Het Complot

Obama belt Shirley Maclaine over Area 51

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Barack Obama is sinds zondag waarschijnlijk de eerste Amerikaanse president die het bestaan van Area 51 openlijk heeft erkend.

De topgeheime legerbasis in Nevada wordt vaak in één adem genoemd met onbekende vliegende objecten en buitenaardse technologieën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Amerikaanse actrice Shirley Maclaine behoorde afgelopen zondag tot de winnaars van de Kennedy Center Honors, prijzen die het Kennedy Center uitreikt aan kunstenaars die met hun werk een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de cultuur van de Verenigde Staten. Maclaine heeft naar eigen zeggen al vaak UFO’s gezien.

De president nam van de gelegenheid gebruik om iets te zeggen over de theorieën rond de mysterieuze lichten en buitenaardsen op de basis.

“Zodra je president wordt vragen mensen je onder meer wat er precies gebeurt in Area 51,” zei Obama tijdens de bijeenkomst. “Toen ik dat wilde weten belde ik Shirley Maclaine. Ik denk dat ik nu de eerste president ben die ooit openlijk heeft gesproken over Area 51. Wat denk je daarvan Shirley?”

Formeel gezien gebruikten de CIA en de Amerikaanse luchtmacht Area 51 om spionagepiloten te trainen en nieuwe vliegtuigen te testen, zoals de fameuze U2.

Naast Maclaine vielen ook Martina Arroyo, jazzlegende Herbie Hancock, pianist Billy Joel en gitarist Carlos Santana in de prijzen.

Bron: Time.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Niet alleen de aliens maar ook de Apollo maanlandingen staan op het punt dat er voor de gevestigde orde geen houwen meer aan is. Over de hele wereld komen mensen in actie, ze hebben meetings bouwen websites en gebruiken de sociale media om ander op de hoogte te brengen. De gevestigde orde heeft de MSM nog onder controle maar die verliezen het vertrouwen van het volk omdat ze propaganda verspreiden die ze van de elite krijgen. Door over deze onderwerpen met familie en vrienden te spreken, de komende feest dagen, zul je zien dat vele weten dat er meer tussen hemel en aard is dan wat ons wordt verteld. Wanneer wij de mensen er over gaan spreken in het openbaar zullen de MSM en politiek wel moeten volgen want ander verliezen ze het laatste stukje vertrouwen wat ze nog hebben in de samenleving. Het is tijd voor de waarheid met of zonder de elite het schip is aan het keren. Spring aan boord en doe wat je hart je verteld. Ben eerlijk tegen jezelf en en niet bang om je gedachten en gevoelens te uiten.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Wat een schitterend toneelstuk weer.dit is weer zo,n onnozel zoethoudertje voor de massa.betere vraag hoeveel levels zijn er en wat zit er onder de laatste.Lijkt mij veel interessanter voor de massa.Maar die geloven toch niet in een holle aarde..Shirly Maclain zei genoeg.En zo is het,Iedereen is een pion in het grote spel.zo ook Obama nu. De massa moet nu wakker worden.Dit is het eindspel en heel kort dag.Alles is Een alles is God.

pietje
pietje
10 jaren geleden

Ik denk ook wel dat we op de maan zijn geweest of dichtbij maar…..dat we weggestuurd zijn door anderen die daar waren want wij zijn een heel erg destructief ras dus….we waren niet welkom ! Naderhand hebben we nooit meer iets vernomen van maanlandingen al die jaren niet waarom ?????

biko steve
biko steve
10 jaren geleden

Obama steekt overduidelijk de draak met Maclaine’s imago.
Hij is hier net zo serieus als destijds tegenover Will Smith’s zoontje.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x