Homepagina » Buitenland » Niemand wil nog doneren aan de Clinton Foundation. Wat is de reden?
NXIVM-klokkenluider doet onthullingen over kindersmokkel, satanisme en Clintons. Beerput rond bizarre cult gaat steeds verder open
Foto: Wikimedia Commons CC0

Niemand wil nog doneren aan de Clinton Foundation. Wat is de reden?

Er komen steeds minder donaties binnen bij de Clinton Foundation, opgericht door oud-president Bill Clinton en oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton.

“De geldstroom is letterlijk opgedroogd,” zei voorzitter Peter Schweizer van het Government Accountability Institute in Tucker Carlson Tonight op Fox News.

“De Clinton Foundation heeft moeite om geld in te zamelen omdat zij geen invloed meer heeft,” zei hij.

Macht

“Ze heeft geen toegang tot de macht en daar draaide het bij de stichting voornamelijk om,” klonk het.

Tien jaar geleden, toen Hillary Clinton minister was, haalde de Clinton Foudation tien keer zoveel geld binnen als nu.

Internationaal gezien staat de organisatie er nog slechter voor.

Drie jaar

De Clinton Foundation draait al drie jaar op rij verlies, na het verlies van Hillary Clinton bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen, zo blijkt uit documenten.

De stichting verliest ieder jaar naar schatting 16 miljoen dollar.

Clinton zei ondertussen op Twitter dat ‘heel, heel, heel veel mensen’ willen dat ze gaat meedoen aan de presidentsverkiezingen in 2020.

Epstein

Bill Clinton was de laatste tijd herhaaldelijk negatief in het nieuws vanwege zijn banden met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein.

President Trump retweette zelfs een theorie die stelt dat Bill Clinton Epstein heeft laten vermoorden.

[Fox News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Als je belasting betaalt of mee doet aan de postcodeloterij sponsor je dat walgelijk criminele zootje nog steeds, of je wilt of niet.

  30 likes
 2. Zouden de verdenkingen dat de Clinton’s door financieringen van de pizza-gate(pedo-netwerken) ook pedo-beschermheren zijn en als hun diverse ex-contacten met Jeffrey Epstein, zij daardoor mede grootschalig de pedofielen beschermen, hen allen nu niet parten gaan spelen?

  16 likes
  • En omdat van al deze wereldpedobobo’s filmpjes van hun (wan)daden zijn gemaakt, zijn ze allemaal chantabel en doen ze wat de wereld elite zegt. Wie mogelijk gaat praten wordt verwijderd en dat kan op vele manieren. Kijk naar “onze” Joris Demmink. Zoveel hard bewijs en toch wordt hij niet vervolgd. Hij weet veeel te veeel. Ook over “ons” koninklijk huis. Google maar op “Ronde Huis”. Politieonderzoeken, zoals Rolodex, worden door interne hoger geplaatste personen gesaboteerd.

   22 likes
   • @Shadow1100

    Spijker op de kop reactie. Zorg voor een netwerk aan belangrijke figuren, mensen met invloed, mensen van koninklijke bloede, mensen op posities en nodig ze uit op feestjes, nodig uit in intieme sfeer, geef wat drugs, geef wat drank en laat een paar kinderen erop los die door de ‘heren’ betast, gebruikt of zelfs vermoord worden in een moment van totaal geestelijk doordraaien. Neem het geheel op video of foto en je hebt de perfect stuurbare smeerlap.

    ….”Carl Gustav doet in Zweden veel stof opwaaien. In het boek ‘De aarzelende monarch’, geschreven door drie onderzoeksjournalisten, staat dat de koning een buitenechtelijke affaire had, met topmodellen het bad indook en banden had met de maffia.

    De opmerkelijkste beschuldiging is dat Carl Gustav in de jaren negentig in een club in Stockholm wilde feestjes gaf voor modellen. De club was in handen van de bekende crimineel Mille Markovic. Die vond de feesten op maandagavond een zegen, want dan kwam de politie even niet aan de deur. De koning op zijn beurt vermaakte zich op de feesten door met een paar modellen in de badkuip te plonsen”…..(Volkskrant)

    En dan is dit nog maar de softe variant.

    Dan nog te bedenken: “wie staan er allemaal op snuff movies die in het geheim zijn gemaakt?”

    De mens is vele malen gekker en viezer dan men wil aannemen. Hoe hoger/groter de geest, hoe erger het beest!!

