likes
  • @Rob ter Horst. Zulk commentaar wordt hier vaak niet in dank afgenomen Rob, want daar kan geen komplot van gemaakt worden. Je ziet het al aan de reakties. Maar ik ben wel blij dat er ook eens normaal denkende mensen hier een commentaar plaatsen, die niet van de realiteit zijn weggetrokken.

   8 likes
   • @ Nobel

    Ik probeer altijd naar de feiten te kijken, en mijn gezond verstand te gebruiken.
    Overigens heeft men het hier ook over WTC7, wat misschien een apart verhaal is, maar heeft iemand wel eens uitgezocht of het beeld op de achtergrond een live beeld was, of misschien anders.
    Het Pentagon is misschien overigens weer een ander verhaal, maar zolang er niemand komt met echt overtuigende bewijzen…

    Zo is er ook het verhaal dat men nooit op de maan is geweest.
    Daar breng ik altijd tegen in, dat als ze wel geland zijn, Apollo 11 niet de eerste was maar misschien de derde. De Apollo’s 9 en 10 hadden ook maanlanders aan boord…

    1 likes
  • T.t.v. de aanslag stond Bush zwaar onder druk, historisch laag in de populariteitspolls.
   Vind het niet helemaal een gekke gedachte dat hij die aanslag heeft aangegrepen om eens flink oorlogje te spelen en een vijandbeeld te creëren. Zie Fahrenheit 9/11.

   Maar die aanslag hebben ze zichzelf niet aangedaan.

   3 likes
 2. Voor mensen die nog steeds denken dat die 3 gebouwen gewoon ingestort zijn door de impact van vliegtuigen onderzoek ALLE ins and outs op de site onder de volgende link ; http://www.waarheid911.nl/
  Maar dan wel draag alles doorspitten om tot een volledig onderbouwde conclusie te komen.

  Als je dan nog steeds met droge ogen kunt volhouden dat er behalve die vermeende impacts van vliegtuigen
  helemaal niets vreemds aan de hand is ben je rijp voor de psychiater. Het derde gebouw is zelfs gewoon spontaan de grond in gezakt, zonder impact of zichtbare beschadiging. RA RA HOE KAN DAT !!

  Voor mensen die zich verwonderen dat zelfs gewone burgers zich jarenlang bezighouden met de vraagstukken achter deze gebeurtenis, vragen zich klaarblijkelijk niet af wat het betekent als dit een inside job was, die vragen zich blijkbaar niet af, dat als ze hier klakkeloos mee weg komen wat er dan nog meer allemaal aan de hand moet zijn. Ze vragen zich blijkbaar niet af of de boven ons gestelden, die ons lot in hun handen hebben, die tot zoiets in staat zijn, of die ontmaskerd en gestopt moeten worden, IN NAAM VAN DE MENSELIJKHEID,……. als die nog bestaat !!!
  Als regeringsleiders hier toe in staat zijn en wij laten ze daar klakkeloos mee wegkomen zijn we het leven welbeschouwd niet waard, dan is de grens tussen goed en kwaad volledig verdwenen en hebben we gewoon schijt aan allen die op afschuwelijke wijze het leven lieten voor het rad wat ons voor ogen gedraaid wordt. All for the money for the happy few above us ! Ik kan als geen nader begrijpen dat sommigen dat nooit en te nimmer los willen laten, dat de onderste steen boven moet komen.

  11 likes
  • wat n trollen hier… mensen die die anderen willen helpen worden weg gezet als complot gekjes. . Ww3 staat voor de deur met een nieuwe wereld orde als gevolg.. en gewoon blijven ontkennen .. Waarom reageert er niemand op gebouw zeven. Want dat verhaal is het meest duidelijk. Duidelijk te zien dat er iets niets pluis is.. ipv daarvan mensen aanvallen die zich druk maken over hoe t met deze wereld gesteld is… mensen die zien hoe hun vrijheid word ingeperkt en proberen dit andere in te laten zien.. is dit uit angst v de waarheid. . Vooral je kop in t zand blijven steken

   11 likes
   • onze vrijheid wordt inderdaad meer en meer ingeperkt. En wat doen al die conspiracy theoristjes daar aan? Denk je dat het iets uithaalt om onzin te verkondigen?

