Archeologie

Ze leven! Megalithische bouwwerken zijn zoveel meer dan een verzameling stenen

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die oude tempels of megalithische bouwwerken bezoeken, voelen vaak een vreemde sensatie. Gedacht wordt dat het gevoel te maken heeft met de overweldigende indruk die de steencirkels, tempels en piramides hebben op mensen.

Er komt steeds meer bewijs dat megalieten en andere oude heilige plaatsen energievelden aantrekken, opslaan en zelfs genereren. Ze creëren dus letterlijk omgevingen waar je een veranderde staat van bewustzijn kunt ervaren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Energievelden opwekken
Ze leven! Megalithische bouwwerken zijn zoveel meer dan stenen
Magnetisme en de steencirkel Rollright

In 1983 deed ingenieur Charles Brooker onderzoek naar magnetisme rond Rollright, een steencirkel in Engeland. Aan de hand van een magnetometer werd aangetoond dat magnetische kracht de steencirkel in wordt getrokken via een klein gat, dat fungeert als ingang.

De magnetische kracht beweegt vervolgens in een spiraalvorm naar het midden van de cirkel. Twee van de stenen bleken daarnaast te pulseren. Brooker: “De intensiteit van het geomagnetische veld in de cirkel was beduidend lager dan die van het veld erbuiten, alsof de stenen een soort schild vormen.”

Dergelijke ontdekkingen helpen ons begrijpen om welke reden oude beschavingen deze megalithische bouwwerken hebben neergezet. In de Tempel van Horus in Edfu wordt bijvoorbeeld op een muur getoond hoe je een ruimte kunt creëren die energetisch anders is dan het omliggende landschap – een tempel.

Magnetiet
Ze leven! Megalithische bouwwerken zijn zoveel meer dan stenen
Avebury

Uit een studie in 2005 naar de energievelden in en rond Avebury, ’s werelds grootste steencirkel, blijkt dat de megalieten zijn ontworpen om aardstroom aan te trekken. De studie is uitgevoerd door wijlen John Burke.

Hij ontdekte ook dat de stenen van Avebury zo zijn geplaatst dat ze elektromagnetische golven een vooraf bepaalde richting op kunnen laten stromen. Het effect dat heilige plekken hebben op elektromagnetische energie wordt versterkt door de stenen.

Veel megalithische bouwwerken bestaan uit stenen die hoge concentraties magnetiet bevatten. Door deze combinatie gedragen tempels zich als enorme magneten. Vaak werden de stenen verplaatst over enorme afstanden.

Spirituele technologie

Dit heeft een enorme invloed op het menselijk lichaam, met name op het ijzer dat in het bloed zit en de miljoenen deeltjes magnetiet die zich in onze schedel en de pijnappelklier bevinden. De pijnappelklier is erg gevoelig voor geomagnetische velden en maakt onder meer het hallucinogene stofje DMT aan.

In de Franse regio Carnac staan zo’n 80.000 megalieten. Pierre Mereux wilde onderzoeken of ze over speciale krachten beschikken. In eerste instantie was hij sceptisch. Zijn studie laat echter zien dat de megalieten gedurende de dag aardstroom afgeven en versterken.

Ze leven! Megalithische bouwwerken zijn zoveel meer dan stenen
Megalieten van Carnac

Volgens Mereux gedragen ze zich als een spoel of een elektromagneet. De fenomenen doen zich alleen voor als de menhirs rijk zijn aan kwarts. De Megalieten van Carnac zijn strategisch geplaatst in de meest actieve aardbevingszone in Frankrijk en vibreren constant. Dit laat zien dat de menhirs niet willekeurig zijn geplaatst.

Heilige plekken en magnetische poorten

Veel heilige tempels en andere bouwwerken zijn gebouwd op krachtplekken. In 2008 publiceerde de NASA een studie waaruit blijkt dat de aarde is verbonden met de zon middels een netwerk van magnetische poorten die iedere acht minuten opengaan.

Op dezelfde manier zijn deze krachtplekken volgens oude culturen verbonden met de hemel middels een holle buis. Via deze navelstreng kan de ziel interacteren met deze wereld en kan de geestenwereld doordringen in het fysieke domein, zo is de gedachte.

Egyptische priesters zagen tempels als veel meer dan een verzameling dode stenen. Ze behandelden de tempel als een levend organisme dat ’s nachts slaapt en ’s morgens weer wakker wordt.

[Ancient Origins]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
7 jaren geleden

Dat is met de meeste belangrijke kerken precies zo.
Voor de kerken er stonden, was dat vaak waar de druiden hun altar hadden, dichtbij een waterbron.

Logos = Universele vorm van communicatie, alles staat met elkaar in contact, niet alleen op aarde maar het complete universum.

Andere planeten hebben invloed op de aarde en zo heeft de aarde weer invloed op andere planeten.
De mens met zijn bouwwerken heeft ook invloed op de aarde en zo kunnen we het universum beïnvloeden.
De logos (contact) zorgt continu voor de schepping van nieuw leven en houdt het in evenwicht met de rest.
http://greg.bronevetsky.com/photos/Creation%20of%20Adam.jpg
De mens zelf heeft ook de logos en staat in contact, weten mensen veel wat je daarmee moet.

Zoals de bijbel zegt, eerst was er de logos, want zonder logos heb je helemaal niets.
God is dus de maker van de logos.
God vind je niet in de bijbel maar daarbuiten.
De bijbel zorgt er alleen voor dat je leert wat mensen zijn en god begrijpt.

Als je de logos door de war gooit krijg je chaos.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Zijn er ‘Megalithische bouwwerken’ waar je spontaan teleporteert?

belleke
belleke
7 jaren geleden

Zou best kunnen.. jaren geleden zelf half Frankrijk doorkruist om veel menhirs en overgebleven hunnebedden en megalitische bouwwerken te bezoeken. Het was een beetje een obsessie geworden voor mij, ik was er behoorlijk door gegrepen! Het klopt, er gaat een soort aparte energie van die stenen uit..
Ook eens een vreemde droom gehad na zo’n bezoek aan een megalitisch bouwwerk. In de droom stond ik in het bouwwerk, een ruimte afgesloten door 3 reusachtige stenen en plots rolde er een geweldig grote ronde steen precies voor de ingang. Ik was plots in het donker, opgesloten binnenin, het was vreselijk eng. Werd met een schok wakker. Gelukkig was het maar een droom! Ben wel een beetje claustofobisch gebleven..

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x