Homepagina » Binnenland » Alle kenmerken van een terroristische aanslag: doden en gewonden na schietpartij in Utrecht. Mogelijk ook op andere plaatsen geschoten
Gewonden na schietpartij in Utrecht, politie houdt rekening met terroristisch motief. Mogelijk ook op andere plaatsen geschoten
Foto: Twitter/Yelle Tieleman

Alle kenmerken van een terroristische aanslag: doden en gewonden na schietpartij in Utrecht. Mogelijk ook op andere plaatsen geschoten

Bij een schietincident rond 11.00 uur in een tram in Utrecht zijn meerdere doden en gewonden gevallen. Volgens getuigen heeft een man een wapen getrokken en op meerdere mensen geschoten.

Verslaggevers ter plaatse zien buiten de tram een lichaam onder een wit laken liggen.

De politie meldt dat er meerdere traumahelikopters zijn ingezet en zegt rekening te houden met een eventueel terroristisch motief.

Vier mannen

Bronnen bij de politie melden dat er wordt gezocht naar een rode Renault Clio.

Mogelijk is er ook op andere plaatsen geschoten. Eén getuige zag ‘vier mannen op een vrouw schieten’.

Volgens de getuige liepen twee van de schietende mannen richting het oude ziekenhuis en een andere richting het winkelcentrum in Kanaleneiland.

Groot pistool

Een andere getuige zegt tegen NRC dat een man opstond en met een groot pistool om zich heen begon te schieten.

Een derde getuige zegt dat hij een gewonde uit de tram zag rennen. “Ik heb haar mijn auto binnengehaald en haar geholpen. Toen de politie kwam, was ze bewusteloos.”

Niveau 5

Vanwege de actiedag van vakbonden waren veel politieauto’s onderweg naar Den Haag.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) heeft het dreigingsniveau voor de provincie Utrecht tot vanavond opgeschroefd naar niveau 5. Dat is het hoogste dreigingsniveau.

Het incident heeft volgens de NCTV alle kenmerken van een terroristische aanslag.

Bekijk de beelden hieronder:

[NOS]


Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

61 reacties

 1. Tja in principe weten we nog niks, er lopen duizenden van zulke idioten hier in dit onveilige landje, van welke kleur dan ook… En het is al helemaal geen probleem om aan wapens te komen.. Vervolgens krijgen we hysterische media de komende dagen, vervolgens wordt alles en iedereen beveiligd……..Rutte zal wel zorgen dat de dader(s) gevonden worden…….( onderste steen).

  23 likes
  • Volgens Geen Stijl gaat t om een 37 j Turk, tja een beetje dom in de tram staat je gezicht gelijk op de foto…..
   Waarschijnlijk een vrije dag….. en vervolgens honderd smoezen om zich eruit te kletsen……is ook niet relevant , paspoort afpakken en uitkering stopzetten…….afleveren bij zn grote voorbeeld Erdogan die weet beter raad met dat rapaille dan die sufk*tten in Den Haag,……

   15 likes
   • Dat het een Turk is, komt FvD en vooral PVV heel goed uit, zo 2 dagen voor de provinciale staten verkiezingen.

    13 likes
    • Geen schaap, je gedraagt je wel als een schaap…. niet zo onnozel hoor, je mag gerust op groen links stemmen als je graag van je geld af wil…….
     Iedereen kan om wat voor reden er wel een politieke partij bij halen……..Je redeneert een beetje dom…..

     20 likes
     • Tsja….PVV, dat is een VVD-er in schaapskleren, een Zionist met stiekem twee paspoorten, net als zijn vrouw, die zo lekker geloofwaardig uit Oost-Europa komt….
      Maargoed, misschien komt er nog wel eens aan het licht, dat Geert eigenlijk Greet heet, onze transgenderpopulist

      13 likes
     • I Trust Putin The Most

      Stemmen heeft geen zin, stem goed, STEM NIET!