    Dat mensen hun vrijheden laten afnemen is omdat ze (terecht) bang zijn voor terrorristen, voornamelijk van een bepaalde godsdienstige strekking. Dat is de realiteit. En ik ontken het politieke gekonkel over het midden oosten niet daarmee. Verre van.

    Als je regeringen een excuus wilt geven om vrijheden in te perken moet je vooral aanvallen. Dan steunen de mensen het zelfs.

    En die nieuwe wereldorde, schei toch uit zeg. Ieder decennium is er een nieuwe wereldorde. Sommige landen krijgen meer invloed, andere niet, er is nieuwe technologie die dingen mogelijk maakt, economische en politieke macht verschuift constant.

    Als je er iets wilt aan doen kun je misschien eerst uit je droomwereld stappen. Alleen als je de realiteit onder ogen kunt zien kun je er ook iets aan doen. Wat er met 9/11 gebeurd is, is zelfs niet meer van belang. Daar valt sowieso toch niets aan te veranderen.

    1 likes
    • Gebouw 7 dr why. .??

     7 likes
     • wat is er mee. De feiten zijn makkelijk terug te vinden. Zoek zelf maar. Natuurlijk, feiten en conspiracy gaan niet samen, dat weet ik ook wel. Ik ga hier geen half boek produceren om gelovigen te overtuigen, om 2 simpele redenen, het is allemaal al geschreven, en gelovigen zijn niet te overtuigen met feiten.

      Hier wat feiten over je gebouw 7:
      http://www.debunking911.com/pull.htm
      Veel leesplezier.

      8 likes
    • @Dr Why quote : En die nieuwe wereldorde, schei toch uit zeg. Ieder decennium is er een nieuwe wereldorde.

     Ik geloof niet dat jij helemaal begrijpt wat er bedoeld wordt met the new worldorder.

     En euhh, @brother heeft nog een prangende vraag openstaan bij je : namelijk wat jouw simpele en aannemelijke verklaring is voor het zomaar spontaan instorten van gebouw 7. Want wat daar gebeurt is op 9 – 11 is toch heus geen complot en simpel te verklaren toch ?

     5 likes
     • Idd daar kan hij geen antwoord opgeven, en als hij wel eerlijk zou antwoorden dan behoort hij bij de complottertjes en dat past zijn ego niet..

      Ik vroeg t hem, brother vroeg t hem, jij vroeg t m en nog steeds stil, zegt genoeg toch..
      Dr struisvogel zou m beter passen..
      ook over het feit dat ik zo zielig complottertje ben omdat ik me al zo lang met deze materie bezig te houd.. Dr struisvogel geeft hier heel vaak comments, dus waar hij mij van beschuldig doet i zelf ook.. alleen de andere kant in.. ik geef bijna nooit comments.. maar rond 11 september ben ik altijd weer ff bezig met deze materie die onze vrijheid inperkt.. leugens leugens en nog eens leugens.. sadams chemische wapens bestaan zeker ook, Assad heeft zeker ook gifgas gebruikt volgens hem, Bin laden was cia getraind en de fam. binladen waren/zijn dikke vrienden v Bush allemaal complotten.. en nog steeds geen bewijs dat rusland schuldig is aan MH17 , maar ook daar gelooft hij geen snars van.. ik houd t op n dikke kronkel in zn hersenpan..
      Struisvogel techniek

      6 likes
     • och, ik begrijp heel goed wat jullie verstaan onder die nieuwe wereld orde hoor. Ik neig nogal naar cynisme en ironie, dat wordt niet altijd even goed begrepen…

      3 likes
   • Leuk is dat de filmpjes die moeten aantonen dat het niet klopt, zelf ook niet kloppen.
    De beschrijving van het tweede vliegtuig ging van grijs via zwart naar straaljager…
    Om dat dus op te nemen in je bewijsvoering ondermijnd juist je bewijsvoering.

