Buitenland

Poetins gezant in Vladivostok: ‘Westen wil wereldbevolking terugbrengen tot hooguit 1 miljard mensen’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

De Angelsaksen willen de wereldbevolking terugbrengen tot een miljard mensen. Dat heeft Grigori Koeranov, Poetins plaatsvervangend gezant voor de Russische regio Verre Oosten, gezegd op het jaarlijkse Eastern Economic Forum in de stad Vladivostok.

Om dit te bereiken, creëert het Westen onder meer een onvruchtbaarheidsvirus en kunstmatige epidemieën, zodat elke derde inwoner van Rusland sterft, zei Koeranov tijdens een toespraak voor studenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Volgens hun berekeningen moeten er in ons land 50 miljoen van de ongeveer 150 miljoen Russen overblijven. Elke derde landgenoot moet dus naar een andere wereld worden geholpen,” aldus Koeranov.

Moet flink omlaag

De Amerikaanse wetenschapper en emeritus hoogleraar Dennis Meadows kondigde in 2017 aan dat er miljarden mensen zullen moeten verdwijnen. Dat jaar sprak de organisatie We Love Earth met hem over zijn boek ‘De grenzen aan groei’ uit 1972, waar hij aan werkte onder auspiciën van de Club van Rome.

Tijdens het interview zei Meadows dat er veel te veel mensen op de planeet zijn. “Het aantal zal hoe dan ook teruglopen. Ik hoop dat het op een beschaafde en vreedzame manier gebeurt.”

De planeet kan volgens de emeritus hoogleraar één of twee miljard mensen aan. “We zitten nu op zeven, dus het aantal moet flink omlaag.”

4.7 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Alleen vaccineren met het dodelijk gif werkt om burgers te laten verdwijnen op een vreedzame manier hoogleraar moordzaken!

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Het Westen kan zo veel willen, wat willen wij? WIJ zijn met meer…

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Tegen al diegenen die dat vinden zou ik willen zeggen: ‘verbeter de wereld en begin bij je zelf’

Hans
Hans
1 jaar geleden

Dennis Meadows was een IT-man die modellen bouwde. Maar van mensen had hij geen verstand en nog steeds niet. Dus dit is een mening van een persoon, niet veel aandacht aan besteden derhalve.

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x