Homepagina » Gezondheid » Dit meisje ondervond aan den lijve hoe gevaarlijk het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker kan zijn
Dit meisje ondervond aan den lijve hoe gevaarlijk het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker kan zijn

Dit meisje ondervond aan den lijve hoe gevaarlijk het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker kan zijn

Een Iers meisje heeft zich uitgesproken over de gevaren van het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. De 16-jarige Rebecca Hollidge kreeg in 2013 het vaccin Gardasil, dat haar leven op zijn kop zette.

Rebecca zit nu in een rolstoel, heeft constant pijn en slaapt soms 23 uur per dag. “In de folder stond dat ze mogelijk pijn in haar arm zou voelen en duizelig kon worden, dus we dachten dat het geen kwaad kon,” zei moeder Yvonne tegenover de Irish Mirror.

“Ze kreeg haar eerste vaccin in oktober 2013,” ging ze verder. “Binnen 10 dagen vertoonde ze griepverschijnselen. Ze kreeg het tweede vaccin in november en de derde prik in maart 2014. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts. Ze kreeg pijn in haar rug, handen en voeten en liet dingen vallen.”

Geschokt

Op een dag werd Rebecca bewusteloos aangetroffen op school, waarna haar ouders contact opnamen met huisartsen en specialisten. De ouders waren geschokt toen ze erachter kwamen dat meer dan 350 Ierse meisjes ernstig ziek zijn geworden na de HPV-vaccinatie.

In de bijsluiter van Gardasil noemt fabrikant Merck 27 symptomen die kunnen optreden na vaccinatie. De Health Service Executive (HSE), Ierslands zorgsysteem, zou deze informatie onder de pet houden. De HSE stelt dat het vaccin veilig is.

Vader Peter vindt het raar dat de HSE blijft volhouden dat het vaccin veilig is. “Er zijn meisjes die te maken hebben gekregen met een vervroegde overgang en in Amerika zijn meisjes gestorven nadat ze het vaccin hadden gekregen,” zei hij.

“Meisjes van over de hele wereld hebben dezelfde symptomen,” zei Yvonne.

Aan hun lot overgelaten

“Ik ben boos en teleurgesteld dat dit is gebeurd en dat de HSE niets doet,” aldus Rebecca. “Meisjes zoals ik worden aan hun lot overgelaten. Andere meisjes moeten beseffen dat hen hetzelfde kan overkomen.”

Er is nog geen onderzoek ingesteld naar de mogelijke connectie tussen de 350 zieke Ierse meisjes en de HPV-vaccinatie. “Ouders raken steeds meer bezorgd en veel van de meisjes staan inmiddels onder zelfmoordtoezicht,” zei Anna Cannon, woordvoerster van de groep die de meisjes vertegenwoordigt.

[Irish Mirror]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eagle_Eye
Eagle_Eye
4 jaren geleden

Het kind moet ook haar moeder verantwoordelijk houden voor de geleden schade. De moeder heeft immers ingestemd met de enting en zich niet verdiept in de eventuele gevolgen, terwijl er overal op het internet voldoende te vinden is over de bijwerkingen en gevolgen.

Christine OGB
Christine OGB
Reactie op  Eagle_Eye
4 jaren geleden

Niet iedereen is zo wakker als jij… zoveel ouders denken dat ze er goed aan doen! En vertrouwen de reguliere gezondheidszorg helemaal… dit is al ruw wakker worden… oordelen helpt echt niet, en is onnodig pijnlijk..

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
Reactie op  Eagle_Eye
4 jaren geleden

Je hebt een kronkel in je hoofd.
Het laatste wat deze meid zal doen is haar moeder verantwoordelijk houden.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Eagle_Eye
4 jaren geleden

die waren destijds niet bekend; mijn dochter is er chronisch vermoeid van geworden en altijd ziek omdat haar lever niet meer goed filtert. helaas geeft niemand toe dat het van de HOV vaccin komt en krijg je bij geen enkele ziekenhuis/ arts ook maar een poot aan de grond. maar intussen ligt mijn dochter3/4 van t jaar te slapen, ondervind ze overal inbegrip want tja ze oogt niet ziek he. ..ze zou toch ook gewoon lui kunnen zijn.. ohja, destijds dat zij het vaccin kreeg zat er een berichtje bij dat; mocht men niet voor het vaccin gaan de verzekering niet verplicht was de behandelingen t betalen mocht ze wel baarmoederhalskanker krijgen.. ja.. dan wordt de keuze niet gemakkelijk he en als je niet in staat bent om zware kosten te overbruggen dan ga je op “safe” spelen… zo dachten wij.

DarkMagus
DarkMagus
4 jaren geleden

Tja die wetenschap ook. Totaal niet te vertrouwen. Maar wel het volste vertrouwen geven aan gebedsgenezers, paragnosten, magnetiseurs en andere kwakzalvers. Bovendien zegt bovengenoemd artikel niets over de veiligheid en betrouwbaarheid van de vaccinatie. Er wordt een associatie gelegd tussen de vaccinatie en allerlei akelige ziektes maar nergens verklaard of aangetoond. Vaccinatie redt levens en niet vaccineren leidt tot epidemieën. Allemaal redelijk simpel. Maak zelf je keuze. Bovendien zijn mensen die tegen vaccinatie zijn ook schuldig aan het ontstaan van eerder genoemde epidemieën.

