Gezondheid

Studie: mRNA-prik veroorzaakt mogelijk ’tragische en catastrofale’ bijwerkingen

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het experimentele coronavaccin dat wereldwijd wordt uitgerold, kan diverse ernstige bijwerkingen veroorzaken, blijkt uit een wetenschappelijke studie. De onderzoekers, Stefanie Seneff van het Massachusetts Institute of Technology en dr. Greg Nigh, vragen zich af of de prik erger is dan de ziekte.

De studie analyseert de mogelijke manieren waarop de experimentele mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken bij gevaccineerden.

Permanent

De vorm van mRNA die wordt ingespoten bij mensen is niet in de natuur te vinden en kan onbekende negatieve effecten hebben, mogelijk langdurig of zelfs permanent, schrijft het tweetal.

Ze noemen onder meer antilichaam-gemedieerde versterking van infectie (ADE) als bijwerking. Er is genoeg reden om aan te nemen dat antilichamen tegen het spike-eiwit hieraan bijdragen. ADE manifesteert zich mogelijk in de vorm van acute of chronische auto-immuun- en ontstekingsaandoeningen, aldus Seneff en Nigh.

Voorzichtige aanpak

De studie levert ook bewijs voor shedden oftewel het verspreiden van het spike-eiwit, prionziekten, neurodegeneratieve aandoeningen en coronavarianten veroorzaakt door het mRNA-vaccin.

De auteurs raden gezondheidsinstanties aan bij dit soort nieuwe, experimentele technologieën te kiezen voor een voorzichtige aanpak in plaats van dat ze zich haasten om iedereen zo snel mogelijk te vaccineren, terwijl er nog niets bekend is over de langetermijneffecten.

De studie kan hieronder worden gelezen:

[Infowars]

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ik ben gekkie henkie niet.
ik ben gekkie henkie niet.
1 jaar geleden

Bij de overheid gaat geld boven mensen levens. Betalen de NLders hen hiervoor?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Deze studie vermeldt dat deze mRNA-prik mogelijk “tragische en catastrofale” bijwerkingen veroorzaakt.
WTF, ik dacht dat DAT na méér dan een half jaar wel algemeen bekend was.
Hebben DEZE wetenschappers misschien toevallig de afgelopen tijd op een andere planeet gezeten?
Dit blijft al met al, in mijn ogen, toch “het paard achter de wagen spannen”.
Eerst spuit je miljoenen, of zijn het er inmiddels al miljarden, mensen in met een prik met een substantie, die nog NOOIT eerder bij mensen is gedaan. Bovendien is bekend dat in eerdere trials met proefdieren ALLE proefdieren stierven. En dan ga je, terwijl al bekend is, dat er veel slachtoffers vallen door ernstige bijwerkingen en zelfs komen te overlijden, een onderzoek doen.
Ik vind de kop waarin staat “mogelijk” ook meer dan misleidend: NIET “mogelijk” maar met 100% “zeker” had er boven dat onderzoek moeten staan.
De auteurs raden de gezondheidsorganisaties aan om voorzichtig om te gaan met deze totaal nieuwe techniek. Ja hoor, dat hebben wij gezien.
Niks te voorzichtig. Met een bulldozer en met warp speed wordt er geopereerd om zoveel mogelijk mensen over de streep te trekken. O wacht, ik vergeet nog iets belangrijks.
Met een reclamecampagne die zich weerga niet kent worden mensen zelfs met cadeautjes en loterijen overgehaald om mee te doen. Krankzinnig!

Chris
Chris
1 jaar geleden

En ze blijven maar prikken!!! Genoside ten top!!!! Onmenselijk!!

Skippy
Skippy
1 jaar geleden

Leuke studie. Gaat niet helpen. Iedereen moet worden geëlimineerd.
Moeten er nog duizend studies komen en honderden rapporten?
Iedereen weet het zo langzamerhand toch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x