Homepagina » Buitenland » Muziekbaas Disney aangeklaagd voor seksueel misbruik kinderen. Maak kennis met de duistere kant van deze mediareus
Muziekbaas Disney aangeklaagd wegens seksueel misbruik van kinderen. Hoeveel gaan er nog volgen?

Muziekbaas Disney aangeklaagd voor seksueel misbruik kinderen. Maak kennis met de duistere kant van deze mediareus

Muziekbaas van Disney Jon Heely is aangeklaagd voor drie gevallen van seksueel misbruik bij kinderen. Dat schrijft entertainmenttijdschrift Variety.

De 58-jarige Heely, die sinds 1981 bij Disney werkt, wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van twee minderjarige meisjes.

Het eerste meisje was 15 jaar oud, het tweede meisje slechts 11 jaar oud. Het tweede meisje misbruikte hij vier jaar lang.

Vrijgelaten

Heely werd in november al eens gearresteerd, maar vrijwel gelijk daarna op een borgtocht van 150.000 dollar vrijgelaten.

Vorige week woensdag werd hij opnieuw opgepakt, dit keer op basis van aanklachten wegens seksueel misbruik. Op 10 januari moet hij voorkomen.

Non-actief

De muziekbaas ontkent alles. Zijn advocaat Robert Helfend zegt dat hij zal blijven vechten tot zijn naam is gezuiverd.

Heely hangt een gevangenisstraf van negen jaar en drie maanden boven het hoofd.

“Meteen na het horen van wat er mogelijk gebeurd is, hebben wij Heely op non-actief gezet totdat deze zaak is afgehandeld in de rechtbank,” liet een woordvoerder van Disney weten.

[Daily Mail]


Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Tja, wat zal ik hier nu van zeggen. Soort zoekt soort dan maar. Walt Disney was zelf namelijk ook een pedo en niet zo’n beetje ook. Heel dat smerige zooitje in Hollywood klopt van geen meter en je vraagt je werkelijk af hoe het kan dat dit alsmaar blijft doorgaan. Maar goed, zoals we allen weten zijn er 2 soorten wetten, 1 voor de Elite en 1 voor het gepeupel, wij dus, en ik kan u zeggen, dat scheelt nogal!!!

  Bah,
  Maar dit vieze mannetje heeft nog 1 geluk en dat is maar goed voor hem, zou het een van mijn dochters zijn dan kon hij nog een hele mooie bijkomende straf verwachten, en met garantie!

  Gladiator

  24 likes
 2. Ach ja vandaag in de kranten, 80 meldingen over kindermisbruik bij de Jehova ‘s…………en maar het evangelie verkondigen langs de deuren………… Er zijn veel zieke ongelukkige geesten…….en helaas jaya gebeurt het ook bij de monniken in de Boeddhistische gemeenschap ………..

  9 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kinderen

Kinderen bang maken met propaganda over klimaatverandering is niets minder dan misbruik. Journalist haalt fel uit

Hebben uw kinderen last van klimaatangst? Volgens ...

Epstein-achtige pedonetwerken worden beschermd door de politie. Britse oud-agent doet boekje open

Epstein-achtige pedonetwerken worden beschermd door de politie. Britse oud-agent doet boekje open

Jon Wedger werkte 25 jaar voor Scotland ...