Buitenland

Journalist over Oekraïne: ‘We worden op epische schaal voorgelogen’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

“Er wordt zoveel misinformatie verspreidt. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt,” zei journalist Lara Logan, die al 35 jaar oorlogsverslaggever is, op America’s Voice AM. We moeten Vladimir Poetin haten en alles wat er over hem gezegd wordt geloven, en we moeten van Oekraïne houden.

Poetin wist precies wat hij deed toen hij Oekraïne binnenviel, zei Logan. Hij ging niet rechtstreeks naar Kiev. Rusland ging naar al die biolabs in het land. We moeten onze leiders niet zomaar geloven. Ze hebben immers gelogen over corona.

Er is volgens de journalist nog veel meer aan de hand waar niemand over praat. Denk aan het Azovbataljon, dat wordt gefinancierd door de Verenigde Staten en de NAVO. Er zijn foto’s te vinden waarop ze een NAVO-vlag en een vlag met een swastika omhooghouden. En hun embleem bevat de zwarte zon, een occult symbool dat ook door de SS gebruikt werd. Het bevat ook de dubbele bliksemschicht van de SS, zei ze.

Dit is waarom de Krim bij Rusland wilde horen

Volgens onze leiders gaat het om slechts enkele troepen. Dat is niet waar. Het Azovbataljon laat in het oosten van Oekraïne een spoor van dood en verderf achter, zei de oorlogsverslaggever. “Dit is waarom de Krim bij Rusland wilde horen.”

Ze wees erop dat Oekraïne een hoofdkwartier van de SS was. Oekraïense nazi’s kregen na de Tweede Wereldoorlog van de CIA immuniteit tegen strafvervolging. De VS en Amerikaanse inlichtingendiensten financieren en bewapenen de nazi’s in Oekraïne dus al heel lang, vertelde Logan. “Dit zijn geen neonazigroepen, maar echte nazi’s.”

Waarheidsbommen

“Ik hou er niet van om voorgelogen te worden. We worden op epische schaal voorgelogen,” benadrukte de journalist. “We krijgen te horen dat we 100 procent achter Zelenski moeten staan, die een marionet is en net als zoveel andere leiders is geselecteerd.”

Veel mensen waren het eens met de uitspraken van Logan. Zo zeiden ze dat ze ‘waarheidsbommen liet ontploffen’ en ‘een echte journalist is’.

4.8 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rein
rein
3 maanden geleden

Schaapjes zeggen ,behh behh

koddebeier
koddebeier
3 maanden geleden

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel !!!

Hollewijn
Hollewijn
3 maanden geleden

Volgens de NOS kan dit, op grond van de afspraken met de WEF en de NATO , volgens onze Leider niet waar zijn!

jandew
jandew
3 maanden geleden

ik word al putin lover genoemd. gezond gesprek zoals met corona niet mogelijk. t wordt dan zwart voor de ogen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x