Ph
Ph
Reactie op  DarkMagus
4 jaren geleden

In Amerika is er een tijd een zgn epidemie van mazelen geweest, achteraf bleek dat die kinderen die de vaccinatie tegen mazelen hebben gekregen, mazelen hadden, de andere kinderen die geen vaccinatie hebben laten zetten, beleven gevrijwaard.

Nog een voorbeeld: die vervloekte griepspuit, mijn ouders laten zich ieder jaar vaccineren op aanraden van de huisarts (mijn vader is diabeet en mijn moeder is pas kanker vrij verklaart) toch krijgen ze ieder jaar griep waar ze een paar weken niet goed van zijn.
Als ik hun er dan op wijs dat ik zelden griep krijg en dan hooguit een paar dagen (dit jaar was het voor mij een milde griep van een dag of drie, niet echt ziek dus) terwijl ik me nooit laat vaccineren…dan krijg ik van alles naar mijn hoofd gegooid.
Want de dokter heeft gezegd dat ze griep nog steeds griep kunnen krijgen, maar dan wel niet zo fel……daar houd dan de discussie op, want anders kon ik hun nog wijzen op het zgn placebo effect.

Dus kom jij AUB niet zeggen dat mensen die zich niet laten vaccineren het probleem zijn, het probleem zijn net de mensen die zich wel laten vaccineren, zich laten vol spuiten met rotzooi.

En wat het huidige artikel betreft, nagenoeg alle vrouwen ter wereld hebben om de ene of andere reden dat virus in hun lijf, maar het is slechts een klein percentage dat ooit daadwerkelijk er kanker van krijgt…..maar big farma verdient wel weer veel geld er aan!!

Mevrouw Stemband
Mevrouw Stemband
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

“In Amerika is er een tijd een zgn epidemie van mazelen geweest, achteraf bleek dat die kinderen die de vaccinatie tegen mazelen hebben gekregen, mazelen hadden, de andere kinderen die geen vaccinatie hebben laten zetten, beleven gevrijwaard.”

Nee hoor, bij de laatste uitbraken (bijvoorbeeld die gerelateerd aan Disneyland) waren het altijd de niet gevaccineerden die het hardst getroffen werden:

“The majority of people who got measles were unvaccinated.”
http://www.cdc.gov/measles/cases-outbreaks.html

Ph
Ph
Reactie op  Mevrouw Stemband
4 jaren geleden

Measles Outbreak Associated with Vaccine Failure in Adults — Federated States of Micronesia, February–August 2014

Among the 393 measles patients, 306 had vaccination records and the remaining 87 were classified as having unknown vaccination status including 74 adults. Among those with vaccination records, 216 (71%) had received at least one MCV dose before the outbreak, including 169 (96%) of adults aged >19 years. Among adult patients with vaccination records, 123 (70%) had received ≥2 doses of MCV. Among the 90 unvaccinated patients, 54 (60%) were aged <12 months and therefore ineligible for routine vaccination. Among 89 children and adolescents aged 1–19 years with measles, 29 (33%) were unvaccinated; seven (3%) adults were unvaccinated (Figure 2).

http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6438a7.htm

Measles Outbreak Traced to Fully Vaccinated Patient for First Time

Get the measles vaccine, and you won’t get the measles—or give it to anyone else. Right? Well, not always. A person fully vaccinated against measles has contracted the disease and passed it on to others

http://www.sciencemag.org/news/2014/04/measles-outbreak-traced-fully-vaccinated-patient-first-time

Mevrouw Stemband
Mevrouw Stemband
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

“In Amerika is er een tijd een zgn epidemie van mazelen geweest”

Je ziet hopelijk zelf toch ook wel dat het onderzoek wat je aanhaalt over Micronesia gaat en dat dat geen onderdeel van Amerika is?
Voor de rest raad ik je aan het onderzoek echt te lezen ipv wat quotes eruit te lichten die in je straatje passen.

En als je selectief wil quoten: prima doe ik dat ook uit dat andere artikel:

“The most important ‘vaccine failure’ with measles happens when people refuse the vaccine in the first place.”
http://www.sciencemag.org/news/2014/04/measles-outbreak-traced-fully-vaccinated-patient-first-time

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Ph, je hebt het zelf in eerste instantie over een epidemie van mazelen in Amerika en mevrouw Stemband weerlegt dat met een artikel uit 2016 over die epidemie in Amerika. Jouw reactie daarna gaat over een heel andere mazelenuitbraak in Micronesië in 2014. Kan je niet gewoon toegeven dat je het verkeerd had over die epidemie in Amerika?

Wat betreft het artikel over de mazelenuitbraak in Micronesië, je vergeet in je reactie te zeggen dat in het artikel ook staat dat mazelenuitbraak bij gevaccineerde personen erg ongebruikelijk is.
Ook bespreekt het onderzoek nog enkele andere interessante zaken die je vergeet te vermelden. De onderzoekers vermoeden dat de vaccinatie niet goed is aangeslagen door problemen met de opslag van de vaccins in het tropische land, maar konden dit niet vaststellen omdat deze vaccins niet meer voorhanden waren.
Het artikel meldt ook dat mazelen-uitbraken meestal komen omdat niet iedereen die vaccinatie nodig heeft, daadwerkelijk gevaccineerd kan worden. En er staat ook dat de uitbraak gestopt kon worden door een snelle (nieuwe) vaccinatiecampagne.

Eagle_Eye
Eagle_Eye
Reactie op  DarkMagus
4 jaren geleden

Word je betaald om zulke verhalen neer te zetten?

