Homepagina » Het Complot » Het officiële verhaal over 9/11 klopt niet. Als je dit meemaakt, weet je waarom
Het officiële verhaal over 9/11 klopt niet. Als je dit meemaakt, weet je waarom

Het officiële verhaal over 9/11 klopt niet. Als je dit meemaakt, weet je waarom

Cabaretier George van Houts gaat in zijn nieuwe voorstelling Kom Plot in op 9/11 als complot. Is het echt zo gegaan als ons wordt voorgehouden? Hij denkt van niet.

“Serieuze wetenschappers zeggen dat het helemaal niet kan volgens de wetten van de natuurkunde,” aldus de theatermaker over de aanslagen op 11 september 2001.

En als blijkt dat er iets anders achter zit blokken mensen dat. We spreken dan ook wel van cognitieve dissonantie.

Voor gek verklaard

Van Houts merkte op dat het stempel ‘complotdenker’ erg effectief is om mensen de mond te snoeren. “Iemand die bij een officiële lezing vragen stelt, wordt voor gek verklaard.”

De media weigeren volgens hem andere feiten te publiceren. Ze zijn namelijk als de dood dat ze hun geloofwaardigheid verliezen.

Eén groot complot

“Uit 9/11 zijn zeven oorlogen voortgekomen, het Midden-Oosten is een grote puinhoop geworden en we zijn moslims als vijanden gaan zien. Er zijn mensen die daar belang bij hebben,” vervolgde hij.

Eerder liet Van Houts met de theatergroep De Verleiders al zien dat het bankwezen één groot complot is.

“Je wordt systematisch voorgelogen en opgelicht,” zei hij. “Bijna niemand wist dat geld wordt gemaakt door commerciële banken in plaats van de overheid.”

Macht achter de macht

“[De voorstelling] Door de bank genomen was een grote schrik voor de bankmedewerkers: slechts drie procent wist dat het zo werkte. Sommigen van hen hebben zelfs ontslag genomen.”

De Verleiders doen niet mee aan Kom Plot, maar werken wel aan hun vijfde voorstelling: Stem kwijt.

Die show gaat over het niet meer functioneren van de democratie, legde Van Houts uit. “Over de macht achter de macht, want die is er.”

[ED]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Ben geweest bij zijn voorstelling kom plot.
  Er waren zelfs journalisten van de Volkskrant en NRC aanwezig maar heb er niks van gelezen.
  Straks weet de meerderheid van de mensen dat van de officiële verhaal er geen ruk van klopt.
  Hoop dat van houts bij dwdd komt en die cognitieve dissonantie uitlegt
  Hulde voor die man

  26 likes
  • Ik dacht niet dat George van Houts in DWDD zal verschijnen. Immers programma’s als DWDD, Pauw en anderen zijn opgezet om het geluid van desinformatie te verspreiden als daar om gevraagd word. Je kunt natuurlijk niet de hele uitzending wijden aan buitenlandse kwesties die politieke bewegingen in het voordeel van zakenbanken en oligarchen in hun voordeel bevorderen, daarvoor bedacht het de formule om tussendoor leuke YouTube filmpjes, muziek, en spraakzame gasten uit te nodigen over onderwerpen die toevallig niet die richting uit gaan.

   10 likes
  • [ Er waren zelfs journalisten van de Volkskrant en NRC aanwezig maar heb er niks van gelezen. ]
   Dan moet je nog maar eens goed zoeken, want op beide sites staat een recensie. Hij is dus niet doodgezwegen door de MSM.

   9 likes
 2. Daar kunnen we respect voor opbrengen!, deze man vind (net als ik) dat iedereen dat moet weten, moeilijke taak met zo’n ongemakkelijke waarheid, als ik daar over praat met vrienden dan merk ik de weerstand, ook al zijn de bewijzen overweldigend, Cognitieve Dissonantie heet dat. Het is ook wel moedig en misschien wel gevaarlijk, want er zijn mensen die er belang bij hebben dat het in de doofpot blijft.

  23 likes
 3. De show gaat over het niet meer functioneren van de democratie, legde Van Houts uit. “Over de macht achter de macht, want die is er.”

  Dat is in het kort alles waar het om draait. Vrijwel iedereen weet dan wel bewust, dan wel intuïtief dat die macht bestaat maar verreweg de meesten durven niet aan te nemen dat die verscholen macht alles controleert en absoluut niets goeds in de zin heeft. Het is inderdaad een cognitieve dissonantie die velen van ons welhaast in de genen geprent lijkt te zijn.

