Homepagina » Mens en Dier » Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje
buschauffeur
Foto: IAEA Imagebank CC BY 2.0

Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar eigen zeggen van zijn bed gelicht door de politie in verband met een kritisch filmpje dat hij vorig jaar had geplaatst. Er volgde een rechtszaak – nota bene in Maastricht – waarna Jason zich moest melden bij het politiebureau in Almere om daar verplicht DNA te laten afnemen. Wat het afstaan van DNA te maken heeft met het plaatsen van een YouTube-filmpje is hem niet duidelijk, maar hij heeft wel zo zijn vermoedens.

Jason zegt overigens dat hij in het filmpje ‘kritiek uitte op een groep mensen’. In een video op Facebook benadrukt hij dat het DNA-onderzoek volledig tegen zijn wil is. Hij besloot toch mee te werken omdat hij anders opgepakt zou worden. Hij trok een parallel met de mondkapjesplicht, die onder andere geldt in het politiebureau waar hij gisteren was. “Dit heeft niks met gevaar te maken, dit heeft te maken met indoctrinatie, mensen brainwashen. Dit is alleen maar om te pesten en te kleineren.”

De politie voert zijn taken niet meer uit voor ons

Volgens de buschauffeur misbruikt het politieapparaat zijn macht om hem te kleineren. Een teken dat ik op de goede weg ben, zegt hij. “Maar ze zullen nog veel verder gaan, ze zullen nog veel meer dingen doen om mensen die opstaan en hun gezicht laten zien bang te maken, aan te pakken en te treiteren.”

“Word wakker,” zegt Jason, die is aangesloten bij de gele hesjes en de nationale bond tegen overheidszaken. “De politie voert zijn taken niet meer uit voor ons, maar voor de elite.”

In mei dit jaar haalde hij het nieuws toen hij het filmpje ‘NK Paaltjes Knallen 2020’ op Facebook zette, met de ‘score’ van het aantal afgebrande zendmasten per provincie. Hij zei zelf geen brand te stichten, maar er wel begrip voor te hebben. De media schreven destijds ook dat er gerechtelijke procedures liepen tegen Jason en dat het in zijn geval te maken zou hebben met een YouTube-filmpje.

3 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
3 maanden geleden

Ik sta nergens meer van versteld. Ik heb ditzelfde gedrag immers in mijn familie gezien. Niks liefdevol zijn omdat je dochter, zus of nicht bent, maar ze verstoten je gewoon. Ze willen je niet meer kennen omdat je kritisch bent en verder denkt. Alleen mijn vader die bedenkt zich af en toe nog wel eens dat hij ergens een dochter heeft wonen waar hij van houdt.
Dit gedrag geeft te denken en ik vermoed dat psychopathisch gedrag wijdverbreid is.

Casper
Casper
Reactie op  Pieternella
3 maanden geleden

Ik herken je verhaal @Pieternella.
Zelf heb ik al heel vaak heel heftige discussies, omdat ik het gewoon niet meer rustig kan voeren. Elk argument dat van de T.V. komt herken ik en probeer ik gelijk te bestrijden. Maar er is (of was er nooit) geen wil om te luisteren naar de tegen argumenten. Ik moedig Jason W. aan en bedankt hem voor zijn verzet. Ik loop hier elke dag langs de busbaan, en elke dag zie ik in de bus mensen met een mondkapje. Die mensen kun je het niet eens heel erg kwalijk nemen gezien de buschauffeur de macht is op dat moment. Net als in de trein. Het zijn die maatschappijen, de NS en de bus bedrijven die onrechtmatig kleding stukken eisen van de reizigers. Hoe lastig ook, ik raad je aan om niet meer met deze middelen jezelf te vervoeren. Boycot deze maatschappijen, en vraag of je mee mag rijden met iemand anders. Stap op de fiets, of probeer een brommer te kopen. Steun deze moedige buschauffeurs en doe gewoon die belachelijke muilkorf af! Het is geen mode item, het is niet stoer. Het is je overgeven en knielen voor de nu hebbende regelgevers. Want macht hebben ze niet, al lijkt het maar zo. Jij geeft ze dat aanzicht. Maart volgend jaar rekenen we af met deze belabberde regering die onder het NWO plak zit, en zelf strafbaar is voor de chantabele positie waarin zij zich begeven.

Fuck the NWO!

limalo
limalo
Reactie op  Casper
3 maanden geleden

vergeet het maar, er zal geen verkiezingen meer zijn

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  limalo
3 maanden geleden

Ik heb daar nog niets officieels over gehoord. Is er een url waarop ik me kan inlezen? Stemmen gaat wel lastiger worden met 1.5 meter en wellicht mondkapjes plicht.

