Homepagina » Bewustzijn » Vijfjarig meisje zet Israëlische soldaten op hun plaats (video)
Jenny uit Palestina

Vijfjarig meisje zet Israëlische soldaten op hun plaats (video)

Een vijfjarig meisje stapte dapper op een groep Israëlische soldaten af die even ten noordwesten van Ramallah bij de ingang van een Palestijns dorp waren gestationeerd.

In het Engels sprak Jana hen aan over het onrecht dat haar volk wordt aangedaan door de Israëlische bezetters.

De soldaten weten zich duidelijk geen raad met het meisje dat een Palestijnse vlag om haar hoofd draagt. Moedig spreekt ze iedere soldaat afzonderlijk toe, terwijl ze haar tevergeefs proberen te ontwijken.

Jana: “Al jullie legers, al jullie soldaten, al jullie tanks en al jullie strijders tegen een jongetje dat een steen in zijn hand houdt. Een jongetje dat daar moederziel alleen staat. In zijn ogen zie ik de zon. In zijn glimlach zie ik de maan. Ik vraag me af wie zwak is en wie sterk. Ik vraag me af wie goed doet en wie kwaad. Ik hoop vurig dat de waarheid naar buiten komt!”

Vanaf 1882 begon de Franse baron Edmond de Rothschild zionistische activiteiten in Palestina financieel te ondersteunen. Het Israëlische leger bezette Palestina ruim 64 jaar geleden.

Bron: Safa.ps

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • San schreef:

  De wijsheid van een kind, namaste!

  1 likes
 • Susan schreef:

  Ontroerend en indrukwekkend..

  1 likes
 • trix schreef:

  Ontroerend.
  Als zo’n klein meisje voor haar zelf en voor haar volk durft op te komen. Waarom durft 99% dit niet? Zoals zij duidelijk laat zien. Genoeg is genoeg. Denken wij niet hetzelfde?

  Wel mooi dat er steeds meer mensen wakker worden. En durven te spreken.

  namaste

  1 likes
 • gerrie schreef:

  durf in je eige kracht te staan dat straald dat stere kind uit kracht van haar eige zyn steets meer mensen zulen deze kracht in zich zelf ontdeken de angst voor by veel licht en liefde en kracht van uit me zyn naar haar zyn en ik groed haar godelike zyn namaste

  1 likes
 • cr schreef:

  zo dit kind is ook niet flauw …moedig hoor als zij het kan waarom wij dan ook niet .

  0 likes
 • meloen schreef:

  Dit is waarschijnlijk 1 kind die in de naam van het licht werkt !
  Het is toch te triest om te zien dat deze kinderen in het begin van hun leven al moeten vrezen voor hun leven !Misschien moet er wel een oorlog komen om de zionisten uit te schakelen door hun in een val te lokken .in de strait of Hormuz zit Israel en Amerika in de tang van de omliggende landen die zware raketten gestationeerd hebben om de vliegdekschepen uit te schakelen !Is Ascentie de naam voor alle mensen die in deze oorlog gaan sterven ?? Gaan we zo naar ons volgende level ???Mogen de slechte mensen op deze aarde blijven en de goede mensen die geen deel hebben in dit alles ascenderen ?? Graag u reactie !

  0 likes
 • brian schreef:

  diepe en diepe respect voor dat meisje , en wat een lef !!!

  0 likes
 • eddy schreef:

  Ik hou niet van extremisme, nationalisme , religie.
  Extremisme en nationalisme kan niet bestreden worden met nog meer extremisme en nationalisme.

  Sommige zien hier een kind dat durft op te komen voor haar volk. Ik zie hier nog meer nationalisme en extremisme.
  Dit kind is een potentiële zelfmoordterroriste.
  Een kind van die leeftijd hoort niet met een vlag rond haar hoofdje rond te lopen.

  Dit heeft niks te maken met wakker worden maar alles met verder doormodderen in wat het lot van de mensheid lijkt te zijn.

  0 likes
 • AmonRay schreef:

  Kinderen en dronken mensen spreken altijd de waarheid. p.s. duimpje omhoog en duimpje omlaag is oud Romeins gebruik ik dacht dat SOPN af wil van namen in hoofdletters gebruik dan het verstand en laat de ouderwetse manieren van hun dan ook achterwegen. We zijn geen gladiatoren die vechten in de ring, behandel ons dan ook niet zo s.v.p.

  0 likes
 • legaal schreef:

  hallo allemaal,de tranen staan in mijn ogen,bij het zien van dit fimpje.moedig van het meisje hoor.Greta Duissenburg daar heb ik ook respect voor,die hing een palastijnse vlag op.ik heb niets tegen de joden,laat dat duidelijk zijn ,maar ze moeten toch bij hun zelf afvragen hoe zij in de oorlog behandelt zijn.nu doen ze hetzelfde met het palastijnse volk,ze werden hun huizen uitgegooid omdaar voor hun zelf een mooie villa te bouwen de arogantie van de israelische regering.er zijn gelukkig luchtmacht piloten die hebben gezegt ,wij bombarderen geen palastyijnse gebieden meer vrede zij met U dapperen.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Het meisje heeft gelijk maar was de pers er niet geweest, had ze een schop gekregen.Het lijkt in scene gezet voor het goede doel!!En zo zal ik het ook maar verder afhandelen, want ja je schiet voor zoveel camera,s toch niet een kind neer???Nogmaals waren de camera,s er niet geweest, had het kind het waarschijnlijk niet eens overleefd.Leer mij de mensheid kennen!!!En de soldaten weten zich geen raad OM die CAMERA,S.Het meisje wordt immers compleet genegeerd!!

  0 likes
 • Sipco schreef:

  [quote name=”San”]De wijsheid van een kind, namaste![/quote]
  Van Andre Hazes.Namaste!Kom ut de kaste!!

  0 likes
 • g schreef:

  Het wordt tijd dat men dit conflict oplost. Vind het daartegen wwel spijtig dat er zoveel fotografen zijn wanneer het meisje begint.
  Het geeft me het gevoel alsof dit alles in scene is gezet waardoor de geloofwaardig van dit filmpje ver te zoeken is. Mss gewoon een propagandafilmpje voor de palestijnse zaak?

  0 likes
 • San schreef:

  @Meloen: Ascentie is een keuze die men maakt, er is geen enkele vorm van dwang of veroordeling. Wie kiest voor dualiteit en 3D gaat daar in verder, wie kiest voor 5D en onvoorwaardelijke liefde gaat verder

  0 likes
 • S.v.Latum schreef:

  Weet U eigenlijk wel dat nu in Noorwegen alle Joden zijn vertrokken, omdat ze blijkbaar onmogelijk gelukkig kunnen leven met Moslims om zich heen. Joden worden in deze tijd trouwens bijna overal gekwetst. Waarom is weer het oude vraagteken. Het wordt hoogtijd dat we deze Moslims eens duidelijk hierop wijzen. Maar Europa houdt liever zijn mond dicht. Straks zijn we niet eens meer in staat om hem open te trekken!

