CoronaMens en Dier

Gommers onder vuur nadat hij corona ‘gave tijd’ noemt: ‘Wat is er mis met deze lieden?’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Intensivist Diederik Gommers was tijdens de coronacrisis vooral druk met vergaderingen en talkshows. Hoe kijkt Gommers, die geen OMT-lid en ic-baas meer is, terug op de afgelopen twee jaar?

“U heeft wilde plannen voor betere ic-zorg. Maar de aandacht ebt wel weg. Gaat u die wekelijkse talkshows niet missen?” vroeg Het Parool hem. “Nee hoor, mijn kennis is niet weg. En al snap ik dat veel mensen immens leed is aangedaan door corona, vanuit mijn functie bezien was het een gave tijd, dat realiseer ik me nu pas. Zoveel aandacht, zoveel complimenten. Tuurlijk gingen er dingen verkeerd, maar het was voor mij persoonlijk prachtig,” antwoordde Gommers.

Elke controle op hun macht ontbrak

Publicist en blogger Ton F. van Dijk vraagt zich af: “Net als Hugo de Jonge (ik had het voor geen goud willen missen) zegt Diederik Gommers zich nu pas te realiseren hoe fijn alle aandacht en complimenten waren. ‘Prachtig’ was het. Wat is er mis met deze lieden?”

Huisarts Els van Veen antwoordt: “Wat is er mis met deze lieden is mijns inziens niet zo boeiend. Waarom hebben media, Tweede Kamerleden en een groot deel van het medisch gilde twee jaar lang zonder nuchter te blijven gefungeerd als hun spreekbuis? Dat vind ik pas zorgelijk. Elke controle op hun macht ontbrak.”

De hele covid is peanuts

Eind vorig jaar zei Gommers in gesprek met Nieuwskamer: “We maken ons druk om covid, ik vind dat echt peanuts. De hele covid is peanuts. Ik bedoel, alle jongeren worden er helemaal niet ziek van. Jongens, waar hebben we het over.” Hij zei ook dat het ‘een virus van niks is’.

Toenmalig zorgminister Hugo de Jonge zei begin vorig jaar tegenover EenVandaag dat hij 2020 ‘voor geen goud had willen missen’ en dat hij het ‘schitterend vond om te mogen doen’.

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
2 maanden geleden

Omdat het sukkels zijn, nerds die plotseling aandacht krijgen. Op straat zou je denken, kijk die looser daar lopen!

T,A
T,A
2 maanden geleden

SCHITTEREN MOGEN ZE OOK VOOR DE TRIBUNALEN WAT KOMEN.

DAN KRIJGEN ZE AANDACHT GENOEG.

DAT WIL IK ECHT VOOR GEEN GOUD MISSEN.

Rienus
Rienus
2 maanden geleden

Deze man heeft zich als een gedresseerde aap laten gebruiken en vond het een gave tijd.

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Gommers heeft nu pas in de gaten dat hij narsictische trekjes heeft? Doe eens aan zelfkennis!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x