Graancirkels

VIDEO: Mysterieuze graancirkel verschijnt na precies 10 jaar in zelfde Russische weiland

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een drone heeft een mysterieuze graancirkel in Rusland vastgelegd. De onverklaarbare patronen, die naar verluidt zijn ontdekt door een lokale bewoner, zijn verschenen in een weiland in de buurt van de stad Toljatti.

De vreemde formatie bestaat uit vijf cirkels, die een doorsnee hebben van 18 tot 45 meter en zijn verbonden door middel van rechte lijnen. Exact 10 jaar geleden zouden dezelfde patronen op dezelfde plaats zijn verschenen. Dat wijst er volgens paranormale enthousiastelingen op dat de graancirkel niet is gemaakt door mensen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De maker van de video, die de graancirkels met een drone heeft gefilmd, gelooft echter dat de persoon achter de patronen nooit naar voren zal komen en dat graancirkels worden gemaakt door mensen en niet door aliens.

In de afgelopen maanden zijn er vaker graancirkels verschenen in Rusland. In juni werden een aantal onverklaarbare patronen gevonden in een weiland in de autonome republiek Adygea. Ze bestonden uit zes ringen die met elkaar waren verbonden. De grootste ring had een doorsnee van 13 meter. Vind je dit een interessant artikel? Denk er dan aan het met je vrienden te delen op facebook.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
huisheks
huisheks
8 jaren geleden

Lijkt mij nogal veel werk voor mensen, in een omgeving waar werk nu eenmaal niet erg goed betaald wordt. Dan denk ik niet dat je daar veel vrijwilligers voor kunt vinden en zeker niet voor een 2de keer oprij.

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

Is er een wet die je verplicht fish-eye lenzen te gebruiken bij drones?

JB
JB
8 jaren geleden

Zo te zien slingert er een pad naar die cirkels, dus mensen werk.

polleke
polleke
8 jaren geleden

Hoezo “onverklaarbaar”. Zo moeilijk is dat niet te meken hoor.
Ook bijzonder: exact tien jaar geleden verschenen er ook cirkels en dat maakt liefhebbers van het paranormale overtuigd dat het niet door mensen gemaakt is. Amai, veel hebben die precies niet nodig om ergens van overtuigd te zijn. Zou degene die dit schrijft, het,allemaal zelf wel geloven?

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x