  0 likes
 • Ivo Marien schreef:

  De soldaten mogen van geluk spreken dat ze niet werden opgeblazen. Even terug naar de geschiedenis. Voor 1960 werd er nooit van Palestijnen gesproken.Palestina stond bekend als ‘land van de Joden’ Nog voor de Tweede Wereldoorlog verschenen in vele Europese landen de slogan ‘Joden ga terug naar Palestina’ Het is onder impuls van Yasser Arafat dat Arabische inwijkelingen zich Palestijnen zijn gaan noemen, naar ‘Filistea’ het land waar eeuwen terug de Filistijnen (vijanden van Israël)woonden. Maar Filistijnen waren nooit de Palestijnen van nu. Het meisje op de video is duidelijk gebrainwasht. Ik heb geen respect voor een volk dat kinderen misbruikt om hun politieke doelstellingen te verwezenlijken. Geef de kinderen de kans om kind te zijn en stop de raketaanvallen en aanslagen op Israëlische burgers en de soldaten zullen vanzelfs vertrekken!

  0 likes
 • S.v.Latum schreef:

  En ja–ik ben het er mee eens dat de Joden wel gemakkelijk het land van Moslims hebben ingepikt. Ik heb me net zo goed geergerd om de triestheid van die moslimvrouw die soms naar haar vruchten ging kijken in de tuin die nu van Joden was.Allemaal niet netjes-Maar dat zich dit nu ook omgekeerd in Europa afspeelt, hoeft net zo min. Het zijn allemaal mensen, en ze horen zich goed te gedragen in een ander land.Laat elkaar met rust, anders wordt het een grote ellende.

  0 likes
 • yoghi schreef:

  @ meloen je denkt toch werkelijk waar niet dat de Yanks al hun Carrier groups daar heen zenden , 1 submarine is al genoeg om die blokkade op te heffen

  0 likes
 • Abel schreef:

  De nieuwetijdskinderen zijn er. Of hoe je ze ook wilt noemen. Kinderen die wél weten wat liefde is. En ze gaan niet meer weg. Sterker nog, er komen alleen maar meer bij.

  0 likes
 • Johan schreef:

  Dit is zeker geen kind van de nieuwe tijd of een sterrekind. Op een bepaald moment zegt het meisje dat het Israel haat. Een kind van het licht kan zoiets nooit of te nimmer zeggen. De lichtsferen kennen geen haat en nijd. Jullie Nederlanders hebben één van de grootste zieners allertijden gehad. Dringend tijd dat men zijn boeken een leest, dan zou men begrijpen dat wat het kind zegt, niet kan en dat het gewoon een opgezet stukje komedie is.

  0 likes
 • Marcel schreef:

  Geweldig wat een moedig kind. Ik als 100 kilo zware kerel zou wat zij zegt misschien hoogstens van een afstandje durven roepen (eerlijk gezegd).

  0 likes
 • anouk schreef:

  Volgens mij ben ik 1 van de enige die dit filmpje ongeloofelijk kut vind.

  waarom?

  nou hierom.

  Kinderen moeten zich helemaal niet druk maken om zo,n ellnde lange nutteloze oorlog tussen de pallesteinen en israel.

  Je ziet ook duidelijk dat dit in scene is gezet. come on, een camera bij een legerpost? Dit is gewoon gebruik/misbruik maken van kinderen.

  helaas is een kind inzetten een handig propaganda middel, kijk naar syrie. te walgelijk voor woorden.

  Ik en niet voor de palesteinen en ook niet voor de israeliers of wie dan ook. GROTE mensen moeten eens ophouden met dat vechten over een stuk land, of welk geloof er moet of niet moet zijn.

  De kinderen zijn de dupe van het kinderachtige gedrag van de mens.

  tegen de mensen in het middenoosten wil ik zeggen, ga lekker een potje risken met z,n allen.

  bah.

  0 likes
 • Remco de Pemco schreef:

  [quote name=”AmonRay”]Kinderen en dronken mensen spreken altijd de waarheid. p.s. duimpje omhoog en duimpje omlaag is oud Romeins gebruik ik dacht dat SOPN af wil van namen in hoofdletters gebruik dan het verstand en laat de ouderwetse manieren van hun dan ook achterwegen. We zijn geen gladiatoren die vechten in de ring, behandel ons dan ook niet zo s.v.p.[/quote]

  Ik voel me niet minder behandeld omdat er een duimpje omhoog en naar beneden bij staat. Sterker nog ik ben blij dat iedereen kan reageren op de artikelen, en een manier om aan te geven zonder tekst te hoeven in te voeren of je het ergens mee eens bent is een duimpje omhoog of naar beneden.

  Het zou ook anders kunnen met een iets positievere uitstraling..: Een reactie met veel instemmers krijgt een andere achtergrondkleur.. of dik gedrukte tekst. Waarom mail je de redactie niet misschien voelen ze hier wel wat voor?

  0 likes
 • najef schreef:

  Dit is natuurlijk in scene gezet, meeste kinderen spreken daar arabisch, en mocht ze tegen de soldaten spreken dan is Arabisch de taal omdat ze dat meestal ook verstaan.

  Ik denk dat er een nieuwe tijdperk aan gaat breken van wereld vrede zodra dit oorlog voorbij is. Ik denk dat 80% van de negatieve energie op de wereld hiervandaan komt.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Ivo Marien”]Even terug naar de geschiedenis. Voor 1960 werd er nooit van Palestijnen gesproken.Palestina stond bekend als ‘land van de Joden’ Nog voor de Tweede Wereldoorlog verschenen in vele Europese landen de slogan ‘Joden ga terug naar Palestina’
  Ik heb geen respect voor een volk dat kinderen misbruikt om hun politieke doelstellingen te verwezenlijken. Geef de kinderen de kans om kind te zijn en stop de raketaanvallen en aanslagen op Israëlische burgers en de soldaten zullen vanzelfs vertrekken![/quote]

  Ik ga nog verder, wanneer men een grote Bosatlas van voor 1965 erbij pakt, dan ziet men dat het gebied Palestina, werd aangeduid met Judea!! En voor degene die wil zien hoe deze verlichte kinderen worden onderwezen op de Palestijnse TV de volgende link rechtstreeks van de Palestijnse open zender. http://www.palwatch.org/site/modules/videos/pal/videos.aspx?fld_id=&doc_id=471&year=2008 En dit is nog één van de vriendelijke versies.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  Wat mij eigenlijk nog het meeste tegenvalt is de kritische kijk op de zaak van de alu-hoedjes en de zogenaamd verlichte mens hier. Niemand die zich afvraagt hoelang de Joden al in dat gebied wonen. Vele malen langer dan de met het zwaard gebrachte geloof van de vrede. Wat was het geloof vóór het geloof van de vrede? Waarom met alle vredebesprekingen is Israël de enige die bijna alle afspraken is nagekomen, zonder dat de Moslims iets hebben terug gedaan. De Moslims zijn niet één afspraak nagekomen, maar we willen dat Israël wel aan alles toegeeft. Hoe kan het dat van de zogenaamd 475.000 Arabieren uit het gebied bij de oprichting van Israël in een woestijn, er nu enkele miljoenen zijn, die nog steeds als vluchteling wordt aangeduid. Waarom kan een Palestijnse moslim in genen van de omringende Islamitische landen de nationaliteit van dat land verkrijgen. Waarom worden ze door de moslim landen niet opgenomen. Omdat dan de strijd tegen de joden een onegwenste wending krijgt!

