Homepagina » Mens en Dier » De omvang van de huidige slavernij is groter dan ooit. Hoe het huidige slavernijsysteem werkt (en waarom ook jij een slaaf bent)
De omvang van de huidige slavernij is groter dan ooit. Hoe het huidige slavernijsysteem werkt (en waarom ook jij een slaaf bent)

De omvang van de huidige slavernij is groter dan ooit. Hoe het huidige slavernijsysteem werkt (en waarom ook jij een slaaf bent)

Door Pieter Stuurman: Laten we eerst vaststellen wat slavernij IS. Slavernij is een situatie waarin de één bezitter wordt van de opbrengst van arbeid van de ander.

Er is sprake van een slavernijsysteem, wanneer zeer weinigen eigenaar worden van de opbrengst van arbeid van zeer velen. Wanneer veel slaven hun opbrengst van arbeid dus moeten afstaan aan één of enkele bazen.

Eigendom en bezit

Eigendom is: “dat wat iemand eigen is”. Wat ons eigen is, is onze tijd van leven en onze levensenergie. In een rechtmatige situatie kunnen we kiezen wanneer en hoe we die tijd en energie inzetten. De opbrengst van die inzet is dan ons eigendom. Zowel onze tijd van leven, als onze levensenergie, als het resultaat van de inzet daarvan, is ons eigendom.

Bezit is: “dat wat bezet is”. Bezit is dus bezet eigendom. Wanneer dit eigendom van een ander betreft, dan is dat bezit onrechtmatig.

De opbrengst van slavernij bestaat dus uit onrechtmatig verkregen bezit, bestaand uit eigendom van anderen.

Ieder slavernijsysteem bestaat uit bazen en slaven. Degenen die exploiteren, en degenen die geëxploiteerd worden dus. Slavernij is een exploitatievorm die eigendom van velen, overhevelt naar bezit van enkelen.

Vroeger en nu

In de tijd van de slavenplantages was slavernij openlijk en uiterst zichtbaar. De bazen lieten de slaven al het werk doen, en dwongen ze de opbrengst van dat werk af te staan. Een klein deel van de opbrengst van de plantage werd gereserveerd voor voedsel en onderdak voor de slaven. Zodat ze konden blijven werken.

Sindsdien is er veel veranderd, maar in essentie werkt het nog vrijwel hetzelfde. Ook nu laten de bazen de slaven al het werk doen. Maar in plaats van voedsel en onderdak te verstrekken, geven de bazen de slaven geld (loon). Daarmee moeten die slaven zelf hun voedsel en onderdak kopen. Zodat ze kunnen blijven werken.

In plaats van de geplukte katoen direct bij de plantage op te eisen, moeten de moderne bazen nu dus een andere manier gebruiken om de opbrengst van het werk (het eigendom van de werkenden dus) in bezit te krijgen.

Winst en belasting

In ons systeem gebeurt dat via winst en belasting. Dit zijn de enige instrumenten die het moderne slavernijsysteem ter beschikking heeft om eigendom van de werkenden af te nemen en dat toe te voegen aan het bezit van de bazen.

Winst:

Winst is het verschil tussen de kostprijs van iets, en de verkoopprijs ervan. Alle producten en diensten (hierna “producten” genoemd) worden voortgebracht door de werkenden. Het zijn de resultaten van hun inspanningen. En dus hun eigendom.

Vanwege automatisering is die productie steeds efficiënter geworden. Er zijn daardoor steeds minder menselijke inspanningen nodig voor een gegeven productiecapaciteit. Maar ook die machines worden gemaakt door werkenden. Daarom zijn uiteindelijk alle producten nog steeds het resultaat van de inspanningen van werkenden.

In het huidige slavernijsysteem moeten de werkenden die producten afstaan aan de bazen in ruil voor loon. Die bazen verkopen diezelfde producten vervolgens terug aan de werkenden, tegen meer geld dan ze gekregen hebben voor het maken ervan. Het verschil heet winst. Die winst komt in het bezit van de bazen.

Willen (of moeten; ook moderne slaven hebben voedsel en onderdak nodig) de slaven dus toegang verkrijgen tot de producten die ze zelf gemaakt hebben, dan moeten ze hun loon weer afstaan aan de bazen.

