CoronaMens en Dier

Gideon van Meijeren roept minister Kuipers op RIVM te dwingen om vaccinatiedata vrij te geven

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Er is iets vreemds aan de hand met de oversterfte in Nederland. Die was in juli en augustus opmerkelijk veel hoger dan verwacht. Ons land kampt al meer dan een jaar met onverklaarbare oversterfte.

Toen FVD-leider Thierry Baudet hier in oktober 2021 aandacht voor vroeg, schreef toenmalig coronaminister Hugo de Jonge de oversterfte toe aan corona. Ten onrechte, want de oversterfte was vaak beduidend hoger dan het aantal ‘coronadoden’.

Alarmerende brief

Eind vorig jaar gaf de Tweede Kamer de opdracht aan de regering om een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de forse oversterfte. Uit een alarmerende brief die FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren in handen heeft weten te krijgen, blijkt dat de onafhankelijke wetenschappers helemaal geen toegang krijgen tot de data die ze nodig hebben.

Het RIVM en de GGD willen de vaccinatiedata en testuitslagen niet vrijgeven. Daarmee maken ze het de onafhankelijke wetenschappers onmogelijk om hun opdracht fatsoenlijk uit te voeren.

De opstelling van het RIVM en de GGD toont ook de hypocrisie van deze instellingen, zegt Van Meijeren. Zonder enig bezwaar hebben zij de vaccinatiedata en testuitslagen ter beschikking gesteld voor de QR-code, waardoor de hele Nederlandse bevolking haar privacy bij het grofvuil moest zetten.

Misdadige gevolgen

Nu er concrete aanwijzingen zijn dat dat wel eens misdadige gevolgen kan hebben gehad – er bestaat immers een reële kans dat de oversterfte (mede) het gevolg is van de massale opgedrongen vaccinatiecampagnes – probeert men dit onder het tapijt te vegen, aldus Van Meijeren.

Hij heeft Kamervragen gesteld waarin hij minister Kuipers van Volksgezondheid oproept het RIVM en de GGD te dwingen de data vrij te geven. Die vragen vind je hier.

Immunoloog Theo Schetters zei deze week in het tv-programma Ongehoord Nieuws dat pieken in oversterfte samenvallen met vaccinatiecampagnes.

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sommers
sommers
2 maanden geleden

dit komt n keer aan het licht ze kunnen het niet meer tegen houden.

J.a.Joly
J.a.Joly
2 maanden geleden

Hij zal er goed voor betaald worden

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Data wordt niet vrijwillig vrijgegeven. Als dat gebeurd wordt duidelijk dat er in het ergste geval massa moord met voorbedachte rade gepleegd wordt en in het minder ernstige geval massa dood door schuld.

Bep
Bep
2 maanden geleden

Ik vind het nog steeds raar dat FVD de kar moet trekken gevolg door BVNl. De schellen moeten nu toch van de ogen zijn gevallen dat de Jonge en Kuiper er niet voor onze gezondheid zitten. Waar blijven BBB en Omtzigt en natuurlijk de rest van de tweede kamer?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x