    Building 7 is misschien interessant.
    Was het echter building 7 die te zien was in de beelden van de bbc.
    Lijkt dat de opname’s gemaakt zijn voor het raam van een andere toren.
    Welke andere opname’s zijn er van building 7 t.t.v. 9/11, vooral uit een andere hoek, waarop bewijzen gevonden kunnen worden met betrekking tot volgorde van de gebeurtenissen, bijv. posities van helikopters, om een tijdreferentie te hebben.
    Zal zelf ook eens kijken.

    0 likes
  • Amen… En nee ik ben niet gelovig zit niet vast in een geloofsysteem Dr cry 😉

   probeer je building 7 nog te ontkrachtigen dr Cry?

   6 likes
   • nee hoor, waarom zou ik? Gelovigen overtuigen heb ik al lang opgegeven. Wat voor zinnigs ik daar ook zou over schrijven zal door jou verdraaid worden. Als je na 8 jaar nog zo bezig bent dan ben je volstrekt hopeloos 🙂

    3 likes
    • nog steeds ontwijken… geef eens anywoord op mn vraag..

     Vertel mij eens, wat doe jij hier eigenlijk Mr Cry? je hebt t over, ik citeer..

     wat heeft het je eigenlijk opgeleverd? Ben je er rijk van geworden? Gezonder? Gelukkiger? Heeft het jezelf of je eventuele partner en/of kinderen een beter leven gegeven?

     wat doe jij hier dan op n site als deze?..
     Want t valt me op dat je best veel tijd besteed aan deze discussie ,
     jij wijst met een vinger naar mij , maar met vier vingers naar jezelf, wat maakt jou beter als n ander hier, je Ego?

     5 likes
     • @Pietje Juk. Als jij al 8 jaar aan het onderzoeken bent, wat onderzoek jij dan? Linkjes op internet? verhalen die door anderen verzonnen zijn, en maar komplotjes bedenken?
      Ik heb de gebeurtenissen uit eerste hand, beeldmateriaal en van 3 personen ooggetuigen verklaringen. Wat moet je dat verder nog onderzoeken? Denk jij ook nog steeds dat de aarde plat is?

      2 likes
    • Het zou heel raar zijn als je zou proberen het instorten van building 7 te ontkrachten. Dan zou ik pas echt aan het denken slaan. 🙂

     1 likes
   • Mijn Vorige reactie (amen) was een reactie op exegese.. helemaal mee eens!!

    5 likes
  • @exegese, als je vind dat de regering leiders dit alles bewust hebben opgezet dan ben ik het hier volledig mee oneens . En inderdaad klopt het ook met mijn waarneming dat de torens in een later tijdstip met bommen vernietigd werden , maar dit spel werd zo geconstrueerd dat de bestaande burger instellingen en de regering hier de schuld van zouden krijgen (FBI CIA). Op internet word dit op allerlei manieren aangewakkerd en vanaf het begin tot aan derden niet (zozeer) met de goede intenties … Hoe leuk ze het ook weten te brengen. onrust dat is nu juist wat ze willen , niet in geloven wil ik graag even kwijt maar kijk naar het grotere plaatje. Ik kan alvast rustig vertellen dat al hun zettingen volledig mislukt zijn omdat er juist een tegenkracht opstond die precies niet doet wat deze duivel graag wou zien gebeuren . Het eerste “”contra productieve teken”” hiervan was dat er GEEN chaos in de samenleving kwam … iets wat nodig is om als mondiale redders via een geestmanipulerend systeem aan de macht te komen .