Omdat de prijzen van producten, vanwege de winst, altijd hoger zijn dan het loon dat de werkenden ontvingen voor het maken van die producten, kunnen ze niet beschikken over het grootste deel van hun eigen productie (hun eigendom). Dat deel wordt toegevoegd aan het bezit van de bazen.

De bazen worden zo bezitter van het eigendom (het resultaat van inspanning) van de slaven.

Winst bestaat dus uit eigendom van werkenden, dat in bezit genomen is door bazen. Winst is opbrengst van slavernij.

Belasting:

Naast het deel van hun eigendom dat slaven moeten afstaan aan winst, moeten ze ook een groot deel afstaan aan belasting. Belasting bestaat dus ook uit afgenomen eigendom.

Het heffen van belasting wordt gerechtvaardigd door de bewering dat daarmee voorzieningen worden betaald. Die voorzieningen, zoals wegen, infrastructuren diensten etc. bestaan ook uit producten. Producten die voortgebracht worden door werkenden. Ook zij krijgen daarvoor loon, maar ook zij moeten het grootste deel daarvan direct weer afstaan, omdat ook zij belasting moeten betalen.

Geld en rente

De werkenden worden beloond met geld. Dat geld wordt door de bazen geproduceerd. Die bazen hebben in de loop der tijd daarvoor een instrument ontwikkeld. Wij kennen dat instrument als “banken”. De bazen bezitten de banken. Banken maken dat geld uit het niets. Zonder noemenswaardige inspanning dus.

Zij stellen dat geld beschikbaar aan de slavenpopulatie door het aan te bieden als krediet. Als lening dus. Geen enkele euro (of dollar) wordt beschikbaar gesteld zonder dat daar een schuldeis tegenover staat. Hoe meer geld er dus beschikbaar is, hoe meer schuld er bestaat.

Over die schuld wordt rente (rente is winst op geld) geheven. Er moet dus altijd meer geld worden terugbetaald dan er beschikbaar gesteld is. Daarom is er altijd meer schuld dan er geld bestaat.

De rente moet worden betaald uit het loon dat de slaven verkregen hebben in ruil voor hun arbeid. Omdat de schuld systematisch hoger wordt vanwege de rente, kunnen de slaven zich nooit bevrijden van deze vorm van slavernij.

Omdat de banken (als instrument van de bazen) dat geld – met de toegevoegde rente – produceren zonder noemenswaardige inspanning, en de slaven ervoor moeten werken, worden de bazen zo eigenaar van het eigendom (resultaten van inspanning) van de slaven.

Wat is de omvang van de huidige slavernij?

In Nederland is dat ongeveer 90%. Het totaal van alle opbrengsten van inspanning (arbeid) in Nederland heet het BBP (bruto binnenlands product). De werkenden die alles voortbrengen met hun inspanningen, ontvangen daarvan ongeveer 30% als bruto beloning. Van dat brutoloon moeten ze gemiddeld nog ongeveer 70% afstaan aan allerlei belastingen. Dan blijft er voor de slaven dus een kleine 10% over om zich van voedsel en onderdak (en andere levensbehoeften) te voorzien. De rest (ongeveer 90% dus) gaat naar de bazen.

De bewering dat belastingen worden gebruikt voor voorzieningen is maar voor een heel klein deel waar. Als belastinggeld werkelijk werd uitgegeven aan loon voor degenen die de voorzieningen (wegen etc.) maken, dan zou dat geld dus van de ene werkende naar de andere gaan. En dan zou dat geld dus bij het totaal aan betaalde lonen komen.

De omvang van de huidige slavernij is daarmee groter dan ooit. In tegenstelling tot vroeger is nu niet een selecte groep slaaf, maar vrijwel iedereen. Van iedereen (behalve de bazen) wordt verreweg het grootste deel van zijn eigendom afgenomen en toegevoegd aan het bezit dan de bazen.

Dit betekent dat de opbrengst voor de bazen zo enorm is, dat het bestaansniveau van de slaven hoger kan zijn dan vroeger. Er zijn nu veel meer slaven die geëxploiteerd worden dan voorheen. Daarom kan er voor de slaven iets meer overblijven dan bij het ouderwetse systeem. Het voordeel daarvan is dat die slaven dan minder ontevreden zijn.