Ph
Ph
Reactie op  DarkMagus
4 jaren geleden

Vroeger lieten onze moeders ons net spelen met kinderen die de mazelen, de wijnpokken of de rode hond hadden, we hadden dan een beetje koorts of wat rode plekken maar dan waren we er van af.
Nu zouden ze de kinderen vol rotzooi laten spuiten, terwijl het heel onschuldige kinderziektes zijn.
En ja, heel af en toe (niet in mijn tijd) zou er al eens links en rechts een kindje overlijden (het zou je eigen kind maar zijn) maar dat komt dan weer door bepaalde complicaties die relaterend zijn aan de hoge koorts of diarree, (uitdroging) waarbij dan de nieren gevolgd door andere organen uit/stil vallen.
Maar mits dat kinderen goed blijven drinken (vocht verlies terug aanzuiveren) en goed blijven eten, dan waren of kunnen er zelfs geen complicaties optreden.

Met griep is dat net het zelfde, het zijn vooral zieke en fel verzwakte ouderen (thans allemaal een griep spuit) en kleine kinderen die overlijden ten gevolge van de complicaties, maar niet van de griep zelf.
Deze complicaties uitdrogen word dan weer veroorzaakt door hoge koorts en het niet genoeg drinken van deze bevolkingsgroepen.

Er zijn jammerlijk nog mensen die redeneren zoals jij, maar dat komt dan weer door hun beperkte kennis van zaken, die menen dat vaccinaties bij gedragen hebben dat er minder ziektes zijn en dat de mensen ouder worden.

Schoon en proper drinkwater, schoon water om ons te wassen, een deftig riolering systeem, heeft er voor gezorgd dat we minder vatbaar zijn voor onschuldige ziektes en langer kunnen leven.
Je moet maar eens kijken naar de landen waar dit alles niet aanwezig is, waar ze zich nog wassen in de beken en rivieren, waar zowel mens als dieren hun behoeften in doen, of waar de mensen moeten leven tussen hun eigen en dierlijke uitwerpselen.
Daar worden de mensen pas ziek, daar vinden jaarlijkse de meeste doden plaats aan onschuldige ziektes, daar breken zgn epidemieën uit.

Voor de rest is big farma mede verantwoordelijk wat betreft de huidige westerse ziektes, maar ze verdienen er wel triljarden aan.
Of denk je nu echt dat ze mensen willen gezond maken, aan gezonde mensen valt thans niets te verdienen hoor!!

Mevrouw Stemband
Mevrouw Stemband
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

“Maar mits dat kinderen goed blijven drinken (vocht verlies terug aanzuiveren) en goed blijven eten, dan waren of kunnen er zelfs geen complicaties optreden.”

Onzin, nog altijd overlijdt ongeveer 1 op de 2000 kinderen die mazelen krijgen:

“In 2014, there were 114 900 measles deaths globally – about 314 deaths every day or 13 deaths every hour.”
http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs286/en/

Het aantal gevallen mazelen (incidentie, dus niet overlijden wat veel antivaccinatie sites gebruiken (of het Canada voorbeeld)) is pas echt gedaald met de introductie van het vaccin:

“Before the introduction of measles vaccine, over 90% of the United States (U.S.) population contracted measles by age 15 years[1]. Following the in troduction of measles vaccine in 1963, measles incidence declined rapidly[2].”
http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6438a7.htm

“Daar worden de mensen pas ziek, daar vinden jaarlijkse de meeste doden plaats aan onschuldige ziektes, daar breken zgn epidemieën uit.”

Totdat daar een grondig vaccinatie programma wordt opgezet, zoals in veel landen in Afrika is gebeurd:

“Measles vaccination resulted in a 79% drop in measles deaths between 2000 and 2014 worldwide.”
http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs286/en/

Ph
Ph
Reactie op  Mevrouw Stemband
4 jaren geleden

Ik heb ook voor big farma gewerkt en weet dus wat voor vergif (jawel vergif) er aan te pas komt.

Mazelen zijn onschuldige kinderziektes, daar hoef je geen kinderen voor in te spuiten, en dat nog wel meermaals tijdens hun leven.
Als je kinderen de mazelen laat uitzieken, krijgen ze het 1 keer en voor de rest van hun leven zijn ze er van, maar wederom, daar valt niets aan te verdienen.

En wat jij daar aanhaalt zijn cijfers van big farma en of cijfers van instellingen die directe banden hebben met big farma…dus al die cijfers mag je/moet je met een zware korrel zout opnemen.
Of gaan we anders eens kijken naar de realiteit zoals Afghanistan, Pakistan en vele Afrikaanse landen etc..waar kinderen toch ziek worden na vaccinatie en zelfs epidemie uitbreken???? zoals polio, inclusief de mazelen.
Terwijl er in de westerse landen amper doden vallen die gelinkt kunnen worden aan de mazelen ( zelfs polio voor de verplichte vacinatie kwam hier in de westerse wereld amper voor)

Dus ja, dat is een duidelijk bewijs dat zwakke en zieke mensen kunnen (kunnen) sterven ten gevolge van onschuldige kinderziektes, maar zeker niet de gezonde kinderen en volwassen mensen.
En ja dat alles kan gelinkt worden naar vuil en vies water, zoals in mijn eerdere reactie al omschreven.

We kunnen ook gaan kijken naar die zgn pandemie door het WHO (big farma dus) uitgeroepen ten tijde van een nieuwe griep die uit het niets komt..de Mexicaanse griep, uit eindelijk zijn er niet meer doden gevallen dan anders, regeringen zaten op gescheept met nutteloos vergif dat de staat vele miljoenen heeft gekost…ga jij dat betalen????

