Mens en Dier

Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar eigen zeggen van zijn bed gelicht door de politie in verband met een kritisch filmpje dat hij vorig jaar had geplaatst. Er volgde een rechtszaak – nota bene in Maastricht – waarna Jason zich moest melden bij het politiebureau in Almere om daar verplicht DNA te laten afnemen. Wat het afstaan van DNA te maken heeft met het plaatsen van een YouTube-filmpje is hem niet duidelijk, maar hij heeft wel zo zijn vermoedens.

Jason zegt overigens dat hij in het filmpje ‘kritiek uitte op een groep mensen’. In een video op Facebook benadrukt hij dat het DNA-onderzoek volledig tegen zijn wil is. Hij besloot toch mee te werken omdat hij anders opgepakt zou worden. Hij trok een parallel met de mondkapjesplicht, die onder andere geldt in het politiebureau waar hij gisteren was. “Dit heeft niks met gevaar te maken, dit heeft te maken met indoctrinatie, mensen brainwashen. Dit is alleen maar om te pesten en te kleineren.”

De politie voert zijn taken niet meer uit voor ons

Volgens de buschauffeur misbruikt het politieapparaat zijn macht om hem te kleineren. Een teken dat ik op de goede weg ben, zegt hij. “Maar ze zullen nog veel verder gaan, ze zullen nog veel meer dingen doen om mensen die opstaan en hun gezicht laten zien bang te maken, aan te pakken en te treiteren.”

“Word wakker,” zegt Jason, die is aangesloten bij de gele hesjes en de nationale bond tegen overheidszaken. “De politie voert zijn taken niet meer uit voor ons, maar voor de elite.”

In mei dit jaar haalde hij het nieuws toen hij het filmpje ‘NK Paaltjes Knallen 2020’ op Facebook zette, met de ‘score’ van het aantal afgebrande zendmasten per provincie. Hij zei zelf geen brand te stichten, maar er wel begrip voor te hebben. De media schreven destijds ook dat er gerechtelijke procedures liepen tegen Jason en dat het in zijn geval te maken zou hebben met een YouTube-filmpje.

3 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Ik sta nergens meer van versteld. Ik heb ditzelfde gedrag immers in mijn familie gezien. Niks liefdevol zijn omdat je dochter, zus of nicht bent, maar ze verstoten je gewoon. Ze willen je niet meer kennen omdat je kritisch bent en verder denkt. Alleen mijn vader die bedenkt zich af en toe nog wel eens dat hij ergens een dochter heeft wonen waar hij van houdt.
Dit gedrag geeft te denken en ik vermoed dat psychopathisch gedrag wijdverbreid is.

Puk
Puk
1 jaar geleden

Mijn zusters kunnen van mij ook de boom in met apatische schrale gejank terwijl ze ergens beter weten, ik zeg “joh, ga jij lekker muggen vangen met kippengaas, dat is hetzelfde als met die achterlijke muilkorf van jouw een virus proberen tegen te houden” ik ben dus klaar met ze, kzie ze dr nog voor aan om te verlinken omdat ik komplete schijt aan die gehele corona waanzin heb.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
1 jaar geleden

Knap staaltje intimidatietechnieken van de Stasi.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Word lid van de plaatselijke toetsenbordridders vereniging is een misplaatste reactie, maar lucht wel op. Met excuses aan de chauffeur.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x