Homepagina » Buitenaards » NSA ontving 29 buitenaardse boodschappen uit de ruimte. Wat proberen ze ons te vertellen?
NSA ontving 29 buitenaardse boodschappen uit de ruimte. Wat proberen ze ons te vertellen?

NSA ontving 29 buitenaardse boodschappen uit de ruimte. Wat proberen ze ons te vertellen?

In een document van de National Security Agency (NSA) wordt bevestigd dat er al contact is geweest met buitenaards leven.

De Amerikaanse geheime dienst heeft bijna 30 boodschappen ontvangen vanuit de ruimte, zo valt af te leiden uit het document.

Niet alle boodschappen uit de ruimte konden worden ontcijferd. Sommige bevatten een wiskundige formule, terwijl andere bestaan uit andere coderingen. Eén van de boodschappen bevat het periodiek systeem.

Rechtszaak

Het contact tussen de aarde en de ruimte heeft plaatsgevonden via de satelliet Spoetnik van de Sovjet-Unie. De NSA heeft het geheime dossier moeten vrijgeven na een jarenlange rechtszaak.

In oktober 2004 moesten de documenten eigenlijk al worden vrijgegeven, maar het duurde tot april 2011 voordat ze eindelijk beschikbaar waren.

De NSA heeft jarenlang geprobeerd te voorkomen dat dit document naar buiten zou komen. Een rechter oordeelde echter dat dat in strijd is met de wet.

Mysterie

Dr. Howard Campaigne en enkele andere wiskundigen van de NSA moesten de boodschappen ontcijferen.

Hij gaf aan dat zijn team sommige boodschappen had weten te ontcijferen, maar dat andere in mysterie gehuld bleven.

“We weten inmiddels wat de basissymbolen betekenen en belangrijker nog: we weten hoe de zinsbouw in elkaar zit,” zei hij.

Meer gegevens

“We hebben enkele woorden voor complexe begrippen en als we meer gegevens krijgen kunnen we ze vertalen,” voegde hij toe.

In het stuk staat alleen niet wat Campaigne en zijn collega’s precies hebben ontdekt en welke woorden ze hebben kunnen vertalen.

Het document is hier te bekijken.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  “Don’t run, we are your friends!”

  3 likes
  • Anonimicus schreef:

   “Don’t beliefe in flat earthers, they are simple fools”.

   9 likes
  • maarten54 schreef:

   Dan ben ik nieuwsgierig naar “your” friends. Van de bevolking of ‘de elite’, de duistere macht op aarde?
   Afwachten maar Arwijn. De info die wij krijgen doorgespeeld zal niet het achterste van de tong zijn

   3 likes
  • Marcel Koningen schreef:

   In het kader van N.W.O. is er een geheimzinnige vijand nodig om de burgers het karretje te laten trekken.
   De werkelijkheid is dat er tot nu toe nog nooit ,ja echt nog nooit ook maar iets gevonden is.De afstanden zijn eenvoudig te groot voor wat voor contact dan ook.In onze omgeving is minimaal 4 lichtjaar verder op,de communicatie kan ook al niet harder dan lichtsnelheid dat is het maximum zo simpel is het dus zonder spook verhalen over contact.De fysicus Niel deGrasse Tyson zegt :bij een volgende ontvoering neem iets kleins mee aub! En daar kunnen we ons bij aansluiten zo gezegd.

   1 likes
 • Justin schreef:

  Wat ze ons proberen te vertellen? Nou dat we klaar moeten staan als de hel losbreekt en de aarde in vlammen opgaat ,dan halen ze ons op , en er is maar 15 minuten de tijd om in te stappen dus geen koffer pakken o.i.d geen tijd voor, instappen en wegwezen!
  De elite weet echt wel het een en ander van die boodschappen sowieso hebben ze contact met mensen van andere stelsels maar willen geen aarde-mensen die terugkerenop aarde als alles achter de rug is.,niet meer dan 500 miljoen willen ze op aarde zie de Georgia guide stones. Die 500 miljoen brengen ze onder in die ondergondse steden. Dat wil zeggen wat er van over is ,want het schijnt dat er veel van zijn opgeblazen door de RM.

  3 likes
  • onbekend schreef:

   Wat is de vertaling van RM?

   0 likes
   • Justin schreef:

    Resistance Movement.
    Gekopieerd van Prepare for change ; Gedurende 2012 is een speciale groep gecreëerd met de naam de Resistance Movement. Zij openden een informatieve website : http://2012portal.blogspot.com. Hun anonieme boodschapper heeft de codenaam ‘Cobra’. Deze groep kwam voort uit agenten binnen regerings- en militaire agentschappen van deze planeet, die zich realiseerden dat deze wereld grootscheeps gemanipuleerd en gecontroleerd wordt door psychopaten, en besloten om deze tegen te houden. Zij werden aangevallen en moesten zich gaan schuilhouden in ondergrondse tunnels onder New York in 1975. Daarvandaan organiseerden zij een wereldwijd netwerk van ondergrondse bases en werken onvermoeibaar om deze criminele cabal onderuit te halen, ze te arresteren. ze een eerlijk proces te geven en de healing die ze nodig hebben. De missie van de Resistance Movements’s blog is om de bevolking te informeren over de zowel spirituele als de operationele voortgang die is geïnitieerd voor de bevrijding en bescherming van deze planeet. Hun boodschapper Cobra staat ook in contact met groepen buiten de Aarde, zoals de Pleiadians. Zijn informatie is niet gechanneld, hij ontvangt deze door rechtstreeks fysiek contact.
    De Resistance Movement heeft zijn basis in steden in de binnenaarde. Zij zijn een andere groep dan het Agartha netwerk, maar zij werken nauw samen.

