Homepagina » Buitenaards » ‘Samenwerking tussen mensen en buitenaardsen in Area 51’
Samenwerking tussen mensen en buitenaardsen in Area 51

‘Samenwerking tussen mensen en buitenaardsen in Area 51’

Verleden week heeft de CIA voorheen geheime documenten vrijgegeven waarin Area 51 wordt beschreven.

Hoewel de stukken volgens kenners niet veel nieuwe informatie bevatten, is het wel voor het eerst dat in officiële papieren de naam Area 51 wordt genoemd.

De basis is in het verleden vaak genoemd als locatie waar de Amerikaanse overheid buitenaardse intelligente wezens verborgen zou houden, maar dat is iets wat zij blijft ontkennen.

Verschillende mensen hebben beweerd kennis te hebben die de theorieën over Area 51 ondersteunt. Zo zei Bob Lazar dat hij contractueel werd uitbesteed voor het werk aan een buitenaards ruimteschip dat de Amerikaanse regering in haar bezit had.

In de documentaire Dreamland uit 1996, geregisseerd door Bruce Burgess, kwam een interview voor met een 71-jarige ingenieur die beweerde dat hij als voormalige medewerker bij Area 51 tijdens de jaren vijftig aan een vliegsimulator had gewerkt, die was gebaseerd op een schijf uit een neergestort buitenaards toestel. Dit apparaat zou gebruikt zijn geweest om Amerikaanse piloten op te leiden.

De ingenieur werkte naar eigen zeggen ook met een buitenaards wezen genaamd J-Rod. Hij beschreef hem als een ‘telepathische vertaler’.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • JJlagun schreef:

  Sergeant Clifford Stone was an ET interpreter and worked in Roswell & area 51one with the ET’s. Here is 1-6 interview with him:
  http://www.youtube.com/watch?v=MWS8ccy3Kj4

  3 likes
 • Westbound schreef:

  Sorry, maar aan ALLES dat uit de USA komt, moet getwijfeld worden. Vlak voordat Kennedy vermoord werd, waarschuwde hij zijn volk dat de USA geleid worden door satanise krachten. (hij en Eisenhower waren de enige presidenten die NIET aangesloten waren bij occulte clubjes). Zodoende geloof ik vrijwel niets meer wat uit de USA komt. Zij plegen aanslagen en geven anderen de schuld, in de hoop dat het escaleert.

  1 likes
 • DroneT1 schreef:

  Wat een fixatie op Area51. Als er verhalen in omloop komen over samenwerking met leden van een buitenaards beschaving gaan deze voornamelijk over Area51. Als er al samenwerking is met buitenaardse beschavingen, dan zal dat niet alleen met de Amerikanen zijn. Een goed strateeg zal ook met andere grootmachten samenwerken, maar daar horen we nooit nooit iets over. Wordt Area51 mogelijk gebruikt als bliksemafleider zodat andere grootmachten op dit gebied in de luwte blijven? Bedenk dat op het niveau van het universum de Aarde en dus ook de USA niets voorstelt.

  1 likes
 • Plien schreef:

  Interview voor de geïnteresseerden.
  Hoe denken jullie over deze openhartigheid?

  http://www.youtube.com/watch?v=ftWSIAM3P68

  1 likes
 • Peter II schreef:

  Ach ja die Amerikanen. We geloven het allemaal wel? Als ze denken hiermee een inhaalslag te maken, dan zien ze ons wel als heel achterlijk. Heb er dan ook niet veel meer mee.

  0 likes
 • mevrouw s. schreef:

  Ik heb over dit gebied een lucide droom gehad. Ik zat achter een droge struik te kijken naar het gebied en zag een hoge officier trots lopen naast een net boven de grond vliegende donkere schotel van ongeveer een meter of 4 in doorsnee. Het ding (dacht ik zo) was een apparaat wat wel zweefde, maar voor de rest kinderspeelgoed was. Het was een aards bouwwerk. Boven in de lucht hingen 2 grote (heel groot) platte zilverkleurige schijven. Deze waren geavanceerd en leken het de gaten te houden wat er daar beneden afspeelde. Voor mij voelden ze als niet-vijandig door boven, beneden wel. Misschien was dit maar een droom, maar wel heel levendig. De aardse mens zo zie ik het nu (geholpen of niet) bakt er nu echt nog niets van.

  0 likes
 • roosje schreef:

  TV-serie’s als Start Trek en andere hebben het idee van Aliens in het hoofd van mensen gestopt, zoals de bijbel ook ideeen in de hoofden van mensen heeft gestopt. Beide worden geloofd.