Nog nooit in de geschiedenis was de scheve verhouding tussen eigendom en bezit zo groot. Letterlijk een handvol bazen bezit nu meer dan de helft van alle rijkdom op de wereld. Het is het resultaat van het moderne slavernijsysteem dat het overgrote deel van al het eigendom van mensen, in bezit van enkele bazen heeft gebracht.

Geloof

Een cruciaal element van dit slavernijmodel, is het feit dat deze vorm van slavernij niet openlijk is. De bazen hebben in het verleden beseft dat mensen gemakkelijker slaaf zijn en slaaf blijven, als ze geloven GEEN slaaf te zijn.

Vaak zeggen mensen tegen mij: “Ja maar, ik voel me helemaal geen slaaf!”. En dat is precies de bedoeling van het systeem. Het maakt gebruik van een eenvoudig psychologisch mechanisme: als mensen geloven ‘vrij’ (geen slaaf) te zijn, dan voelen ze zich geen slaaf. Vandaar dat ons (via de media die ook eigendom zijn van de bazen) voortdurend verteld wordt dat we “vrij” zijn. Kennelijk hebben we het massaal geloofd.

Slavernij is geen gevoel. Slavernij is een feitelijke situatie. Het is de situatie waarin enkelen velen exploiteren. Of die velen dat al dan niet beseffen (en dat dus al dan niet voelen), doet daar niets aan af.

Maar omdat het geloof van de slaven van doorslaggevend belang is voor het (voort)bestaan van dit slavernijsysteem, ligt hierin ook de achilleshiel ervan. Zodra de slaven gaan beseffen wat de feitelijke situatie is (slavernij), dan vervalt dat geloof. En daarmee dus ook het belangrijkste fundament eronder.

[Pieter Stuurman]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
1 jaar geleden

Om met de woorden van Rutger Bregman te spreken “Taxes, Taxes, Taxes”, juist en vooral bij grote bedrijven en extreem vermogenden, al het andere leidt alleen maar af.

DE manier om de welvaart eerlijker te verdelen over de mensheid. Simpele waarheid.

JanB
JanB
Reactie op  Rikk
1 jaar geleden
Henk bakker
Henk bakker
1 jaar geleden

Een andere oorzaak is Reclames, de illusie voorgeschoteld krijgen dat je continue moet kopen en dat telkens de oude manier vervangen moet worden door iets met meer luxe en gemakzucht.

Tevens wekt reclame de illusie van het mooie en geweldige op, mooie mensen, valse lieve mensen, en rommel waar jij als slaaf voor gaat werken maar wat je eigenlijk niet nodig hebt. Het prikkelen van zintuigen die de mens niet onder controle kan houden, dit prikkelen maakt dat wij continue blijven werken en ploeteren in het systeem dat milieu vernietigend is, de basis van ons bestaan.

Zag gister een bericht op NU.nl, een vrouw van 65 die haar koeien niet goed verzorgde en dan lees je de reacties en zie je hoe dom mensen zijn. De vrouw haar pensioen leeftijd is verhoogd terwijl ze het niet meer aan kan, slavernij. Vervolgens worden 59 koeien afgenomen en verkocht, iedereen klaagt over de vrouw die haar koeien niet verzorgde, maar waar zijn de koeien nu ? Ze liggen nu op hun eigen bord want de slacht heeft ze opgekocht.

Wie is hier nu het meest verschrikkelijk en wie is de grootste dierenbeul ?

Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
Reactie op  Henk bakker
1 jaar geleden

Er bestaan inderdaad nog vele trucs om de slaven te ontdoen van hun eigendom (waaronder inderdaad reclame). Teveel om in één artikel te belichten.

Dennis Flu
Dennis Flu
1 jaar geleden

We betalen op ‘verzoek’ belasting en inwilligen van dat verzoek maakt onze betaling een ‘gift’.
Als we onder ‘contract’ met de staat gaan betalen, kunnen we individueel aangeven waaraan te ‘ons geld’ graag aan gespandeerd zien en er is een rechtmatige tegenprestatie die de staat dan leveren moet.
Dit huidige systeem is achterhaal, ongelijkwaardig, nodigd uit tot machtdmisbruik, vriendjespolitiek, creeeren van afhankelijkheids structuren en idd slavernij.

