Homepagina » Buitenaards » Nieuw-Zeelandse UFO-expert beschrijft hoe de ziel het lichaam binnengaat (video)

Nieuw-Zeelandse UFO-expert beschrijft hoe de ziel het lichaam binnengaat (video)

Oprichter en directeur van de Nieuw-Zeelandse UFO-onderzoeksgroep UFOCUS NZ Suzanne Hansen spreekt openlijk over hoe ze de ziel van haar zoon op achtjarige leeftijd voor het eerst zag aan boord van een buitenaards ruimteschip van de Greys.

Later in haar leven, toen ze getrouwd was en zwanger raakte, werd ze meegenomen aan boord van eenzelfde soort schip. Haar ervaringen met de Greys ziet ze als doelbewust en positief.

De getuigeverklaringen van Suzanne Hansen worden ondersteund door Mary Rodwell, in Australië één van de meest bekende onderzoekers op het gebied van buitenaards leven. Ze hielp Hansen door een aantal hypnotische regressies zodat ze zich kon herinneren wat ze aan boord van het schip had meegemaakt.

1.600 getuigeverklaringen

De Australische zender SBS vertoonde eind 2010 de documentaire Mijn Moeder Praat met Buitenaardsen over de zoektocht van Mary Rodwell naar bewijs voor buitenaards contact op aarde. Ze heeft intussen meer dan 1.600 getuigeverklaringen verzameld van mensen die naar eigen zeggen contact hebben gehad met buitenaardsen.

Ze hielp onder meer bij de recente openbaring van geheime UFO-documenten door het Nieuw-Zeelandse leger. De Defence Force gaf meer dan 2.000 pagina’s vrij met onverklaarbare waarnemingen in het luchtruim die waren gemeld door burgers, militairen en piloten.

Versmelting

Tot in detail beschrijft Hansen hoe de ziel van haar zoon versmolt met haar lichaam. Haar zoon manifesteerde zich eerst als een blauwe bal van licht. Vervolgens werd haar metabolisme omlaag gebracht, een noodzakelijke stap om lichamelijke schade te voorkomen. Op dat moment kwamen 18 Grey-kinderen, zogeheten ‘watchers’, de ruimte binnen om de versmelting gade te slaan. Ze spraken op telepathische wijze met elkaar. Het metabolisme van Suzanne werd zo laag dat ze nauwelijks nog ademde. Haar lichaamstemperatuur was zeer laag. De blauwe bal van licht ging haar lichaam binnen en vervolgens het lichaam van de foetus in haar baarmoeder. Haar metabolisme werd langzaam weer verhoogd.

Hansen kreeg te horen dat haar zoon zowel aan boord van het schip als in de menselijke dimensie op aarde zou worden onderwezen. Ze legt uit dat vele buitenaardse beschavingen momenteel de aarde bezoeken waarvan sommige met elkaar samenwerken. Alle zielen zijn universeel en kunnen ervoor kiezen in verschillende rassen op verschillende planeten te incarneren. Een ziel is een spirituele entiteit en incarnaties zijn ontworpen om morele of evolutionaire lessen te leren.

Verschillende soorten

Er zijn vele verschillende soorten buitenaardse beschavingen. Zo zijn er de beschavingen in ons eigen zonnestelsel, beschavingen van buiten dit zonnestelsel in het bekende fysieke universum, hyperdimensionale beschavingen die uit andere dimensies of parallelle universa afkomstig zijn en intergouvernementele buitenaardse autoriteiten zoals bijvoorbeeld de Galactische Federatie van de Melkweg.

Door de wetenschap en religies wordt de mensheid onjuist geïnformeerd over de aard van de ziel, het leven na de dood en de werking van reïncarnatie. Het ligt in de lijn der verwachting dat begrip het zal winnen van onwetendheid zodat de wetenschap de ware aard van de ziel en haar leven in de spirituele en exopolitieke dimensies kan aantonen.

Bron: Exopolitics.blogs.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

 1. Heb dezelfde ervaring gehad; er hingen 5 lichtbollen van verschillende apparte kleuren, blauw, roze, geel, groen en violet in mijn slaapkamer. ongeveer ter grote van tennisballen.Ze hingen links schuin voor mij, de kleuren waren zacht. in mijn gedachten werd gevraagd welke kleur wil je ontvangen om zwanger te worden.Ik twijfelde tussen de groene en de violette. Ik koos de kleur violet en terwijl ze daar hingen kwam de violette kleur langzaam op mij af en verdween halfverwege. Toen ik naar de andere keek vervaagden die en ineens waren ze weg.
  Ik was daarna zwanger en er is een dochter geboren.Ik heb het er nooit met haar over gehad, omdat ik het nooit heb kunnen bevatten wat er toen is gebeurd en niet voor gek wilde worden versleten.
  Dit is nu 29 jaar geleden maar herinner het mij nog als de dag van gisteren. Toen ik deze video zag was het zo herkenbaar, alleen heb ik verder geen contact gehad met greys of iets anders, of herinner ik mij daar niets meer van.
  Het was wel een hele apparte ervaring en denk dat er toch wel iets meer is dan wij kunnen bevatten.
  Ik wil nu deze ervaring delen daarom deze reactie.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...