  0 likes
 • Riccardo schreef:

  [quote name=”roosje”]TV-serie’s als Start Trek en andere hebben het idee van Aliens in het hoofd van mensen gestopt, zoals de bijbel ook ideeen in de hoofden van mensen heeft gestopt. Beide worden geloofd.[/quote]

  haha startrek,religieuze afbeeldingen, rotstekeningen, grotschilderingen en schilderijen die ufo’s afbeelden zijn toch veel ouder dan die serie.
  mensen beelden toen af wat ze zagen, dus het is geen raar idee, dat er ergens anders leven is dan op onze planeet.

  0 likes
 • Guun schreef:

  Ja aliens van your anus&riticulum zitten daar
  Zijn we weer lekker mee daar heb ik nooit voor gekozen

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”roosje”]TV-serie’s als Start Trek en andere hebben het idee van Aliens in het hoofd van mensen gestopt, zoals de bijbel ook ideeen in de hoofden van mensen heeft gestopt. Beide worden geloofd.[/quote]
  Deze intelligente opmerking heeft weer de contemplatieve diepte van een platgeslagen eurocent….

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  Het leven is ouder dan onze planeet, vele die de niburu website bezoeken voelen dat wel aan. Maar wat ik nu interessant vind is dat wetenschappers steeds meer out de box durven te denken. Naar mijn mening heeft dit te maken met wat in het volgende artikel onderzocht is. De verdubbeling van kennis ggat sneller als ooit tevoren op deze planeet.
  http://www.awe130.nl/the-news-awe130/393-leven-is-ouder-dan-de-aarde-zelf.html

  0 likes
 • Jan schreef:

  [quote name=”Boon”][quote name=”roosje”]TV-serie’s als Start Trek en andere hebben het idee van Aliens in het hoofd van mensen gestopt, zoals de bijbel ook ideeen in de hoofden van mensen heeft gestopt. Beide worden geloofd.[/quote]
  Deze intelligente opmerking heeft weer de contemplatieve diepte van een platgeslagen eurocent….[/quote]

  Nee, de Euro heeft ons veel gebracht. Is ook door politici in ons hoofd gestopt…. 🙂

  0 likes
 • Jan schreef:

  [quote name=”Plien”]Interview voor de geïnteresseerden.
  Hoe denken jullie over deze openhartigheid?

  http://www.youtube.com/watch?v=ftWSIAM3P68%5B/quote%5D

  Tja, Youtube, zullen ook wel filmpjes op staan van kabouters en elfen…

  0 likes
 • kengai schreef:

  Jan, en wat is er mis met kabouters en elfen.
  Zijn het wezens die bedacht zijn of gezien.
  Hoe komt men aan deze wezens, misschien bestaan ze wel op andere planeten, weet jij veel.
  Er is geen bewijs dat ze bestaan, maar het tegendeel ook niet.

  0 likes
 • nella schreef:

  Ik heb twijfels,vinden de Amerikanen zichzelf zo belangrijk om overal in te willen grijpen,of krijgen ze daar toch opdrachten voor?Het duurt in ieder geval erg lang voordat men beseft om in harmonie met elkaar op deze Aarde te levens

  0 likes
 • Plien schreef:

  #15 nella 26-08-2013 18:52

  Amerikanen als bevolk bestaan niet! de Indian is de echte oerbewoner van dat continent en waren niet moordlustig. De huidige populatie op dat continent zijn een mix van Europeanen en Afrikanen die het tot op heden de dienst uitmaken en invloed over de hele wereld hebben middels vele constructies. Amerika heeft altijd ook tijdens de koude oorlog met Rusland en andere regiems samengewerkt als het hun beter uitkwam dus Amerika bestaat niet echt maar wel een wereldpolitiek bolwerk waar jij en ik geen weet van willen hebben omdat het te smerig is! maar soms komen daardoor ook mooie dingen tot stand zoals wat we nu weten en te zien krijgen over de ruimte missies.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Plien”]#15 nella 26-08-2013 18:52

  Amerikanen als bevolk bestaan niet! de Indian is de echte oerbewoner van dat continent en waren niet moordlustig. De huidige populatie op dat continent zijn een mix van Europeanen en Afrikanen die het tot op heden de dienst uitmaken en invloed over de hele wereld hebben middels vele constructies. Amerika heeft altijd ook tijdens de koude oorlog met Rusland en andere regiems samengewerkt als het hun beter uitkwam dus Amerika bestaat niet echt maar wel een wereldpolitiek bolwerk waar jij en ik geen weet van willen hebben omdat het te smerig is! maar soms komen daardoor ook mooie dingen tot stand zoals wat we nu weten en te zien krijgen over de ruimte missies.[/quote]

  Indanen waren heel vrede leivend, misschien is het eens goed om de woorden van de laatste overwonnen indiaan tegen het lichtg te houden. Iets van wij hebben het land geroofd van en nu hebben wij het verloren aan…

  Een veel zeggende uitspraak, waar maar heel weinig mensen van op de hoogte zijn, zoals ook maar weinig weten over de onderlinge verhoudingen tussen de diverse stammen. De werkelijkheid is jammer goenog niet eens klein beetje zoals de geromantiseerde Indianen verhalen!