En wat die HPV vaccinatie betreft, we zullen binnen 10 jaar te weten komen hoeveel van die meisjes kinderloos gaan blijven, omdat ze zijn aangetast door dat vergif.
Jij werkt of hebt duidelijk banden met big farma, het zal wel goed betalen zekers..

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

@Ph, je schrijft over Mevrouw Stemband “Jij werkt of hebt duidelijk banden met big farma, het zal wel goed betalen zekers.. ”

Best onsmakelijk, op de man/vrouw gaan spelen wanneer zo’n beetje alles wat je beweert onderuit wordt gehaald.

Zelf trek je allerlei citaten uit wetenschappelijke rapporten uit zijn verband, om je gelijk te halen. En als Mevrouw Stemband dan met diezelfde en andere rapporten aantoont dat je ongelijk hebt, dan vind je die rapporten ineens niets waard (want Big Pharma).

Jammer hoor.

Mevrouw Stemband
Mevrouw Stemband
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

“Mazelen zijn onschuldige kinderziektes”

Meer dan 100.000 doden per jaar. Te voorkomen door vaccinatie zoals de cijfers in veel derde wereldlanden laten zien.

“En wat jij daar aanhaalt zijn cijfers van big farma en of cijfers van instellingen die directe banden hebben met big farma”

Vreemd, want in een andere reactie haalde je notabene exact hetzelfde onderzoek aan, daar stond toch echt dit in:

“Before the introduction of measles vaccine, over 90% of the United States (U.S.) population contracted measles by age 15 years[1]. Following the in troduction of measles vaccine in 1963, measles incidence declined rapidly[2].”
http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6438a7.htm

Maar als het niet uitkomt is exact hetzelfde onderzoek opeens onbetrouwbaar?

” zelfs polio voor de verplichte vacinatie kwam hier in de westerse wereld amper voor”

Gemiddeld zo’n paar honderd gevallen per jaar hier in Nederland, met in epidemische jaren uitschieters naar een paar duizend. Destijds goed voor gemiddeld 30 a 40 doden per jaar, nog afgezien van de andere vele complicaties.

“En wat die HPV vaccinatie betreft, we zullen binnen 10 jaar te weten komen ”

De eerste resultaten zijn nu al zichtbaar:

” since the vaccine was introduced in 2006, vaccine-type HPV prevalence decreased 56 percent among female teenagers 14-19 years of age. ”
http://www.cdc.gov/media/releases/2013/p0619-hpv-vaccinations.html

“Jij werkt of hebt duidelijk banden met big farma, het zal wel goed betalen zekers.. ”

En als alle argumenten op zijn kom je met deze dooddoener.
Laat ik heel helder zijn; Ik werk niet voor en heb ook geen banden met de farmaceutische industrie.
Net zoals je andere beweringen is ook deze nergens op gebasseerd.

Ph
Ph
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Possible Side-effects from Vaccines (kijk hier maar eens naar de nevenwerking van ondermeer de HPV vaccinatie)

http://www.vaccines.gov/basics/safety/side_effects/

Measles outbreak in a vaccinated school population: epidemiology, chains of transmission and the role of vaccine failures.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1646939/

http://www.vaccinatieschade.be/jumbowebsite/mazelen.html

Polio Surge In Nigeria After Vaccine Virus Mutates

http://www.rense.com/general87/polio.htm

IK ben moeten stoppen, ik werd er ziek van!!

Ph
Ph
Reactie op  Mevrouw Stemband
4 jaren geleden

“Meer dan 100.000 doden per jaar. Te voorkomen door vaccinatie zoals de cijfers in veel derde wereldlanden laten zien.”

Laat me nu niet lachen, tezelfdertijd sterven die kinderen ten gevolge van honger en ontbering of andere infecties door vervuild water!!
Maar Big farma heeft er wel miljarden aan verdient, het is een klucht van wereld formaat.

Zorg er voor dat die kinderen proper water hebben en voldoende voedsel, dan zijn vaccinaties niet nodig…voorbeeld, kijk naar de westerse landen, waarbij infecties en andere ziektes zijn reduceert en er zelden doden vallen door onschuldige kinderziektes.

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

@Ph, misschien wil je eens ingaan op de feiten die Mevrouw Stemband aandraagt, in plaats van er steeds weer nieuwe zaken bij te slepen (die ook vaak weer niet blijken te kloppen).

Jij zegt eerst “Mazelen zijn onschuldige kinderziektes”, zonder enige bronvermelding van die bewering. Mevrouw Stemband weerlegt dat met een link naar de WHO waarin cijfers staan dat in 2014 wereldwijd 114.900 doden door mazelen vielen. En dan is jouw antwoord dat die kinderen stierven “ten gevolge van honger en ontbering of andere infecties door vervuild water!!”
En ook dat is weer fout.
Over kindersterfte op Wikipedia: “In 2007 stierven wereldwijd 9,2 miljoen kinderen voor hun vijfde verjaardag. Het merendeel van deze kinderen woonde in een ontwikkelingsland. Zij stierven aan een ziekte of combinatie van ziekten […] Longontsteking veroorzaakt jaarlijks ongeveer 2 miljoen doden onder kinderen. Dat is ruim 20 procent van alle gevallen van kindersterfte. Diarree is goed voor 17 procent van de kindersterfte. Malaria, mazelen en aids zijn samen verantwoordelijk voor 15 procent van de kindersterfte.”
Ook van Wikipedia, over mazelen: “In 2011 stierven wereldwijd naar schatting 158.000 mensen aan de gevolgen van mazelen. Het gaat hierbij vooral om kinderen jonger dan 5 jaar. Ten gevolge van ondervoeding is de mortaliteit het hoogst bij kinderen uit ontwikkelingslanden, vooral in delen van Afrika en Azië. Tussen 2000 en 2011 daalde de mortaliteit met 71% door gerichte vaccinatiecampagnes.”
Kortom: de kindersterfte door honger en ontbering is inderdaad hoog, maar mazelen kunnen daar gewoon van onderscheiden worden. Er gaan meer dan 100.000 kinderen jaarlijks dood door mazelen, jouw bewering “mazelen zijn onschuldige kinderziektes” is gewoonweg onjuist. Geef dat nu eens gewoon toe.