  0 likes
 • dymph schreef:

  dit kind is duidelijk ouder dan 5 jaar zie de lengte van het kind en dan wat ze zegt komt ook niet van een kind vna vijf af en dat in het engels. En dit kind is erg beinvloed door een volwasne en dat is duidelijk en jammer dat de ouders daar de kinderen met hun oorlogje hun kinderen in meeslepen. Waarom gaat dat kind ook niet langs de gewapende palestijnen langs bv. Beide kampen hebben schuld PUNT. De joodse burger voelt zeg niet veilig en de palestijnse burgers niet, door het toedoen van beide kampen. En meestal zijn de onschuldige de dupe,,,,, helaas.

  0 likes
 • StarSeed schreef:

  Ik kan hier een heel verhaal over vertellen, maar dat doe ik niet, waarom.. we weten allemaal wat daar aan de hand is. Het Palestijnsgrondgebied is inmiddels na 64 jaar gekrompen tot een onmogelijk klein leefgebied voor de meer dan 1,5 miljoen aanwezige gevangen gehoudende Palestijnen. De Palestijnse bevolking wordt 24/7 via drones en helikopters en straaljagers lastig gevallen. Officiële afspraken worden niet nageleefd door Israel. Kinderen worden overhoop geschoten tijdens het aardbeien plukken, 4 zusjes in de leeftijd van 3 t/m 9 jaar. Weer een gezin in nog diepere haat achterlaten zou je denken.. niets is minder waar! Er zijn genoeg verhalen te vinden van palestijnse families die een hart schenken van hun eigen kind, doodgeschoten door israelische soldaten.. aan een joodse familie, waarvan een 6 jarig jongetje met een falend hart op sterven ligt.

  0 likes
 • StarSeed schreef:

  Palestijnen zijn de ware mensen van het Licht. Of dit nu in scene gezet is of niet, het kind spreekt de waarheid en de camera’s draaien, ook de soldaten die draaien, zich om, in diepe schaamte. Oud Premier Van Agt deelt mijn liefde voor de Palestijnse Bevrijding. En die zal er komen, dit jaar nog. In Israel is er inmiddels een flinke tweedeling ontstaan, en vele zijn het concentratiekamp gebeuren naast hun deur meer dan zat.
  Palestijnen en Joden zullen samen gaan leven in Vrede, zodra het zionistische tuig opgeruimd is.

  Namasté – Ik groet het licht in U ♥
  In lak’ech – Ik ben een andere jij ♥

  0 likes
 • ploink schreef:

  rothchild ? bauer bedoel je . duitsers en geen joden .

  0 likes
 • dymph schreef:

  [quote name=”meloen”]Dit is waarschijnlijk 1 kind die in de naam van het licht werkt !,,,,,,,,,,,,Is Ascentie de naam voor alle mensen die in deze oorlog gaan sterven ?? Gaan we zo naar ons volgende level ???Mogen de slechte mensen op deze aarde blijven en de goede mensen die geen deel hebben in dit alles ascenderen ?? Graag u reactie ![/quote]
  1) Dit is geen kind van het licht want dan had ze die palestijnse doek bv niet aan. Dan koos ze geen partij. Dit is kind is aangezet tot dit geschreeuw. ,,,,, 2) En slechte mensen mogen hier op aarde blijven van je en de goede ,,,, met andere woorden dan mogen de “slechte” tussen de “slechte” blijven.
  Ik geloof niet dat er mensen zijn die door en door rot zijn. In ieder mensen zit vele goeds. Kijk eens zeitgeist 3 dat is de moeite waard. PS ik wil wel hier blijven met ze. Ik zie hun licht puntjes gelukkig nog wel.

  0 likes
 • Ramon schreef:

  [quote name=”anouk”]

  Ik en niet voor de palesteinen en ook niet voor de israeliers of wie dan ook. GROTE mensen moeten eens ophouden met dat vechten over een stuk land, of welk geloof er moet of niet moet zijn.

  bah.[/quote]

  Het zijn de 4 dimensionale reptiles die dit willen

  0 likes
 • AmonRay schreef:

  Het zou ook anders kunnen met een iets positievere uitstraling..: Een reactie met veel instemmers krijgt een andere achtergrondkleur.. of dik gedrukte tekst. Waarom mail je de redactie niet misschien voelen ze hier wel wat voor?[/quote]

  Eens. Iedere site doet echter al het lang achterhaalde plus en min systeem. ik vind je idee niet gek waarom nog zo ouderwets. Eens of negeren geeft de troll minder ruimte en komt de discussie ten goede denk ik. On topic:”ben je als ouder een ster als je toelaat je sterren kind dit te laten doen?”.Primaten zijn tot verschrikkelijke dingen en verschrikkelijk mooie dingen in staat. Ik ga weer terug in mijn staat van ontkenning. (hatsjie) gezondheid!

  0 likes
 • dymph schreef:

  [quote name=”StarSeed”]Palestijnen zijn de ware mensen van het Licht. Of dit nu in scene gezet is of niet, het kind spreekt de waarheid en de camera’s draaien, ook de soldaten die draaien, zich om, in diepe schaamte. Oud Premier Van Agt deelt mijn liefde voor de Palestijnse Bevrijding. En die zal er komen, dit jaar nog. In Israel is er inmiddels een flinke tweedeling ontstaan, en vele zijn het concentratiekamp gebeuren naast hun deur meer dan zat.
  Palestijnen en Joden zullen samen gaan leven in Vrede, zodra het zionistische tuig opgeruimd is.

  Namasté – Ik groet het licht in U ♥
  In lak’ech – Ik ben een andere jij ♥[/quote]

  Palestijnen zijn de ware mensen van het licht zeg je ?
  Moeten wij alle ook stenen gaan gooien naar joden om verlicht te raken ?

  Lees deze link eens tot het einde.

  http://digiboek.50megs.com/koran/koran004.html

  Ik ga vanuit dat iedereen licht bij zich draagt en sommige iets meer dan de andere.

  0 likes
 • gerlof schreef:

  En dat terwijl de waarheid net andersom is. De palesteinen zijn de bezetters!

  Palesteinen zijn niet een volk zoals iedereen weet. En de echte mensen zijn het licht zijn de wedergeboren mensen die in Jezus geloven. Wil je het ware licht kennen? Bij Jezus is het ware licht van God!

  Israel is Gods volk. De Here Jezus komt spoedig terug om Zijn volk te bevrijden!

  0 likes
 • Inge schreef:

  Allereerst vind ik jullie website altijd erg interessant maar ik hou niet van die pro-palestijnse reclame zoals in bovengenoemd stuk.
  Bovendien hebben de Israelische soldaten dat meisje geen haar gekrenkt omdat leven heilig voor hun is. Wie een leven redt, redt de hele wereld is hun visie. Laten we het omdraaien, wat zou er gebeurt zijn als een joods jongetje met een Israelische vlag om zijn hoofd een palestijns dorp was binnengewandeld, ik durf er mijn leven om wedden dat dit kind was afgeslacht en daar hebben we dan ook gelijk het verschil tussen joden en palestijnen. In het land wat nu Israel heet woonden meer dan 4000 jaar geleden al joden, dus wie zou er nou recht op hebben?

  0 likes
 • marieke schreef:

  Wauw wat een reacties allemaal het enige dat ik kan zeggen dat dit een zeer wijs kind is! Als iedereen zo zou zijn is de wereld een stuk mooier!