   0 likes
   • Er kwam geen chaos in de samenleving ? Als die er al niet zou zijn geweest dan hebben ze die daarna wel gecreëerd. De publieke opinie t.o.v. terrorisme, Islam, Midden-Oosten enz. is voor goed veranderd en zal nooit meer hetzelfde worden. Mag ik je eraan herinneren dat ze 9-11 met list en bedrog hebben gebruikt om Sadam Hoessein onder valse voorwendselen omver te werpen, te vermoorden en Irak te plunderen en te onderwerpen aan de federal reserve en het IMF, enkel en alleen omdat hij net als gadaffi en Assad niet langer gebruik wenste te maken van de Petrol-dollar als handelsvaluta. Dat precies is ook de reden waarom Poetin gedemoniseerd dient te worden. Ook hij heeft een pact gesloten met Brazilië, India, China en Zuid Afrika om een eigen monetaire unie uit de grond te stampen om niet meer afhankelijk te hoeven zijn van de agressieve dievenbende achter de federal reserve en de Petrol-dollar omdat die enkel en alleen hun eigen belang voorop stellen en ieder ander berooid en in armoede achterlaten. En @365 het klopt dat regeringsleiders dit niet bewust zelf hebben opgezet. Regeringsleiders zijn slechts puppets on a string die precies doen wat hen bevolen wordt. J.F.K. was één van de weinigen die de hoogmoed had te denken dat hij dat zou kunnen doorbreken, erg lang komen ze daar in de regel niet mee weg. Dus in die zin heb je gelijk, regeringsleider bedenken het inderdaad niet zelf dat wordt voor ze gedaan.

    7 likes
  • Goed filmpje om even vlot aan te geven wat er zoal allemaal niet klopt aan dat 911 gebeuren.

   Er zitten hier ook een paar lui met een gigantische plaat voor de kop. Die het artikel denk ik niet eens gelezen hebben voordat ze hebben zitten te “commenten”.

   11 likes
   • weet je, het lijkt me dat regeringen en leiders geweldig in hun nopjes zijn met al die mensen die overal complotten in zien. Van 9/11 tot marsmannetjes op mars, illuminatie, UFO’s rond de zon en de space meccano en consoorten.

    Waarom? Wel, al die mensen steken veel tijd in het bekijken (en maken) van filmpjes, foto’s, artikelen en “onderzoek” om hun gelijk aan te tonen. Ongeloofelijk veel energie gaat daar naar toe en nergens anders naartoe. Wat er op neerkomt dat een grote groep mensen eigenlijk bezig is met iets dat weinig uithaalt, en al helemaal geen kwaad kan voor de machthebbers. In plaats van hun tijd en energie te steken in zaken die echt het verschil kunnen maken en een bedreiging zijn voor die machthebbers.

    Als ik zo’n leider zou zijn, ik zou het zelf niet beter kunnen bedenken hebben om de mensen bezig te houden. Dus misschien moeten we de vraag stellen wie er feitelijk achter al die conspiracy theoristjes zit?

    6 likes
    • Zoveel passie en drive… Als ze dat nou eens zouden toepassen bij andere idealen (waar bijvoorbeeld zijzelf en de medemens wat aan hebben), zou het leven voor hen misschien nog leuk worden.

     3 likes
     • Doe ik dagelijks, mensen helpen.. ik werk in de zorg als hulpverlener en doe vrijwilligerswerk, dus voeg genoeg postiefs toe.. en wat doe jij allemaal om dezewereld beter te maken days?en jij dr Cry?

      10 likes
     • Zoveel passie en drive omdat de waarheid boven tafel moet. Dat is het grootste ideaal, dat snap je toch wel? De waarheid, daar hebben we wat aan. Dat is het enige wat wij nodig hebben en de daders graag achter slot en grendel. Dat wordt het leven pas echt leuk voor de rest van de mensheid. Iets zinnigers bestaat niet.