densie
densie
Reactie op  DarkMagus
4 jaren geleden

meneer….wat mij betreft bent U niet wakker, en dat is alles wat ik zeggen kan…

exegese
exegese
4 jaren geleden

Als medeverantwoordelijken achter de vaccinemaffia om commentaar wordt gevraagd zetten ze het soms letterlijk op een rennen. ECHT ONVOORSTELBAAR !

https://www.youtube.com/watch?v=KzvhgikbQUI

Zouden ze iets te verbergen hebben ?

exegese
exegese
4 jaren geleden

Goed artikel over vaccinaties en de smerige zwendel die daar achter steekt :

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/05/10/de-vaccinatie-maffia/

Myrabeau
Myrabeau
4 jaren geleden

Ik snap die hele discussie niet. Je kunt niet vaccineren tegen kanker. Ook niet tegen bacteriën. Alleen tegen virussen kun je vaccineren.
Je geeft een onschadelijk, nagemaakt virus in met de uitwendige kenmerken van het virus waartegen je wil vaccineren. Je immuunsysteem herkent dat als een vreemd object en pakt het aan. Het maakt een “sleuteltje” waarmee het “slotje” van het virus geopend wordt zodat dan het virus gedood kan worden. Het immuunsysteem onthoudt welk “sleuteltje” in het “slotje” van dat virus past. Als dan het echte virus komt heeft je immuunsysteem het “sleuteltje” al klaar om het aan te pakken en kan daarmee het virus uitroeien voordat het schade doet. En voor tal van virussen werkt het. Je krijgt nooit 2x de bof of mazelen. Want eenmaal weerstand opgebouwd is weerstand opgebouwd. Of die weerstand komt van het echte of een fake virus, boeit het lichaam niet. Zo werkt de natuur, dank God.
Voor aids gaat die vlieger niet op, bijvoorbeeld. Omdat het aidsvirus continu z’n uiterlijke kenmerken (z’n “slotje”) verandert. Wat aids in feite doet is je immuunsysteem zo bezighouden met “sleuteltjes” maken dat het geen puf meer kan opbrengen voor andere zaken en uiteindelijk volledig uitgeput raakt.
Kanker, daarentegen, zijn lichaamseigen cellen waarvan het DNA kapot is en die woekergroei vertonen. Hoe vaccineer je daartegen, dan?

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Myrabeau
4 jaren geleden

@Myrabeau. De HPV-vaccinatie werkt niet direct tegen kanker, maar tegen HPV, het humaan papillomavirus. Papillomavirussen kunnen abnormale celgroei van huid en slijmvliezen teweegbrengen. Dit kan wratten veroorzaken, maar het kan ook de kans op het ontwikkelen van sommige vormen van kanker, zoals baarmoederhalskanker, verhogen.
HPV is de meest voorkomende oorzaak van soa’s: ongeveer 80% van alle mensen is besmet of is ooit besmet geweest met HPV. De meesten hebben er geen last van en merken het ook niet, maar besmetten nog wel andere mensen.
Er zijn meer dan honderd verschillende typen HPV bekend, de meeste zijn zeldzaam en ongevaarlijk. Enkele zijn verantwoordelijk voor veel gevallen van cervicale intra-epitheliale neoplasie of andere genitale tumoren. Vrouwen die besmet zijn door een hoog-risicogroep HPV, hebben een grotere kans om kanker te ontwikkelen. In 75% van de gevallen van baarmoederhalskanker wordt deze door bepaalde HPV-soorten veroorzaakt.
Bron: wikipedia. https://nl.wikipedia.org/wiki/Humaan_papillomavirus

Juut
Juut
4 jaren geleden

Jammer dat er zoveel ouders vertrouwen hebben in onze ROVERheid. In de loop der jaren zoveel kinderen gezien met vaccinatieschade. Neem eens de moeite om vaccinbijsluiters eens aandachtig te lezen. Dan ben je zo klaar.Pure gif!

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Juut
4 jaren geleden

Okee, ik heb de bijsluiter gelezen. Zie: http://www.rivm.nl/dsresource?objectid=rivmp:116767&type=org&disposition=inline&ns_nc=1
Bedenk wel dat bijwerkingen kúnnen voorkomen, maar dat dit maar weinig het geval is. De meest voorkomende bijwerkingen zijn vervelend maar niet ernstig. Er zijn ook ernstiger bijwerkingen, maar die komen relatief weinig voor.

Maar vergelijk het eens met de bijsluiter voor aspirine. Zie: http://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h00613.pdf. Daar staan veel ernstiger bijwerkingen bij. Toch slikken de meeste mensen dit, zonder er zich zorgen over te maken.