      9 likes
     • trouwens, ik zou maar wel gaan stemmen, anders komen we nooit van dit huidige soort af.
      niet stemmen, ook niet meer zeuren

      9 likes
     • een beetje?ik zal maar zwijgen,je hebt het netjes uitgelegd.
      ik ontplof altijd als ik getrol lees,maar dat wisten jullie al.

      fff

      5 likes
    • @ Geen schaap

     Eigenlijk ben ik meer benieuwd naar wat voor spelletje Rutte samen met Erdogan nu weer aan het spelen is om de verkiezingen hier te beïnvloeden zoals Rutte dat met de vorige verkiezingen ook al deed.

     Alleen met het verschil, dat er nu gewonden en 3 doden bij zijn gevallen.

     7 likes
  • Ja en wint bij de verkiezingen
   Komt mooi uit voor hem
   Geloof er geen bal van

   30 likes
   • @ Papamic

    Daar zat ik dus ook aan te denken, maar vergeet vooral de EU niet. Zowel Den-Haag en Brussel zullen dit gaan gebruiken om meer draconische maatregelen in te voeren. Maar ook het Zionistische gecontroleerde verzet zal deze tragedie flink gebruiken/misbruiken.

    Hoe weten wij of dit geen “false flag operation” betrof ? Ook al betreft het een aanslag van een “lone wolf” die niet geregisseerd is door de elite; zal ik ook niet mee doen aan de aanstaande “haat” campagne richting bepaalde bevolkingsgroepen geleid oor de bekende Nederlandse Zionistische partijen omdat er gestoorde individuen tussen zitten.

    21 likes
   • I Trust Putin The Most

    Precies, het is een handelsmerkje geworden. Net als met gebeurtenissen en vliegtuigen die uit de lucht vallen. Vieze spelletjes worden er gespeeld, @Papamic

    Sowieso allemaal poppenkast. Als terrorisme echt zo erg en gevaarlijk maar vooral echt is dan vang je niet zoveel mensen op in Nederland. Dan sluit je de grenzen. Wat een f*cking spelletjes worden er gespeeld, en allemaal over de rug van de mensen.

    17 likes
  • @Louise

   Ik houd het op een afrekening in het criminele circuit. Drugs en wapens is een levendige handel waarbij er voor miljarden wordt omgezet. Dan kan het zijn dat er nog wel eens een afrekening plaatsvindt en een Arabische klikspaan van de wereld moet verdwijnen.

   Ik zeg, drugs, drugs, drugs!!

   2 likes
   • @ weg met ons
    Jij zegt ‘t maar ik heb jaren ervaring gehad, en vele drugsoorlogen gezien met heel veel slachtoffers, alle nationaliteiten , geen mens die zich er druk om maakten… Drugs is nog steeds onze tweede economie….Het hele probleem is dat het soms uit de hand loopt, en dan bedoel ik niet wat wietplantage’s….Maar de laatste jaren heeft onze geweldige overheid veel teveel loslopende bekende draaideur criminelen met terroristische aanleg,…Ze willen/ durven ze niet aan te pakken terwijl er wel degelijk juridische mogelijkheden zijn……Zoals Hiddema af en toe fijntjes opmerkt….Het grote probleem is onze huidige samenleving , mensen roepen maar wat terwijl ze geen notie hebben van de werkelijkheid hebben……Alles heeft een politieke lading de laatste jaren, de overheid wil geen tweedeling , dus doen we net of we geen probleem hebben en ach zo’n dader heeft altijd wel een argument ….kijk ens op YouTube naar het betoog van Hiddema versus vrouwtje Halsema, hij fileert haar gedrag ,de tweede kamer sukkels horen het aan en t leven gaat verder…….Het hele probleem met Nederland is de emotionele onvolwassen heid, .ben je niet voor me dan ben je tegen me….. dat komt nu heel duidelijk naar voren met de verkiezingen, ……Neemt niet weg dat het tramdrama een afspiegeling is van onze ,,stop maar onder het vloerkleed mentaliteit .,,,Met andere woorden we hebben deze maatschappij zelf gecreëerd………

    7 likes
    • @Louise

     Ze durven of mogen het criminele tuig, de Arabisch geleide drugskartellen niet aanpakken, omdat Marokkanen en Turken en c.s. te veel inside informatie hebben en vooral weten en op video en foto hebben staan als chantage middel welke grote/bekende (politici, rechters, justitiële med., hooggeplaatste ambtenaren & royals!) zich bevinden in de pedokelders a la Dutroux? Er is meer aan de hand dan slechts een slap beleid en pamperen van de criminele vreemden. Het is anders niet te verklaren waarom de NL staat en politiek een dergelijk compleet waanzinnig waardeloos beleid voert en de autochtone bevolking zodoende voortduren blootstelt aan de meest onmenselijk gevaarlijke situaties.