  0 likes
 • Amin schreef:

  puure bullshit aliens bestaan all heelemaal niet mensen willen geloven wat ze willen en zien daardoor de realiteit niet meer daar maak de VS gebruik van om mensen in hun dingen te laten geloven en te steunen als er zogenaamde aliens in de jaren 50 was en werkte in area 51 waarom 60 jaar later zijn er nog steeds geen aliens op het nieuws gekomen of wonen ze niet samen met de mensen en werke ze samen waarom zijn nog nooit bij hun planeet geweest en hebbe nog steeds niet de technologie om mensen naar mars te laten gaan.duizenden mensen zoeken naar aliens en vinden nog steeds niets alleen maar hele slechte beelden wat zogenaamd ufos zijn raar hoor dit is een groot leugen van mensen en wetenschapper die reeal denken en denken dat ze god zijn (als er zogenaamd aliens bestonden zijn wij volgens mij aliens zij kunnen ons weer als aliens zien) kortom ik geloof er niks van. het beste is om je bezig te houden met aarde hoe we een better mensheid kunnen vormen en in een gezond ecosysteem

  0 likes
 • Richardffs schreef:

  [quote name=”Amin”]puure bullshit aliens bestaan all heelemaal niet mensen willen geloven wat ze willen en zien daardoor de realiteit niet meer daar maak de VS gebruik van om mensen in hun dingen te laten geloven en te steunen als er zogenaamde aliens in de jaren 50 was en werkte in area 51 waarom 60 jaar later zijn er nog steeds geen aliens op het nieuws gekomen of wonen ze niet samen met de mensen en werke ze samen waarom zijn nog nooit bij hun planeet geweest en hebbe nog steeds niet de technologie om mensen naar mars te laten gaan.duizenden mensen zoeken naar aliens en vinden nog steeds niets alleen maar hele slechte beelden wat zogenaamd ufos zijn raar hoor dit is een groot leugen van mensen en wetenschapper die reeal denken en denken dat ze god zijn (als er zogenaamd aliens bestonden zijn wij volgens mij aliens zij kunnen ons weer als aliens zien) kortom ik geloof er niks van. het beste is om je bezig te houden met aarde hoe we een better mensheid kunnen vormen en in een gezond ecosysteem[/quote]

  ik zou even eerst wat onderzoek doen bv de oude bijbels lezen ..daar komen ze al in voor …alleen het wordt uit alle macht tegengewerkt om het naar buiten te brengen …mensen die het hebben gebrobeerd leven niet meer !!!! bv Phill sneider …en btw het is wel een beetje ego en kapsones dat we denken dat we alleen zijn.en als je het niet gelooft wat doe je dan hier op de site ???

  0 likes
 • Luuk schreef:

  [quote name=”Amin”]puure bullshit aliens bestaan all heelemaal niet mensen willen geloven wat ze willen en zien daardoor de realiteit niet meer daar maak de VS gebruik van om mensen in hun dingen te laten geloven en te steunen als er zogenaamde aliens in de jaren 50 was en werkte in area 51 waarom 60 jaar later zijn er nog steeds geen aliens op het nieuws gekomen of wonen ze niet samen met de mensen en werke ze samen waarom zijn nog nooit bij hun planeet geweest en hebbe nog steeds niet de technologie om mensen naar mars te laten gaan.duizenden mensen zoeken naar aliens en vinden nog steeds niets alleen maar hele slechte beelden wat zogenaamd ufos zijn raar hoor dit is een groot leugen van mensen en wetenschapper die reeal denken en denken dat ze god zijn (als er zogenaamd aliens bestonden zijn wij volgens mij aliens zij kunnen ons weer als aliens zien) kortom ik geloof er niks van. het beste is om je bezig te houden met aarde hoe we een better mensheid kunnen vormen en in een gezond ecosysteem[/quote]

  Kijk ook eens Ancient Aliens. Daar zie je vaak over schilderijen van 100 jaar oud waar Ufo’s en onverklaarbare dingen te zien zijn. Of andere opvallende dingen zoals die Nazca Lines. De Kern explosie in Mohenjo-Daro, ongeveer 2500 BC. Er zijn genoeg dingen die niet bewezen zijn, maar wel deel uitmaken van ons dagelijks leven. Hoeveel mensen geloven niet in een God, Johova of Allah? Nog nooit heeft iemand bewezen dat hun echt bestaan hebben, maar miljoenen mensen over de wereld geloven daar in.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronamaatregelen

  Duitse advocaten strijden tegen coronamaatregelen: ‘We staan niet alleen, we zijn met velen’

  De Duitse advocate Beate Bahner baarde begin ...

  facebook

  ‘Onafhankelijke’ factcheck-raad van Facebook gedomineerd door miljardair George Soros

  Sinds kort heeft Facebook een toezichtsraad, een ...

  >