Binnenland

NOS-verslaggever te midden van rellen Den Haag: ‘Het is hier hartstikke gezellig!’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

In de Schilderswijk in Den Haag zijn donderdag zes mensen opgepakt nadat er onrust was uitgebroken toen de overwinning van Marokko op Canada bij het WK voetbal werd gevierd. Ze zijn gearresteerd wegens openlijke geweldpleging en bezit van zwaar vuurwerk. Tijdens de onlusten raakte een agent gewond.

Ook op het Mercatorplein in Amsterdam was het onrustig. De politie pakte negen mensen op, onder wie een aantal minderjarigen. Een politieman raakte gewond aan zijn gehoor. In Rotterdam gooiden relschoppers stenen en vuurwerk naar politieauto’s.

Afgelopen zondag braken na de overwinning van Marokko op het WK ook rellen uit, in onder andere Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Meerdere relschoppers werden opgepakt. In Rotterdam raakten meerdere agenten gewond.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Ondertussen is het feestgedruis íets veranderd’

Relschoppers staken een auto in brand, vernielden verkeersborden en ramen, en trokken auto’s van voorbijgangers open.

NPO-kijkers hebben weinig meegekregen van de ongeregeldheden. Een verslaggever van de NOS in Den Haag zei: “In de Schilderswijk in Den Haag is het hartstikke gezellig. Het is hartstikke gezellig. Er wordt veel feest gevierd. Marokko is door naar de achtste finale.”

Terwijl de ME achter de verslaggever oprukt, zegt hij: “Je ziet het ook al wel achter mij, ondertussen is het feestgedruis íets veranderd.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelooflijk

Jan Roos reageert: “Het hele probleem van fake news in één fragmentje. En dan het hebben over de journalistieke code bij de NPO.”

“Waarom moet de NOS het Marokkaanse smaldeel in ons land pleasen? Is dat een taak van deze omroep?” vraagt Roos zich af.

Richard de Mos, fractievoorzitter van Hart voor Den Haag, twittert: “Het is zo’n gezellig ‘feest’ na Canada tegen Marokko dat de ME in actie moet komen in de Schilderswijk. Ik reken op arrestaties, het opleggen van gebiedsverboden en een avondklok aan reltuig. Ongelooflijk dat je stelselmatig de boel zo aan het verkloten bent.”

De Marokkaanse bondscoach Walid Regragui heeft de rellen die plaatsvonden in Nederland en België veroordeeld. “Het was heel moeilijk om ernaar te kijken,” zei de bondscoach. “Je moet respect tonen voor het land waar je geboren bent. Ik denk niet dat het echte Marokkanen zijn. Marokkaanse mensen hebben meer respect. Ik keur het gedrag van die mensen af.”

4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lea
Lea
2 maanden geleden

“Ik denk niet dat het echte marokkanen zijn”. Hoezo? Wat staat er in hun paspoort dan?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Stelletjes LOSERS… Rellen voor voebal.. Maar onze boeren laten stikken ….IDIOTEN !!
ALLEEN DE “”PUUR”” NEDERLANDERS VECHTEN VOOR HET REDDEN VAN NEDERLAND..

Astrid
Astrid
2 maanden geleden

We gaan weer terug de Marokkaan te fraimen ..de grootste boeven zijn nu de ME politie en vergeet het tuig .ROMEO’S
NIET

Don Tessers
Don Tessers
2 maanden geleden

NOS=fucking shithole van de nazi Staat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x