Homepagina » Natuur en Milieu » Hoe de zoon van Frans Timmermans ‘papa’s vernietigende agenda uitvoert’
Frans Timmermans
Foto: Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Hoe de zoon van Frans Timmermans ‘papa’s vernietigende agenda uitvoert’

Eurocommissaris Frans Timmermans presenteerde onlangs zijn ambitieuze Europese Green Deal. Hij wil veel geld uittrekken om de economie groener te maken.

In totaal is de komende tijd 260 miljard euro per jaar nodig. “Een kwart van de EU-begroting,” zo staat te lezen in de tekst.

Deze Green Deal is natuurlijk volledig in het belang van de Europese burger, want we redden er het klimaat mee.

De zoon van

De bureaucraten in Brussel hebben hier verder geen enkel belang bij. Of toch wel?

Om te ‘vergroenen’ wordt onder meer een groot deel van het Nederlandse deel van de Noordzee volgebouwd met windmolens.

De organisatie die gaat over de bescherming en het duurzaam gebruik van de Noordzee is Stichting De Noordzee.

Wie komen we bij deze stichting tegen als projectleider communicatie? Jawel, Marc Timmermans, de zoon van klimaatpaus Frans Timmermans.

Joe Biden

Dit doet een beetje denken aan de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden die als vicepresident onder Obama verantwoordelijk was voor Oekraïne.

Hij regelde voor zijn zoon Hunter een lucratief baantje bij een Oekraïens gasbedrijf.

Propaganda

Marc Timmermans gaat bij Stichting De Noordzee over ‘communicatie’. “Dat heet propaganda,” reageert wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker.

“Dat is ook wat zijn vader doet; propaganda,” zei hij.

Zeilmaker wees erop dat er sprake is van een draaideur tussen linkse milieuclubs en de politiek.

Bekijk de video hieronder:

[Blue Tiger Studio]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Het is net als bij tv allemaal kinderen van programma makers, we zijn gewoon een kringloop winkel….
  Dit kleine landje wat z’n problemen zelf produceeert,anders gebeurt er niks…Het enige kleine Landje wat een stikstof probleem heeft ( ook zelf geproduceerd ) want we moeten de beste zijn, en vooral veel geld opleveren ….Onze kinderlijke manier van denken en elkaar de schuld geven, en zo onkundig en burocratisch is dat het inmiddels klauwen met geld kost.. Geen logica of een beetje gezond verstand ….. Tja, dan heb je hele generatie’s die zelf niet meer kunnen nadenken, en alleen nog maar handelen als ze een voorbeeld krijgen en zelf nog geloven dat ze iets goed doen…Nederland het Land van Ooit…..

  44 likes
 2. Nu komt de aap uit de mouw van de man van 1000 miljard , lijntjes en verbindingen met familieleden die werk gerelateerd zijn . Die hele familie Timmermans is dus niet te vertrouwen dat is snel klaar .

  39 likes
  • Kan me er geen voorstelling bij maken hoe die Timmermans zich heeft voort kunnen planten en wat een Co2 dat gekost heeft om van de vervuiling nog maar te zwijgen.

   19 likes
 3. Kijk dat is weer mooi gevonden van Ninefornews, het is ook echt overal hetzelfde he, alles is eigenbelang voor deze proleten en dat verbaast ons niet uiteraard maar het maakt maar weer duidelijk dat alles naar de donder wordt geholpen voor niets anders dan geld en het gevoel van macht, eigenlijk een zielige vertoning. We horen trouwens niemand meer over de verschrikkelijke droogte, hoe zou dat komen?

