Mens en Dier

Segers ontkent dat minister Schouten heeft deelgenomen aan bijeenkomsten World Economic Forum, liegt hij?

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers dinsdag op Twitter reageerde op een filmpje waarin FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren mensen oproept in verzet te blijven komen, raakte hij verzand in een discussie over het World Economic Forum.

Iemand schreef dat de Tweede Slaapkamer geen debat wilde en dat het FVD vervolgens vragen heeft gesteld, ‘waaruit bleek dat de invloed van het WEF groot is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik heb nog nooit ook maar iets met dat hele WEF te maken gehad en het zegt me ook helemaal niets,” beweerde Segers. “U moet zich vooral niet onnodig bang laten maken door mensen die blijkbaar vooral chaos en anarchie willen.”

Segers: ze heeft nog nooit deelgenomen

Vervolgens zei iemand dat vicepremier en minister van Landbouw Carola Schouten lid is van het WEF. “Hoog tijd dat u zich daarin verdiept.”

Segers: “Dat is gewoon niet waar, man. Je laat je ook van alles wijsmaken. Als een Zwitserse praatclub een foto van een Nederlandse bewindspersoon plaatst, betekent dat niet dat die bewindspersoon ‘lid’ is. Ze heeft nog nooit deelgenomen aan welke praatsessie van die club dan maar ook.”

Op dat moment mengde FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen zich in de discussie. “Maar waarom antwoordt het kabinet op 17 december naar aanleiding van onze Kamervragen dan dat Carola Schouten betrokken is geweest en/of heeft deelgenomen aan activiteiten van het WEF? Liegt de regering? Het kabinet waar de CU deel van uitmaakt?” vroeg hij.

Welk van de twee is het?

“Beste Pepijn, blader anders eens door die WEF-papers van je en laat me een lidmaatschap of deelname van m’n partijgenoot zien. Ben heel benieuwd,” antwoordde Segers.

“De regering zegt zelf in antwoord op onze Kamervragen dat dit wel degelijk zo is. Of wat de regering zegt klopt niet of Carola Schouten is betrokken bij het WEF, dat kan logischerwijs niet anders. Welk van de twee is het?” vroeg Van Houwelingen.

Op heterdaad betrapt

“En toen was het stil. Logisch, want het kartel is hier door ons op heterdaad betrapt. Want of het kabinet heeft op 17 december niet de waarheid geantwoord door te stellen dat Carola Schouten betrokken is (geweest) bij WEF-initiatieven of Segers liegt,” aldus Van Houwelingen.

Op de vraag of het klopt dat een aantal bewindslieden, waaronder Schouten, betrokken zijn bij het WEF antwoordde de regering: “Met uitzondering van minister Hugo de Jonge is het juist dat de door u genoemde bewindspersonen betrokken zijn (geweest) bij initiatieven en/of hebben deelgenomen aan bijeenkomsten georganiseerd door het WEF.”

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
burger
burger
2 jaren geleden
Marco
Marco
2 jaren geleden

Segers is zijn Christelijke principes kwijtgeraakt, verblind door de WEF agenda. Tragisch hoe makkelijk Christenen kunnen vallen.

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Ja, Segers, dat is andere koek.
Of je liegt, of je weet niet wat je partijgenote uitspookt bij het WEF.
En dat is nog erger, want liegen ben je wel gewend.

Underground
Underground
2 jaren geleden

Al deze clowns moeten per direct oprotten! Oppakken allemaal, wegens hoogverraad. Tegen hun eigen burgers. Vreselijk wat een zootje nood…. Dat ze zich zelf nog in de spiegel kunnen aankijken?

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x