  0 likes
 • pietje schreef:

  Gerlof, met alle respect jij zegt dat de palestijnen bezetters zijn ???? Ik dacht dat ben het jaar kwijt ergens in de 50er jaren ben gourion een stuk van palestina in beslag nam om de staat israel te stichten ! Dat is wat mij bij staat want de staat israel heeft nooit bestaan het was een volk wat in egypte leefde als slaven (wat heel erg fout is !) Maar ik zie de palestijnen niet als bezetters snap ook niet waar dat vandaan komt !

  groeten

  0 likes
 • Ivo Marien schreef:

  @Sipco, Idem voor de soldaten, hadden de camera’s er niet geweest dan had het meisje zich laten ontploffen ‘voor het goede doel’. Onvoorstelbaar is de titel, die had ook ‘Hamas misbruikt meisje voor propaganda’ kunnen geweest zijn. Ik weet niet waarom de redactie zich voor de kar van de Israëli-bashers laat spannen door een dergelijke misleidende titel te gebruiken? Wel is waar dat ze al de reacties posten, niet zoals bijvoorbeeld Het Laatste Nieuws waar het aantal pro-Israël reacties beperkt wordt, die mogen meestal niet de bovenhand krijgen.

  0 likes
 • white solair wind 22 schreef:

  Mijn vraag is wat zij hiermee duidelijk willen maken?! Mensen Sta op en leer te COMMUNICEren op elke manier JOU manier!!! Nog TE weinig mensen zijn hier bewust van, TE WEINIG.
  EN over de Joden Gesproken, zij waren naar mijn weten toch ookmensen die de natuur eerde en met al dat is of the spirit of god?! snap je waarom dat de meeste joden in de oorlog zijn uitgeroeid en nu ook nog wereldwijd dat dit volk door alle beweringen bevooroordeeld zijn door alle desinformatie die naar de mensheid is toe gebracht.iedereen is bevooroordeeld door de machtmakende materie. het is net als de Lord of the rings ; met dat VURIG OOG en zijn precious de RING met heel zijn leger. hierow het zelfde; het ALZIEND OOG en zijn precious GELD met heel zijn leger.
  Zie toch dat filmpje wat de mayas ons laten zien in de beelden op de wat voor manier hun vrijheid word afgenomen! dat het zelfde over de hele wereld! Echt mensen CUMMUNICEER ALSJEBLIEFT!! laat ons alle wakker worden! en iets gaan DOEN!

  0 likes
 • adriana 2 schreef:

  [quote name=”Sipco”]Het meisje heeft gelijk maar was de pers er niet geweest, had ze een schop gekregen.Het lijkt in scene gezet voor het goede doel!!En zo zal ik het ook maar verder afhandelen, want ja je schiet voor zoveel camera,s toch niet een kind neer???Nogmaals waren de camera,s er niet geweest, had het kind het waarschijnlijk niet eens overleefd.Leer mij de mensheid kennen!!!En de soldaten weten zich geen raad OM die CAMERA,S.Het meisje wordt immers compleet genegeerd!![/quote]
  ik geloof dat je gelijk hebt!
  zat net trouwens een leuk filmpje te kijken
  http://www.youtube.com/watch?v=THlaMUq6MKU&feature=related
  zo vervelend was kadaffi toch ook weer niet

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”pietje”]Gerlof, met alle respect jij zegt dat de palestijnen bezetters zijn ???? Ik dacht dat ben het jaar kwijt ergens in de 50er jaren ben gourion een stuk van palestina in beslag nam om de staat israel te stichten ! Dat is wat mij bij staat want de staat israel heeft nooit bestaan het was een volk wat in egypte leefde als slaven (wat heel erg fout is !) Maar ik zie de palestijnen niet als bezetters snap ook niet waar dat vandaan komt !

  groeten[/quote]
  U denkt dat Palestina een land is of was?? Nee Palestina (vroeger noemde men het Judea) Palestina heeft als land nooit bestaan. Het was een gebied waar op wat nomaden na niemand leefde. Het was een grote dorre woestijn. In het totale gebied leefden er naast de aanwezige Joden ongeveer 475.000 Arabieren die niet allemaal Moslim waren. En het jaar was 1948. Die woestijn is trouwens nu een bloeiende oase. Daarbij heeft Israel al meer dan 80% van het landbouwgebied overgedragen.

  0 likes
 • Ivo Marien schreef:

  [quote name=”pietje”]Gerlof, met alle respect jij zegt dat de palestijnen bezetters zijn ???? Ik dacht dat ben het jaar kwijt ergens in de 50er jaren ben gourion een stuk van palestina in beslag nam om de staat israel te stichten ! Dat is wat mij bij staat want de staat israel heeft nooit bestaan het was een volk wat in egypte leefde als slaven (wat heel erg fout is !) Maar ik zie de palestijnen niet als bezetters snap ook niet waar dat vandaan komt !

  groeten[/quote]
  Pietje toch, waarom lees je gewoon niet de geschiedenis van Israël? De geschiedenis van het Palestijnse volk bestaat minder dan 50 jaar! De Joden zijn het enige volk dat non-stop in Israël heeft gewoond. Dacht je nu echt dan Ben Gurion zomaar ergens een stuk land pakte? Mensen toch laten we AUB wat kennis opdoen voordat we op dit forum komen, anders komen we er echt niet uit hoor.

  0 likes
 • Marcel schreef:

  [quote name=”ploink”]rothchild ? bauer bedoel je . duitsers en geen joden .[/quote]

  De grootste opbrengst van boerenteelt is ??

  Manhattanmensenteelt. Dat expiriment is ongeveer een eeuw geleden uit geprobeerd in de Lower East Side op Lower Manhattan. Een plek waar vele immigranten een hele dikke boterham opleverden voor mensentelers en nog steeds opleveren voor mensentelers. Lucratiever gebleken dan het telen van kippen, graan of varkens.

  0 likes
 • Marcel schreef:

  [quote name=”Marcel”][quote name=”ploink”]rothchild ? bauer bedoel je . duitsers en geen joden .[/quote]

  De grootste opbrengst van boerenteelt is ??

  Manhattanmensenteelt. Dat expiriment is ongeveer een eeuw geleden uit geprobeerd in de Lower East Side op Lower Manhattan. Een plek waar vele immigranten een hele dikke boterham opleverden voor mensentelers en nog steeds opleveren voor mensentelers. Lucratiever gebleken dan het telen van kippen, graan of varkens.[/quote]

  In aanvulling op de vorige mededeling. Mensenteelt is en was lucratiever per oppervlakte eenheid. (per bunder ofwel hectare (2 voetbalvelden). Die dichtheid van mensen was daar dikker dan de dichtheid van het centrum van Bombay (Mumbay) rond de eeuwwisseling. Dit is een analyse ter beschouwing.