Louise
Louise
1 jaar geleden

@Henk bakker
Ik ben het helemaal met je eens, er is inmiddels zoveel mis in dit land dat ik niet eens weet waar te beginnen….
Jij geeft zo’n voorbeeld aan, ik las dat de sociale dienst geloof in Gelderland in de kasten bij mensen het ondergoed gaat inspecteren ….Ander voorbeeld is dat mensen bij Intertoys het personeel bespugen omdat ze te lang in de rij moeten staan, notabene voor spullen die ze niet eens nodig hebben, anders hadden ze die kadokaarten allang ingeleverd… en zo kan ik een hele pagina vol schrijven….. ik zag ook een kaart waar het niet veilig is in ons land, nou dat is zo’n beetje overal….. Nu hebben we natuurlijk een buitengewone idiote en stompzinnige regering , maar ook de gewone mens met een beetje logica en moraal is ver te zoeken……….komt dit nog goed, ik heb werkelijk geen idee…. wat een treurigheid voor zo’n klein landje……

Henk bakker
Henk bakker
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

In het verleden was ik ook en misschien jij ook wel de weg kwijt, het zal de weg wel zijn die wij als mensheid moeten bewandelen. De dag dat je wakker word en erachter komt dat alles een illusie is en dat jij ook fout zat. Hoe meer je afstand neemt van hun rommel TV, Telefoon, …. hoe meer je jezelf terug zal vinden en dat is het belangrijkste.

De sociale dienst en regering legt die wetten op dat dat allemaal zomaar kan maar in de grondwet staat duidelijk dat elk mens in Nederland recht heeft op een inkomen. Zelf heb ik daarvoor gestreden, ben er wel diep in de schulden door gekomen, maar nu heb ik helemaal niets meer met die sociale dienst te maken want de rechter heeft gewoon keihard uitspraak gedaan dat je recht op inkomen hebt en dat de regering nog sociale dienst dat niet bepaalt. Het is weer een illusie waar iedereen intrapt en in meeloopt, gewoon niet accepteren maar dat zal je ellende en geld kosten en daar is de mens bang voor, angst aangaande het gevecht voor je vrijheid want dat kost geld.

Je wil niet weten hoe de staat en mensen mij bedreigen en bedreigt hebben, heb mezelf maar aangeleerd niet bang zijn want angst is een illusie die ze je in je kop willen stoppen om je onder dwang te houden en je afhankelijk te houden van het slaafse bestaan.

Leef voor jezelf en niet voor een ander, dat is het belangrijkste, leun op je eigen ziel en hart en als een ander dat niet kan niet ons probleem.

Louise
Louise
Reactie op  Henk bakker
1 jaar geleden

👍 ik ben het weer helemaal met je eens………je moet er werkelijk niet aan denken als het goed mis gaat hier… De doorsnee burger kan helemaal niet voor zichzelf zorgen, financiël niet, want ja die bank kaart is zo handig, maar emotionele afhankelijk is net zo erg……..

marcel Koningen
marcel Koningen
1 jaar geleden

Arbeiders coop ,leidinggevende niet meer dan vijf maal salaris laagste medewerker en delen in winst.
Politiek voor altijd naar huis door middel van volledig bindend referendum .
Een derde politie naar huis door middel van legalisatie drugs minder schadelijk dan tabak en alcohol.
Een verbod op hersenspoelen door indoctrinatie met wetenschappelijk niet onderlegde of controleerbare onzin.
Onrust structuren ontrafelen zodat rust terug kan keren in oorlogs gebieden desnoods ieder volk zijn eigen plekje met nieuwe grenzen en eigen verantwoording .
Onderwijs op Fins model en gratis.
Iedereen die in overheidsdienst werkt controleren op psychopathologische hersenen structuren.
Einde opgelegde slavernij en zelfbenoemde slaven meesters.
Echte vrijheid zou dat waard zijn .
Mvrg,Marcel

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Mensen die zeggen dat zij zich geen slaaf voelen hebben waarschijnlijk een paar miljoen ergens staan. Ja we zijn allemaal slaven van het neoliberalisme.