Ph
Ph
4 jaren geleden

De nadelen van het vaccin tegen baarmoederhalskanker
Klein risico
Het risico dat je baarmoederhalskanker ontwikkelt, is klein.

http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/1005881/2009/09/29/De-nadelen-van-het-vaccin-tegen-baarmoederhalskanker.dhtml

Baarmoederhalskanker voorkomen: HPV-vaccinatie

Wie ouder is dan 19 bij de eerste inenting, krijgt geen terugbetaling. Eén dosis Cervarix kost 69,11 euro, één dosis Gardasil kost 118,43 euro. Afhankelijk van de leeftijd, zijn twee of drie doses nodig voor een optimale bescherming.

http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=17658

Comité voor de Eliminatie van Mazelen en Rubella in België

https://www.wiv-isp.be/epidemio/epinl/plabnl/D_2013_2505_27.pdf

Statistieken van de verkeersongevallen 2014 (ik haal even deze statistieken er bij, om aan te tonen dat er meer mensen overlijden ten gevolge van een ongeval vergeleken met mazelen of in het geval van het huidige artikel HPV)

In 2014 gebeurden er 41.481 verkeersongevallen met in totaal 53.975 slachtoffers, waarbij 727 mensen het leven lieten binnen de 30 dagen na het ongeval.

http://economie.fgov.be/nl/binaries/PERSBERICHT_verkeersongevallen_2014_def_tcm325-275480.pdf

Honger in cijfers

Bijna de helft van kindersterfte bij kinderen onder de 5 jaar wordt veroorzaakt door slechte voeding. Dit zijn 3,1 miljoen kinderen per jaar.

http://nl.wfp.org/content/honger-cijfers

Wereldwijd sterven elke dag 5000 kinderen jonger dan 5 jaar aan diarree door gebrek aan zuiver drinkwater en hygiëne.

https://www.unicef.be/wp-content/uploads/2014/05/aanvullingPed_Dossier_WASH_NL.pdf

PS: zoals eerder al gesteld, zorg er voor dat alle mensen en kinderen toegang hebben tot voldoende voedsel, zuiver drinkwater en deftig sanitair.
Op die manier kunnen maar liefst 70-80% van die sterf gevallen, vaak door onschuldige kinderziektes, in die landen worden terug gedrongen.
Dan is er geen nood om die kinderen en mensen in te spuiten met rotzooi, wetende dat meer dan 60% van die mensen en kinderen naderhand tocht sterven.

Maar dat brengt natuurlijk niets op voor big farma.

De farmaceutische sector , met wereldwijd 1.200 miljard dollar omzet, verkeert in een crisis

http://www.nrc.nl/next/2015/11/23/groei-is-noodzaak-voor-big-pharma-1559669

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

@Ph,

In je bijdragen hierboven geef je duidelijk aan dat je tegen vaccinatie bent.

Nu zeg je “ik haal even deze statistieken er bij, om aan te tonen dat er meer mensen overlijden ten gevolge van een ongeval vergeleken met mazelen of in het geval van het huidige artikel HPV”.
Het lijkt erop dat je vind dat er niet tegen mazelen gevaccineerd mag worden, wat wereldwijd jaarlijks nog ruim 100.000 levens kan redden, omdat er in België in 2014 727 verkeersdoden vielen.

Ph
Ph
Reactie op  Rene DH
4 jaren geleden

Het gaat hem er over dat overdaad schaad, het gaat hem er over als men zorg dat die kinderen en zelfs volwassen sterven ten gevolge van onschuldige kinderziektes, de fout is dat ze zwak zijn.
Thans kan er jaarlijks tientallen miljoenen mensen en kinderlevens gespaard worden, als ze deftig te eten hebben, dat ze zuiver water hebben en een deftige sanitair.
In de plaats van vluchtelingen kampen op te zetten waar ze met honderdduizenden zitten samen geplakt en ze vol te proppen met rotzooi.
Wetende dat deze kinderen en volwassenen, heel waarschijnlijk het volgende jaar toch niet halen, gevaccineerd of niet….maar big farma en consorten hebben dan wel weer miljarden er aan verdient.

Het gaat hem er over, dat ze in het geval van HPV, zelfs jonge meisjes gaan vaccineren, terwijl vaak niet geweten is of ze wel of niet drager zijn van een van de HPV virussen..maar na vaccinatie wel altijd drager zijn.
Het gaat hem er om, dat de kans dat vrouwen die een HPV virus met zich meedragen en daadwerkelijk kanker krijgen, zo uitermate klein is, dat het statistisch gezien niets, helemaal niets voorstelt……maar big farma en consorten hebben er wel weer miljarden aan verdient.

Dat zijn de feiten, dat is de realiteit, dat is de praktijk zoals die daadwerkelijk is, niet zoals big farma en consorten komen verkondigen, want hun realiteit is mensen onnodig bang maken (fear factor) om dan zoveel mogelijk winst maken, daarvoor gaan ze trouwens letterlijk voor over lijken!!

Einde discussie, want het word wat afgezaagd om keer op keer het zelfde te moeten herhalen tegen een muur die toch niet luister.

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Ph, dank voor je reactie. Maar hoe vaak je dezelfde argumenten ook herhaalt, ze blijven onjuist.

