BinnenlandCorona

Nieuw bewijs voor schadelijkheid van coronavaccinaties aangeboden aan Internationaal Strafhof

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft nieuw bewijs aangeboden aan het Internationaal Strafhof in Den Haag over de schadelijkheid van de coronavaccinaties.

De deskundigen die de BPOC2020 heeft geraadpleegd, zijn van mening dat de vaccins niet veilig zijn voor gebruik. Dit blijkt ook uit de meldingen die zijn binnengekomen bij het Meldpunt Vaccinatie van de commissie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Tot 8 oktober zijn er 2204 sterfgevallen en 2835 gevallen van ernstige gezondheidsschade na het coronavaccin geregistreerd door het meldpunt. Bijwerkingencentrum Lareb weigert deze meldingen in ontvangst te nemen.

Regering wens geen kennis te nemen van de meldingen

Bij gevallen van ernstige gezondheidsschade moet worden gedacht aan leukemie bij jongeren, miskramen, myocarditis en trombose met trombocyptopenie syndroom.

De BPOC2020 is ervan overtuigd dat de Nederlandse regering op de hoogte is van de overlijdens en ernstige gevallen van gezondheidsschade die zijn opgetreden en nog dagelijks optreden na vaccinatie.

De regering wenst echter geen kennis te nemen van de meldingen. Tevens hult het Lareb zich in stilzwijgen over het onderzoek naar de meldingen die bij het centrum zijn binnengekomen.

Onderzoek

Dit is voor de commissie reden al haar bewijs ten aanzien van de overlijdens en ernstige gezondheidsschade die gemeld zijn aan het Internationaal Strafhof over te dragen voor onderzoek.

De BPOC2020 heeft daarnaast de gespreksverslagen van haar bezoek aan het ministerie van Volksgezondheid en haar bezoek aan het Lareb aan het Strafhof overgedragen. Het is nog niet duidelijk wat er met het bewijs gaat gebeuren.

4.7 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
2 jaren geleden

Ondanks dat het een puik staaltje werk is wat de bpoc heeft laten zien.. denk ik dat ook hier de zielen all “verkocht” zijn..

Chero
Chero
2 jaren geleden

Waarom begint de BPOC2020 niet net zoals die Spaanse rechtbank geen recht zaak dat ze het virus kunnen aantonen? Met dit gedoe kom je niet verder. Laat iemand komen van het OMT dat het virus is aangetoond.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
2 jaren geleden

We zullen moeten wachten tot het moment dat de pleuris uitbreekt in het hol van de duivel.
Daar buiten gaan we ons gelijk niet meer halen.

Max_Q
Max_Q
2 jaren geleden

De overheid is ziek, doodziek, ik vrees dat politieke euthanasie onvermijdelijk gaat worden. Laten we hopen dat het niet zo besmettelijk is dat het internationaal strafhof ook besmet is of gaat worden. Pieter en Jade hebben puik werk verricht voor ons allen.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x