Bewustzijn

Vijfjarig meisje zet Israëlische soldaten op hun plaats (video)

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vijfjarig meisje stapte dapper op een groep Israëlische soldaten af die even ten noordwesten van Ramallah bij de ingang van een Palestijns dorp waren gestationeerd.

In het Engels sprak Jana hen aan over het onrecht dat haar volk wordt aangedaan door de Israëlische bezetters.

De soldaten weten zich duidelijk geen raad met het meisje dat een Palestijnse vlag om haar hoofd draagt. Moedig spreekt ze iedere soldaat afzonderlijk toe, terwijl ze haar tevergeefs proberen te ontwijken.

Jana: “Al jullie legers, al jullie soldaten, al jullie tanks en al jullie strijders tegen een jongetje dat een steen in zijn hand houdt. Een jongetje dat daar moederziel alleen staat. In zijn ogen zie ik de zon. In zijn glimlach zie ik de maan. Ik vraag me af wie zwak is en wie sterk. Ik vraag me af wie goed doet en wie kwaad. Ik hoop vurig dat de waarheid naar buiten komt!”

Vanaf 1882 begon de Franse baron Edmond de Rothschild zionistische activiteiten in Palestina financieel te ondersteunen. Het Israëlische leger bezette Palestina ruim 64 jaar geleden.

Bron: Safa.ps

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
San
San
9 jaren geleden

De wijsheid van een kind, namaste!

Susan
Susan
9 jaren geleden

Ontroerend en indrukwekkend..

trix
trix
9 jaren geleden

Ontroerend.
Als zo’n klein meisje voor haar zelf en voor haar volk durft op te komen. Waarom durft 99% dit niet? Zoals zij duidelijk laat zien. Genoeg is genoeg. Denken wij niet hetzelfde?

Wel mooi dat er steeds meer mensen wakker worden. En durven te spreken.

namaste

gerrie
gerrie
9 jaren geleden

durf in je eige kracht te staan dat straald dat stere kind uit kracht van haar eige zyn steets meer mensen zulen deze kracht in zich zelf ontdeken de angst voor by veel licht en liefde en kracht van uit me zyn naar haar zyn en ik groed haar godelike zyn namaste

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x