Buitenland

Muziekbaas Disney aangeklaagd voor seksueel misbruik kinderen. Maak kennis met de duistere kant van deze mediareus

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Muziekbaas van Disney Jon Heely is aangeklaagd voor drie gevallen van seksueel misbruik bij kinderen. Dat schrijft entertainmenttijdschrift Variety.

De 58-jarige Heely, die sinds 1981 bij Disney werkt, wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van twee minderjarige meisjes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het eerste meisje was 15 jaar oud, het tweede meisje slechts 11 jaar oud. Het tweede meisje misbruikte hij vier jaar lang.

Vrijgelaten

Heely werd in november al eens gearresteerd, maar vrijwel gelijk daarna op een borgtocht van 150.000 dollar vrijgelaten.

Vorige week woensdag werd hij opnieuw opgepakt, dit keer op basis van aanklachten wegens seksueel misbruik. Op 10 januari moet hij voorkomen.

Non-actief

De muziekbaas ontkent alles. Zijn advocaat Robert Helfend zegt dat hij zal blijven vechten tot zijn naam is gezuiverd.

Heely hangt een gevangenisstraf van negen jaar en drie maanden boven het hoofd.

“Meteen na het horen van wat er mogelijk gebeurd is, hebben wij Heely op non-actief gezet totdat deze zaak is afgehandeld in de rechtbank,” liet een woordvoerder van Disney weten.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Tja, wat zal ik hier nu van zeggen. Soort zoekt soort dan maar. Walt Disney was zelf namelijk ook een pedo en niet zo’n beetje ook. Heel dat smerige zooitje in Hollywood klopt van geen meter en je vraagt je werkelijk af hoe het kan dat dit alsmaar blijft doorgaan. Maar goed, zoals we allen weten zijn er 2 soorten wetten, 1 voor de Elite en 1 voor het gepeupel, wij dus, en ik kan u zeggen, dat scheelt nogal!!!

Bah,
Maar dit vieze mannetje heeft nog 1 geluk en dat is maar goed voor hem, zou het een van mijn dochters zijn dan kon hij nog een hele mooie bijkomende straf verwachten, en met garantie!

Gladiator

Louise
Louise
6 jaren geleden

Ach ja vandaag in de kranten, 80 meldingen over kindermisbruik bij de Jehova ‘s…………en maar het evangelie verkondigen langs de deuren………… Er zijn veel zieke ongelukkige geesten…….en helaas jaya gebeurt het ook bij de monniken in de Boeddhistische gemeenschap ………..

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x