      9 likes
     • ik tracht de mensen te doen denken, Pietjepuk. Ik geef toe dat het niet altijd lukt 🙂

      Faith, de waarheid? De waarheid is gekend. En de waarheid heeft nog nooit veel betekend, hoe dan ook. Er is meer dan genoeg onzin over 9/11 geschreven en gemaakt (en met onzin bedoel ik al die conspiracy toestanden), zodat “iedereen” wel de “waarheid” weet. Dertien jaar later en wat is er gebeurd? Niets. Binnen 20 jaar zal er nog steeds niets gebeurd zijn, behalve dat er nog zottere theorietjes gaan rondgaan.

      4 likes
     • wie weet, ja 🙂

      Het zou in ieder geval zinniger worden…

      3 likes
     • @pietjepuk Ik reageer vooral op Ninefornews.nl in opdracht van de minister van V&J 🙂

      Daarnaast werk ik 1 a 2 avonden in de week als vrijwilliger in een tehuis voor Korsakov-patiënten (spelletjes spelen, koffie drinken, soms proberen gezamenlijk te koken etc.), ben ik parttime projectmedewerker in de duurzame energiebranche en begin ik in oktober aan een nieuwe baan. Ben nu mijn vakantiedagen aan het opmaken.

      Ik heb ook als hulpverlener gewerkt in de zorg (verslavingszorg en TBS).

      Ik denk dat ik nog maar weinig uit mijn leven heb gehaald, maar ik doe mijn best.

      @Faith De waarheid, of een vals spoor? Pietjepuk denkt zijn/haar waarheid te hebben gevonden, maar zit op een dood spoor.

      3 likes
 3. Is het bij jullie doorgekomen dat The Farsight Institute op 11 september 2014 een documentaire heeft geopenbaard waarin dmv Remote Viewing waarschijnlijk het ECHTE verhaal achter 9/11 tevoorschijn komt?
  is de $15 meer dan waard . . . http://vimeo.com/ondemand/19151

  13 likes
 4. Hoe die moslims uitgedaagd worden. Hoe die schaduw regering hun eigen volk aanvallen (9-11) en de moslims daar de schuld van geven en zo konden ze de oorlog aangaan, omdat ze dat zelf zo nodig hebben, verder niemand, geen moslim, geen jood, geen christen is gebaat bij een oorlog. Dat is altijd opgezet spel van een paar zieke geesten met teveel geld en te weinig oim handen. Hoe brutaal en nietsontziend die MH17 uit de lucht is gehaald, een aanval op ons volk, allemaal bedoeld om alweer een oorlog op te kunnen starten. Ze vervelen zich kennelijk gigantisch als er geen oorlog is. Voorlopig hebben ze er nog een hele kluif aan zich hier uit te praten, is WW3 er gelukkig niet van gekomen, hoe jammer ze dat ook vinden (sick) maar Monsanto is alvast neergestreken in de Oekraine, dat was de bedoeling. Er zit geloof ik ook een hoop olie in de grond daar maar ze denken zelf nog geloofwaardig te zijn? Hun einde is in zicht, het volk wordt wakker.

  10 likes
  • Zoveel passie en drive omdat de waarheid boven tafel moet. Dat is het grootste ideaal, dat snap je toch wel? De waarheid, daar hebben we wat aan. Dat is het enige wat wij nodig hebben en de daders graag achter slot en grendel. Dat wordt het leven pas echt leuk voor de rest van de mensheid. Iets zinnigers bestaat niet

   zijn jou woorden Faith.. gelden deze woorden dan ook voor jou, toch? ook al ben ik het eens met je commentaar over schaduw regering enz

   3 likes
   • srry begreep het verkeerd, je reactie stond onder de ongelovige trollen reactie s vandaar m bericht.. excuses 😉
    Jij begrijpt waar het om draait!

    4 likes
    • Eerst schreef je: “en dat bbc 24 min van te voren verkondigt dat het gebouw is gevallen terwijl het gebouw nog gewoon achter de vrouw staat, die het verhaal van het gevallen building seven staat te verkondigen.. dan word ik achterdochtig, van af die dag ben ik me gaan verdiepen in de leugens van de media.. ”

     Dat was dus exact 14 jaar en 3 dagen geleden.
     Maar 8 jaar geleden ben je er pas mee bezig gegaan. Dat is een beetje tegenstrijdig.