Pietka
Pietka
Reactie op  Pieternella
3 maanden geleden

Kan er over mee praten ben enigs kind en heb geen relatie meer met mijn vader , ik wordt voor facist uitgemaakt omdat ik de mantra niet volgt , mijn verantwoordelijkheid ligt bij mijn familie rare tijden zijn aangebroken en columnisten bij de grote kranten hebben veel ellende veroorzaakt

Rob
Rob
Reactie op  Pieternella
3 maanden geleden

Dat kan zwaar voelen Pieternella. Maar er wordt door sommigen ook wel gezegd dat je soms vrienden, familie etc achter je moet laten als je verder wilt kunnen gaan met je eigen weg. Dat is in deze tijd zeker zo. Vaak DOEN mensen dat niet eens maar loopt het vanzelf zo. Zo ook in jouw geval blijkbaar. Je familie blijft duidelijk in het main stream narratief vast zitten. Het enige wat je kunt doen is je eigen weg gaan en je niet niet druk maken om je familie. Zorg dat je je eigen leven op orde hebt voor als er straks eventueel dingen gaan gebeuren die de wereld zouden kunnen shockeren. Dan ben jij voorbereid. En als je familie dan eventueel weer contact zoekt ben jij degene die stabiel is. Altijd je eigen leven en jeZelf op orde brengen na welke pijnlijke gebeurtenis dan ook. Dat is de weg van de eenling en die ga je vaak niet door eigen keuze maar door gebeurtenissen kom je daar op terecht. Maar dan heb je wel alle ruimte voor jeZelf en dus ook om jeZelf sterker te maken door je eigen leven op orde te brengen. We zijn eigenlijk allemaal als eenling geboren maar we raken onsZelf kwijt door deze wereld van macht en controle die wil dat we ons aan de buitenwereld aanpassen. Dan wordt je afhankelijk van anderen. Door dit soort gebeurtenissen krijg je dan wel de gelegenheid om jeZelf op orde te brengen, je eigen leven aan te gaan. En ja, dat kan heftig lijken maar als je eenmaal op weg bent wordt het gemakkelijker. Het is een kwestie van wennen en door gaan. Er wordt niet voor niets gezegd dat de grootste lessen geleerd worden door de moeilijkste situaties. DAAR wordt je sterker door. Dit is geen wereld van liefde en warmte, dit is een wereld gebaseerd op macht en controle waar we afhankelijk zijn geworden maar waar je jeZelf moet zien te vinden om vooruit te komen. Daarvoor is het zaak dat je de rest ‘gewoon’ laat gaan anders kost het je veel energie door frustratie, boosheid etc. Daar kom je niet verder door. En misschien nemen ze dan ooit weer eens contact op als ze merken dat jij niet met hen bezig bent. Laat die ruimte open en gebruik je energie voor je eigen leven. Je kunt hen toch niet veranderen.

White Lives Matter
White Lives Matter
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

1. Het gaat (zeker in deze tijden) helemaal niet om het individu maar om de toekomst van de gehele mensheid.

2. Je eigen leven ‘op orde hebben’ betekent niks meer als het echt misgaat. De mensheid als geheel moet z’n zaakjes nou eens een keer op orde krijgen door samen op te staan tegen de elite en niks meer te pikken.

3. En je bedoelt dat we in een systeem (overheden, instanties, etc.) leven van macht en controle. De wereld is veel meer dan dat. Als er in de WERELD geen liefde en warmte zou zijn (zoals jij het zegt) dan zou het er allemaal nog veel beroerder voor staan.

Puk
Puk
3 maanden geleden

Mijn zusters kunnen van mij ook de boom in met apatische schrale gejank terwijl ze ergens beter weten, ik zeg “joh, ga jij lekker muggen vangen met kippengaas, dat is hetzelfde als met die achterlijke muilkorf van jouw een virus proberen tegen te houden” ik ben dus klaar met ze, kzie ze dr nog voor aan om te verlinken omdat ik komplete schijt aan die gehele corona waanzin heb.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Puk
3 maanden geleden

Daar hebben de Chinezen dus geen last van mt hun 1-kind-politiek.
Familie ben je vooral met je geest en minder met je genen.

God zal winnen.
God zal winnen.
Reactie op  Puk
3 maanden geleden

Hi beste Puk,

Je hebt helemaal gelijk topper. Het is een complot, het virus is in een laboratorium gemaakt, alles is van tevoren uitvoerig gepland (operation lockstep). Alle (grote) wereldgebeurtenissen van de afgelopen paar honderd jaar waren trouwens ‘toneelstukjes’ (met afschuwelijk leed als gevolg), met als beoogd einddoel een totalitaire wereldregering.