  0 likes
 • Tasj schreef:

  Voordat de joodsgelovige mensen er wooden heette het Canaan en leefden er verschillende stammen in dat gebied. Jaren en Jaren hebben de mensen er samen gewoond en is het joodse geloof daar onstaan, later het christendom en de islam. Wat de Faro 4000 jaar geleden heeft gedaan is nog geen recht voor wat de joodse immigranten vanuit allerlei landen de oorspronkelijke bewoners van Palestina hebben aangedaan. Een tijdje voor de 2ewereld oorlog hadden de Britten er al opschudding veroorzaakt( met hun koloniale wensen ) en na de 2ewereld oorlog zijn er vele schepen aangekomen met honderden overlenden v d holocaust. Goed, TOEN werd dus Israel opgericht… Maar niet erg democratisch, tegen de wil v d mega merendeels arabische bevolking. Dorpend werden ingevallen, inge-nomen en mensen uit hun huizen gezet. Sommige bejaarden hebben nu hun sleutel nog als bewijs. In atlassen voor 1948 vind je nog de plaatsaanduiding ‘Palestina’ maar, er werden al snel nieuwe atlassen gedrukt, mtdnieuwenaam Israel

  0 likes
 • Tasj schreef:

  tasj deel 2- met de nieuwe naam Israel, zo gebeurt het vaker in de geschiedenis; de winnaar herschrijft de geschiedenis…………. Heeft iemand ooit wel eens uitgelegd gekregen dat het land niet leeg was? En dat vluchtelingenkmpen niet zomaar ontstaan? Waar komen al die mensen dan vandaan, en hoe kan het toch dat het ondanks alles ” bezet” gebied blijft. Onze oude minister Dries van Agt heeft zich ondertussen Souverein verklaard en heeft de taak op zich genomen om de kwestie Palestina recht te doen, want zo zei hij; ik ben in mijn politieke carriere voorgelogen. Hij heeft een website waarop je landkaarten van het oude Palestina kunt zien en jaar na jaar na jaar is het woon- leef gebied van de palestijnen kleiner…. Er is nu bijn niets meer van over. Van de 100% die door drie religies werd gedeeld is nog maar amper 20? Missch.15 % over voor de palestijnen-waaronder OOK de Christenen. De agressor heeft het bijna voor elkaar gekregen om de Palestijnen het zelfde lot te laten onder-

  0 likes
 • Tasj schreef:

  Tasj 3- zelfde lot de laten ondergaan als de native amercian Indianen————— mensen, dit hoort bij het grote plaatje. Kijk op de website van Dries van Agt en ontdekt de geschiedenis die hier in een naoorlogs sentiment nogal verkleurd aan ons voor geschoteld is. Bezet gebied wordt niet zomaar gezegd. Israel heeft een leger, de Palestijnen niet. ——- de settlements die uit de grond worden gestampt worden bewoond door mensen uit Rusland, Ethiope, Somalie en nog een aantal landen.Het enige wat je hoeft te doen is het joodse geloof aannemen. Sommigen spreken de taal niet eens- er is binnen de ‘staat’ ook nogal wat discriminatie wie echt joods is en wie niet- nou genoeg uiteg, wil je echt het fijne weten, kijk dan op de site van Dries- PEACE, voor iedereen, ook voor alle mensen daar, er is ooit in vrede samen geleefd, dat kan weer, als alles EERLIJK verdeeld wordt. love; Tasj

  0 likes
 • Ivo Marien schreef:

  We moeten zeer voorzichtig zijn met reacties als deze van Tasj. Hij haalt dingen aan die juist zijn (Van Agt is een Israëlhater) maar andere dingen zijn uit hun verband getrokken. Het vormt een onsamenhangend geheel dat zeer verwarrend is. Wie niet geloofd dat de Palestijnen nooit een volk waren of dat de Joden de enige bevolkingsgroep waren die altijd daar gewoond hebben, doet er goed aan de geschiedenis van Israël te raadplegen. Als we de redenatie van Tasj volgen dan hebben de moslims (als ze zich weten te verenigen) recht om België en Nederland op te eisen wanneer ze een meerderheid vormen. Het geeft hun dan ook het recht om aanslagen te plegen tegen de autochtone bevolking als ze het land niet krijgen. Enkel moeten ze ervoor zorgen dat enkele mensen maar hard genoeg schreeuwen dat Nederland een islamitische staat is. Van Agt en Greta Duisenburg zullen dat zeker wel doen.

  0 likes
 • Robijn schreef:

  De Palestijnen maken het zichzelf onnodig moeilijk door de Joden de zee in te willen drijven. Dat meisje is te gehersenspoeld om dat te kunnen bevatten. Keer op keer uiten Moslimleiders dreigementen tegen Joden, Hindoes en Amerikanen. De onbeschaafde en onbeschofte Congrespartijregering van India heeft nog de moed, na alle bedreigingen tegen Hindoes, de Palestijnse zaak te steunen. Nee, dan ziet de Israelische regering het toch stukken beter: Moslims voeren altijd hun dreigementen uit. En ondanks het feit dat India keer op keer Moslimterreur uit Pakistan (gesteund door andere Arabische landen) ondergaat, blijven de regeerders daar door slapen. Ze zouden een voorbeeld moeten nemen aan de Israelische aanpak van de terreur door de groene brigades.

  0 likes
 • Shani schreef:

  Hmm dit is totaal niet geloofwaardig, ten eerste is het wel heel toevallig dat er mensen aan het filmen zijn op dat moment met goede quality camera’s, ten tweede echt niemand in palestina kan fatsoenlijk engels, ze krijgen daar uberhaubt geen les in en het lijkt mij dan ook niet dat ze weet wat ze zegt. Volgens mij is dit gewoon weer zo een act. Ten derde is wat je op media/nieuws ziet niet de realiteit hoe het er echt aan toe gaat.Er wordt zo veel geordeeld maar ik weet zeker dat 90% er nooit is geweest. Ten vierde, wees reeël , stel dat Israel het land uiteindelijk aan palestina geeft, zeker dat er dan vrede is? No way, nu komen de ‘broeders’ op voor palestina maar vergeet niet hoe de ‘broeders’ elkaar veraden in landen als Irak, Iran, Libanon, Syrie etc etc ze hebben oorlog tegen hen eigen volk, en vermoorden hun eigen ras.Wat er ook gebeurd, vrede zou er nooit zijn in Moslim landen.

  0 likes
 • dymph schreef:

  Waneer gaat dit kind naar Egypte om te schreeuwen?

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=581585&r=1&tbl_archief=0&

  0 likes
 • Silber eye schreef:

  Vele kinderen daar in die regio groeien op in haat en worden onderwezen in haat ik vind dit geen ontroerend filmpje het kind is op deze soldaten afgestuurd om te sterven zie kledij.

  Gelukkig hebben de soldaten niet geschoten en de ouders zijn de martelaren premie misgelopen.

  0 likes
 • Tasj schreef:

  #50 IvoMarien –

  Werkelijk? Israelhater? Mnr van Agt wil allen een historische fout en onrecht recht zetten of tenminste duidelijk te maken aan de mensen..

  Verwarring? Als je het zo ziet wel , tegen de gekleurde berichtgeving en naoorlogse indoctrinatie in. Vergeet de kracht v e massale naoorlogs emotie niet en wat de ‘ grote leiders/ bestuurdes in zulke situaties kunnen scheppen / sturen. -Idemdito met 9/11.

  Er is een feestdag in Israel, daarop vieren zij ‘ de OPRICHTING’ van de staat Israel ( staat, geen al oud land ) . Laasts is het 60 jarig bestaan van Israel gevierd… ZESTIG jarig bestaan. Dat is nog niet erg lang in de geschiedenis toch? Hoe zat het ookalweer? Voor de 2e w.o geen Israel, NA de 2e w.o is er plots wel Israel.
  Moslims Nederland opeisen? — no words…Als er iemand is die zou kunnen zeggen dat zei NL kunnen opeisen van bijv 4000 jaar geled en zijn h d Vikings en andere volkeren die rond nederland en europa zwierven.