     1 likes
     • 8 jaar geleden ben ik ontwaakt toen ik dat filmpje zag, ik behoorde bij de slapende schapen zoals jullie nu nog steeds zijn.. beetje zielig dat je me daar op probeert te pakken.. beter verklaar je me hoe gebouw 7 naar beneden kwam.. mss heb ik dan nog een beetje respect voor je. er waren geen vliegtuigen ingevlogen en het gebouw kwam met en vrije val naar beneden.. er zaten explosieven in.. de kolommen zijn opgeblazen! Investeer eens een half uurtje in gebouw 7 ipv hier te mekkeren over mensen die zich hier wel in hebben verdiept.. de bullshit die jullie uitkramen.. tsss
      Maar jij vind het niet verdacht dat de bbc 24 min vtv al wisten dat het gebouw ging vallen.. daarbij de verklaringen van getuigen brandweer mannen en politie, om nog maar te zwijgen over de demolition experts die zeggen dat het gebouw door explosieven is neergehaald!

      Nogmaals, Ignorent is bliss

      TRUTH HURTS!!

      8 likes
     • Ik probeerde je niet te pakken, ik begreep de tijdsspanne niet. Is het je overigens niet opgevallen dat ik me vergiste? Het moet 13 (jaar en 3 dagen) zijn i.p.v. 14. Wel alert blijven he! Er zijn al teveel slapende schapen begreep ik van je 😉

      Jij komt met een claim over gebouw 7, en er komt niet veel meer uit dat het “verdacht is” dat de BBC het instorten eerder meldde dan dat de instorting plaatsvond.

      Tevens geef je aan “Niemand kan voor mij building 7 ontkrachten, niemand.. niet in dit leven!!!”.

      Dan heeft het weinig zin om daar op in te gaan. Waarom vraag je het eigenlijk nog als je toch niet van gedachten wilt/kunt veranderen? Het antwoord zal nooit bevredigend voor je zijn.

      4 likes
 5. Niets is wat het lijkt. De media is instaat om je een beeld in het hoofd te implanteren die zo sterk is dat je er in gaat geloven. Dit is niet nieuw. In de eeuwen heen zijn ruzies en oorlogen ontstaan door een opgezet plan.
  De geest van de mens is nu eenmaal erg manipuleerbaar, kijk naar reclames en marketing.
  Wat je eens zou kunnen zien is de docu-serie van de VARA: “Vrijheid, blijheid en broederschap”:
  http://vara.nl/Vrijheid-gelijkheid-broeders.10996.0.html
  Vooral de derde aflevering is interessant.

  13 likes
 6. Het is een zionistisch complot, blah blah blah…… Het is schijnbaar moeilijk te accepteren dat die achterlijke Islam mede verantwoordelijk is voor deze laffe aanslag.
  Voor al het leed in de wereld is de Islam de grote boosdoener… niet meer en niet minder.

  1 likes
  • Voor al het leed in de wereld zijn de Rotchilds (schaduwregering) en machtsbeluste handlangers (regeringen, mediajongens ) verantwoordelijk die daar weer goed voor betaald krijgen om hun woord (Rotchilds) in de wereld te verspreiden. Er moet en zal verdeeldheid zijn anders kunnen ze geen winstmakende oorlogen starten. Niets meer en niets minder.

