Mens en DierCorona

IC-artsen in brandbrief: ‘Iedereen denkt dat de zorg nu op springen staat door corona. Niets is minder waar’

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

IC-artsen Aernout Lahaije en Sander de Lange zijn het zat. Jarenlang wordt de zorg al stelselmatig uitgehold, zeggen zij. “Gezien het huidige klimaat moet er verandering komen en snel.”

“We zijn veel collega’s kwijtgeraakt: 27.000 collega’s zijn het afgelopen jaar gestopt. En er zijn er geen 27.000 bijgekomen. Dus blijven we met steeds minder mensen over, waardoor de werkdruk nog groter wordt en met regelmaat opnames moeten worden uitgesteld en intensivecarebedden leegstaan. De huidige zorg is daardoor zwaar overbelast!” schrijven ze in een brandbrief aan de Tweede Kamer. Ze voegen toe dat de zorg nu kampt met het hoogste ziekteverzuim aller tijden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Het geld wordt totaal verkeerd besteed

Het coronabeleid helpt ons niet en het geld wordt totaal verkeerd besteed, benadrukken de intensivisten. “Het steekt ons enorm dat er een ongekende hoeveelheid geld wordt geïnvesteerd in het optuigen van een testmaatschappij en een medisch zinloze controle-app. Hierdoor worden de ongelijkheid en weerstand binnen onze maatschappij alleen maar vergroot,” schrijven de artsen.

“Het coronatoegangsbewijs levert voor ons absoluut geen gezondheidswinst op, alleen maar meer verdeeldheid en gezondheids-verslechterende stress. Zolang we inzetten op een maatschappij die afhankelijk is van massale vaccinatie, lopen we bovendien het risico dat nog meer zorgmedewerkers vertrekken omdat dwang nooit werkt,” aldus de artsen.

De maat is vol

“Iedereen denkt dat de zorg nu op springen staat door corona. Niets is minder waar. De afgelopen jaren heeft dit kabinet forse bezuinigingen doorgevoerd in de zorg,” benadrukken ze.

“De maat is vol.”

Het tweetal heeft hier een petitie opgezet om de aandacht van de politiek op de zorg gericht te krijgen.

4.8 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DOE OOK NOG FF EEN VACCINATIEPLICHT VOOR ZORGPERSONEEL

De Zorg uitkleden was ook precies de bedoeling van Nazi-Puppetician Führer Rüttler & zijn Haagse Misdaad-Syndicaat van Parasieten van Troje, Landverraders & Collaborating Opposition…die Plandemie was namelijk al zéér zorgvuldig & tot in de Puntjes voorbereid…denk aan Operation Dark Winter & uitspraken van Jacque Atalli…De COVID-1984 Plandemie werd gecreëerd om de Hersenloze Kudde Schapen ANGST aan te jagen zo op te drijven richting het Slachthuis…alwaar ze Gewillig & Enthousiast Langetermijn-Geëuthanaseerd zijn…Daar de Totaal Verzwakte Gevaccineerde Schapen in de Herfst & Winter de MEESTE Zorg nodig gaan hebben, zal die VOLKOMEN Ontbreken……Minder IC-Bedden, minder Personeel, minder Alles & dat terwijl er een Tsunami van Gevaccineerde Patiënten onderweg is…dat klinkt als alle ingrediënten voor een Perfect Storm….

https://mobile.twitter.com/inpakwerkster/status/1425866481905057800

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Juist zo is het!!
De schuldigen zijn Rutte met zijn slaaf de Jonge.

Peter P. van Oosterum
Peter P. van Oosterum
2 jaren geleden

Jammer dat de politiek niet alleen crimineel is, maar ook nog blind en doof.

Jill
Jill
2 jaren geleden

Zelfde in België, zorg wordt al jaren uitgehold en er zijn altijd mensen tekort. Nu gaan ze niet-gevaccineerde zorgmedewerkers schorsen/ontslaan.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x