Buitenland

Journalist over Oekraïne: ‘We worden op epische schaal voorgelogen’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

“Er wordt zoveel misinformatie verspreidt. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt,” zei journalist Lara Logan, die al 35 jaar oorlogsverslaggever is, op America’s Voice AM. We moeten Vladimir Poetin haten en alles wat er over hem gezegd wordt geloven, en we moeten van Oekraïne houden.

Poetin wist precies wat hij deed toen hij Oekraïne binnenviel, zei Logan. Hij ging niet rechtstreeks naar Kiev. Rusland ging naar al die biolabs in het land. We moeten onze leiders niet zomaar geloven. Ze hebben immers gelogen over corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er is volgens de journalist nog veel meer aan de hand waar niemand over praat. Denk aan het Azovbataljon, dat wordt gefinancierd door de Verenigde Staten en de NAVO. Er zijn foto’s te vinden waarop ze een NAVO-vlag en een vlag met een swastika omhooghouden. En hun embleem bevat de zwarte zon, een occult symbool dat ook door de SS gebruikt werd. Het bevat ook de dubbele bliksemschicht van de SS, zei ze.

Dit is waarom de Krim bij Rusland wilde horen

Volgens onze leiders gaat het om slechts enkele troepen. Dat is niet waar. Het Azovbataljon laat in het oosten van Oekraïne een spoor van dood en verderf achter, zei de oorlogsverslaggever. “Dit is waarom de Krim bij Rusland wilde horen.”

Ze wees erop dat Oekraïne een hoofdkwartier van de SS was. Oekraïense nazi’s kregen na de Tweede Wereldoorlog van de CIA immuniteit tegen strafvervolging. De VS en Amerikaanse inlichtingendiensten financieren en bewapenen de nazi’s in Oekraïne dus al heel lang, vertelde Logan. “Dit zijn geen neonazigroepen, maar echte nazi’s.”

Waarheidsbommen

“Ik hou er niet van om voorgelogen te worden. We worden op epische schaal voorgelogen,” benadrukte de journalist. “We krijgen te horen dat we 100 procent achter Zelenski moeten staan, die een marionet is en net als zoveel andere leiders is geselecteerd.”

Veel mensen waren het eens met de uitspraken van Logan. Zo zeiden ze dat ze ‘waarheidsbommen liet ontploffen’ en ‘een echte journalist is’.

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rein
rein
2 jaren geleden

Schaapjes zeggen ,behh behh

koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel !!!

Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Volgens de NOS kan dit, op grond van de afspraken met de WEF en de NATO , volgens onze Leider niet waar zijn!

jandew
jandew
2 jaren geleden

ik word al putin lover genoemd. gezond gesprek zoals met corona niet mogelijk. t wordt dan zwart voor de ogen

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x