Great ResetMens en Dier

Wybren van Haga over het achterliggende plan: ‘Dictators beginnen altijd met het kapotmaken van de boeren’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Boerenactiegroep Agractie heeft een ‘laatste oproep’ gedaan aan VVD-minister Van der Wal voor Natuur en Stikstof om haar plannen niet door te zetten. “Ga niet door op de ingeslagen weg. Laat een vreedzame actie niet escaleren in een boerenopstand,” zegt voorman Bart Kemp in een video. Hij benadrukt dat boeren zullen vechten voor hun toekomst.

Tijdens het boerenprotest in Stroe zei hij dat de overheid ‘in oorlog is met de boerenrepubliek’. Maandag gaan boeren opnieuw actievoeren. Mark van den Oever van Farmers Defence Force (FDF) zei dat het ‘vanaf 12 uur ’s middags zal losbranden’. In een video zegt hij dat ‘alles wat wielen heeft, gaat rollen’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Best wel heel treurig

Kamerlid Wybren van Haga verwacht niet dat de VVD zich iets gaat aantrekken van de boeren. “In de Tweede Kamer zit bijna niemand die überhaupt weet wat stikstof is. Je hebt het bij Van der Wal gezien. Die zegt: stikstof is een stof waarvan je gaat stikken. Ze krijgt papiertjes voor haar neus, ze weet niet wat ze moet oplezen. Het is best wel heel treurig dat je zo weinig competentie hebt in de Tweede Kamer,” zei hij tijdens het protest in Stroe in gesprek met De Vrije Omroep.

Volgens zijn partij is er helemaal geen stikstofprobleem. Wat zit er dan achter de onteigening van de boeren? “Het is gewoon rood voor groen,” reageerde Van Haga. “Ze willen het land jatten voor een hele lage prijs en daar willen ze op bouwen.”

Daarom hebben we nu 10 crises tegelijkertijd

“Pol Pot, Stalin, al die dictators – al die machtsovernames door collectivistische regimes – begonnen altijd met het kapotmaken van de boeren. Altijd. Dat is een gegeven,” vervolgde Van Haga. “Waarom? De boeren vormen een hele sterke groep. Ze bezitten het land, ze bezitten de voedselproductie. Die groep moet je als eerste kapotmaken. Je ziet dat gebeuren.”

Als de boeren kapot zijn, dan zijn daarna de bouwers en de middenstand aan de beurt. “Je hebt het in de coronatijd gezien: als je met zijn allen in een psychose gaat, dan heeft de regering ongelooflijk veel macht,” benadrukte Van Haga. “En die macht neemt steeds meer toe. Ze weten nu hoe ze dat moeten doen en daarom hebben we nu 10 verschillende crises tegelijkertijd.”

Volslagen debiel en levensgevaarlijk

“De regering trekt steeds maar die macht naar zich toe. Het is dramatisch en we moeten daar nu een halt aan toeroepen.”

De VVD zegt: we hebben een grotere, machtigere overheid nodig, een grotere staat. “Volslagen debiel en het is levensgevaarlijk,” stelde Van Haga. “Dit is de omslag die er nu plaatsvindt en de boeren zijn het eerste slachtoffer.”

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Toine
Toine
1 maand geleden

het bewijs ligt er gewoon, de overheid is de grootste criminele organisatie van het land. En met een corrupte rechterlijke macht is het moeilijk vechten volgens de reguliere normen. het zal dus harder en anders gaan. tijd voor tribunalen om deze misdadigersclub te stoppen en te veroordelen

Anna
Anna
1 maand geleden

Sta achter de boeren ! Strijdt graag met jullie mee! We waarderen jullie zoals altijd!!!! We hebben jullie nodig ! Laat deze Nazi tuig jullie er niet onder krijgen

G.Zhukov (Z)
G.Zhukov (Z)
1 maand geleden

Van Haga Heeft wel een punt hier
de boeren helpen de natuur vaak een handje mee de mongolen in den haag vernielen de natuur
zie van de Wal d’r uitspraak “stikstof om te stikken” wat een aanfluiting dat mens terug de keuken in
steun de boeren want zonder ze kunnen we helaas niet we moeten in opstand komen het is te gek voor woorden zelfs de rest van Europa lacht ons gewoon uit maar ja mark en de usefull idiots krijgen dan een stijf P*******tje en een N** doosje
en inderdaad de visserij is volgende sector die er aan geloven mag dan transport en ga zo door
we gaan naar de verdommenis toe op deze manier
tijd voor iets te doen en dat is land plat leggen denk ik

Psa
Psa
1 maand geleden

Van Haga heeft gelijk steun die partij.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x