  0 likes
 • EHC schreef:

  Heb een hekel aan protestanten die weer een vinger in de joden hun hol steken. Iedereen weet die na negentienvijfentachtig is geboren dat de zionisten verantwoordelijk zijn voor het uitmoorden van hun eigen ras.. ter wille van de staat Israël. Ook deze mensen zijn verantwoordelijk voor stemmingmakerij tegen over moslims.. 9/11 Geert Wilders allemaal joden die getraind zijn bij geheime inlichtingendiensten.. en deze mensen worden niet voor niks all eeuwen lang vervolgd en vermoord ! ALLES HEB EEN REDEN

  0 likes
 • Tasj schreef:

  Mijn verhaal van 3delen is natuurlijk wel van onder naar boven te lezen he; ) lange stukken text kunnen nou eenmaal niet anders.

  Misschien dat het daarom onsamenhangend is voor sommigen? # 50 I.Marien ; )

  Dus voor een samenhangend beeld lees je: eerst # 47, dan #48 en dan # 49.

  En, ik kies geen kant en haat niemand, soms moet geschiedenis uitgelicht worden om situaties van nu beter te kunnen begrijpen. Er staan ook artikelen genoeg op Niburu die dat toch onderbouwen…

  Ik wens snel vrede en oplossing v h conflict daar….. Ik ben er geweest, beide lijden, beide hebben gigantisch karma optelossen maar ik weet ook hoe het is om die bezetting te ervaren – geloof me dat is niet fijn. Als je er ooit komt en je hebt geen enkele vrijheid geen enkel recht en ik zou nog meer kunnen zeggen, is een verschrikkelijke ervaring.

  0 likes
 • Maarten schreef:

  Wederom zijn hier weer de Protectionistische aan het papegaaien. Vooral om hun Arabische antisemitische retoriek te laten horen. Vanzelfsprekend komen de standaardteksten van dat Palestijnse kinderen in haat worden geboren etc. Alsof de Zionisten ook niet hun kinderen met haat tegen arabieren/moslims opvoeden. Vooral de Zionistische propoganda TV is hier niet te ontvangen en niemand Hebreeuws in West-Europa kan lezen/spreken, dan zouden jullie wel schrikken van die enorme haat. Het is altijd de Zionistische standpunt die moet worden belicht. Ik heb nog nooit een Zionistisch gehoord die het volgende zou hebben gezegd. We leven nu in de 21ste eeuw laten we samen met de moslims een land in vrede delen. Beide geloven we in Mozes en stammen allebei af van Abraham. Waarom niet? HAAT,JALOEZIE EN NIJD. Voor de fascistische antisemieten die hier komen papegaaien. Jullie zijn gehersenspoeld. Zo triest dat jullie het nog niet eens kunnen inzien.

  0 likes
 • legaal schreef:

  hallo allemaal,ik las net in NUJIJ.nleen artiekel hierover.Richard Falk VN.rapporteur, dat er in 2008 Palastijnse kinderen van 15-17 jaar opgepakt worden,omdat ze bijv.een palastijnse vlag ophingen ,en kregen tot oplopend 24 dagen eenzame opsluiting.Het is toch om te huilen wat daar gebeurd

  0 likes
 • EHC schreef:

  En wat ga jullie Nederlanders doen als Nederland nog steeds bezet werd door de Duitsers? Lekker in vrede met elkaar leven? En wat als je ook nog eens ziet dat de bezetter meer rechten heb als jou in je eigen land? Wat als je familie gescheiden is door een muur? (Nederzetting) dat is Palastina

  0 likes
 • Abel schreef:

  De VN beschuldigt Israël van het opsluiten van Palestijnse kinderen die meelopen in demonstraties.

  0 likes
 • Marcel schreef:

  In veel reacties wordt er ook hier alweer geknokt de een is pro-Israel en de andere pro-Palestijnen. Nou ik ben pro-vrede en weet ook zeker dat dit al heel lange conflict bewust door beide partijen in stand wordt gehouden om de industrie van wapens en veiligheid te spekken en mensen tegen elkaar uit te spelen. Je zou maar eens in Israel worden geboren dan moet je als man 3 jaar in het leger en als vrouw 2 jaar bah bah. En de Palestijnen mogen geen waterbronnen slaan van de Israelis en hebben te maken met een regering van volgevreten corrupte praatjesmakers of verbitterde extremisten van Hamas of zo.
  De gewone burger van zowel Israel als Palestina is de sigaar.

  0 likes
 • Ivo Marien schreef:

  De VN heeft al vaak bewezen zeer partijdig te zijn. Onder hun toezicht kon Hezbollah in Libanon duizenden raketten op Israël afschieten, vanop daken van scholen en plaatsen waar veel mensen rondlopen in de hoop dat Israël veel kinderen zou doden als vergelding met het uitschakelen van hun batterijen. Helaas voor hen gebruikte Israël geen blind geweld zoals zij en stuurden grondtroepen naar Libanon om hun afweerinstallaties zoveel mogelijk van nabij te vernielen. Op die manier kon het het dodenaantal onder de Libanese bevolking beperkt blijven maar het ging wel ten koste van vele Israëlische soldaten. Israël heeft het meest gedisciplineerde leger ter wereld. De meeste boodschappen die de wereld worden ingestuurd over Israël blijken achteraf vals te zijn. Geen wonder want de haat onder veel mensen tegenover Israël is enorm dat merk je ook op dit forum.

  0 likes
 • Jes schreef:

  Het gaat niet om wie de schuldige is…. daar zal nooit een antwoord op komen, het gaat erom of men het in zich heeft het strijden te stoppen. Vrede, dat is de boodschap die het meisje uitstraalt. Een deel zal zeker in scene zijn gezet, maar het gaat om de dieper liggende boodschap. Ik vind het dapper!

  0 likes
 • Ivo Marien schreef:

  De veiligheidsmuur is er gekomen enkel na tientallen zelfmoordaanslagen op Israëlische burgers. Wie kritiek heeft op die muur moet de radicale Palestijnse groeperingen die de vernietiging van Israël nastreven, hiervoor de schuld geven. Arabieren kunnen zich vrij in Israël vestigen en aan politiek doen maar omgekeerd mogen Joden zich niet in Arabische gebieden gaan vestigen. Meer dan 20 procent van de Israëlische bevolking is moslim. Het lijkt me niet meer dan normaal dat de ‘kolonisten’ die een zeer klein deel van de bevolking uitmaken, dezelfde rechten moeten krijgen maar dan worden ze vermoord. Vandaar dat ze zelf land opeisen maar laat één ding duidelijk zijn, en dit is niet onbelangrijk. De gebieden die ze zogezegd afpakken van de Palestijnen zijn geen ‘bezette’ maar ‘betwiste’ gebieden. Dat hoor ik nergens zeggen. Die gebieden maken geen deel uit van de Westelijke Jordaanoever of van Gaza waarover al lang een akkoord bestaat.

  0 likes
 • Silber eye schreef:

  Nogmaals

  Dit kleine Engels sprekend kind is op deze soldaten afgestuurd om te sterven zie kledij.
  Bizar wreed en pervers om op deze wijze het martelaarschap met het geld te kunnen incasseren.
  .
  Hulde voor de Israëlische soldaten om dit tijdig te onderkennen het zou een kindbom kunnen zijn.

  0 likes
 • Maarten schreef:

  Je zou eens moeten afvragen wat voor soort mens laat een ander groep mensen zichzelf zo verlagen om zichzelf of een kind te laten opblazen. Wederom weer een fascistische geleuter en het laat zien dat je niet verder kunt kijken dan de buitenkant alleen. Hulde voor jouw vooringenomenheid en haat. Hulde voor een “pikkie” als gij die mensen die tot jouw groep niet behoren systematisch voor eeuwenlang heeft vernederd. Hulde!