     Mijn inziens wordt Nederland en veel meer landen geblackmaild, vandaar de kranzkzinnige liefdevolle, softe en tenenkrommende beschermende en ten koste van alles en iedereen behandeling van het Midden-Oosten volk.

     Daarom is moord, doodslag, verkrachting, drugsdealen, wapenhandel, mensenhandel, alles is volgens de Nederlandse staat geoorloofd. Het is een groot moeras van viespeukerij waar de gehele natie onder moet lijden en de prijs voor betaald.

     4 likes
 2. Hoop dat we nu toch eens wakker worden met zijn allen !! Veel sterkte voor nabestaanden gewenst

  11 likes
  • Wakker worden… Verklaar je nader.

   2 likes
   • Dat haat geen ruimte moet krijgen in een land zoals nederland!

    10 likes
    • @ Lauke

     I second that. Daarnaast weiger ik mee te doen aan een heksenjacht richting een bepaalde bevolkingsgroep omdat daar gestoorde individuen tussen zitten. Als ik zo zou moeten redeneren zou ik ons Nederlanders/westerlingen ook moeten haten.

     6 likes
     • Laat me raden:

      Als het een Blanke “Rascist” is dan kan er niets…
      Als het een Schietende Turk is, mag je niet haten en heeft niets te maken met Religie en is een zielige man???

      Volk als jouw, zal ergens echt de rekening gaan betalen 😉

      14 likes
     • @ TACP

      Ik ben het deels wel met je eens, maar als iemand al velen malen opgepakt is wegens poging tot doodslag, verkrachting en andere misdaden toch zomaar los blijft rond lopen, schiet het zijn doel wel voorbij wat betreft filteren van die individuen.

      9 likes
     • @ mammon..
      Ik zeg eerlijk dat ik morgen niet ga stemmen, de reden is dat ik het niveau wat zich uitgeeft als politici zo dramatisch dom vind dat het bijna onverantwoordelijk is….. Maar als ik de reaktie hier zo lees, zijn de meeste stemmers net zo dom zo niet dommer…….Is het geen hoax dan is het haat ongelofelijk hoe suf geïndoctrineerd de meeste mensen zijn……..Jongens ik heb nieuws er gebeuren soms nare dingen, punt. En hallo leer eens kritisch denken i.p.v alles en iedereen weg te zetten,leer gewoon eens logisch denken…. Er gebeurt hier in de randstad altijd wel wat… kortom mammon ik ben het met je eens…….
      Angst is een slechte raadgever en creëert slaafjes……

      7 likes
     • @ Mammon

      Jij maakt nogal een hoop domme aannamen. Het maakt voor mij geen moer uit wat de ethische of religieuze afkomst is van een dader, naar mijn mening is elk individu verantwoordelijk voor zijn eigen (mis)daden. Ook voel ik er niets voor om groepen mensen vanuit een volledige door de elite gecontroleerde “linkse, rechtse of populistische” politieke ideologie te veroordelen. Als jij daarin met twee maten wilt meten zegt dat meer over jou dan over mij.

      Ik heb helemaal niets met wat vandaag de dag de “truth movement” is geworden. Dat domme linkse, rechtse en populistische geouwehoer wat op het hoogte en financieel niveau 1 pot nat is, en ik wens ook ook niet mee gaat in de simpele haat heers en verdeel tactieken. Daarmee speel je dat criminele tuig alleen maar mee in de hand.

