Het Complot

Obama, Romney, Bush en Cheney zijn verwant aan elkaar

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl de Amerikaanse kiezer zich opmaakt om naar de stembus te gaan heeft Ancestry.com diepgaand onderzoek verricht naar de familiestamboom van beide presidentskandidaten.

Hoewel president Barack Obama en Mitt Romney uit compleet verschillende milieus afkomstig zijn hebben ze toch iets gemeen.

Romney mag dan de officiële kandidaat zijn voor de Republikeinen terwijl Obama de Democraten vertegenwoordigt, maar beide politici hebben familiebanden met politici van het andere kamp.

Dick Cheney

De stamboom van voormalig gouverneur van Massachusetts Romney bevat zes oud-presidenten, waaronder George W. Bush, George H.W. Bush, Franklin D. Roosevelt, Calvin Coolidge, Herbert Hoover en Franklin Pierce, vier Republikeinen en twee Democraten.

In de stamboom van Obama vinden we oud-vicepresidentskandidaat Sarah Palin als achternicht in de tiende graad. Palin is op haar beurt weer een verre nicht van zowel Franklin D. Roosevelt als wijlen Diana, de prinses van Wales. Obama is ook familie van voormalig vicepresident Dick Cheney. Uit een rapport dat in 2007 werd gepubliceerd blijkt dat Cheney een achterneef in de achtste graad van hem is. Ancestry.com ontdekte ook dat Obama en de Amerikaanse zakenman, investeerder en miljardair Warren Buffett familie van elkaar zijn.

Godfried van Bouillon

Volgens Ancestry.com is Obama de elfde achterkleinzoon van de allereerste slaaf in Amerika, John Punch. Hij werd in de zeventiende eeuw geboren en uiteindelijk in koloniaal Virginia te werk gesteld. Tot verrassing van de onderzoekers van Ancestry.com loopt deze connectie via de blanke moeder van Obama, Stanley Ann Dunham.

Toen ze zich verdiepten in de achtergrond van Romney ontdekten de genealogen dat de oud-gouverneur voor Massachussetts verre familie is van Ann Marbury Hutchinson, een puriteinse vrouw die zich in de zeventiende eeuw in Amerika vestigde. Zij stichtte als pionier in Rhode Island de plaats Portsmouth.

De banden van zowel Romney als Obama, beide verre familie van George W. Bush, gaan terug tot Godfried van Bouillon, als Godfried IV hertog van Neder-Lotharingen en één van de leiders van de Eerste Kruistocht. Hij werd tevens uitgeroepen tot de eerste koning van het Koninkrijk Jeruzalem maar weigerde die titel.

Neder-Lotharingen omvatte grosso modo het huidige Nederland, België, een deel van noord-Frankrijk en delen van Duitsland.

Bron: Discovery.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rabbithole
Rabbithole
9 jaren geleden

Fysiek zijn we allemaal familie van elkaar, dus dat is van geen belang. Het gaat om de afkomst van de ziel en diens intentie.

snap
snap
9 jaren geleden

Natuurlijk is obama familie een illuminati. Daarom is hij zo beschermd en zeker van zijn plek in het witte huis. Dacht dat meesten al wisten. Halloooo wakker worden

Wesley
Wesley
9 jaren geleden

Dit is nu echt nutteloos geneuzel. Het kost hartstikke lang om dit allemaal uit te pluizen en uiteindelijk heb je er echt helemaal niks aan.

Palin is een achternicht van de 10e graad in de stamboom van Obama, tjonge waar hebben we het dan nog over. Ik schat dat 99% van de mensen die dit lezen familie van elkaar is als we tot in de tiende graad gaan kijken. Zegt helemaal niks.

Het lijkt me trouwens sterk dat een slaaf die rechtstreeks vanuit Afrika op de boot naar de VS is gezet de naam John Punch had. Als het nou Kwame Mpongo (of zoiets) was geweest had ik het nog willen geloven.

Monique
Monique
9 jaren geleden

Gaap….waar hebben we het over……gaap…lekker belangrijk….gaap helemaal met je eens Rabbithole. En als we nog verder terug gaan komen we uit ‘in den beginne’.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x