  [quote name=”Silber eye”]Nogmaals

  Dit kleine Engels sprekend kind is op deze soldaten afgestuurd om te sterven zie kledij.
  Bizar wreed en pervers om op deze wijze het martelaarschap met het geld te kunnen incasseren.
  .
  Hulde voor de Israëlische soldaten om dit tijdig te onderkennen het zou een kindbom kunnen zijn.[/quote]

  0 likes
 • C R schreef:

  die landen zijn al zo lang in conflict ik denk niet dat dit zo maar op gelost word net als in Tibet en China dat is daar ook al lang een conflict en zo zijn er tig van landen die elkaar het licht niet gunnen .dapper is het meisje wel en ze komt voor haar land op .laten we gewoon hopen dat er veranderingen gaan komen ook hier vrede komt .

  0 likes
 • Ivo Marien schreef:

  @Maarten dit zul je niet graag horen: Het is duidelijk dat van dit kind misbruik werd gemaakt, je hoeft daarvoor alleen maar de beelden te zien. Wie dat goedpraat geeft daarmee onrechtstreeks steun aan die terroristen die kinderen voor politieke doeleinden misbruiken. Want dat is het enige doel van dit theatraal optreden. Als het werkt zullen ze zeker nog meer kinderen brainwashen en zal de haat blijven bestaan. Een volgend kind zal zich dan wel laten opblazen zoals dat vroeger gebeurde. In dit geval hadden wel 6 soldaten kunnen sneuvelen maar die fotografen stonden in de weg. Wees maar gerust dat Hamas die beelden heeft geanalyseerd.

  0 likes
 • Silber eye schreef:

  [quote name=”Maarten”]Je zou eens moeten afvragen wat voor soort mens laat een ander groep mensen zichzelf zo verlagen om zichzelf of een kind te laten opblazen. Wederom weer een fascistische geleuter en het laat zien dat je niet verder kunt kijken dan de buitenkant alleen. Hulde voor jouw vooringenomenheid en haat. Hulde voor een “pikkie” als gij die mensen die tot jouw groep niet behoren systematisch voor eeuwenlang heeft vernederd. Hulde!

  Opgelucht? scheld maar lekker verder ik hou het voor gezien!

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  Dat conflict tussen Israel en de Palestijnen wordt hier op dit forum ook stevig uitgevochten hahahahahaha. En dat terwijl Israel en Palestina duizenden kilometers ver weg is. Lekker verlicht trouwens dat geneuzel hier onderling, dus niet. Laat ze daar lekker die bende zelf uitzoeken daar in dat miezerige kleine stukje aarde !

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  En puur strategisch gaat Israel de Westelijke Jordaanoever nooit verlaten omdat Israel dat water van de aquifers onder de Westbank nodig heeft voor Israel en omdat Israel nou eenmaal de sterkste is pakken zij veel van dat water af van de Palestijnen. Mogelijk zouden die Palestijnen hetzelfde doen als die het sterkste waren. Dromen over vrede is leuk maar de realiteit is vaak anders. dan is het “gewoon” matten om het schaarse water.

  0 likes
 • kiwi schreef:

  Ik ben erg verrast dat men in het algemeen geen idee heeft hoe de joden nu eigelijk in israel zijn gekomen ,Het lijkt wel alsof idereen denkt dat de joden daar altijd al geleeft hebben, ja onder de bevolking van de Arabische stammen die er toen al honderden jaren bestonden.Dus hebben de joden besloten rond 1900 ,wij willen een stuk land voor ons zelf, en sinds de stammen hun land verdeeld hadden en nog geen officiele landen waren zoals we dit nu hebben ,hadden de joden niet veel moeite om dit te doen. Ik begrijp best waarom er zo’n gevecht is.Ik zou ook zo vechten als Nederland nog onder de druk zou zijn van Hitler, gelukkig is die er niet zo ,maar hij heeft wel het vuur aangewakkerd bij de joden ,om zo echt een stuk land te hebben voor de joden zelf ,met alle gevolgen voor de bewoners die er voor heen woonden.

  0 likes
 • mb schreef:

  Ziet er erg gemaakt uit. De situatie aldaar is toch wel eens bekend …

  0 likes
 • legaal schreef:

  hoi allemaal,ik heb eens een documentaire gezien ,een paar jaartjes geleden,over een Palastijnse man,met een Israelische vrouw.de palastijnsche man woont in het bezet gebied ,hij moest daar heen vluchten,zijn vrouw woont in Jeruzalem.ze hadden een eigen huis en zij bleef daar wonen tot er mischien op een dag vrede komt .gaat zij bij haar man wonen inhet bezet gebied word hun eigen huis onteigend .1keer per week gaat ze op bezoek bij haar man ,haar man mag haar niet bezoeken .ze zegt zelf er zijn veel echtparen die gemengd zijn.het zijn de niet de gewone joden die willen vrede.Net zoals op de hele wereld word door de politiek niet naar ze geluisterd.Zo word er ook hun eigen mensen slecht behandeld.De Rothchilds maakt al deze ellende Amerika durft niets te zeggen ,wand die hebben ze in de tang.

  0 likes
 • Ned Kelly schreef:

  De wereld zal in de toekomst versteld staan wat isreal is……….dit is de blanken en de indianen opnieuw alleen in een andere vorm……… en de wereld kijkt toe…….schandelijk

  0 likes
 • Tasj schreef:

  [quote name=”Beschouwer”]Dat conflict tussen Israel en de Palestijnen wordt hier op dit forum ook stevig uitgevochten hahahahahaha. En dat terwijl Israel en Palestina duizenden kilometers ver weg is. Lekker verlicht trouwens dat geneuzel hier onderling, dus niet. Laat ze daar lekker die bende zelf uitzoeken daar in dat miezerige kleine stukje aarde ![/quote]

  #beschouwer: Miezerig stukje aarde? Wij zijn toch allen 1? En de planeet met ons. Wij allen met elkaar zijn het eenheids bewustzijn, zo onder zo boven zo binnen zo buiten. Behandel uw naaste zoals uzelf behandelt wil worden… Fijn als iedereen denkt ” hun ” op ” hun stukje aarde”

  0 likes
 • diederik schreef:

  @beschouwer,
  jij ziet even over het hoofd dat joden en palestijnen honderden jaren naast elkaar geleefd hebben in vrede in dat gebied totdat de zionisten dat gebied gingen claimen als zijnde “israel”. toen die staat er illegaal kwam (arabische landen hebben israel nimmer erken in de vn), zijn duizenden palestijnen gedeporteert naar kampen, deze kampen zijn nog steeds en overbevolkt. 1 miljoen mensen op een stukje land zo groot als texel, dit meisje heeft de moed om zaken persoonlijk aan de soldaten te vragen…..
  in elkaar gezet of niet, dit geeft weer hoe hypocriet de illegale zionistische staat werkt: “wat er ook gevraagd, gezegd en gehuild word door de bevolking, wij willen land en zullen het krijgen, onze soldaten handelen en we kijken allemaal de andere kant op”

  treurig maar zo gaat het. iemand enig idee hoeveel keer een resolutie van de vn met behulp van de v.s. naast zich neer gelegd is?
  een grote schandvlek op de westerse “tolerante” democratie!!