   11 likes
 7. Niets is wat het lijkt. De media is instaat om je een beeld in het hoofd te implanteren die zo sterk is dat je er in gaat geloven. Dit is niet nieuw in de eeuwen heen zijn ruzies en oorlogen ontstaan door een opgezet plan.
  De geest van de mens is nu eenmaal erg manipuleerbaar, kijk naar reclames en marketing.
  Wat je eens zou kunnen zien is de docu-serie van de VARA: “Vrijheid, blijheid en broederschap”:
  http://vara.nl/Vrijheid-gelijkheid-broeders.10996.0.html
  Vooral de derde aflevering is interessant

  12 likes
 8. Waarom stalen bouwconstructies ook na langdurige branden niet instorten

  De conclusies van genoemde experimenten ondersteunen het feit dat moderne gebouwen opgetrokken uit stalen constructies nooit eerder zijn ingestort na felle branden. Zelfs niet na intensieve branden van een etmaal. Dit roept natuurlijk de vraag waarom gebouwen, zelfs nadat de staalconstructie dramatisch in sterkte is afgenomen, zelfs na de felste branden toch overeind blijven. Enkele redenen hiervoor zijn:

  1. Wolkenkrabbers worden altijd ontworpen met een grote overcapaciteit aan draagkracht. Over het algemeen is de statische belasting van stalen bouwconstructies in gebouwen of bruggen beraamd op vijfmaal de berekende maximale belasting. Dit geldt driemaal voor de dynamische belasting. In februari 1965 liet één van de partners van het bouwkundig bureau dat de Twin Towers ontwierp (Emery Roth & Sons) een telegram uitgaan met de verzekering dat bij dit ontwerp zelfs sprake was zestien maal de stevigheid van een conventionele (staal)constructie.

  2. Wanneer een stalen constructie als gevolg van extreme hitte bezwijkt dan beperkt die instorting zich slechts tot het deel waar het vuur lang genoeg de noodzakelijke intensiteit heeft kunnen bereiken. Een dergelijk plaatselijk bezwijken heeft weinig invloed op de totale constructie.

  Embleem Federal Emergency Management Agency3. Het type ‘low-carbon’ staal zoals gebruikt in gebouwen en auto’s neigt sneller tot buigen dan tot versplinteren. Als een deel van de structuur door extreme temperaturen wordt bedreigd, zal het eerder gaan buigen in de richting van de hittebron. Het zal inzakken of zelfs kantelen. Er zijn geen voorbeelden bekend van stalen constructies die na brand geheel zijn ingestort of versplinterd. Dit afgezien van andere (voor het WTC) aangevoerde oorzaken, zoals vallend puin (Gebouw 7) of de impact van de vliegtuigen

  11 likes
 9. Toch wel apart der zijn beelden naar voren gekomen.. Dat de vliegtuigen grijs zijn zonder tekst stikkers der op…is toch wel apart..mensen op de grond hebben dat zelfs gezien..zoek maar op.

  10 likes
 10. Zag gisteren voor het eerst de best passende theorie over de torens. Dr. Judy Wood legt het precies uit in deze youtube publicatie. Check die presentatie, hij is mindblowing en moet de verklaring zijn van wat er met de torens is gebeurd. Kijk hem helemaal, zonder delen over te slaan!
  https://www.youtube.com/watch?v=jnUQGy_6MpI

  10 likes
 11. Voor diegene die nog steeds de illusies van de main stream media willen blijven omarmen even in het kort hoe dat werkt.

  Eigenlijk vrij simpel.
  Zorg dat een verhaal emotioneel geladen is. That’s it nu ben je “kansloos” want wanneer er sterke emotie is het spel is schuift de menselijke geest rationele gedachten zo opzij en sta je open om zo’n beetje alles te slikken.

  Nog een voorbeeldje erbij. Neem een leuke film, goede kans dat je je nog nooit echt hebt verdiept in alle fouten en onzinnigheden die erin zitten. Die heb je genegeerd omdat de emotie de zaak recht heeft getrokken.