      5 likes
     • @ Dirk

      Als iemand al vaker opgepakt is vanwege het soort ernstige delicten zoals jij die benoemde en gewoon vrij rond loopt; vind ik dat het falen van politie en justitie. Alleen ik begrijp niet zo goed wat je bedoelde met jouw laatste zin, als jij dat zou willen toelichten dan graag.

      2 likes
     • @ TACP

      Het filteren van die individuen om ze te verwijderen uit onze samenleving.

      Door ze weer op straat te laten gaan, schiet dat dus zijn doel voorbij.

      1 likes
     • @ Dirk

      Thanks for the clarification; de enige manier om dit soort gekken/lone wolfs eruit te filteren zijn er nog meer draconische maatregelen (al hebben we daar helaas al teveel van) nodig waar ik persoonlijk geen voorstander van ben.

      Zoals ik al zei in mijn vorige bijdrage vind ik dit meer het (bewuste) falen van politie en justitie, maar met name de politiek. Het is algemeen bekend dat zowel politie als justitie in erbarmelijke staat verkeren, wat naar mijn mening geen toeval is. De EU is bijna klaar met de infrastructuur om alle verkregen macht in “Artikel 71 uit het Verdrag van Lissabon” te handhaven.

      1 likes
     • @ TACP

      We krijgen telkens weer te horen dat het een bekende van de politie en inlichtingendiensten is.
      Het zou kunnen dat justitie deze personen graag vaak terug willen zien en wellicht vanwege eigen financiële redenen, een andere inkijk kan zijn de sadisme naar de goedwillende burger toe, maar dat laatste maakt het er niet beter op voor justitie.

      Om dan nog terug te komen op die individuen, kun je dan nog spreken van individuen als ze niet vastgezet worden en keer op keer de fout in mogen gaan binnen de samenleving?
      Een rechter zou toch bekent moeten zijn met de juridisch term tekortkomingen en doordat rechters veelplegers keer op keer vrijuit laten gaan, maken rechters zichzelf schuldig aan tekortkomingen.

      Het gebied van repressieve tolerantie zijn we kennelijk al voorbij, de bevolking krijgt al niet eens meer gelijk want er wordt al geheel niet meer naar ze geluisterd, dit in tegenstelling in der tijd met het VvL waarbij de regering nog op het matje werd geroepen door de bevolking.

      0 likes
    • Lauke nergens op de wereld zou haat moeten bestaan, van haat krijg je alleen maar ellende. Verkondig liefde en geef liefde op wat voor manier ook aan de medemens, alleen zo kan je de wereld veranderen in positieve zin.

     4 likes
     • @guido: volgens mij heb je gelijk MAAR stel dat je eigen kind doodgeschoten wordt bij een aanslag, zou je de dader dan ook nog steeds liefdevol behandelen vraag ik me af?

      6 likes
     • Mark, met haat lost je echt niets op, daar heb je alleen jezelf maar mee, je wordt er ziek van in je geest en je wordt een negatief persoon ook voor je omgeving. Als mijn dochter dit zou overkomen man ik moet er niet aan denken, het ergste wat je kan overkomen is je kind verliezen, maar ik neem het heft wel in eigen hand tand om tand als ik hem tegen kom. Haat NEE wel gerechtigheid.

      3 likes
     • @guido: Wraak vloeit voort uit haat en niet uit liefde, je maakt nu zelf het punt duidelijk. Oog om oog tand om tand, het gewone volk moord elkaar uit en diegene die niet geraakt kunnen worden spelen voort met ons. En voor alle duidelijkheid, ik haat niemand, ook geen moslims zoals mijn buren waarmee ik samen barbecue in de zomer 😉

      2 likes
    • Lauke
     Er zijn verschillende culturen in Nederland, als 1tje de andere niet haat, maar de eene cultuur, de andere wel, zit je met een probleem.

     2 likes
 3. En de portemonnee met ID van deze verdachte is natuurlijk “gevonden” in de tram….Vandaar dat het ook gelijk bekend was wie deze “terrorist” is/was…Hoe toevallig dit allemaal, en dat nog wel in de verkiezingsmaand. Kom op mensen, trap er niet in, allemaal opgezet spel !!!!

