Great ResetMens en Dier

Wybren van Haga over het achterliggende plan: ‘Dictators beginnen altijd met het kapotmaken van de boeren’

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!

Boerenactiegroep Agractie heeft een ‘laatste oproep’ gedaan aan VVD-minister Van der Wal voor Natuur en Stikstof om haar plannen niet door te zetten. “Ga niet door op de ingeslagen weg. Laat een vreedzame actie niet escaleren in een boerenopstand,” zegt voorman Bart Kemp in een video. Hij benadrukt dat boeren zullen vechten voor hun toekomst.

Tijdens het boerenprotest in Stroe zei hij dat de overheid ‘in oorlog is met de boerenrepubliek’. Maandag gaan boeren opnieuw actievoeren. Mark van den Oever van Farmers Defence Force (FDF) zei dat het ‘vanaf 12 uur ’s middags zal losbranden’. In een video zegt hij dat ‘alles wat wielen heeft, gaat rollen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Best wel heel treurig

Kamerlid Wybren van Haga verwacht niet dat de VVD zich iets gaat aantrekken van de boeren. “In de Tweede Kamer zit bijna niemand die überhaupt weet wat stikstof is. Je hebt het bij Van der Wal gezien. Die zegt: stikstof is een stof waarvan je gaat stikken. Ze krijgt papiertjes voor haar neus, ze weet niet wat ze moet oplezen. Het is best wel heel treurig dat je zo weinig competentie hebt in de Tweede Kamer,” zei hij tijdens het protest in Stroe in gesprek met De Vrije Omroep.

Volgens zijn partij is er helemaal geen stikstofprobleem. Wat zit er dan achter de onteigening van de boeren? “Het is gewoon rood voor groen,” reageerde Van Haga. “Ze willen het land jatten voor een hele lage prijs en daar willen ze op bouwen.”

Daarom hebben we nu 10 crises tegelijkertijd

“Pol Pot, Stalin, al die dictators – al die machtsovernames door collectivistische regimes – begonnen altijd met het kapotmaken van de boeren. Altijd. Dat is een gegeven,” vervolgde Van Haga. “Waarom? De boeren vormen een hele sterke groep. Ze bezitten het land, ze bezitten de voedselproductie. Die groep moet je als eerste kapotmaken. Je ziet dat gebeuren.”

Als de boeren kapot zijn, dan zijn daarna de bouwers en de middenstand aan de beurt. “Je hebt het in de coronatijd gezien: als je met zijn allen in een psychose gaat, dan heeft de regering ongelooflijk veel macht,” benadrukte Van Haga. “En die macht neemt steeds meer toe. Ze weten nu hoe ze dat moeten doen en daarom hebben we nu 10 verschillende crises tegelijkertijd.”

Volslagen debiel en levensgevaarlijk

“De regering trekt steeds maar die macht naar zich toe. Het is dramatisch en we moeten daar nu een halt aan toeroepen.”

De VVD zegt: we hebben een grotere, machtigere overheid nodig, een grotere staat. “Volslagen debiel en het is levensgevaarlijk,” stelde Van Haga. “Dit is de omslag die er nu plaatsvindt en de boeren zijn het eerste slachtoffer.”

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Toine
Toine
2 jaren geleden

het bewijs ligt er gewoon, de overheid is de grootste criminele organisatie van het land. En met een corrupte rechterlijke macht is het moeilijk vechten volgens de reguliere normen. het zal dus harder en anders gaan. tijd voor tribunalen om deze misdadigersclub te stoppen en te veroordelen

Anna
Anna
2 jaren geleden

Sta achter de boeren ! Strijdt graag met jullie mee! We waarderen jullie zoals altijd!!!! We hebben jullie nodig ! Laat deze Nazi tuig jullie er niet onder krijgen

G.Zhukov (Z)
G.Zhukov (Z)
2 jaren geleden

Van Haga Heeft wel een punt hier
de boeren helpen de natuur vaak een handje mee de mongolen in den haag vernielen de natuur
zie van de Wal d’r uitspraak “stikstof om te stikken” wat een aanfluiting dat mens terug de keuken in
steun de boeren want zonder ze kunnen we helaas niet we moeten in opstand komen het is te gek voor woorden zelfs de rest van Europa lacht ons gewoon uit maar ja mark en de usefull idiots krijgen dan een stijf P*******tje en een N** doosje
en inderdaad de visserij is volgende sector die er aan geloven mag dan transport en ga zo door
we gaan naar de verdommenis toe op deze manier
tijd voor iets te doen en dat is land plat leggen denk ik

Psa
Psa
2 jaren geleden

Van Haga heeft gelijk steun die partij.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x