Mens en Dier

Bill Gates in India aangeklaagd wegens vaccinmoord

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljardair Bill Gates en het Serum Institute of India, de grootste vaccinproducent ter wereld, zijn in India aangeklaagd wegens vaccinmoord. Een 23-jarige man overleed kort nadat hij de prik had gehaald. Het gaat om de eerste vaccinmoordzaak ter wereld.

De eiser wil Gates, diens partner Adar Poonawalla en andere overheidsfunctionarissen en leiders laten vervolgen wegens de moord op een 23-jarige man, die is overleden door vaccinatie, meldt de Indian Bar Association, een groep advocaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Trombose

De man nam het vaccin Covishield (AstraZeneca) en geloofde dat het veilig was. Een commissie van de Indiase overheid heeft sindsdien vastgesteld dat de dood van dr. Snehal Lunawat is veroorzaakt door bijwerkingen van het Covishield-vaccin. De man kreeg na de vaccinatie trombose.

De eiser wil omgerekend 120 miljoen euro schadevergoeding. Ook wil de persoon dat Gates en anderen worden onderworpen aan een leugendetectortest.

Het Serum Institute of India ontving afgelopen jaar geld van de Bill & Melinda Gates Foundation om het Covishield-vaccin te testen in India.

Nog veel meer rechtszaken

Hopelijk volgen er nog veel meer rechtszaken over de gevaren van de experimentele coronaprikken en worden mensen die beweerden dat ze ‘veilig en effectief’ zijn verantwoordelijk gehouden, schrijft website Infowars.

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

In verband met de Enorme Oversterfte die er op dit moment plaatsvind zou ik iedere Nederlander die wordt geconfronteerd met het plotselinge of verdachte Overlijden van een GEVACCINEERDE Echtgenoot, Echtgenote, Kind, Vader, Moeder, Opa, Oma, Familielid, Vriend, Vriendin of andersoortige relatie…willen aanraden te allen tijde een Obductie aan te vragen…niet geschoten is altijd mis…Dit om zeker te weten dat die Eed van Hypocritus-Brekende Medische Vrijmetselaars niet zomaar ongezien & zonder meer Lijken in de Kast stoppen of onder de Groene Zoden vegen, door Fraude met hun A & B-Formuliertjes te plegen…Als ze weten dat ze met Argusogen gevolgd worden, zullen ze in ieder geval voorzichtiger worden met zomaar Klakkeloos Doodsoorzaak: NATUURLIJK in te vullen…Ja Natuurlijk is ie dood, zover was ik ook nog wel….Als ik het persoonlijk voor het zeggen had werd per direct elk Gevaccineerd Stoffelijk Overschot vanuit het Mortuarium overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) om daar volledig binnenstebuiten gekeerd te worden door de beste Forensisch Pathologen…Net zolang totdat de ware Doodsoorzaak met 100% zekerheid is vast komen te staan…eerder dan dat wordt er helemaal niks Begraven of Gecremeerd…

BELANGRIJK: VRAAG TE ALLEN TIJDE EEN BLOEDONDERZOEK AAN

Aanvraagformulier Obductie Kinderen:

https://webshare.iprova.nl/DocumentResource/a1c209fb-cdc6-4691-ba93-0801c7da0a6d/Document.pdf?webshareid=95zm4ydytxlrfh1w&showinlinepdf=1

Aanvraagformulier Obductie Volwassenen:

https://webshare.iprova.nl/DocumentResource/1a917176-230c-42c9-97b0-99aa8c3e1c49/Document.pdf?webshareid=95zm4ydytxlrfh1w&showinlinepdf=1

Wetgeving Toestemming Obducties:

https://webshare.iprova.nl/DocumentResource/0728d3db-5e57-4a32-9e9f-a1ed9cf77fd1/Document.pdf?webshareid=95zm4ydytxlrfh1w&showinlinepdf=1

P.M.
P.M.
2 jaren geleden

Zien we eindelijk het licht aan het einde van de tunnel ???.

Marco "
Marco "
2 jaren geleden

Ik vrees dat Gates z’n eventuele aansprakelijkheid stevig dicht getimmerd heeft ? / oftewel buiten schot weet te blijven ?

Rose
Rose
2 jaren geleden

Toch al 1 groot land dat Bill aanklaagt, hopelijk met uitbreiding in alle landen

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x