Buitenaards

NSA erkent buitenaards contact in document

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 1 oktober 2004 verleende de NSA (National Security Agency) goedkeuring om een aantal interne documenten vrij te geven voor het publiek.

Het ging onder meer om een presentatie door Dr. Howard Campaigne over het ontcijferen van buitenaardse boodschappen die uit de ruimte waren ontvangen.

Deze boodschappen zijn naar verluidt opgevangen tijdens het Spoetnik-programma, maar niemand had op dat moment enig idee hoe ze konden worden vertaald.

Ontcijfering

In totaal beschikte de NSA over 29 buitenaardse boodschappen. Dr. Howard Campaigne en enkele andere wiskundigen van de NSA werden belast met de ontcijfering van de berichten.

In oktober 2004 mochten de documenten worden vrijgegeven, maar het duurde maar liefst tot 21 april 2011 voordat ze daadwerkelijk in het publieke domein beschikbaar kwamen. De NSA heeft al die jaren geprobeerd te voorkomen dat de geopenbaarde documenten, waarvan enige honderden over het contact met UFO’s en buitenaardsen, het publiek zouden bereiken. Pas na een rechtszaak die was aangespannen door advocaat Peter Gersten uit Arizona moest de NSA de rechter wel gehoorzamen.

Periodiek systeem

Om verwarring te zaaien beweerde de NSA geen informatie te hebben over buitenaardse boodschappen.

Dr. Campaigne is één van de meest vooraanstaande cryptologen op aarde en heeft vele jaren ervaring. Hij ontdekte dat één van de boodschappen bestond uit wiskundige vergelijkingen. Een andere bevatte het periodiek systeem der elementen. Tijdens zijn presentatie merkte Dr. Campaigne op dat hij en zijn team sommige woorden hadden vertaald, maar dat ze andere in het geheel niet begrepen.

Disclosure

Uit het document blijkt dat de NSA boodschappen uit de ruimte heeft ontvangen: disclosure. Het enige wat de debunkers zeggen is dat de informatie al jaren beschikbaar is. Het document is echter pas sinds 21 april vorig jaar op internet te lezen. De NSA onthult openlijk dat er contact is geweest met intelligente buitenaardsen.

Lees hier (pdf) het gehele document op de website van de NSA.

Bron: Ufodigest.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lies
Lies
6 jaren geleden

En.. Wat zeggen de boodschappen.

Waar is die Mr. Campaigne.

Of heeft het de codenaam campagne voeren tegen het volk, terwijl het defensiegeld eigenlijk is weggesluisd naar de ondergrondse bunkers.

Weet iemand met welke telescoop je Nibiru kunt bekijken?
En of iemand de snelheid kan meten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x