Archeologie

Is dit een 250 miljoen jaar oude microchip?

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand circuleerden op internetfora en blogs artikelen waarin werd gesteld dat in Labinsk in Rusland een 250 miljoen jaar oude microchip was gevonden en dat de vondst was bevestigd door een Russische universiteit. Dat meldt de krant The Epoch Times.

Bewijs van miljoenen jaren oude computertechnologie zou zonder meer indrukwekkend zijn. De Platov Zuid-Russische Staats-Polytechnische Universiteit was belast met het onderzoek naar de ‘microchip’. Het voorwerp werd in 2013 ontdekt door een visser genaamd Viktor Morozov, die het aan de universiteit doneerde.

De universiteit stuurde in november 2014 een verklaring naar het Russische persbureau Max Portal waarin stond te lezen dat de ‘microchip’ in feite een 410 miljoen tot 450 miljoen jaar oud fossiel is van een zeelelie.

Zeelelies zijn stekelhuidige dieren die in de oceaan leven. Ze leven van organische deeltjes die in het water zweven. Ze vangen die met de geveerde armen en brengen ze vervolgens naar de mond. Tot de negentiende eeuw werden zeelelies nog beschouwd als een uitgestorven groep.

Of dit voorwerp nu een microchip of het fossiel van een zeelelie is, er zijn vele mysterieuze artefacten die de vraag doen rijzen of men in de prehistorie al beschikte over geavanceerde technologie en waar die precies vandaan kwam, aldus de krant.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Is dit een 250 miljoen jaar oude microchip?
7 jaren geleden

[…] post was originally published on this […]

Mood
Mood
7 jaren geleden

Het antwoord op de vraag is dus ‘NEE’, het is geen microchip!

Eleonora
Eleonora
7 jaren geleden

Maar een fossiel van een zeelelie is het ook niet! Bovendien ziet het er nog wel erg goed uit.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Zie mijn reacties bij Sirius tot piramide. De code en de geheimen van der mensheid/aarde liggen in het Vaticaan en andere heilige relikwieën zoals de kabbah(niet de botten van heiligen) van de grote geloven. Een ster(symbool) is een uitgeklapte piramide. Hubes kelubus verwijst naar de kubus enz.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x