BinnenlandCorona

Corona-uitbraak in verpleeghuis met dubbel gevaccineerden in Joure, 4 doden: ‘Dat had een grote impact op ons’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In verpleeghuis Vegelin State in Joure is de afgelopen weken sprake geweest van een grote corona-uitbraak onder bewoners en personeel. Om verdere verspreiding te voorkomen, gaat het zorgcentrum in lockdown.

Vijftien bewoners en zes medewerkers testten positief en werden flink ziek, vier bewoners zijn overleden. “Dat had natuurlijk een hele grote impact op ons,” zei een verpleegkundige tegen Omrop Fryslan. “Ze zijn heel erg ziek geweest. Het raakt mij heel erg.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er kon niet ‘gewoon’ afscheid worden genomen van de vier overleden bewoners ‘om verspreiding te voorkomen’. Bijna alle bewoners in een verpleeghuis zijn dubbel gevaccineerd en krijgen deze weken een boostervaccin.

Net zo hoog

Het RIVM laat weten dat er in Fryslan nooit eerder zoveel verpleeghuislocaties zijn geweest met een ‘coronabesmetting’. Het zijn er naar schatting 46.

Vorige week werd bekend dat het percentage coronadoden in de verpleeghuizen weer net zo hoog is als in de tweede golf in november vorig jaar, voor de vaccinaties. In 970 verpleeghuizen, ongeveer 40 procent van alle locaties, waren in de vier weken daarvoor bewoners positief getest. Dat is het hoogste aantal sinds het begin van de pandemie.

40 procent

De Amerikaanse internist, cardioloog en epidemioloog Peter McCullough zei in gesprek met Bret Weinstein van de DarkHorse Podcast dat uit Scandinavisch onderzoek in verzorgingstehuizen is gebleken dat minstens 40 procent van de overlijdens rechtstreeks gelinkt kan worden aan de vaccins.

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

En de slechte berichten blijven maar binnenstromen. Tenminste bij DIE mensen, die wel in staat zijn om het ECHTE nieuws te volgen.

Dit bericht zal zonder meer de MSM nauwelijks bereikt hebben. Ja, bij Omrop Fryslan dan wel. Die kunnen natuurlijk ook niet anders. Maar bij de rest van het Nederlandse volk zal dit nauwelijks doordringen.

En je kunt je natuurlijk ook afvragen, wat het allemaal nog voor zin heeft om al deze wanhopige berichten aan de grote klok te hangen.

Als ik het allemaal goed begrepen heb, dan heeft iedereen die 2 van die gentechinjecties heeft gehad, zijn of haar eigen immuunsysteem al verloren.

Dan sta je dus eigenlijk praktisch met je rug tegen de muur. Ga je NIET voor die boosterprik, dan val je bij een simpele verkoudheid al weg en als je WEL voor de boosterprik gaat, dan loop je nog een grotere kans op ernstige bijwerkingen.

Ik noem dat een duivels dilemma.

Wat betreft dit verpleeghuis in Friesland. Ik zou daar liever een andere naam aan geven: sterfhuis. Want DAT zijn alle verpleeghuizen inmiddels wel geworden.

De kans dat je voor een langere tijd, zoals vroeger natuurlijk best veel voorkwam, nog een prettige oude dag kon hebben…. dat is definitief voorbij.

En wat ik nog wel het meest afschuwelijke van alles vind: Dat je ook nog eens in je laatste dagen of uren van je leven helemaal alleen, zonder familie moet doorbrengen.

Ik heb hier maar één woord voor: onmenselijk!

Als mijn moeder nog had geleefd (“gelukkig” is zij in 2018 op 97-jarige leeftijd overleden), dan hadden mijn man en ik er alles aan gedaan om haar uit het verzorgingshuis weg te halen. DIT hadden wij haar nooit kunnen en willen aandoen.

Bob Marley
Bob Marley
2 jaren geleden

Puur toeval……

Jantje
Jantje
2 jaren geleden

Hier een bekend persiflagefilmpje erover : Mensen dachten echt dat het na 2 prikjes klaar was. https://www.youtube.com/watch?v=ftAfkCvnn-w
Maar ja, zo grappig is het niet met al die overledenen.
en de iets langere toiletpapierversie
https://www.youtube.com/watch?v=bvHGy3F89M0

Anna
Anna
2 jaren geleden

Het gaat nu hard. Nu komt er uit dat de mensen doodgaan aan de vaccins. Volhouden!

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x