Financieel

Genoeg geld voor iedereen

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het onvoorwaardelijk basisinkomen is al jarenlang een punt van discussie. Veel mensen willen het graag, maar er zijn ook mensen die denken dat het de economie zal ontwrichten, omdat het ‘teveel’ zou kosten of dat mensen te lui worden om nog te werken.

Toch is uit veelvuldige berekeningen gebleken dat het basisinkomen veel voordelen oplevert en het goed te bekostigen is. Ook is uit buitenlandse proeven aangetoond dat het mensen juist stimuleert in plaats van dat ze lui worden en geen enkel werk meer willen doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Veel Nederlanders zouden dolgelukkig zijn met dat (extra) inkomen, waar zij niets voor hoeven te doen, omdat dit het leven een heel stuk aangenamer zou maken en zij dan genoeg geld zouden hebben om eens iets extra’s te doen.

Tegelijkertijd is wachten op het moment dat het basisinkomen ingevoerd wordt, ALS het al gebeurt, een minder makkelijke opgave voor diegenen die van een minimum inkomen of uitkering rond moeten zien te komen. Een opgave die anno 2016 ronduit moeilijk te noemen is.

Om een eind te maken aan de onzekerheid van het wachten op de overheid of er inderdaad een basisinkomen gaat komen, kunnen mensen ook het financiële heft in eigen handen nemen voor een financieel meer zekere toekomst.

De meeste mensen hebben alleen geen idee hoe ze dat zouden moeten doen, omdat ze een z.g. ‘arme geldprogrammering’ hebben.

De verschillen tussen rijkere en armere mensen

Michel Lejeune van Trancewerk, dat onlangs haar 10-jarige bestaan vierde, heeft de afgelopen 10 jaar onderzoek gedaan naar de verschillen tussen ‘arm’, ‘middelmatig’ en ‘rijk’. Hij vergeleek daarbij de denkprocessen van succesvolle rijkere mensen, mensen met een jan-modaalinkomen en armere mensen die rond moeten komen van een bijstandsuitkering of soms nog minder.

Zo ontdekte Lejeune dat financiële creativiteit, financieel succes, en als gevolg daarvan een financieel vrij leven, 100% voortkomen uit onbewuste gedachtepatronen en dat iedereen de ‘rijke’ gedachtepatronen kan kopiëren.

Gratis cursus

Uiteindelijk leidde dit tot de ontwikkeling van een zeer bijzondere cursus waarmee Lejeune iedereen helpt zijn of haar huidige ‘geldprogrammering’ in een mum van tijd aan te passen in een ‘rijke geldprogrammering’.

Met zijn cursus heeft hij inmiddels vele honderden mensen geholpen hun inkomsten drastisch te verhogen. Zij gingen inzien waardoor ze in hun huidige financiële situatie terechtgekomen waren, ontwikkelden een grote financiële creativiteit en kregen daarbij inzichten in, en kennis over, wat zij moesten doen om de daad bij het woord te voegen en een nieuw inkomen te creëren.

Lejeune biedt de cursus gratis aan voor iedereen die graag verandering wil aanbrengen in zijn of haar financiële situatie.

Klik hier om je aan te melden op de gratis cursus, zodat ook jij binnenkort een ‘rijke geldprogrammering’ hebt, waarmee je in staat bent je inkomsten, en daarmee je huidige financiële situatie, drastisch te verbeteren.

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button