Nine For News

Webshop NineForNews is open: Laten we samen een vuist maken

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De webshop van NineForNews is geopend. Je vindt er een ruim assortiment aan producten. Help je medemens ontwaken uit de coronaslaap door onze unieke kledingproducten te dragen. Ze zijn voorzien van teksten als ‘Nieuw normaal? Abnormaal!’ en ‘Vecht Voor Vrijheid’. We hebben 5 verschillende designs ontworpen.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor allerlei verschillende soorten kleding of andere producten met het logo van NineForNews. Op deze manier steun je het alternatieve geluid en help je een vuist te maken tegen de toenemende censuur.

We zijn druk bezig het assortiment verder uit te breiden, dus houd de shop in de gaten. Tot 25 juni geldt een korting van 15%. Let op: druk hiervoor op de knop ‘inwisselen’.

Klik hier om naar de webshop van NineForNews te gaan.

Dankjewel.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
2 jaren geleden

NineForNews zou een week lang een 10 seconden advertentie moeten inkopen, en die dan vlak voor het 20u NOSS journaal moeten laten uitzenden.
Dat vergroot het draagvlak pas echt en maakt de zombies wakker.

vladi
vladi
2 jaren geleden

een heel goed idee Robin.

fff

Marcel De Wit
Marcel De Wit
2 jaren geleden

Beste, wat zou u denken van een sticker met tekst “65+” en liefst een ronde sticker op een gele achtergrond.
Want vooral in België worden de 65 plussers uitgesloten als lastig onbekwaam om nog te functioneren in de maatschappij sinds de corona. Vroeger was vrijwilligerswerk heel gewoon en ook nog bezoldigd met een kleine vergoeding. En dan denk ik aan musea, enz….. Overal deze deze mensen, meestal gepensioneerden, nuttig werk en hadden ze nog een doel. Nu staat dat onder druk. Ik weet niet hoe het gaat in NL?
Grtjs

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x