Buitenaards

Nieuw-Zeelandse UFO-expert beschrijft hoe de ziel het lichaam binnengaat (video)

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oprichter en directeur van de Nieuw-Zeelandse UFO-onderzoeksgroep UFOCUS NZ Suzanne Hansen spreekt openlijk over hoe ze de ziel van haar zoon op achtjarige leeftijd voor het eerst zag aan boord van een buitenaards ruimteschip van de Greys.

Later in haar leven, toen ze getrouwd was en zwanger raakte, werd ze meegenomen aan boord van eenzelfde soort schip. Haar ervaringen met de Greys ziet ze als doelbewust en positief.

De getuigeverklaringen van Suzanne Hansen worden ondersteund door Mary Rodwell, in Australië één van de meest bekende onderzoekers op het gebied van buitenaards leven. Ze hielp Hansen door een aantal hypnotische regressies zodat ze zich kon herinneren wat ze aan boord van het schip had meegemaakt.

1.600 getuigeverklaringen

De Australische zender SBS vertoonde eind 2010 de documentaire Mijn Moeder Praat met Buitenaardsen over de zoektocht van Mary Rodwell naar bewijs voor buitenaards contact op aarde. Ze heeft intussen meer dan 1.600 getuigeverklaringen verzameld van mensen die naar eigen zeggen contact hebben gehad met buitenaardsen.

Ze hielp onder meer bij de recente openbaring van geheime UFO-documenten door het Nieuw-Zeelandse leger. De Defence Force gaf meer dan 2.000 pagina’s vrij met onverklaarbare waarnemingen in het luchtruim die waren gemeld door burgers, militairen en piloten.

Versmelting

Tot in detail beschrijft Hansen hoe de ziel van haar zoon versmolt met haar lichaam. Haar zoon manifesteerde zich eerst als een blauwe bal van licht. Vervolgens werd haar metabolisme omlaag gebracht, een noodzakelijke stap om lichamelijke schade te voorkomen. Op dat moment kwamen 18 Grey-kinderen, zogeheten ‘watchers’, de ruimte binnen om de versmelting gade te slaan. Ze spraken op telepathische wijze met elkaar. Het metabolisme van Suzanne werd zo laag dat ze nauwelijks nog ademde. Haar lichaamstemperatuur was zeer laag. De blauwe bal van licht ging haar lichaam binnen en vervolgens het lichaam van de foetus in haar baarmoeder. Haar metabolisme werd langzaam weer verhoogd.

Hansen kreeg te horen dat haar zoon zowel aan boord van het schip als in de menselijke dimensie op aarde zou worden onderwezen. Ze legt uit dat vele buitenaardse beschavingen momenteel de aarde bezoeken waarvan sommige met elkaar samenwerken. Alle zielen zijn universeel en kunnen ervoor kiezen in verschillende rassen op verschillende planeten te incarneren. Een ziel is een spirituele entiteit en incarnaties zijn ontworpen om morele of evolutionaire lessen te leren.

Verschillende soorten

Er zijn vele verschillende soorten buitenaardse beschavingen. Zo zijn er de beschavingen in ons eigen zonnestelsel, beschavingen van buiten dit zonnestelsel in het bekende fysieke universum, hyperdimensionale beschavingen die uit andere dimensies of parallelle universa afkomstig zijn en intergouvernementele buitenaardse autoriteiten zoals bijvoorbeeld de Galactische Federatie van de Melkweg.

Door de wetenschap en religies wordt de mensheid onjuist geïnformeerd over de aard van de ziel, het leven na de dood en de werking van reïncarnatie. Het ligt in de lijn der verwachting dat begrip het zal winnen van onwetendheid zodat de wetenschap de ware aard van de ziel en haar leven in de spirituele en exopolitieke dimensies kan aantonen.

Bron: Exopolitics.blogs.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
agnesve
agnesve
9 jaren geleden

Heb dezelfde ervaring gehad; er hingen 5 lichtbollen van verschillende apparte kleuren, blauw, roze, geel, groen en violet in mijn slaapkamer. ongeveer ter grote van tennisballen.Ze hingen links schuin voor mij, de kleuren waren zacht. in mijn gedachten werd gevraagd welke kleur wil je ontvangen om zwanger te worden.Ik twijfelde tussen de groene en de violette. Ik koos de kleur violet en terwijl ze daar hingen kwam de violette kleur langzaam op mij af en verdween halfverwege. Toen ik naar de andere keek vervaagden die en ineens waren ze weg.
Ik was daarna zwanger en er is een dochter geboren.Ik heb het er nooit met haar over gehad, omdat ik het nooit heb kunnen bevatten wat er toen is gebeurd en niet voor gek wilde worden versleten.
Dit is nu 29 jaar geleden maar herinner het mij nog als de dag van gisteren. Toen ik deze video zag was het zo herkenbaar, alleen heb ik verder geen contact gehad met greys of iets anders, of herinner ik mij daar niets meer van.
Het was wel een hele apparte ervaring en denk dat er toch wel iets meer is dan wij kunnen bevatten.
Ik wil nu deze ervaring delen daarom deze reactie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x