Spiritueel

Wat zijn aura’s die rondom mensen worden gezien?

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de jaren dertig ontdekte het Armeens-Russische echtpaar Semjon en Valentina Kirlian bij toeval een speciale manier van fotograferen. Bij Kirlianfotografie ontstaan er rondom een gefotografeerd object kleine zwakke kleurige ontladingen.

Sommigen zien dit als spirituele energie, anderen als energie die gerelateerd is aan de fysieke eigenschappen van het lichaam. Kirlian fotografeerde objecten in een hoogfrequent hoogspanningsveld, waarna er rondom de voorwerpen steeds een licht te zien was. Wat is dit licht?

Dr. Gary Schwartz en dr. Katherine Creath van de Universiteit van Arizona hebben onderzoek verricht naar biofotonen die worden uitgezonden door planten. Ze legden een verband met aura’s. Het tweetal bestudeerde twee jaar lang foto’s en kwam tot de ontdekking dat beschadigingen en ongezond weefsel leiden tot een toename van het aantal biofotonen dat wordt uitgezonden.

Dr. Victor Strenger van de Universiteit van Colorado in Boulder kwam met een creatieve verklaring voor aura’s: virussen en bacteriën hebben elektromagnetische velden die de cellen van ons lichaam beïnvloeden of beschadigen. Bacteriën en cellen gebruiken hoogfrequente elektromagnetische velden om te communiceren en energie te versturen of op te slaan, aldus Technology Review.

John D. Zakas van de Monash-universiteit in Australië zei over het fotograferen van aura’s: “Ziektes zijn te zien als verstoorde patronen voordat ze zich in het fysieke lichaam manifesteren. De patronen worden beïnvloed door het weer, dag en nacht, zonnevlammen en stress. De meest heldere punten zijn te vinden op acupunctuurpunten.”

Zakas citeerde het boek ‘Galaxies of Life: The Human Aura in Acupuncture and Kirlian Photography’ uit 1973, geschreven door psycholoog Stanley Krippner van de Saybrook-universiteit in Californië.

Hoogleraar Terence Hines van de Pace-universiteit in New York zei dat aura’s rond voorwerpen worden veroorzaakt door vocht. “Levende dingen zijn vochtig,” schreef hij in zijn boek ‘Pseudoscience and the Paranormal’. “Wanneer elektriciteit een levend object binnendringt, produceert het een gebied van ionisatie rond het gefotografeerde voorwerp.”

Dr. Schwarz en dr. Creath theoretiseren dat de energie rond planten mogelijk gebruikt wordt voor communicatie tussen planten. De energie lijkt sterker te zijn als planten dicht bij elkaar staan. Planten ‘geven niet alleen licht in het donker’, maar creëren ook aura’s zoals die worden beschreven door healers en hooggevoelige mensen, aldus de wetenschappers.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Genees de AURA van mens, dier en plant en daarmee de mens, dier en plant zelf.

Angela
Angela
8 jaren geleden

Iedereen heeft het in zich. Hooggevoelige geeft het met liefde aan anderen om hen te genezen dier en plant. Wetenschappers willen alleen bewijzen hebben en misbruiken dit vaak voor andere doeleinden.

Angus McPhart
Angus McPhart
8 jaren geleden

Biofotonen….
“Bacteriën en cellen gebruiken hoogfrequente elektromagnetische velden om te communiceren en energie te versturen of op te slaan”….
.
Heeft iemand de GGD al gebeld?
Zal ik vragen of ze een bed kunnen vrijhouden in paviljoen C?

henk
henk
8 jaren geleden

Kirlianfoto’s kunnen ook gemaakt worden bij voorwerpen, dus hebben die ook een aura ofzo……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x