Het Complot

Nibiru, de verborgen missing link?

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel puzzelstukjes vallen op hun plaats. Op aarde zijn prachtige archeologische vondsten gedaan waarvan aan slechts een gedeelte ruchtbaarheid werd gegeven.

Waren er vroeger reuzen en zo ja, waar kwamen zij vandaan? Waren er in die tijd slechts enkele architecten?

Deze vragen worden in onderstaande video op een duidelijke manier beantwoord. De Amerikaanse steenhouwer Jim Vieira verzamelde de afgelopen 20 jaar duizenden nieuwsberichten over gigantische skeletten uit het archief van The New York Times, Scientific American en het Smithsonian-instituut. Hij kwam tot de conclusie dat de echte geschiedenis van de mensheid niet alleen bewust voor ons verborgen wordt gehouden, maar ook heel anders is dan ons altijd is verteld.

Steeds minder mensen twijfelen aan het bestaan van Nibiru/Niburu. De vele aanwijzingen over de aanwezigheid van Nibiru bevestigen steeds meer haar bestaan. Wij laten het aan uw eigen interpretatie over bij het zien van de beelden.

Welke kennis lag ten grondslag aan de oude bouwwerken op aarde? Was het de aardse of de universele kennis? U bent degene die dat bepaalt.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RjSeeker
RjSeeker
9 jaren geleden

De vraag of er vroeger reuzen bestonden is, ja! Er bestonden vroeger reuzen. Maar dit wist ik sinds in de jaren 70 al. Het staat ook in de Bijbel(de tweede testament). Het verhaal van Atlantisch en dat koning Salomon en koning David echt hebben bestaan, enzovoorts staan er ook in. Voor mij zijn deze verhalen niet nieuw. Vele nieuwsberichten hier op Niburu en andere UFO propaganda sites verwijzen naar de Bijbel. De meesten hebben dit niet door. Het enige wat er niet in voorkomt zijn Ufo’s. God heeft geen UFO nodig. De meeste berichten worden ook extra aangedikt en onwaarheden toegevoegd. Waarschijnlijk om het extra spannend te maken en om mensen te verleiden/misleiden.

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

(quote) De Amerikaanse steenhouwer Jim Vieira verzamelde de afgelopen 20 jaar duizenden nieuwsberichten over gigantische skeletten uit het archief van The New York Times, Scientific American en het Smithsonian-instituut. Hij kwam tot de conclusie dat de echte geschiedenis van de mensheid niet alleen bewust voor ons verborgen wordt gehouden, maar ook heel anders is dan ons altijd is verteld.(quote) Goh ..gewoon 1 grote leugen in die zin. Als hij het in de archieven kan vinden is het NIET verborgen gehouden.

Tom van Emmerik
Tom van Emmerik
9 jaren geleden

Jammer dat deze video prive is…

Jeff
Jeff
9 jaren geleden

Ik kan hier alleen maar op zeggen; wetenschappers verzamelt u, maar dan ook allemaal. Verder heb ik het idee dat het allemaal al te laat is, simpelweg te veel belanghebbenden. Wel een aardige docu trouwens.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x