Paranormaal

De engel van 9/11: Gezicht verschijnt op stuk staal van Twin Towers

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op een verwrongen en verroest stuk staal afkomstig van Ground Zero lijkt een gezicht van een vrouw zichtbaar te zijn. Het ‘standbeeld’ wordt inmiddels ook wel de ‘Engel van 9/11’ genoemd.

De stalen balk is onderdeel van het National September 11 Memorial & Museum en zal vanaf begin volgend jaar deel uitmaken van een nieuwe tentoonstelling.

Volgens experts bevond de balk zich precies op de plek waar United Flight 175 in botsing kwam met de zuidtoren. Aan de bovenkant van het stuk verwrongen metaal zien bouwvakkers soms het gezicht van een persoon. Met name de ogen en de neus zijn goed te onderscheiden.

Een expert zei dat op de balk sporen zijn aangetroffen van de chemische processen die corrosie veroorzaken. Hij denkt dat deze processen het gezicht hebben gevormd.

De engel van 9/11: Gezicht verschijnt op stuk staal van Twin Towers

Michael Shermer van Skeptical Inquirer Magazine en auteur van het boek The Believing Brain: From Ghosts and Gods to Politics and Conspiracies verwees naar het fenomeen apofenie, het verschijnsel waarbij mensen in willekeurige gegevens patronen opmerken, en daarin betekenis lezen die er niet is.

Een subcategorie van apofenie is pareidolie, waarbij er in willekeurige afbeeldingen of waarnemingen een levensvorm wordt herkend.

Een woordvoerder van het museum zei: “Mensen gaan na een tragedie vaak op zoek naar betekenis. Voor ons is dit stuk staal historisch gezien van belang omdat het het verhaal van 9/11 helpt te vertellen.”

Bron: Nbcnewyork.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kees
kees
8 jaren geleden

Dit is een stuk staal mensen, wat je er ook in ziet het is een illusie, dit is geen doekje voor het bloeden en ook geen troostpaal. (behalve voor gelovigen).
Die slachtoffers zijn dood!!! VERMOORD!!!

FakeUniverse
FakeUniverse
8 jaren geleden

11 september is op zijn Amerikaans 9/11, terwijl 911 het Amerikaanse alarmnummer is. Vanaf 11 september heeft het jaar nog 112 dagen. 112 is het Europese alarm nummer.

Tussen de moord op Pim Fortuyn en Theo van Gogh zitten precies 911 dagen. Theo van Gogh is vermoord op 2 november (11/2 Amerikaanse notatie). 112.

Is dit toeval of leven we in een simulatie en wij zijn daar onderdeel van. Loopt alles volgens een bepaald plan?

Op de auto waarin aartshertog Franz Ferdinand werd vermoord in 1914, wat de aanleiding was voor de eerste wereldoorlog, stond de einddatum van de oorlog op de nummerplaat.

Wat betreft 11 september, de lijst met merkwaardige toevallen laat weinig twijfel, zie:

http://www.naturalmoney.org/virtualreality.html#11se

Dimmer
Dimmer
8 jaren geleden

Puur toeval want t is gewoon gesmolten staal.

Killuminati
Killuminati
8 jaren geleden

Hoe wil je als site ooit serieus genomen worden door een groter publiek als je dit soort pure onzin loopt te posten?

Dit is nou precies de reden dat “conspiracy theorists” als alu hoedjes dragende maloten worden bestempeld. Kappen met die ongein en ga serieuze dingen posten aub.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x