CoronaBuitenland

Waarom zijn er opeens zoveel hartaanvallen?

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!

Het Health Advisory & Recovery Team (HART) vraagt aandacht voor het ongewoon hoge aantal hartaanvallen dat sinds eind mei 2021 wordt geregistreerd in Engeland. Sinds de lente van 2021 is het aantal 112-telefoontjes vanwege een hart- of ademstilstand drastisch gestegen.

In maart steeg het aantal verwachte telefoontjes met 50 per dag, ongeveer 30 procent meer dan daarvoor. Waarom steeg het ‘normale’ of ‘verwachte’ aantal telefoontjes plotseling zo snel in de lente van 2021?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
500 per dag

HART merkt op dat vóór de piek in 2021 zo’n 400 telefoontjes per dag binnenkwamen. Tijdens de winter van 2021-2022 waren dat er tot wel 500 per dag.

Het aantal telefoontjes ligt sinds mei 2021 ongeveer 30 procent hoger dan verwacht. Er kwamen in totaal zo’n 27.800 extra telefoontjes binnen. Naar schatting 90 tot 97 procent van deze mensen is overleden. Eind mei 2021 nam ook de oversterfte toe. De coronasterfte begon pas in juli weer te stijgen.

Bekende bijwerking

Welke rol spelen de vaccins? Hartproblemen zijn een bekende bijwerking van de coronavaccins. In juli vorig jaar liet het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) weten dat ontsteking van de hartspier en het hartzakje wordt opgenomen in de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna als mogelijke bijwerking.

Symptomen van de aandoeningen kunnen kortademigheid, een krachtige en eventueel onregelmatige hartslag, en pijn op de borst zijn.

[Daily Sceptic]

4.9 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
2 jaren geleden

In Nederland is men ook hard bezig met onderzoek naar een verklaring.
Maar dat valt niet mee: als je om politieke redenen vaccinaties niet mee wil nemen als mogelijke oorzaak in het onderzoek .

Lanie
Lanie
2 jaren geleden

Ik kwam laatst thuis van het werk en prompt was gewoon mijn 4 maanden oude bankstel finaal aangevreten!!
Dus ik vroeg mijn hond of hij misschien mijn bankstel had aangevreten en hij knikte van niet.
Het blijft tot op de dag van vandaag een mysterie hoe mijn bankstel zo ineens kapot is.

Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

Dat we ons geen illusies maken, alles is goedgekeurd in het EU-nazi parlement. Eind juni zullen we, dankzij zovele gütmenchen die zo dom waren hun mouw op te stropen, niet om te vechten maar om zich te onderwerpen aan het commienazi-regime, voor niet meer dan een valling! Wat gaan we doen..nog eens een rechtszaak voeren waar extreemlinkse rechters de agenda bepalen?

jan
jan
2 jaren geleden

Simpelweg 5G in combinatie met vaccins!

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x