  42 likes
 4. Heel Nederland in rep en roer. Angst en paniek alom. De hele media duikt er op als een bok op een haverkist! Ik kom net terug van Amsterdam via de A2, overal politieauto’s klaar om de verdachten te signaleren c.q. achtervolgen dan wel te arresteren. Waarschijnlijk een link met terrorisme dus met de overheid. We weten inmiddels allemaal dat dit soort false flag operaties 100 % geënsceneerd dan wel gestuurd worden. De aandacht moet dus met zekerheid weer afgeleid worden van andere zaken !
  Hoe lang laten wij ons nog bij de neus nemen ?
  Elke politieke stem op dit gespuis is meer van dit in het algemeen !

  29 likes
  • ” We weten inmiddels allemaal dat dit soort false flag operaties 100 % geënsceneerd dan wel gestuurd worden.”

   Dat was het eerste wat ik dacht toen ik dit verhaal over een ” terroristische aanslag ”
   hoorde.

   13 likes
  • DE echte rode draad bij de afgelopen aanslagen is; psychiatrisch belast, bekend bij politie. Wapenbezit.
   Bekend bij justitie. evt al gevangen gezeten. evt al proefverlof gehad. En vandaag geen ID kaart gevonden maar gewoon op de foto in de tram. Kan ook nl. .
   dus; wie hersenspoelen we dan? zoiemand!
   HOAX met dreigingsniveau niveau 5!

   3 likes
 5. Ik stond vandaag op, tik de nieuwspagina NU.nl in en zie kop van een artikel.
  Ik heb nog niet verder gelezen… maar ik weet alweer genoeg!

  Dit MOET een buitenlander zijn! Waarom?

  Ik lees in de nergens; Aanslag, Bloedbad, Terrorist, Rascist, enz…

  Lees je verder; YEP, Ja hoor. In NZ wordt er vanaf minuut 1 gesproken over; een Boze blanke man, Rascist, Bloedbad, hoop Moslims die voor de camera mogen zeveren, Afschaf wapens enz enz..

  Nu is het -weer- zo’n Islamtisch stuk fucking vreten en tada. alle benoeming en stickers die op
  een Blanke geplakt worden, worden weggelaten.
  Het is jammer voor de MSM dat je dode niet kunt marginaliseren, want hadden ze dat toch graag gedaan!

  Gelukkig, interesseert het de Blanke bevolking allemaal geen reet! Wat zal Facebook weer knallen!

  14 likes
  • Loop niet zo te koop met je blanke minderwaardigheidsgevoel man, bah bah bah, al die volwassen kerels die zo zielig zijn. Het enige wat een stoere kerel echt moet zijn, is een zorgzaam vader.
   Ik ben ook blank, maar gebruik dit niet om mij achter te verschuilen of te schermen. Hou lekker jezelf voor de gek. Al dat blanke tokkie schorriemorrie is tegenwoordig maar al te blij dat ze niet meer als onderste laag in de samenleving worden aangezien. En schoppen vervolgens maar al te graag op die onderste immigranten laag, zichzelf op de blanke borst kloppend. Hogere klasse heeft niets met kleur of herkomst te maken, het heeft te maken met intelligentie, inlevingsvermogen en het ontsteigen van primitieve en ondoordachte impulsen.
   Een mens is wat hij er zelf van maakt, uiteindelijk
   ..

   6 likes
 6. :adrianus-johannes.

  gratis vertrouwenwekkende verkiezings-zendtijd voor de 101 leugen markje.. net als toen gerommel in rotterdam met de turkse ministers die daar niet mocht komen spreken..! VVD glansde toen ook een verkiezings-winst..
  bij Pim was de dader na een paar min al gepakt met veel minder politie op de been en geeneens een foto van de dader..
  ben benieuwd naar de beelden van de tram camera`s, of we die ooit te zien krijgen..
  hoop dat bij de volgende verkiezingen een andere strategie gevoerd gaat worden.. op de gebeurtenissen van vandaag is niks ander dan een aanslag met explosieven de opvolgende maat..

  stem woensdag verstandig, integer en ethisch leve de democratie.! veel beter stem nu even allemaal niet kijk hoe de politike democratie zich red zonder uw stem.. hebben zij uw stem wel nodig? in het doen wat zij willen!

  maak onderstaande papier op en stuur dit naar Aangetekend Postadres:
  Postbus 20011, 2500 EA Den Haag
  of aan E-mail [email protected]>>
  beter is dan faxen.. het je gelijk verstuur bewijs..

