Mens en Dier

Patholoog waarschuwt voor gevaren van ‘onnodige’ prik: ‘Gestoorde episode uit menselijke geschiedenis’

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Patholoog Roger Hodkinson heeft zich in een interview met RAIR Foundation USA fel uitgesproken tegen de coronavaccins. Die zijn ‘niet nodig, experimenteel, gevaarlijk, leiden tot allerlei complicaties en mensen worden op machiavellistische wijze geïntimideerd om ze te halen’, aldus Hodkinson.

“Het is niet alleen een overbodig en gevaarlijk vaccin, maar het wordt nu ook duidelijk dat ze niet doen wat ze beloven,” zei hij. “Ze zijn niet 98 procent effectief zoals ze in eerste instantie zeiden. Nee! Het komt niet eens in de buurt.”

Hartfalen, dementie en onvruchtbaarheid

De patholoog zei dat groepsimmuniteit een beter alternatief is dan het nemen van het ‘onnodige en gevaarlijke’ vaccin. Hij waarschuwde ook voor mogelijke langetermijngevolgen. Bij twee derde van de gevaccineerden treden bloedstolsels op, die kunnen leiden tot hartfalen of dementie. Ook kunnen de vaccins de vruchtbaarheid nadelig beïnvloeden, stelt Hodkinson.

Hij sprak van een ‘ongelooflijk gestoorde episode uit de menselijke geschiedenis’. Maar er is hoop: “De dominostenen beginnen te vallen,” zei de patholoog. “En als het stof neerdaalt, zullen reputaties worden verwoest omdat dit van begin tot eind een hoop leugens is geweest.”

De waarheid zal zegevieren

Dr. Hodkinson denkt dat er een moment komt waarop de massa zal inzien hoe ze gemanipuleerd is. “Het volk zal dit verschrikkelijke moment uit de medische geschiedenis niet vergeten als de waarheid naar buiten komt. Mainstream media en social media kunnen proberen de realiteit te verdoezelen, maar de waarheid zal zegevieren.”

4.8 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha…dit een Gestoorde episode uit Menselijke geschiedenis??!! De Mensheid is een Complete Mislukking….

Jetze
Jetze
1 jaar geleden

En bij de eerste de beste piep van de elite zullen de schapen wederom zich genoodzaakt zien de kudde te volgen en zich massaal in de ondergang te storten. Of ze het nu inzien of niet.

Dat is nu ook zo. Aan de reacties van het schapenvolk kan men zien dat ze dondersgoed op de hoogte zijn.

Locke
Locke
1 jaar geleden

De grootste gestoorde episode, die vele vorige pogroms doet verbleken in waanzinnigheid.

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Hier in Nederland zullen Rutte, De Jonge en de andere spuitpromotors zwaar rekenschap moeten afleggen. Géén ontkomen aan!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x