Uitstekend om te staan voor je eigen (de) waarheid en je niet te laten meeslepen door bullshit waar je niet achter staat. Maar vergeet anderzijds ook niet dat ze (de Cabal) juist WILLEN dat we verdeeld raken. Hoe meer de mensheid verdeeld raakt, hoe zwakker we staan. Broer tegen broer, zus tegen zus, blank tegen donker, etc. Daar genieten ze van, dat willen ze juist. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen die samen in dezelfde situatie zitten, en we kunnen dit alleen maar samen oplossen, vanuit eenheid en verbinding en door elkaar te informeren en wakker te schudden.

Misschien kan je een manier vinden om je standpunt duidelijk te maken aan je zussen, en ze te overtuigen van je gelijk, zonder het een wig tussen jullie te laten drijven. Ze zijn waarschijnlijk bang om anders te denken dan wat algemeen geaccepteerd en veilig is, en ze realiseren zich niet dat ze daarmee onderdeel zijn van het probleem i.p.v. onderdeel van de oplossing (zoals jij). Probeer ze dit eens op een rustige manier in te laten zien. X

Havana
Havana
Reactie op  God zal winnen.
3 maanden geleden

Eindelijk lees ik iets wat heel verstandig is!!

Loes in de Pels
Loes in de Pels
3 maanden geleden

Knap staaltje intimidatietechnieken van de Stasi.

wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

Word lid van de plaatselijke toetsenbordridders vereniging is een misplaatste reactie, maar lucht wel op. Met excuses aan de chauffeur.

JAson
JAson
3 maanden geleden

Trots 9 te hebben gehaal.
Kijk eens op http://www.hetnieuwsmaardananders.nl

Dan is het nieuws ineens heel anders…

Jason, verstoten, alleen, zo eerlijk mogenlijk, zeker niet heilig, ziet het probleem, Anderen helaas niet zo snel… begin is er…

probeer ook een beetje geel te worden!
Er zijn er toch meer dan je denkt…
je bent niet alleen alleen, en samen zijn we met z’n Alleen

Loes in de Pels
Loes in de Pels
3 maanden geleden

Ik kreeg ineens een deja vu. Na 9/11 heeft een journalist van de Guardian meen ik, een stuk geschreven waarin hij zich iets te begripvol over 9/11 heeft geuit.
Hij werd n.a.v. dat stuk ontslagen. In Overweging nemende wat er vandaag de dag over 9/ 11 bekend is, is dat op z’ n zachtst gezegd vreemd en een zeer vergaande maatregel gebleken.
Dat ontslag was een duidelijk signaal naar journalisten om hun onwelgevallige mening voor zich zelf te houden.
Je gaat natuurlijk niet tegen de gevestigde orde in.

Jason zou zomaar andere gele hesjes op een idee kunnen brengen.
Zijn DNA afnemen zonder dat hij in staat van beschuldiging is gesteld voor een vergrijp waar zijn DNA als bewijsmateriaal dient, is een disproportioneel dwangmiddel.
Door zijn ipadres wisten ze hem op te sporen en louter zijn legitimatie was verder afdoende geweest voor de afwikkeling. Maar nee hoor ze moesten hem zijn DNA afnemen. Wat mij zeer bevreemd.
Werd hij bijgestaan door een advocaat en zoja heeft deze met het afstaan van het DNA ingestemd?

berry
berry
3 maanden geleden

Ik zou toch eens een advocaat raadplegen, DNA afstaan is alleen verplicht na een misdrijf of een zaak waar een straf op staat. Lijkt me hier niet van toepassing.

Athanasia
Athanasia
3 maanden geleden

Mij benieuwen wat ze met het DNA gaan doen, alle overheids-instanties dienen, soms zonder het te weten… en ook zonder geweten, het kwaad in allerlei vormen.
Zouden ze je DNA dan op een bepaalde plek neer zetten om je te framen, deed/doet de politie ook in Amerika, gewoon drugs in je auto doen . Mensen wat een wereld, als we er van af willen, zullen we echt wat moeten doen, het kwaad gaat nooit automatisch over helaas…

x

Check Also

mondkapjes

Mondkapjes ‘beschadigen kinderen’: 68% ouders meldt alarmerende klachten

In Duitsland is het eerste grote onderzoek ...

arts

Belgische arts over coronavaccin: ‘Ik zou het zelf nóóit nemen’

Het is niet bewezen dat het coronavaccin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x