Buitenland

Niemand wil nog doneren aan de Clinton Foundation. Wat is de reden?

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er komen steeds minder donaties binnen bij de Clinton Foundation, opgericht door oud-president Bill Clinton en oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton.

“De geldstroom is letterlijk opgedroogd,” zei voorzitter Peter Schweizer van het Government Accountability Institute in Tucker Carlson Tonight op Fox News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De Clinton Foundation heeft moeite om geld in te zamelen omdat zij geen invloed meer heeft,” zei hij.

Macht

“Ze heeft geen toegang tot de macht en daar draaide het bij de stichting voornamelijk om,” klonk het.

Tien jaar geleden, toen Hillary Clinton minister was, haalde de Clinton Foudation tien keer zoveel geld binnen als nu.

Internationaal gezien staat de organisatie er nog slechter voor.

Drie jaar

De Clinton Foundation draait al drie jaar op rij verlies, na het verlies van Hillary Clinton bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen, zo blijkt uit documenten.

De stichting verliest ieder jaar naar schatting 16 miljoen dollar.

Clinton zei ondertussen op Twitter dat ‘heel, heel, heel veel mensen’ willen dat ze gaat meedoen aan de presidentsverkiezingen in 2020.

Epstein

Bill Clinton was de laatste tijd herhaaldelijk negatief in het nieuws vanwege zijn banden met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein.

President Trump retweette zelfs een theorie die stelt dat Bill Clinton Epstein heeft laten vermoorden.

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
4 jaren geleden

Het gekke is dat ze nog rondlopen!! Geen tribunaal komt bij hun eraan te pas! 2e wereld oorlog heeft niemand opgeruimd die moest opgeruimd wirden!!! Koningshuis/aristocratie is islamitieschnazi! Sharon dijksma (n.pj..d) heeft miljoenen BELASTING geld aan hun gegeven. Het heeft met adoptieschandalen te maken. Deze wetten hebben de NAZI clintons ingevoerd en hun globale terroristen ministers. Het beschermd adoptie-ouders. Daarom is nederland ZELF een terrorist die kinderen verhandeld en mensen vermoord ver buiten nederland (onder het mom terrorisme en vervolgens de terroristen hier binnen haalt en geen nederlander door hun wordt beschermd). Dit “koningkrijk” is een terrorist hier en daar! trump, obama, clinton….hun allemaal zijn aristocraten uit 1 familie. Maar neerlands volk is echt te domnarcistisch om het te zien of merken en geeft alles aan hun. Dit volkondersteund terrorisme, hier en daar. Dit volk krijgt de schuld van HÚN eigen wandaden. 1 globaal groepje rijke pedofiele kinderverkrachtende terroristen, die al het geld beheren

Willem
Willem
4 jaren geleden

En er was ook nog iets met dat Email schandaal , daarin kon iedereen lezen wat van kwaadaardig figuur Hillary Clinton was , ze gaf letterlijk opdracht hele woonwijken te saneren in Bagdad [ mensen letterlijk opruimen ] , ook een reden waarom de verkiezingsstrijd met Trump zo smerig werd gespeeld van beide kampen trouwens . Was destijds ook voor de Clintons , maar weet ondertussen wel beter !

exegese
exegese
4 jaren geleden

Als je belasting betaalt of mee doet aan de postcodeloterij sponsor je dat walgelijk criminele zootje nog steeds, of je wilt of niet.

salvar
salvar
4 jaren geleden

@exegese
inderdaad de postcodeloterij heeft 30 miljoen gestort .
gelukkig heb ik nooit meegedaan aan de postcodeloterij.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x