  Juridische Kennisgeving in Voortdurend pro forma bezwaar

  Géén brief

  Heden, op 00-00-2019, is deze kennisgeving door ondergetekende gericht aan de Ministers,
  de Kamervoorzitters van de Staten Generaal, de voorzitters van alle politieke partijen, de Kiesraad, de Provinciale Staten en de burgemeester van de Gemeente (plaatsnaam jou gemeente). Indien geen deugdelijke rechtsgeldige, volledig juist gejuridiseerde en rechtmatige weerlegging van deze kennisgeving door de persoonlijk geadresseerden binnen 6 weken na dagtekening is ingebracht, dan zal het gestelde in deze kennisgeving onherroepelijk bekrachtigd zijn.

  (plaatsnaam), 00-00-2019

  Juridische Kennisgeving in Voortdurend pro forma bezwaar, tegen uw ongebreideld besluiten en handelen in strijd met wet en recht;

  U onze overheid heeft in uw bestuurlijke verantwoordelijkheid besluiten genomen en neemt tot op heden besluiten die in toenemende mate mijn rechten in de wet schenden. Door deze onrechtmatige daden worden mijn autonomie, gelijkheidsbeginselen en zelfbeschikkingsrecht steeds meer ingeperkt.

  Dit noodzaakt mij tot het schrijven van deze Juridische Kennisgeving tegen al uw besluiten die:

  • in het verleden ten nadele van mijn leven en mijn vrijheid genomen zijn,
  • in het heden ten nadele van mijn leven en mijn vrijheid genomen worden,
  • in de toekomst ten nadele van mijn leven en mijn vrijheid genomen zullen worden.

  Voor ondergetekende is het ontoelaatbaar dat:

  1. Mensen bij de ‘democratisch verkozen volksvertegenwoordigers’ niet meer aan kunnen geven of zij het wèl of nìet eens zijn met de handelingen die ‘hun’ vertegenwoordiger vervolgens gaat verrichten. De realiteit is namelijk dat verkiezingsbeloften nauwelijks worden nagekomen, terwijl de machtiging (de stem) juist op deze beloften gebaseerd is.
  2. Er niets gedaan wordt tegen de instandhouding van het banken schuldslavernij-systeem (creatie van geld uit niets en daar rente over vragen door private banken) waarin u het Nederlandse volk door misleiding, list en bedrog al generaties lang laat afromen van hun toegevoegde waarde.
  3. Politici die ‘Kamerbreed’ in belofte van ambtseed met hun beleid rechtsongelijkheid bevorderen en in hun beleidsregels niet-levende rechtspersonen meer rechten toekennen dan levende mensen. Levende mensen die met de ongeoorloofde uitvoering van die beleidsregels hun mensenrechten grof geschonden zien.

  Dit maakt het voor mij ethisch moreel verwerpelijk en onmogelijk om u en uw organisatie op welke manier dan ook nog langer te steunen.

  Ik heb er voor gekozen mijn stem voor mijzelf te houden, wat inhoudt dat niemand voor- of namens mij meer mag handelen. Met mijn bewaring van de twee huidige STEMPASSEN (reg. nummer) en (reg. nummer) heb ik het bewijs aan u, noch aan uw vereniging, een machtiging te hebben gegeven om voor mij besluiten te mogen nemen. Alle STEMPASSEN door mij in de toekomst ontvangen zullen worden zal ik eveneens in bewaring houden als bewijs. En met deze juridische verklaring stel ik mij aldus levenslang veilig tegen uw vrijheid van mening in aanname op art 3:61 BW