  27 likes
 4. Hoe kan het bestaan dat ze gewoon door kunnen gaan met het zo overduidelijke catastrofale beleid voor mens en milieu ? Het is overduidelijk, en toch blijft men luisteren naar een totaal corrupte overheid die open en bloot de bijl aan de wortel zet van onze rechten, onze vrijheden, onze levensbehoeften, ons leefmilieu en duidelijk liegt over hun ware intenties.
  Het kan onmogelijk zo zijn dat maar zo weinigen dat zien.

  https://windmolens.vissersvoorvrijezee.nl/#

  22 likes
 5. Lees dit eens:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Windpark_Borssele Oa door Royal dutch shell(nederlands koningshuis) Grootaandeelhouder en een Amerikaanse investeerder Die two towers: wie zijn dat? Doen ook in pensioen analyses, dat is al verdacht.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/%C3%98rsted_(bedrijf) Dong energy(deens koningshuis) Grootaandeelhouder
  en Timmerfrans en co =
  Links en rechts samen door 1 deur.
  Waarom “groene” energie?
  Ik denk dat men dit doet, omdat de toestand in het midden oosten gaat verergeren. (olie) Iran enz.
  Wat ze eigenlijk doen is hun eigen kop redden.
  Blijft de vraag: waarom is die noord zuid pijp lijn gestopt?
  In feite heeft het niks met milieu te maken(die windmolens zijn zwaar vervuilend/alleen die verf al), maar puur met macht strategie.

  16 likes
  • probleem – reactie – oplossing

   probleem: men (de massa) komt er achter dat groene stroom niet gaat werken.
   reactie: zoeken naar alternatieven en roepen om een oplossing
   oplossing: meer kerncentrales (waar men via media al bezig is dit te promoten en wat men eigenlijk in eerste instantie al wilde implementeren)

   doel: iedereen afhankelijk maken van electriciteit wat gebruikt kan worden als machtsmiddel

   11 likes
 6. Zo wordt het dus ook nog een persoonlijk verdienmodel. Je zou denken dat hij wel teruggefloten wordt, echter niets is minder waar. Daar waar je ooit nog een commissie voor integriteit had, die belangenverstrengeling aan de kaak stelde, heet dat nu joint venture en is het verworden tot het zoeken en vinden van partners in crime. Met dat verschil, dat Holleeder in de bak zit en oom Frans en zoon, nu de dope verkopen. Met de Engelsen wordt op een nader te bepalen tijdstip afgerekend, al dan niet in een klein steegje, na het nuttigen van diens laatste maaltijd. Kijk naar de vlag met de sterren en ziet hoe groot de poldermaffia geworden is. Werd vroeger de dealer afgeperst in een bepaald gebied, lees investeerders, betaald nu de uitgeknepen massa. Derhalve blijf ik verkondigen, dat de Duitsers de 2e wo verloren hebben, maar dat de nazi’s gezegevierd hebben en het concentratiekamp gewoon bij u aan de overkant van de straat staat. En weet u … arbeit macht frei.

  13 likes
 7. Nepotisme in optima forma door PvdA .

  10 likes
 8. ik opende deze site en tegelijkertijd zie ik hem.
  AUB 9fornews kunt u ook een stuk neerzetten zonder die foto erbij , ik ging bijna over mijn nek.

  10 likes
 9. Aanvulling: Oh ja en wij mogen dat gaan betalen. We worden nog verder leeg getrokken, totdat we een opgedroogde krent zijn.(letterlijk en figuurlijk).

  9 likes
 10. Eén voorbeeldje. In den beginne auto opladen aan een snellaadpaal 8 eu nu 50eu. Laat je niet vangen.
  EU mandatarissen zijn door de wet toegelaten dieven.

  9 likes
 11. Frans is één van de vele onderdanige satanische dienaars en dergelijke kapo’s dient men evenzo te vuur en te zwaard te bestrijden zoals zij ons bestrijden. Wie satanisten spaart, zal daarvoor boeten.

  8 likes
 12. de economie van onze democratische landen loopt op zn einde. Dus verzinnen ze allerlei maatregelen om de economie stand te houden. van verplicht je huis te isoleren tot en met onder het mom van groen beleid etc windmolens plaatsen. De burger trapt er heerlijk in en verrijken anderen hiermee. ff wakker worden mensen. Er zit iets heel anders aan te komen. We zullen mogen leren ons te verbinden met het hart ipv de dollars te tellen iedere avond.

  6 likes
 13. Hulde… duik dieper aub.

  5 likes
 14. CEO’s is het middel om de NWO op te zetten.

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

soros

‘Soros en Biden klopten Oekraïners 1,5 miljard uit de zak’. Parlementslid legt omvangrijk corruptieschandaal bloot

Een Oekraïens parlementslid heeft tijdens een persconferentie ...