Gezondheid

Dit meisje ondervond aan den lijve hoe gevaarlijk het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker kan zijn

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Iers meisje heeft zich uitgesproken over de gevaren van het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. De 16-jarige Rebecca Hollidge kreeg in 2013 het vaccin Gardasil, dat haar leven op zijn kop zette.

Rebecca zit nu in een rolstoel, heeft constant pijn en slaapt soms 23 uur per dag. “In de folder stond dat ze mogelijk pijn in haar arm zou voelen en duizelig kon worden, dus we dachten dat het geen kwaad kon,” zei moeder Yvonne tegenover de Irish Mirror.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ze kreeg haar eerste vaccin in oktober 2013,” ging ze verder. “Binnen 10 dagen vertoonde ze griepverschijnselen. Ze kreeg het tweede vaccin in november en de derde prik in maart 2014. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts. Ze kreeg pijn in haar rug, handen en voeten en liet dingen vallen.”

Geschokt

Op een dag werd Rebecca bewusteloos aangetroffen op school, waarna haar ouders contact opnamen met huisartsen en specialisten. De ouders waren geschokt toen ze erachter kwamen dat meer dan 350 Ierse meisjes ernstig ziek zijn geworden na de HPV-vaccinatie.

In de bijsluiter van Gardasil noemt fabrikant Merck 27 symptomen die kunnen optreden na vaccinatie. De Health Service Executive (HSE), Ierslands zorgsysteem, zou deze informatie onder de pet houden. De HSE stelt dat het vaccin veilig is.

Vader Peter vindt het raar dat de HSE blijft volhouden dat het vaccin veilig is. “Er zijn meisjes die te maken hebben gekregen met een vervroegde overgang en in Amerika zijn meisjes gestorven nadat ze het vaccin hadden gekregen,” zei hij.

“Meisjes van over de hele wereld hebben dezelfde symptomen,” zei Yvonne.

Aan hun lot overgelaten

“Ik ben boos en teleurgesteld dat dit is gebeurd en dat de HSE niets doet,” aldus Rebecca. “Meisjes zoals ik worden aan hun lot overgelaten. Andere meisjes moeten beseffen dat hen hetzelfde kan overkomen.”

Er is nog geen onderzoek ingesteld naar de mogelijke connectie tussen de 350 zieke Ierse meisjes en de HPV-vaccinatie. “Ouders raken steeds meer bezorgd en veel van de meisjes staan inmiddels onder zelfmoordtoezicht,” zei Anna Cannon, woordvoerster van de groep die de meisjes vertegenwoordigt.

[Irish Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eagle_Eye
Eagle_Eye
7 jaren geleden

Het kind moet ook haar moeder verantwoordelijk houden voor de geleden schade. De moeder heeft immers ingestemd met de enting en zich niet verdiept in de eventuele gevolgen, terwijl er overal op het internet voldoende te vinden is over de bijwerkingen en gevolgen.

DarkMagus
DarkMagus
7 jaren geleden

Tja die wetenschap ook. Totaal niet te vertrouwen. Maar wel het volste vertrouwen geven aan gebedsgenezers, paragnosten, magnetiseurs en andere kwakzalvers. Bovendien zegt bovengenoemd artikel niets over de veiligheid en betrouwbaarheid van de vaccinatie. Er wordt een associatie gelegd tussen de vaccinatie en allerlei akelige ziektes maar nergens verklaard of aangetoond. Vaccinatie redt levens en niet vaccineren leidt tot epidemieën. Allemaal redelijk simpel. Maak zelf je keuze. Bovendien zijn mensen die tegen vaccinatie zijn ook schuldig aan het ontstaan van eerder genoemde epidemieën.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Als medeverantwoordelijken achter de vaccinemaffia om commentaar wordt gevraagd zetten ze het soms letterlijk op een rennen. ECHT ONVOORSTELBAAR !

https://www.youtube.com/watch?v=KzvhgikbQUI

Zouden ze iets te verbergen hebben ?

exegese
exegese
7 jaren geleden

Goed artikel over vaccinaties en de smerige zwendel die daar achter steekt :

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/05/10/de-vaccinatie-maffia/

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x