UFO

Historische hoorzitting: ‘Geheim genootschap in Pentagon verbergt UFO-geheimen’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden houdt dinsdag voor het eerst in ruim 50 jaar een openbare hoorzitting over UFO’s. Tijdens de hoorzitting moeten allerlei hooggeplaatste functionarissen antwoord geven op vragen van de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden over de waarneming van mysterieuze vliegende voorwerpen, bericht de Volkskrant.

Commissievoorzitter Adam Schiff zei dat het doel van de hoorzitting is om ‘de cyclus van overdadige geheimhouding te doorbreken’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een ambtenaar van het Amerikaanse ministerie van Defensie zei tegen website Politico dat er mensen zijn die ‘buitengewoon interessante informatie’ beschermen. Hij voegde eraan toe dat het erg lastig is om die informatie boven water te krijgen.

Factie

Christopher Mellon, een voormalige hooggeplaatste inlichtingenfunctionaris die in het Pentagon werkzaam was, is van mening dat het Amerikaanse Congres agressievere stappen moet nemen. Meldingen over grote aantallen vreemde objecten bij marineschepen en legerbases moeten tot op de bodem uitgezocht worden, stelde Mellon.

De inlichtingenfunctionaris zei ook dat er binnen het leger en inlichtingendiensten een factie opereert die ‘dit onderwerp heel serieus neemt’ en informatie over UFO’s niet zomaar prijsgeeft.

Skull and Bones-achtige vibe

“Ze verafgoden hun geheime genootschap,” zei de functionaris. “Het heeft een Skull and Bones-achtige vibe. Ze nemen het serieus, maar ze hoeven aan niemand verantwoording af te leggen. Aan niemand.” Skull and Bones is een geheim genootschap waar onder meer oud-president George W. Bush en minister John Kerry lid van zijn.

Het Congres heeft afgelopen december opdracht gegeven tot de oprichting van een nieuw overheidsinstituut dat meer onderzoek moet gaan doen naar UFO’s.


4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Nog gekker dan in Nederland kan niet

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Laat ze het lekker uitzoeken.
We hebben in Nederland nog wel een heleboel andere zaken te regelen.
En het belangrijkste daarvan is het wegsturen van Rutte en z’n WEF club.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Commissievoorzitter Adam Schiff zei dat het doel van de hoorzitting is om ‘de cyclus van overdadige geheimhouding te doorbreken’.

De naam Schiff wordt regelmatig genoemd in verband met de cabalistische finacieële gangsterbende. Zo ook de namen Warburg, Rotschild, Dupont enzovoorts.

Dus wees voorzichtig met alles waarmee een Schiff te maken heeft. Bedrog misleiding en achterbakse handelingen. De cabalitische gangsters zijn grootmeester hierin.

Anna
Anna
1 jaar geleden

Hologrammen worden gebruikt straks om de UFO geloofwaardig te maken. Ze menen dat mensen erin zouden gaan trappen.Het staat in hun plandemic 🤡En nee , t is geen grap ! Ze willen dat echt gaan doen.Weer 1 van de zoveelste leugen verspreiden door Nazi WEF en NATO.Geniet van deze alien show🤓😜Zij zijn stapel gek

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x