Buitenland

Europarlementariër: de boeren moeten verdwijnen uit Europa en dit voedsel komt er voor terug

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Wat is de rol van de Europese boeren in de ‘groene transitie’? Dat is simpel: jullie moeten verdwijnen, zei Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement.

Waarom? De Europese leiders hangen een nieuwe, gestoorde ideologie aan die volledige controle over de bevolking van de Europese Unie nastreeft, zei Kolakusic.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de nabije toekomst wordt ons voedsel kunstmatig gecreëerd en krijgen we geïmporteerde insecten uit het Oosten. Enkel de rijken zullen in staat zijn om normaal voedsel te kopen en te eten, aldus het Europarlementslid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Strijden

“De oorlog tegen de boeren is begonnen in Nederland,” benadrukte hij. “Daar willen ze het land van de boeren afpakken en aan de bouwsector geven, omdat landbouw gevaarlijk zou zijn voor de grond en de bevolking.”

“Ze strijden, en de boeren in Kroatië en andere EU-landen zullen ook niet opgeven,” zei Kolakusic.

Kabinet trekt 100 miljoen uit voor Oekraïense boeren

Nederland steekt wel 100 miljoen euro in garanties voor de financiering van boerenbedrijven in Oekraïne. Minister Schreinemacher van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking benadrukte dat Nederland Oekraïne zolang als nodig is wil blijven steunen.

Dat betekent ook dat als er bovenop de 2,5 miljard euro herstelsteun nog meer geld nodig blijkt, het kabinet daarnaar zal kijken. Veel mensen vinden de steun van het kabinet aan Oekraïense boeren niet uit te leggen.

4.8 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Nou boeren zou zeggen hup op de Tractor naar den haag en blijven staan tot die idoten wefpuppets hun biezen pakken en dan uit de EU,Boodschap aan FDV pleurt dit godverlaten land maar helemaal plat liever gisteren nog dan vandaag💪💪💪💪💪

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Bij de FEBO een meelworm- frikandel met keversauce en daarna een versgebakken sprinkhaantje …. hmmmm 2 halen 1 betalen. Je zou er toch honger van krijgen.

Margie
Margie
1 jaar geleden

Dat is ook niet uit te leggen. Voordat ik insecten ga eten. Moet er echt wat gaan gebeuren. Ik raak die troep niet aan. En degene die dat wil. Die moeten ze vol gooien met van die grote horzels. Levend. Misschien piepen ze anders. Boeren moeten blijven. Die rijken eten maar drek. Omdat ze zelf drek zijn. Het grootste drek.

NooT
NooT
1 jaar geleden

Bij ons in de buurt alle blauw-wit-rode vlaggen verdwenen. Alle! En ik woon midden in Friesland.
Dafaq!

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x