W.b.t. (kinder)sterfte door ‘onschuldige ziektes’. Je schrijft “de fout is dat ze zwak zijn”.
Maar het is niet hún fout dat ze zwak zijn. Meer dan 100.000 van hen sterven jaarlijks aan mazelen. Daar kunnen ze tegen gevaccineerd worden, maar jij vindt dat dat niet mag omdat er aan verdiend wordt. Het mazelenvaccin kost 1 euro, kennelijk vind je dat te duur om een kind te redden (Bron: http://www.skepsis.nl/blog/2011/02/de-komende-epidemie-van-mazelen/)
Het is al een paar keer gezegd: vaccinaties helpen ook echt tegen mazelen. Tussen 2000 en 2014 daalde de sterfte t.g.v. mazelen met 79% door vaccinatieprogramma’s (Bron: http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs286/en/).

Je beweert dat mazelen onschuldig zijn. Dat is niet zo. Mevrouw Stemband zei al dat 1 op de 2.000 kinderen die mazelen krijgen, sterft. Je hebt zelf op Mevrouw Stembands bijdrage gereageerd, maar negeert dit gewoon. Jammer. Daarom nog wat meer informatie: In Nederland werden in 1999-2000 3.292 kinderen en volwassen getroffen door een mazelen-epidemie. Daarvan was 94% niet gevaccineerd en 5% onvolledig gevaccineerd. Drie patiënten stierven, 169 kregen er longontsteking, 216 middenoorontsteking en 130 moesten om deze redenen of vanwege hersenvliesontsteking in het ziekenhuis worden opgenomen. Dat is dus niet onschuldig. (Bron: http://www.cjgdronten.nl/Peuter/Folders/PublishingImages/Mazelen%20-%2014%20mnd.pdf)

Daarnaast schrijf je “dat ze in het geval van HPV, zelfs jonge meisjes gaan vaccineren, terwijl vaak niet geweten is of ze wel of niet drager zijn van een van de HPV virussen..maar na vaccinatie wel altijd drager zijn.”
Voor iemand die beweert bij Big Pharma gewerkt te hebben, heb je er wel erg weinig van begrepen. Het is juist de bedoeling meisjes te vaccineren die géén drager zijn, omdat ze alleen dan tegen (de meest kankerveroorzakende soorten van) het virus beschermd worden. Als ze al wel drager zijn heeft (in dit geval) het vaccineren geen zin. Ook zijn ze na het vaccineren juist géén drager (tenzij ze dat al waren). Ze hebben wel antistoffen in hun bloed tegen deze virussen.

Ook schrijf je “de kans dat vrouwen die een HPV virus met zich meedragen en daadwerkelijk kanker krijgen, zo uitermate klein is, dat het statistisch gezien niets, helemaal niets voorstelt…”
Dat is niet waar. 0,3% van de vrouwen krijgt baarmoederhalskanker; 75% daarvan wordt veroorzaakt door HPV. Dat stelt absoluut wel wat voor.
Overigens zei je dit al eerder, en ik heb daar al eerder een antwoord op gegeven. Je negeert wel erg veel zaken die je niet uitkomen, hoor. Laat ik het nog maar een keer herhalen:
De feiten voor Nederland, in zoverre deze op Wikipedia en bij het RIVM te vinden zijn.
Baarmoederhalskanker maakt 0,3% van de sterfte van vrouwen uit. Op 1 januari 2011 hadden ongeveer 4.800 vrouwen baarmoederkanker (1 op de 1.750), in dat jaar kwamen er 749 bij, en stierven er 189.

Je besloot je bijdrage met “Einde discussie, want het word wat afgezaagd om keer op keer het zelfde te moeten herhalen tegen een muur die toch niet luister. ”
Daar sluit ik me dan wel bij aan, al ben jij in mijn ogen degene die niet luistert. Iedereen die dat wil kan de discussie bij dit artikel nalezen en zien dat je het fout had over de epidemie met mazelen in Amerika, dat je uit een onderzoek over mazelen in Micronesië alleen de jouw welgevallige zaken citeert, dat je meermalen ten onrechte beweert dat mazelen onschuldig zijn, dat je het fout had over polio, en dat je ten onrechte stelt dat het risico dat vrouwen baarmoederhalskanker ontwikkelen, klein is. Al die zaken zijn met argumenten weerlegd, en meermalen volhard je in je onterechte beweringen.

Jammer, want dit vertroebelt wel de discussie over wel of niet vaccineren (tegen onder meer HPV). Veel ouders vinden het lastig om die afweging te maken, en als je dan allerlei onterechte beweringen doet, maak je het hen niet makkelijker.

Ph
Ph
Reactie op  Rene DH
4 jaren geleden

Measles is still common in many developing countries – particularly in parts of Africa and Asia. The overwhelming majority (more than 95%) of measles deaths occur in countries with low per capita incomes and weak health infrastructures.
Measles outbreaks can be particularly deadly in countries experiencing or recovering from a natural disaster or conflic.

http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs286/en/

Yet from the available evidence, claiming that one or two children out of every 1,000 infected in the current US outbreak will die seems far fetched.
Sadly, using this mortality rate to hammer home the importance of getting kids vaccinated could well backfire. Like myself, many parents from my generation haven’t seen evidence for such a high chance of dying from the disease. And to use data that not only feel wrong, but are not backed up with evidence, only serves to undermines trust in public health experts.

http://2020science.org/2015/02/03/risk-dying-catch-measles/

In most cases, HPV goes away on its own and does not cause any health problems.
There is no way to know which people who have HPV will develop cancer or other health problems. People with weak immune systems (including individuals with HIV/AIDS) may be less able to fight off HPV and more likely to develop health problems from it.

http://www.cdc.gov/std/hpv/stdfact-hpv.htm

Hier mee is dan alles gezegd en geschreven!!