  1. Ik heb hiermee het volledige gezag over mijzelf teruggenomen en ben daarmee ook het hoogste gezag over mijzelf zo ook in mijn bevoegdheid om dit gezag onverhinderd uit te kunnen oefenen.
  2. Ik heb de hoogste macht in het bepalen van mijn wil, in mijn zelfbeschikkingsrecht en mijn autonomie en gelijkheids beginselen.
  3. Ik heb de hoogste bevoegdheid om vanuit mijn rechten in privaatrecht te handelen.
  4. Ik ben de gewettigd eigenaar/gebruiker van mijn familienaam.
  5. Het is aan mij en aan niemand anders om mijzelf te besturen.
  6. Ik sta onder geen beding enig mandaat / bevoegdheid / machtiging af aan een publiekrechtelijk lichaam / een persoon c.q. rechtspersoon / organisatie / een politieke vereniging / stichting /een ANBI uit het publieke domein, etc. anders dan bij mijn wil.
  7. Ik verleen aan niets en niemand het recht om mij vanuit een algemene bestuurlijke regelgeving van clubs of verenigingen c.q. bedrijven verplichtingen op te laten leggen die mijn publiek- en privaatrechtelijke rechten schenden.
  8. Ik verleen aan niets en niemand het recht om via mijn natuurlijke persoon mij te dwingen tot het aangaan van overeenkomsten; dienstverlening aan te gaan en tot betalingen buiten mijn wil.

  Dat is mijn besluit en niemand anders kan noch zal hierover zeggenschap hebben.

  BEZWAAR MAAK IK BIJ VOORTDURING gezien het feit dat mijn levenstijd van 24 uur per dag en 365 dagen per jaar en de 4000 weken leven zijn, ontoereikend is om afdoende kennis te nemen van alle besluiten die uw organisatie, vereniging, stichting of bedrijf neemt, voornemens is te nemen of reeds heeft genomen. Om reden hiervan kan redelijkerwijs niet van mij gevergd worden om al die besluiten in wettige volledigheid te kunnen lezen, volgen, bij te houden, begrijpen, controleren en verstaan om op weloverwogen wijze ‘tijdig’ bezwaar op al die besluiten te kunnen maken dan wel aan te vangen. Mijn ‘voortdurend bezwaar’ is niet alleen op alle besluiten die uw organisatie, vereniging, stichting of bedrijf neemt en/of voornemens is te nemen van toepassing, zij is eveneens van toepassing op alle besluiten die in het verleden zijn genomen. Besluiten waarop ik destijds bezwaar had moeten maken, maar door onwetendheid niet gedaan heb en waardoor mijn belang tot op de dag van vandaag wordt geschaad.

  Weten is nu u geweten!

  afsluiten met jou handtekening
  (voornaam die jou bij geboorte gegeven zijn) en gemachtigde van (achternamen bijde ouders)

  meer is te zien op MEWE https://mewe.com/chat/thread/5a5b994751ee9733a847cc2b

  MvG…

  14 likes
 7. En precies tijdens de persconferentie van de burgermeester en politie wordt bekend gemaakt dat de dader is gepakt. Toeval? Ik geloof niet meer in dat soort toeval. False flag 100%!

  10 likes
 8. Ik hoor je wel lachen vanuit je graf joop.
  Eindelijk je zin.
  Nou, bedankt he.

  2 likes
  • Jezus, iemand is blijven hangen in de sixties. Wtf heeft Joop den Uyl hier mee te maken. De nederlanders zijn al eeuwen lang een verwend volkje man. Denken dat de wereld om deze postzegel draait. De wereld gaat toch door, met of zonder ons. En dat heeft niets met immigratie te maken, maar alles met technologie en automatisering. Blijf maar roeptoeteren dat de wereld zwart-wit is en verdeeldheid zaaien. Dat is nu precies waar kwade krachten misbruik van maken. De echte ellende draait om macht. Niet om ras. Altijd zo geweest, zal altijd zo blijven. Op een dag is door voortschrijdende automatisering 90% van ons overbodig, ongeacht kleur, immigratie, religie bla bla bla bla

   4 likes
 9. Wat mij erg opvalt is dat een verslaggever op radio 1 zei dat er geen bloed, rook of schade te zien was. Zal de verslaggever hier nog voor teruggefloten worden?