  0 likes
 • Julien schreef:

  Pedante snotneus

  0 likes
 • StarSeed schreef:

  Een zuivere ziel neemt zuivere beslissingen, zo ook een Palestijnse vader van een zoon, door israelische soldaten dood geschoten!!!
  http://www.funx.nl/index.php/nieuws/opmerkelijk/15408-tv-gemist-palestijns-hart-voor-israelisch-kind
  Heart of Jenin http://youtu.be/4kYn-UFyrgU
  We are all ONE ♥ (en dan bedoel ik echte mensen en geen hybride)
  Namasté

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  [quote name=”Tasj”][quote name=”Beschouwer”]Dat conflict tussen Israel en de Palestijnen wordt hier op dit forum ook stevig uitgevochten hahahahahaha. En dat terwijl Israel en Palestina duizenden kilometers ver weg is. Lekker verlicht trouwens dat geneuzel hier onderling, dus niet. Laat ze daar lekker die bende zelf uitzoeken daar in dat miezerige kleine stukje aarde ![/quote]

  #beschouwer: Miezerig stukje aarde? Wij zijn toch allen 1? En de planeet met ons. Wij allen met elkaar zijn het eenheids bewustzijn, zo onder zo boven zo binnen zo buiten. Behandel uw naaste zoals uzelf behandelt wil worden… Fijn als iedereen denkt ” hun ” op ” hun stukje aarde”[/quote]

  Ik bedoel te zeggen dat we hier elkaar niet in de haren hoeven te vliegen om dat conflict daar.

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  @ Diederik; Alsof Nederland zo’n fraaie geschiedenis heeft. Tuurlijk is het vervelend zo’n open lucht getto als Gaza. Ik ga er alleen niet “geleend” zielig over doen. Men zoekt het daar maar uit op dat qua oppervlakte miezerige stukje aarde. Ik kies geen partij. Als ze daar vrede willen kan dat. Volgens mij is het de laatste tijd al aardig rustig daar.

  0 likes
 • StarSeed schreef:

  Geweldig deze vid, mensen ontwaken en gerechtvaardigheid krijgt een kans ♥

  Pro-Palestinian Ads Ignite Firestorm Of Controversy http://youtu.be/pOxJF4dRHtw

  Blessings for the Palestinian People ♥

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Maarten”]Je zou eens moeten afvragen wat voor soort mens laat een ander groep mensen zichzelf zo verlagen om zichzelf of een kind te laten opblazen. Wederom weer een fascistische geleuter en het laat zien dat je niet verder kunt kijken dan de buitenkant alleen. Hulde voor jouw vooringenomenheid en haat. Hulde voor een “pikkie” als gij die mensen die tot jouw groep niet behoren systematisch voor eeuwenlang heeft vernederd. Hulde![/quote]

  Wat ik me afvraag is hoe sommige mensen een ander aansprakelijk stellen voor de eigen gedragingen. Je moet wel heel ver zinken in je redenatie om het vrijwillig op blazen van kinderen in de schoenen van een ander te schuiven. Dan ben je werkelijk elke argumentatie voorbij. Inbrekers breken in omdat anderen zeggen dat ze inbrekers zijn. Pedofielen misbruiken kinderen omdat anderen ze toch al hebben veroordeeld en meer van dat soort onzin. Het zegt veel over uw gedachte gang, brrrrr…

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  @ legaal,

  Leuk zo een documentaire, zeker daar het algemeen bekend is dat 20% van Israël moslim is(bepaalde groepen joden zijn ook Arabieren). Deze Moslims wonen verspreid door de stad ook in wijken tussen Joden. Ging deze documentaire ook in op de reden waarom uitgerekend deze man niet in het Joodse gedeelte mag wonen? Feiten spreken namelijk tegen dat het puur is omdat hij Moslim is. Waarom hij niet en anderen wel. Wat is de achterliggende gedachte dat deze man apart moet worden gehouden? Ik neem aan dat d compleet objectieve en onafhankelijke documentaire makers hier ook op in zijn gegaan… Of toch wederom niet, achtergrond ontbreekt maar al te vaak met dit soort documentaires(of propaganda). Het lijkt de VN wel groot in het nieuws wanneer het kwaad kan spreken, fouten niet benoemen en verzwijgen ook al zit men vaker fout dan goed. Zoals het VN nieuws Israël blaast school op, om dan te zien dat de school er gewoon nog staat. Excuses ho maar.

  0 likes
 • fifi schreef:

  Boodschap is overgebracht en jullie kunnen fluiten!

  0 likes
 • Elise schreef:

  Opmerking: Het wrange is dat zionisten ontheven worden van de militaire dienst. De anderen moeten 2 jaar de dienst vervullen. Er zullen zeker veel personen in dienst zitten, die niet willen.

  0 likes
 • benny schreef:

  ze zeggen vaak ”de kinderen zijn de toekomst ”.. het begint er aardig op te lijken dat zij dat niet alleen zijn.. maar ook haast als enigste initiatief tonen om ons die richting op te krijgen van vrede en liefde. en er zullen vast en zeker soldaten wezen die het liever ook anders zien.. maar dat is toch niet best dat dat ons als volwassenen verteld moeten worden door zo’n lieve kleine meid? ik wilde zonet nog zeggen : dit is niet te filmen!?? ..maar zie het bewijs.. :)en natuurlijk wetend dat we allemaal onze best doen .. maar dit blijft een filmpje die je doet blijven laten denken .. greetzz to all! Benny

  0 likes
 • Ivo Marien schreef:

  [quote name=”benny”]ze zeggen vaak ”de kinderen zijn de toekomst ”.. het begint er aardig op te lijken dat zij dat niet alleen zijn.. maar ook haast als enigste initiatief tonen om ons die richting op te krijgen van vrede en liefde. en er zullen vast en zeker soldaten wezen die het liever ook anders zien.. maar dat is toch niet best dat dat ons als volwassenen verteld moeten worden door zo’n lieve kleine meid? ik wilde zonet nog zeggen : dit is niet te filmen!?? ..maar zie het bewijs.. :)en natuurlijk wetend dat we allemaal onze best doen .. maar dit blijft een filmpje die je doet blijven laten denken .. greetzz to all! Benny[/quote]
  Beste Benny, het gaat hier om een misbruikt kind, dat is opgevoed om haat te zaaien. Niets om trots over te zijn. Ook de titel is misleidend. Dankzij mensen als jou zullen de Palestijnen kinderen als deze blijven misbruiken om hun politieke doeleinden te verwezenlijken en zijn we weer verder weg dan ooit van vrede.

  0 likes
 • Jes schreef:

  Beste mensen, schaam jullie voor de infantiele discussie die dit filmpje teweegbrengt. Het is jammer om te zien dat de mens altijd maar weer klaarstaat met zijn oordeel en zijn drang om gelijk te krijgen. Wij weten niet wat de reden is waarom dat meisje daar staat. Dat gissen wij alleen maar. De een denkt dat t een heldendaad is, de ander dat t een gruweldaad is. Het zou niets moeten uitmaken als men alleen de diepere boodschap hoort: VREDE…… Maar of de mens daartoe in staat is betwijfel ik. Stop toch eens allemaal met (ver)oordelen en streef naar vrede en liefde.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  de jonge

  De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

  Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren ...

  zweden

  Bittere coronapil: Zweden had gelijk, establishment zat er faliekant naast

  We weten nu dat Zweden het grotendeels ...

  >