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Rene DH
4 jaren geleden

Antwoord op Ph, 20-5-2016, 14:59

Goed dat je eindelijk naar de Measles factsheet van de WHO hebt gekeken; je zult zelf nu zelf ook inzien dat je ongelijk hebt. De factsheet begint met de volgende key facts:
– Mazelen is een van de belangrijkste doodsoorzaken van jonge kinderen, hoewel er een veilig en kosteneffectief vaccin tegen bestaat.
– In 2014 waren er wereldwijd 114.900 doden door mazelen, ongeveer 314 doden per dag of 13 per uur.
– Mazelen-vaccinatie zorgde voor een vermindering van 79% doden door mazelen wereldwijd tussen 2000 en 2014.
– In 2014 kreeg ongeveer 85% van de kinderen op de wereld één dosis mazelenvaccin rond hun eerste verjaardag, dit was 73% in 2000.
– Van 2000-2014 voorkwam mazelen-vaccinatie naar schatting 17,1 miljoen doden, wat mazelenvaccins een van de beste aanschaffen in de publieke gezondheidszorg maakten.

De paragraaf waaruit jij slechts enkele zinnen uit citeert begint met de volgende tekst, die je vergeten bent te vermelden:
“Wie loopt gevaar? Ongevaccineerde jonge kinderen lopen het meeste gevaar van mazelen en de complicaties ervan, waaronder dood. Ongevaccineerd zwangere vrouwen lopen ook een risico. Iedereen die niet immuun is (wie niet is gevaccineerd of, of waarbij geen immuniteit is ontwikkeld na vaccinatie) kan worde geïnfecteerd.”

Je hebt het dus nu zelf gelezen, mazelen is geen onschuldige ziekte, zoals je hiervoor steeds beweerde.

Het is me overigens onduidelijk wat je precies wilt zeggen met de twee zinnen die je citeert. Ik geloof niet dat je bedoelt dat kinderen uit ontwikkelingslanden geen recht op vaccinatie hebben, omdat ze toch al zwak zijn. Maar je kan ook niet bedoelen dat het geen zin heeft om ze te vaccineren, omdat ze zwak zijn. Uit de door jouw gelezen factsheet blijkt overduidelijk dat vaccineren reeds 17,1 miljoen levens gered heeft (zie hierboven). Waarom mogen van jou geen kinderen tegen mazelen gevaccineerd worden?

Goed, je tweede punt. Direct boven de zin die je citeerde staat: “Dat moet niet de aandacht afleiden hoe belangrijk het is om mazelen te voorkomen, en in het bijzonder om jonge kinderen, ouderen en anderen die bevattelijk voor besmetting zijn, te beschermen. Het is geen ziekte die je moet afwimpelen of licht moet opvatten. Het doodt nog steeds bijna 150.000 mensen wereldwijd per jaar volgens de WHO. Het is zeer besmettelijk. En om gemeenschappen adequaat te beschermen, is het nodig dat er een hoge graad van immunisatie is.”
Vervolgens betoogt de auteur dat het jammer is dat de (in zijn ogen) te zwaar aangezette sterftecijfers aan mazelen in de VS zich tegen het vaccinatieprogramma zullen keren. Hij zegt zelfs dat hij denkt dat vaccinatie-tegenstanders hier misbruik van zullen maken. Hij heeft hierin vermoedelijk gelijk, getuige jouw reactie.

Verder sterven er dus wel degelijk mensen aan mazelen, ook in westerse landen. In Nederland waren dat er naar schatting 15 per jaar tot in 1976 mazelenvaccinatie in het Rijksvaccinatieprogramma werd opgenomen. Daarna waren het meestal 0, op enkele mazelenuitbraken na onder mensen die niet gevaccineerd waren, waarbij helaas meermalen enkele doden vielen.

En tot slot je derde punt. Je herhaalt wat al vaker is gezegd (ook door mij), maar het is geen argument tegen vaccinatie. Op zich is het waar, bij de meeste mensen verdwijnt HPV uit zichzelf en veroorzaakt het geen gezondheidsproblemen. Ook valt niet te voorspellen welke mensen die HPV hebben kanker zullen ontwikkelen. Maar dat neemt niet weg dat van de ongeveer 4.800 vrouwen in 2011 (in Nederland alleen al) met baarmoederhalskanker ongeveer 75% dat heeft gekregen door HPV. Hiervan sterven er jaarlijks rond de 180 en er komen er elk jaar rond de 750 bij. Vind je nu echt dat we principieel niet mogen proberen om dat te voorkomen, omdat er ook mensen zijn die géén kanker ervan krijgen?

Rene DH
Rene DH
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

@Ph, je schrijft: “Het risico dat je baarmoederhalskanker ontwikkelt, is klein.”

De feiten voor Nederland, in zoverre deze op Wikipedia en bij het RIVM te vinden zijn.
Baarmoederhalskanker maakt 0,3% van de sterfte van vrouwen uit. Op 1 januari 2011 hadden ongeveer 4.800 vrouwen baarmoederkanker (1 op de 1.750), in dat jaar kwamen er 749 bij, en stierven er 189.

x

Check Also

k3

Ophef om ‘coronavaccinhit’ van K3 op Qmusic: ‘Dit is indoctrinatie’

Het ziet ernaar uit dat België op ...

ethicus

Artsen uiten felle kritiek op ethicus die vaccineren morele plicht noemt: ‘Werkelijk schandalig’

Gert van Dijk, ethicus bij artsenfederatie KNMG ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x