    15 likes
  • @Mrs. No-one

   Er zijn al wat berichten die aankondigen dat er straks een schokgolf de wereld over gaat door de openbaring van de pedofiele en satanische misbruik. Epstein en prins Charles wordt genoemd als begin maar er is meer gaande, zoals in bijvoorbeeld dit bericht geschreven wordt:
   https://www.ellaster.nl/2019/11/20/furieus-op-de-mainstream-media-lees-waarom/

   15 likes
   • @Rob: Ik heb het artikel van je ‘link’ gelezen; dit zijn i.d.d. hoogst walgelijke infantiele monsterlijke en uiteindelijk ook [kinder]moordende satanische praktijken van de elites. De ‘White Dragon Society’ en mede via promoties van Benjamin Fulford, hebben enkele jaartjes geleden o.a. ook hiervoor prijzen op hun hoofden gezet en van deze monsterlijke en o.a. moordende elites om deze voor de rechters te slepen, en zelfs als ze zich ernstig zouden verzetten, hen meteen maar te elimineren. Ik teken daar ook meteen voor, ware het niet dat ik totaal in mijn eentje moet opereren, terwijl zij wel uit massa’s duistere kinder -in gijzel nemende, -verkrachtigende, – moordende e.d. gedrochten bestaan.

    5 likes
 3. Het gekke is dat ze nog rondlopen!! Geen tribunaal komt bij hun eraan te pas! 2e wereld oorlog heeft niemand opgeruimd die moest opgeruimd wirden!!! Koningshuis/aristocratie is islamitieschnazi! Sharon dijksma (n.pj..d) heeft miljoenen BELASTING geld aan hun gegeven. Het heeft met adoptieschandalen te maken. Deze wetten hebben de NAZI clintons ingevoerd en hun globale terroristen ministers. Het beschermd adoptie-ouders. Daarom is nederland ZELF een terrorist die kinderen verhandeld en mensen vermoord ver buiten nederland (onder het mom terrorisme en vervolgens de terroristen hier binnen haalt en geen nederlander door hun wordt beschermd). Dit “koningkrijk” is een terrorist hier en daar! trump, obama, clinton….hun allemaal zijn aristocraten uit 1 familie. Maar neerlands volk is echt te domnarcistisch om het te zien of merken en geeft alles aan hun. Dit volkondersteund terrorisme, hier en daar. Dit volk krijgt de schuld van HÚN eigen wandaden. 1 globaal groepje rijke pedofiele kinderverkrachtende terroristen, die al het geld beheren

  19 likes
 4. En er was ook nog iets met dat Email schandaal , daarin kon iedereen lezen wat van kwaadaardig figuur Hillary Clinton was , ze gaf letterlijk opdracht hele woonwijken te saneren in Bagdad [ mensen letterlijk opruimen ] , ook een reden waarom de verkiezingsstrijd met Trump zo smerig werd gespeeld van beide kampen trouwens . Was destijds ook voor de Clintons , maar weet ondertussen wel beter !

  13 likes
 5. @exegese
  inderdaad de postcodeloterij heeft 30 miljoen gestort .
  gelukkig heb ik nooit meegedaan aan de postcodeloterij.

  13 likes
 6. The Clinton Foundation??? Billy die speelt met sigaren bij een stagiaire laat Yasser ze opdoken die weer (uiteraard) het loodje legt. Die gek maar lachen, want Billy is net als vrouwlief compleet gestoord. Dan maar met jonge meisjes samen met die andere Billy een beetje vliegen in de ‘Lolitta expres. Deze mensen horen vervolgd te worden.

  5 likes
 7. een hoop gespeculeer weer, hier.

  0 likes
 8. o formuleert de Postcode Loterij het zelf:

  ‘Clinton Foundation en de Postcode Loterij: bouwen aan een betere wereld’

  De Clinton Foundation is in 2001 opgericht door oud-president van de Verenigde Staten Bill Clinton. De Clinton Foundation is actief in 37 landen wereldwijd. Zij richt zich op gezondheidszorg, betere kansen voor vrouwen en meisjes, het voorkomen van ziekten (o.a. obesitas), het creëren van economische kansen en groei, en het opvangen van de gevolgen van klimaatverandering.

  De Clinton Foundation wordt sinds 2005 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 31,3 miljoen euro van de loterij. De ongeoormerkte bijdrage van de Postcode Loterij wordt uitgegeven aan werkzaamheden van de Foundation op het gebied van ‘international & climate work’.

  https://www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/overzicht/clinton-foundation

  2 likes
 9. Heb het jaren geleden al gemeld bij postcode loterij…geen reaktie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...