Archeologie

Is dit een 250 miljoen jaar oude microchip?

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand circuleerden op internetfora en blogs artikelen waarin werd gesteld dat in Labinsk in Rusland een 250 miljoen jaar oude microchip was gevonden en dat de vondst was bevestigd door een Russische universiteit. Dat meldt de krant The Epoch Times.

Bewijs van miljoenen jaren oude computertechnologie zou zonder meer indrukwekkend zijn. De Platov Zuid-Russische Staats-Polytechnische Universiteit was belast met het onderzoek naar de ‘microchip’. Het voorwerp werd in 2013 ontdekt door een visser genaamd Viktor Morozov, die het aan de universiteit doneerde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De universiteit stuurde in november 2014 een verklaring naar het Russische persbureau Max Portal waarin stond te lezen dat de ‘microchip’ in feite een 410 miljoen tot 450 miljoen jaar oud fossiel is van een zeelelie.

Zeelelies zijn stekelhuidige dieren die in de oceaan leven. Ze leven van organische deeltjes die in het water zweven. Ze vangen die met de geveerde armen en brengen ze vervolgens naar de mond. Tot de negentiende eeuw werden zeelelies nog beschouwd als een uitgestorven groep.

Of dit voorwerp nu een microchip of het fossiel van een zeelelie is, er zijn vele mysterieuze artefacten die de vraag doen rijzen of men in de prehistorie al beschikte over geavanceerde technologie en waar die precies vandaan kwam, aldus de krant.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Is dit een 250 miljoen jaar oude microchip?
8 jaren geleden

[…] post was originally published on this […]

Mood
Mood
8 jaren geleden

Het antwoord op de vraag is dus ‘NEE’, het is geen microchip!

Eleonora
Eleonora
8 jaren geleden

Maar een fossiel van een zeelelie is het ook niet! Bovendien ziet het er nog wel erg goed uit.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Zie mijn reacties bij Sirius tot piramide. De code en de geheimen van der mensheid/aarde liggen in het Vaticaan en andere heilige relikwieën zoals de kabbah(niet de botten van heiligen) van de grote geloven. Een ster(symbool) is een uitgeklapte piramide. Hubes kelubus verwijst naar de kubus enz.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x