Buitenaards

NSA ontving 29 buitenaardse boodschappen uit de ruimte. Wat proberen ze ons te vertellen?

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een document van de National Security Agency (NSA) wordt bevestigd dat er al contact is geweest met buitenaards leven.

De Amerikaanse geheime dienst heeft bijna 30 boodschappen ontvangen vanuit de ruimte, zo valt af te leiden uit het document.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Niet alle boodschappen uit de ruimte konden worden ontcijferd. Sommige bevatten een wiskundige formule, terwijl andere bestaan uit andere coderingen. Eén van de boodschappen bevat het periodiek systeem.

Rechtszaak

Het contact tussen de aarde en de ruimte heeft plaatsgevonden via de satelliet Spoetnik van de Sovjet-Unie. De NSA heeft het geheime dossier moeten vrijgeven na een jarenlange rechtszaak.

In oktober 2004 moesten de documenten eigenlijk al worden vrijgegeven, maar het duurde tot april 2011 voordat ze eindelijk beschikbaar waren.

De NSA heeft jarenlang geprobeerd te voorkomen dat dit document naar buiten zou komen. Een rechter oordeelde echter dat dat in strijd is met de wet.

Mysterie

Dr. Howard Campaigne en enkele andere wiskundigen van de NSA moesten de boodschappen ontcijferen.

Hij gaf aan dat zijn team sommige boodschappen had weten te ontcijferen, maar dat andere in mysterie gehuld bleven.

“We weten inmiddels wat de basissymbolen betekenen en belangrijker nog: we weten hoe de zinsbouw in elkaar zit,” zei hij.

Meer gegevens

“We hebben enkele woorden voor complexe begrippen en als we meer gegevens krijgen kunnen we ze vertalen,” voegde hij toe.

In het stuk staat alleen niet wat Campaigne en zijn collega’s precies hebben ontdekt en welke woorden ze hebben kunnen vertalen.

Het document is hier te bekijken.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

“Don’t run, we are your friends!”

Justin
Justin
6 jaren geleden

Wat ze ons proberen te vertellen? Nou dat we klaar moeten staan als de hel losbreekt en de aarde in vlammen opgaat ,dan halen ze ons op , en er is maar 15 minuten de tijd om in te stappen dus geen koffer pakken o.i.d geen tijd voor, instappen en wegwezen!
De elite weet echt wel het een en ander van die boodschappen sowieso hebben ze contact met mensen van andere stelsels maar willen geen aarde-mensen die terugkerenop aarde als alles achter de rug is.,niet meer dan 500 miljoen willen ze op aarde zie de Georgia guide stones. Die 500 miljoen brengen ze onder in die ondergondse steden. Dat wil zeggen wat er van over is ,want het schijnt dat er veel van zijn opgeblazen door de RM.

Rocko
Rocko
6 jaren geleden

Eat at Barney’s

J@n
J@n
6 jaren geleden

Bericht via satelliet Spoetnik…rofl

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x