Homepagina » UFO » Niemand praat over dit bewijs voor UFO’s (en waarom dat de schuld van de CIA is)
Niemand praat over dit bewijs voor UFO's (en waarom dat de schuld van de CIA is)

Niemand praat over dit bewijs voor UFO’s (en waarom dat de schuld van de CIA is)

De groeiende stapel bewijs voor UFO’s kan niet langer worden genegeerd. Als je voorbij de horrorfilms over aliens en de nepfilmpjes van UFO’s kijkt dan kom je al gauw tot de ontdekking dat er heel veel hooggeplaatste overheidsfunctionarissen en wetenschappers (500+) zijn geweest die hebben gezegd dat dit onderwerp een stuk serieuzer moet worden genomen.

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft bijvoorbeeld gezegd dat we al worden bezocht door buitenaardse wezens.

Robert Bigelow, de oprichter van Bigelow Aerospace, heeft in een tv-interview gezegd ‘dat er een buitenaardse aanwezigheid is geweest en nog steeds is’.

Wetenschappelijk bewijs

Bigelow was nauw betrokken bij het geheime UFO-onderzoek van het Pentagon, waar de New York Times vorig jaar over berichtte.

De krant schreef dat Bigelow wrakstukken van UFO’s, bestaande uit onbekende legeringen, heeft opgeslagen in één van zijn gebouwen in Las Vegas.

Voormalig senator Harry Reid zei in een interview over deze wrakstukken: “Nu hebben we wetenschappelijk bewijs.”

Buitenaards ruimteschip

Oud-gouverneur Fife Symington was getuige van de Phoenix Lights in 1997. Tegen CNN zei hij later: “Het was waarschijnlijk een soort buitenaards ruimteschip.”

Waarom horen we hier bijna niets over op tv en lezen we hier vrijwel niets over in de kranten?

Wat de meeste mensen niet weten is dat in 1993 documenten uit de jaren vijftig zijn vrijgegeven waaruit blijkt dat de CIA opdracht had gegeven alle informatie over vliegende schotels te debunken.

Hollywood

De spionagedienst had geconcludeerd dat het Amerikaanse volk als het ging om UFO’s ontzettend goedgelovig en gevoelig voor massahysterie was.

De CIA werkte samen met de massamedia, Hollywood en zelfs Disney om al het UFO-onderzoek in diskrediet te brengen.

Taboe

De luchtmacht kreeg van de CIA opdracht om niet langer te praten over UFO’s en een desinformatiecampagne te beginnen.

De strategie werkte: UFO-onderzoek werd taboe, mensen raakten gedesillusioneerd en de media berichtten steeds minder vaak over UFO’s.

Bekijk de video hieronder:

[Gaia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Christgalactic schreef:

  Inderdaad ze bouwen liever moskeeën en andere kerken, om de Waarheid te verdrukken! Zich verrijken op de KAP van anderen, dat kunnen ze meer dan genoeg. Religie = re liegen

  13 likes
 • Coldshot schreef:

  We worden al honderdduizenden jaren bezocht ! Bergen aan bewijsmateriaal en honderdduizenden getuigen kun je niet eeuwig doodzwijgen. Disclosure wil come !!

  13 likes
 • salvar schreef:

  als de buitenaardsen zich niet bekend maken,wie zal het dan worst wezen of ze er zijn of niet zijn.

  2 likes
  • Coldshot schreef:

   @Salvar: Al die mensen die voor gek worden versleten en belachelijk worden gemaakt door lui die NIETS weten en geen onderzoek hebben gedaan zal het een worst wezen.. Ook zou het kunnen helpen om eindelijk eens afscheid te kunnen nemen van veel religies die meer kwaad dan goed doen (met name het christendom). Deze wereld heeft hulp nodig EN SNEL anders blijven er alleen slaven in armoede en speknekken over.. Energietekorten, milieuvervuiling, oorlogen, ziektes en andere ellende zouden dan wellicht grotendeels of helemaal opgelost kunnen worden en tot een fout en duister verleden gaan behoren .. Monsters hebben de macht en verkloten alles voor iedereen (behalve veur henzelf).. wij kunnen daar zonder hulp niets aan veranderen.. (zie bv. hoe de vvd huishoudt in ons eigen Unieleverland..) Al met al genoeg reden voor mij om te zeggen “Ja, het zal me een worst wezen”! En nee, de aliens lijken me niet kwaadwillend (anders waren we er helemaal niet meer om erover te discusseren). Het kan zijn (en het zou me niet verbazen) dat regeringen allang een dealtje gesloten hebben en dat de bezoekers zich daarom niet bemoeien met aardse aangelegenheden..(dat zou heel jammer zijn en betekenen dat we reddeloos verloren zijn en overgeleverd blijven aan the slime of humanity).

   8 likes
 • wil schreef:

  Ik zou zeggen maak het gewoon bekend! hoe eerder de mensen het weten hoe sneller ze er aan gewend raken want vroeg of laat komt het toch wel uit.
  Wie een beetje logisch nadenkt kan zelf ook wel bedenken dat we niet alleen zijn in een onmetelijk universum. En of er dan massahysterie uitbreekt? ik denk het wel! maar als de bezoekers ons verder geen kwaad in de zin hebben dan ebt dat ook wel weer weg.
  De verschillende kernmachten op deze wereld zijn in staat om de planeet tigmaal te vernietigen, dat weten we maar daar is ook geen massahysterie meer over.

  7 likes
 • Peter Cernjavski schreef:

  De laatste zin, dat er meer onderzoek naar gedaan moest worden, dit is helemaal overbodig. Men weet er alles van. Het UFO fenomeen is ook geen fenomeen, het is gewoon de werkelijkheid. Dus gewoon disclosure. Er moet een president komen die nog gekker is, (in de goede zin) dan Trump en die het officieel bekend maakt ten koste van alles, vooradat hij vermoord wordt gelijk Kennedy. Gewezen Sovjet president Medvedev heeft het al gedaan in een kort intervieuw, doch het had geen impact omdat hij niet meer in dienst was en het ook maar terloops aan een journaliste uitlegde hoe een opvolger-president de actentas overneemt van zijn voorganger met de sleutels van het kernwapenarsenaal en de tweede sleutel voor toegang tot het dossier buitenaardsen. Er was een ufo-crash Roswell in 1947. De CIA werd opgericht in 1947.

  3 likes
 • Christgalactic schreef:

  Voor de rest nog vlug wat kinderen gaan offeren in de zogenaamde bohemien club

  6 likes
 • Rob schreef:

  Lou Baldin – Lou Baldin Interview with an Extraterrestrial https://www.youtube.com/watch?v=VxQ5cAlH8oE

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  >