CoronaMens en Dier

Nogal wiedes die hepatitis: Prof. Capel legt uit waarom mensen na hun prikkies leverontsteking krijgen

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!

Je hoort opeens overal het begrip hepatitis. Artsen en onderzoekers in diverse landen zoeken naar een verklaring voor een opvallende stijging van het aantal mensen met acute hepatitis. Het Verenigd Koninkrijk heeft als eerste aan de bel getrokken over een opvallend hoog aantal gevallen.

Ook het RIVM doet intussen onderzoek naar mogelijke oorzaken. “We houden dit nauwlettend in de gaten, ook in internationaal verband.” Meestal is een hepatitisvirus de oorzaak, maar volgens het Europese RIVM is hier geen sprake van de virale vorm.

Bij de coronavaccinatie en daarna de booster wordt er iedere keer weer opnieuw mRNA ingespoten dat spike-eiwitten tot expressie brengt. Bij iedere prik krijg je lange tijd de expressie van een viraal eiwit, legt emeritus hoogleraar Pierre Capel uit in een nieuwe video. “Dat eiwit is niet zo gek gezond. Sterker nog: dat is heel vervelend, maar daar wordt overheen gewalst.”

Lange tijd

Het spike-eiwit wordt onder meer tot expressie gebracht in de lever. In die lever zit dus lange tijd spike-eiwit en je hebt daar een immuniteit. Dat heet een ‘itis’, oftewel een ontsteking, zegt Capel.

De immunoloog verwijst naar een nieuwe studie waaruit blijkt dat coronavaccinatie hepatitis kan uitlokken. Cytotoxische T-cellen zien op de lever het spike-eiwit, vallen het aan, met als gevolg een ontsteking. “Dat heeft niks met virussen of wat dan ook te maken, maar met de vaccinatie.”

Ik hoop dat de prikspijt meevalt

“Er is dus wel degelijk een zeer specifieke immuunreactie tegen het spike, die in dit geval in de lever een leverontsteking geeft en verder helemaal niks met andere virussen of wat dan ook te maken heeft,” benadrukt de emeritus hoogleraar.

Door de booster en prikkies kunnen overal en nergens ontstekingen optreden, waaronder dus in de lever, maar ook het hart. Dat verschilt van persoon tot persoon. Als er weer allemaal onverklaarbare ziektes zijn, is dat dus helemaal niet zo ‘onverklaarbaar’. We moeten gewoon over de heilige koe kunnen praten: dat het prikkie toch geen grote redder is, aldus Capel. “Ik hoop dat de prikspijt meevalt.”

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
2 maanden geleden

Nee prof je moet hopen dat ze juist heel veel prikspijt hebben en wakker worden en bovenal ontzettend boos worden op de leugenaars die ze bedonderd hebben. Het was toch veilig!? NEE DAT WAS HET NOOIT!!

Alida
Alida
2 maanden geleden

Ik heb de video gezien. Laten we hopen dat het allemaal meevalt.

Pots
Pots
2 maanden geleden

Prikspijt is vreselijk voor velen mensen !
Lichamelijk maar ook geestelijk.
Er zijn gevaccineerde die na de booster erg ziek werden, en direct daarop een infarct kregen.
Die laten zich op geen enkele voorwaarden meer prikken.
Vooral deze mensen hebben nu begrip voor de ongevaccineerden.
Maar geven nu ook duidelijk aan we moesten wel anders konden en mochten we niets meer !!!!

Is dat geen dwang en drang geweest !!

Vreselijk !

Sproetje
Sproetje
2 maanden geleden

Natuurlijk komt hepatitis voort van die gif spuiten…. voordien werd er daar nooit over geklaagd. Sinds de uitrol van die vaccinaties is het het een na het andere van bijwerkingen…dus ook hepatitis. Stoppen met die smerige spuiten!!!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x