  10 likes
 12. Hallo iedereen,

  Gisteren op Canvas in het programma “ter zake” een reactie na MH17 over samenzwering en complots de vaste dingen JFK, landing op de maan, 9/11 en MH17 en dan kwam er een prof wat blabla complots zijn door zeer slimme en creatievelingen en hun volgers zijn mensen die paranoide en moeite hebben met onze vrije media en democratie en zelfs gevaarlijk zijn voor de samenleving zoals het negeren van inentingen……toch reageerde de presentator dat als je je wat verdiep het goed in elkaar zit. Iets zeg me dat somige in onze samenleving wat schrik krijgen door site zoals 9fornews, niburu, ats, infowars en David Icke. Tijd om een oude film uit de doos te halen They live bijvoorbeeld, vroeger was je rare vogel als je in ufo’s geloofde nu mag zelf niet dingen als 9/11 en andere betwijfelen of je bent (gek verklaard) wat een boel…..

  9 likes
 13. Links of rechtsom , als een islamitische terreurgroep zelf op hun website vermeld dat zij het hebben gedaan waarom dan die verwarring, dan zijn complot theorieën niets meer of minder een stunt waarbij de verantwoordelijkheid op andere schouders komt te liggen dan zij die dit geclaimd hebben . Opvallend en vermeldingswaardig is dat deze terroristische groepering door deze onderzoekers nauwelijks op hun werkwijzes worden onderzocht , kan dit te maken hebben met de aard van hun ontevredenheid met meer dan alleen die verschrikkelijke dag ?

  Over de aard van deze groeperingen gesproken , we kennen allemaal die berichten over ontploffende bommen , het intensive geweld en haat tegen “”het westen “” , waarom zou dit een ander verhaal moeten worden ? Was het misschien gebeurd om reden alle moslims uit te roeien ?

  Als je met zulke parallelle theorieën begint , moet je wel weten waar het allemaal naar toe zou gaan leidden.. tot nu heb ik als ik het scherp zie , slechts wat het doel ervan betrof .. niet slechts het ontbreken eraan maar meer dan dat, integendeel , moslims worden door Amerika geholpen om van de terroristen (legaal of voor zichzelf uitgeroepen) !

  Volgens mij moet iedereen nu wel constateren , waar hebben we het dan eigenlijk over , waar is toch hun en misschien ook uw gezonde verstand in deze – alles voor onze veiligheid = daarom minder vrijheid voor de getroffen burgers – als zijnde de beoogde uitkomst van hun ( schele onderzoekers ) theorie ?

  1 likes
 14. Zoals ik hier eerder al probeerde aan te geven helpt Amerika de moslims om van dat tuig af te komen , ik had dit gegeven in het zinnetje niet af gemaakt .

  1 likes
 15. ik dach dat we dit al achter de rug zouden hebben ik herhaal mezelf dus maar weer ja ja zeker ook weer het werk van buiten aardse wezens wie heeft dit nu weer bedacht ????? voor de 2de keer

  1 likes
 16. De grote massa is al lang aan het vergeten wat er is gebeurd met die twintowers en het laat ze onverschillig. Bovendien zijn er nu jongvolwassenen van 20 jaar die toen nog maar 7 jaar waren.

  0 likes
 17. Ik denk wel dat er meer aan de hand is dan een terroristische aanslag alleen maar dat de regering hier beslist niet mee bezich gehouden heeft en sluit ik dus uit . Eerder vermoed ik een inmenging van aliens die voor een “”voor wat hoort wat”” een deal met hun (Amerikaanse) geheime bondgenoten hebben gesloten . Dit hele senario , inclusief verdachtmakingen naar de overheden werd vooraf klaar gestoomd . Naar alle waarschijnlijkheid hebben we te maken met een ondergrondse macht waar burger en bovenwereld niks van weten mag .

  0 likes
 18. Why doet alleen maar afleiden onder deze naam en andere namen op deze site en houd zich DOM, trap er niet in en helaas verbruikt hij alleen maar ruimte op dit Forum.

  Hij kick op de reakties van anderen, parasiet is het/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

In de beschrijving van het psychologisch profiel ...

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Er zijn verschillende Facebookpagina’s verschenen die oproepen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.