Bewustzijn

Arts: Herrijzen uit de dood is mogelijk

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Sam Parnia van de Stony Brook University in New York legt in een nieuw boek uit hoe mensen kunnen worden gereanimeerd nadat ze normaal gesproken klinisch dood zouden zijn verklaard.

Veel mensen denken dat hersencellen al na enkele minuten na het overlijden afsterven, maar ze kunnen nog acht uur levensvatbaar blijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Pas nadat iemands lichaam is veranderd in een lijk beginnen de cellen te sterven. Als we dit proces manipuleren, kan het hart opnieuw worden gestart en wordt de persoon in kwestie weer tot leven gewekt, aldus Parnia.

Speciale mortuaria

De gedachten van de arts zijn niet nieuw. In 1787 schreef de Franse arts François Thierry een boek waarin hij stelde dat de meeste mensen pas na de traditionele tekenen van de dood werkelijk sterven.

Om zeker te stellen dat de ‘overledenen’ echt waren gestorven pleitte Thierry voor speciale mortuariua in alle grote Franse steden waarin mensen die onlangs waren overleden in de gaten konden worden gehouden.

Bijna-doodervaringen

Sommigen menen dat Dr. Parnia spreekt over bewijs voor leven na de dood of bijna-doodervaringen, maar hij stelt simpelweg dat het bewustzijn niet plotseling ophoudt te bestaan als het hart stopt met kloppen.

In de plantenwereld is het nog moeilijker om een lijn tussen leven en dood te trekken. Sterft een bloem wanneer zij van de steel wordt gescheiden of pas dagen later? Een boom die tijdens een storm ontworteld raakt kan nog weken of maanden blijven leven. Ondanks de moderne technologie blijft het lastig zoniet onmogelijk het exacte moment van overlijden vast te stellen.

Bron: Today.com

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marijke
marijke
11 jaren geleden

DIT is niet mogelijk NA het begin van de lijkvlekken, en het loslaten van het FLUIDIUM-KOORD….mijn eigen vader stierf om 00.55, en om 02.15 trok er een soort van SIDDERING door het lichaam, toen het fluidium-koord brak…..DAARNA kun je niet terug in je lichaam !! In dit geval betrof het dus 100 minuten…maar dit is afhankelijk van de omgevings-temperatuur, soms al na 45 minuten……VOOR die tijd zou die meneer hierboven gelijk kunnen hebben, anders niet….Kheb 10 jaar vrijwillig in mortuarium gewerkt, en ongeveer 800 lijken verzorgt, kdoe al 37 jaar astrologie en aanverwante spirituele zaken…Het exacte moment van overlijden IS DUS EIGENLIJK de SIDDERING door het lichaam, wanneer het fluidium-koord breekt….maar onze AARDSE ZIEKENHUIS-APPARATUUR houdt er al veel eerder mee op ….PARANORMALE mensen die AURA`s kunnen zien, die kunnen dit WEL waarnemen ! Betekent dus eigenlijk dat je pas DOOD bent als het fluidium-koord gebroken is EN NIET EERDER….Elke patholoog kan je dit vertellen, mits de patholoog OOK wat spriritueel aangelegd is, en dat zijn ze meestal niet, vaak zijn het SLAGERS ! …vaak dan….

sparky
sparky
11 jaren geleden

nou nou, u hoeft niet zo boos en dreigend te doen met die Caps hoor!

antonio
antonio
11 jaren geleden

Jezus, dit is al toch zo’n 2013 – 33 = 1980 jaar bekend?

A. Egberts
A. Egberts
11 jaren geleden

Death is another part of life

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x