  7 likes
 10. En reken maar dat ze winsten dat deze man een gevaar was voor de samenleving ,hij had namelijk al meerdere veroordelingen op zijn naam staan, het was gewoon wachten dat deze man weer een daad zou plegen, en zag zijn kans schoon om deze te begaan.. er is met ongeloof gereageerd, hoezo ongeloof, ze hebben deze man weer los gelaten in onze samenleving ,met nu dus een verschrikkelijk gevolg ,dank u wel autoriteiten ,jullie hebben je vergist…om deze weer op vrijen voeten te laten gaan .

  5 likes
 11. staads greep

  4 likes
 12. Volgens diverse bronnen heeft de 37 jarige Gökmen Tanishij ook voor IS gevochten in Tsjetsjenië.

  3 likes
 13. Mensen we zijn toch niet blind of wel? Bij jinek vertelt een ‘ooggetuige’met droge ogen dat hij de dader mensen heeft zien neerschieten. Ik vind het erg knap als je een paar uur later dit zonder trauma kunt vertellen.

  Vervolgens verteld een meisje in utrecht emotieloos dat een oud vriendin haar is omgekomen terwijl de slachtoffers nog niet geidentificieerd zijn? Rutte komt zonder enig motief te weten schreeuwend op tv om pure bangmakerij te verspreiden en direct
  Te roepen dat we getroffen zijn door een terrorischte aanslag?

  Als die gokhan zoveel kwaad wilde loop je yoch gewoon het centraal station binnen heb je veel meer slachtoffers lijkt me. In zo’n tram ia moeilijk te controleren wat er nou daadwerkelijk gebeurd is. Ik vind het maar een vreemd verhaal…

  3 likes
 14. Bas van Stapelberg

  Dit te danken aan het wegkijkbeleid van VVD en CDA, die 2 partijen zijn al 50 jaar de baas over politie en op ministerie van Justitie.
  Dat is de realiteiten niets anders.

  2 likes
 15. Bas van Stapelberg

  16.16 ellende te danken aan die Farizeeërs van het CDA en die egoïsten van de VVD. Daar hebben we die ellende aan te danken.
  Wel wakker worden hoor.

  2 likes
 16. Erdogan met zijn reclame campagne heeft dit aangewakkerd…,

  J. Bos
  Almere

  1 likes
 17. Enige die hier winnen zijn de heersers. Zionisten komen er mee wegadat ze naar alle waarschijnlijkheid een grote rol spelen bij de “verdeel en heers”strategie.

  Links of rechts, mensen stop met jezelf in hokjes te verdelen. In een wereld waarin we onbewust tegen elkaar worden opgezet moeten we leren het spel te doorzien. Veel mensen hebben het aldoor en ze zijn bang dat het er nog veel meer worden. Alternatieve media zal verbannen worden en we zullen alleen nog door de kiezen krijgen wat ze willen.

  Wapenwetten zullen verstrengd worden, internet gecensureerd, big pharma wordt nog groter en wij kapot gemaakt. Cash wordt verbannen en we zullen van bij de geboorte gechipt worden. Leven in een grote digitale gevangenis waarin elke uitgifte en beweging geregistreerd wordt.
  Maar t is niet alleen gevangen zijn zonder je het beseft want je mag en zal consumeren en produceren tot je er bij neervalt. Daarna betalen je nabestaanden belasting op je nalatenschap, maar eerst worden je organen nog eens geoogst want die brengen veel geld op.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

windmolens

D66 wil grondeigenaren dwingen windmolens toe te staan. ‘Deze anti-democraten zijn helemaal gek geworden’

D66 wil grondeigenaren in de polders Rijnenburg ...

gasverbod

Gasverbod officieel een feit in Utrecht. Politici geconfronteerd met leugens

Dankzij een wetswijziging kan Utrecht als eerste ...