  17 likes
 4. Gemak dient de mens. Men accepteert liever een comfortabele leugen, dan een confronterende waarheid.

  Loesje: ” Je moet de waarheid niet verwarren met de mening van de meerderheid”.

  14 likes
 5. papavanvijf, hier de omschrijving van Cognitieve Dissonantie;

  Soms zijn mensen onvermurwbaar en heel sterk verbonden aan een kern overtuiging, wanneer ze vervolgens worden geconfronteerd met het bewijs dat volledig tegen die overtuiging ingaat, zal het nieuwe bewijs NIET worden geaccepteerd.
  Het wel accepteren van deze waarheid zou voor hen bijzonder oncomfortabel zijn. En omdat het zo essentieel voor hen is om deze kern overtuiging te beschermen, zullen ze alle rationaliseren, negeren en zelfs volledig ontkennen, wat niet past bij hun kern overtuiging.

  5 likes
  • Ik geloof nog eerder in voorkennis binnen de VS overheid, dan dat ze het helemaal zelf gedaan hebben.
   In ieder geval zijn vele beweringen, zoals dat de torens via onderhoud aan de liften zijn opgeblazen feitelijk onjuist. De liftschachten bleven nog het langst overeind, WTC7 is weldegelijk geraakt door brokstukken van WTC1, en beide torens zijn niet verpulverd gezien de vele foto’s met brokstukken van vele tientallen meters groot. Je kan beide torens in zien zakken op de inslagplekken van de vliegtuigen. Je kan zelfs de top van WTC1 zien kantelen richting WTC7…

   4 likes
 6. -“Uit 9/11 zijn zeven oorlogen voortgekomen, het Midden-Oosten is een grote puinhoop geworden en we zijn moslims als vijanden gaan zien. Er zijn mensen die daar belang bij hebben,” vervolgde hij.

  Wat een onzin is dat. Alsof er voor 9/11 geen oorlogen in het Midden-oosten waren, het er daar geen puinhoop was en we (wie is we?) moslims daarvoor niet als vijanden zagen. En uiteraard zijn er ALTIJD mensen die daar belang bij hebben. Zonder belangen geen oorlog.

  7 likes
 7. ” Wij zijn moslims als vijanden gaan zien” … nou, dat hebben ze dan ook echt helemaal aan zichzelf te danken.

  4 likes
  • Het is dan ook best dubbel: er is een m8 8er de m8, die schadelijke politiek voert, maar aan de andere kant zijn moslimlanden ook een stelletje teringlijers. Dus de m8 8er de m8 gebruikt de natuurlijke vijand van de westerse wereld, de moslims, en faciliteert deze om ellende te kunnen veroorzaken in diverse westerse landen, zodat de m8 8er de m8 zijn agenda beter kan uitrollen. Tja, en op wie moet je dan boos zijn? Op de manipulators of op de islamitische ellendelingen? Tja, het brein neigt dan dat je een kant kiest: maar dat moet je niet doen, beide groepen moeten gewoon verwijderd worden.

   3 likes
 8. Komplotdenkers.
  Grappig eigenlijk dat dat begrip zo’n negatieve connotatie heeft. Als de overheid ons vertelt dat de aanslagen van 9 september 2001 een komplot was met als kwade genius Osama bin Laden vind niemand het vreemd.

  6 likes
 9. moet er nog heen ,heel benieuwd hoe hij het aanpakt.
  wat ook vergelijkbaar is wat momenteel aan de gang is de opwarming van de aarde door CO2 wat nu alweer verandert is in klimaatverandering omdat het hele verhaal niet deugd.probeer daar maar eens kritisch over te zijn dan beland je ook op de brandstapel.Klimaat verandert altijd heeft het in het verleden gedaan,nu en in de toekomst en wat de mens daar aan bijdraagt is z.g.a. nul.zie ook link hieronder.
  https://www.youtube.com/watch?v=52Mx0_8YEtg

  5 likes
 10. Hij zal niet snel bij DWDD komen, dit onderwerp is voor de links georienteerde media nog te Controversieel.
  Hier een interview met George;
  http://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/04/interview-wie-is-george-van-houts/

  2 likes
 11. 911 is 5 jaar geleden opgelost. Dus waarom hebben we het er nog steeds over? Het was een inside job.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister Ollongren

Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen VERBIEDEN

Daar zit ze, de sluipmoordenaar van de ...

george van houts

George van Houts in Twitter-tirade: Onze overheid laat zich gijzelen

Vanaf oktober zullen De Verleiders in het ...