Mens en Dier

John McAfee heeft zijn dood in scène gezet en woont in Texas, zegt ex-vriendin

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!

Softwareontwikkelaar John McAfee zou in juni 2021 zijn overleden in een Spaanse gevangenis. De media schreven dat hij zelfmoord had gepleegd door zich te verhangen. Hij stond op het punt uitgeleverd te worden aan de Verenigde Staten op verdenking van belastingontduiking.

Volgens zijn ex-vriendin Samantha Herrera uit Belize heeft hij zijn zelfmoord in scène gezet en woont hij momenteel in Texas. In een nieuwe Netflix-documentaire claimt Samantha dat hij nog in leven is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Ik weet niet of ik dit kan zeggen, maar twee weken geleden, na zijn dood, kreeg ik een telefoontje uit Texas: ‘Ik ben het, John. Ik heb mensen omgekocht om te doen alsof ik dood ben, maar ik ben niet dood’,” zegt Samantha in de docu.

Verdachte dood

Ze voegde toe dat er slechts drie mensen op aarde zijn die weten dat hij nog leeft. De documentaire is sinds 24 augustus te zien op Netflix. De uitspraken van Herrera deden regisseur Charlie Russell de wenkbrauwen fronsen.

Samantha zei dat ze op haar achttiende begon te daten met McAfee. Ze woonde op dat moment in San Pedro in Belize. Ze waren van plan om op een dag te gaan trouwen. In 2012 ontvluchtten ze het land na de verdachte dood van zijn buurman, een man uit Florida.

“Zijn kant van het verhaal is dat ze achter hem aan zaten omdat hij de overheid niet had betaald. Ze wilden hem pijn doen, van hem af komen,” zegt Samantha in de documentaire. Ze claimt dat hij de overheid van Belize in verband had gebracht met corruptie.

Omgelegd

Ze vroeg een familielid, de prominente advocaat Telesforo Guerra, om hem te helpen.

McAfee, inmiddels moordverdachte, kon dankzij de hulp van Guerra terugkeren naar de Verenigde Staten en maakte het niet lang daarna uit met Samantha. Hij trouwde een andere vrouw, Janice Dyson, die in Miami had gewerkt als prostituee. Een jaar na zijn terugkeer in de VS overleed Guerra.

McAfee schreef meerdere keren op Twitter dat hij niet van plan was om zichzelf van het leven te beroven. Mocht ik ooit komen te overlijden, dan ben ik ‘omgelegd’, zei hij.

[Zero Hedge via The Mind Unleashed]

4.5 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Vreemd verhaal, maar wat is waar in deze satanische tijd.

Realist
Realist
1 jaar geleden

Ow, een ex… Lekker betrouwbaar!

Johan
Johan
1 jaar geleden

Vind dit meer iets voor Story of Privé. Laat ze lekker aan rommlen en aandacht trekken. en val mij er niet mee lastig

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

over niet te lange tijd, krijgt de media bericht, dat een ene J.Epstein nog in leven is!

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x