    3 likes
    • Rocko schreef:

     Zo Justin , je lijkt mij een belangrijk persoon met zoveel inside information. Wie ben je echt ? Luke,……….. Luke Skywalker misschien ? Of prober je ons onwetenden te mislijden en ben je de Sith lord , of… , of… , nog duisterder , Lucifer himself.

     Ik hoop dat ik je niet beledig en dat je mij uit leverd aan de RM. Is de RMS een onder afdeling ??

     1 likes
     • Justin schreef:

      Nee misleiden doe ik je niet en ik lever je ook niet uit aan de RM die is er namelijk ook voor jouw bevrijding van het juk waaronder we allen leven , bovenstaand stuk is (gedeeltelijk)gekopieerd van Prepare for Change, neem eens een kijkje op Portal2012..niks geheimzinnigs aan en al helemaal niks met lucifer te maken sterker nog de Cabal /Elite die ons onderdrukken en plukken en volgens de verhalen aan satansaanbidding doet wordt fel bestreden door de RM.

      3 likes
 • Bericht via satelliet Spoetnik…rofl

  7 likes
 • Frans schreef:

  Instagramtaal van de NASA.
  De buitenaardse bewoners hebben al heel lang en veel contact met de aardsen.
  Laat je hoop niet afhangen van een leugenachtige NASA
  Misschien hebben ze over een of twee jaar weer een berichtje waarin ze vertellen dat ze het eerste woordje weten.
  En maar wachten en maar afhankelijk zijn van die kliek.
  De buitenaardsen landen gewoon bij je in de tuin als de NASA met zijn leger ophoudt de toestellen van de buitenaardsen te beschieten.

  3 likes
  • maarten54 schreef:

   Ik denk dat u best eens gelijk zou kunnen hebben Frans.
   Ik hoop niet, maar ben wel nieuwsgierig ben naar…en denk dat het ‘verhaal’ uiteindelijk heel anders zal zijn dan wij denken.

   1 likes
 • rocinante schreef:

  Als ik een gecodeert Periodiek Systeem zou ontvangen van ver weg in het Heelal, dan zou ik toch even achter mijn oren krabben.

  4 likes
  • Nea schreef:

   Tenzij het informatie bevat over het Eiland van Stabiliteit dat men zoekt na de zware instabiele elementen. Dat zou best wereldnieuws zijn.

   0 likes
  • Alfred schreef:

   Ik ook want dan zou ik graag dat systeem even willen inzien. We weten namelijk dat ons periodiek systeem nog te beperkt is dus er moeten nieuwe elementen bij zitten. Dus laat maar zien… dan geloof ik het verhaal pas.

   0 likes
 • Rocko schreef:

  Eat at Barney’s

  3 likes
 • wolfje schreef:

  ‘weg met de heer pechtold’

  3 likes
 • ikke schreef:

  Ik heb een boodschap kunnen ontcijferen !

  “Wat zijn jullie mensen dom zeg, we komen dus nooit op de koffie”

  2 likes
 • Brab schreef:

  All your base are belong to us

  1 likes
 • Stijn schreef:

  Dit is oud nieuws. Het bleek een “what if” scenario te zijn: stel dat we een buitenaards signaal oppikken, hoe zouden we dat dan kunnen vertalen? Allemaal hypothetisch van aard dus.

  http://www.astroblogs.nl/2014/03/21/heeft-de-nsa-het-bestaan-van-buitenaards-leven-bevestigd/

  1 likes
 • Sergio schreef:

  “Pizza Pepperoni, prego”.

  0 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Wat zij proberen ons te vertellen is dat de NSA de CIA en de NASA……………EEN STELLETJE CRIMINELE KLOOTZAKKEN ZIJN!

  0 likes
 • Hawks schreef:

  Zojuist de bron bekeken die aangehaald wordt in 9fornews. Dat artikel linkt weer door naar een ander artikel (http://www.collective-evolution.com/2015/06/09/in-1974-carl-sagan-sent-this-message-into-space-in-2001-we-received-this-response/)l, en dat beschrijft dan weer dat er een antwoord is gekomen op een bericht dat in 1974 verzonden is met als einddoel een constellatie op 25.000 lichtjaar afstand…

  … het bericht is in 1974 verzonden. Need I say more?

  0 likes
 • x

  Check Also

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  ruimtesignaal

  Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

  Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

  >