Binnenland

NOS-gebouw volgeplakt met 14.445 post-its: ‘Plotseling overleden’, ‘hartfalen na prikken’, ‘René is dood’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Zaterdagochtend is het gebouw van de NOS volgeplakt met 14.445 post-its. Iedere post-it staat voor één extra dode in 2022. Voor het gebouw stonden mensen die spandoeken vasthielden met daarop teksten als ‘NOS = fake news’, ‘eerlijk onderzoek naar oversterfte’, ‘NOS, RTL, SBS, NRC, AD, Telegraaf, Trouw, we zijn jullie leugens zat’, ‘stop met liegen’ en ‘stop de censuur’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plotseling is het nieuwe normaal

Op de post-its stonden teksten als ‘plotseling overleden’, ‘hartfalen na prikken’, ‘plotseling is het nieuwe normaal’ en ‘Pfizer-rapport’. Daarnaast werden namen genoemd: ‘Jonathan, 42 jaar’, ‘René is dood’. Tussen de post-its hingen ook A4’tjes waarop stond: ‘media = virus’, ‘media stop met liegen’ en ‘gekochte journalisten’.

Muisstil

Tijdens corona werd iedere ‘coronadode’ met veel bombarie aangekondigd. Toen er na de uitrol van de coronavaccins opeens veel meer mensen overleden dan verwacht, bleef het muisstil. Vooral landen met een hoge vaccinatiegraad kampen met oversterfte.

4.8 266 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
205 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 maand geleden

Goed zo sta op

Arno Seelen
Arno Seelen
1 maand geleden

Wow, die komt binnen!

walter
walter
1 maand geleden

Geweldige actie, mogen er meer volgen uiteindelijk wordt ook het fake news msm wakker

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Kom op ombudsman, nu ook zelf de NPO en hun handlangers beboeten met hun fake nieuws, en desinformatie, niet alleen stoer doen als het om ON gaat. Ik ben benieuwd of we dit ook gaan zien in de MSM, ik denk zelf van niet, daar zijn ze te laf voor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

205
0
We lezen graag je reactie!x