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Het wordt tijd dat religies, grote ondernemingen, groot verdienende machtsblokken, zoals bankinstellingen, multinationals of puissant groot verdieners en invloedrijke personen (Soros, Gates, Rothschild’s, Rockefeller’s enzoverder) van de staat compleet worden losgetrokken en niets en niemand nog z’n invloed over burgers mag uitoefenen via de overheid en politiek.

Het zal zeker verder richting slavernij gaan en meer dwang en controle komen richting burger zolang de schaduwmacht, de zionistische macht, de corporatistische machten de (corrupte) politiek en staat in hun pocket hebben.

Alle corrupte en satanische machten, het as van alle kwaad MOETEN met wortel en al uitgegroeid worden en de staat en politiek behoren daarbij maar één partij te dienen, namelijk het volk! Zo alleen gaat alle macht terug naar het volk!!

Er heeft een grote zuivering plaats te vinden van boven naar beneden in de machtspiramide, anders zal iedere inspanning om een betere wereld (terug) te krijgen vruchteloos zijn.

Axel M.
Axel M.
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Je hebt een punt helaas is er één belangrijk punt wat je nog niet helemaal door hebt, en dat is ;
dat de wereld macht in de handen is van de 1% van de wereld bevolking die de scholing, media, big oil, big farma, en alle banken onder controle heeft. het gaat hier om 13 families, te zijn ;
The Astor Bloodline
The Bundy Bloodline
THE COLLINS BLOODLINE
The DuPont Bloodline
The Freeman Bloodline
The Kennedy Bloodline
The Li Bloodline
The Onassis Bloodline
The Reynolds Bloodline
The Rockefeller Bloodline
The Rothschild Bloodline
The Russell Bloodline
THE VAN DUYN BLOODLINE

Die alle door inteelt bloedverwant aan elkaar zijn om hun macht en rijkdom in handen te houden.
Daaronder staan nog 300 families , de club of 300 , één van de belangrijke schaduw partijen waar je over schreef.
En vergeet het Vaticaan niet.
deze moeten eerst op welke manier dan ook uit de weg geruimd worden voordat wij als mensheid vrij kunnen zijn .

De staat of government hebben we totaal NIET nodig om als mensheid te kunnen functioneren .
Laten we het woord government eens analyseren :
Het woord govern komt van het Griekse woord gubernare wat controle over betekend en het woord ment wat van het Griekse woord men/mens komt wat mind/geest betekend. oftewel samengevoegd betekend government daadwerkelijk mindcontrol .

De politici waar je over schreef zijn pathologische leugenaars ” hier worden ze ook op geselecteerd ” die te chanteren zijn , vooral door pedofilie , .
Het grootste pedofielennetwerk , kinderoffer, kinderslavenhandel etc. gaat ik de hogere regionen van de macht hebbers rond, incl. ons koninkrijk.
Het lijkt me geen goed idee als dit soort psychopathisch tuig ons mensheid gaat leiden in welke vorm dan ook !
wij mensen hebben totaal geen autoriteit nodig ” autoriteit is een religie vorm omdat er NIEMAND de autoriteit over een ander kan hebben want we zijn alle vrij geboren ” dus je moet in autoriteit geloven cq een religie .

Ik hoop dat dit jouw beeld over en jouw onderzoek hier naar zal bevorderen .

Groeten
Axel M.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Axel M.
1 jaar geleden

@Axel M.

Dank voor je reactie, er zal ergens een doorbraak geforceerd moeten worden en het volk, de olifanten, zullen toch eerst doordrongen moeten geraken dat de demonische of satanische machthebbers gelijk zijn aan muizen en deze feitelijk zo vertrapt kunnen worden. Maar ja, tussen de beide oren zit de angst en het geconditioneerde verstand dat ervoor zorgt dat het gezonde besef blokkeert dat de kracht van de olifanten groter is dan die van een nest muizen.

Axel M.
Axel M.
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Dat wat je schrijft klopt dat is precies waarom de scholing en de msm zo op elkaar ingespeeld zijn en deze ego-leving gemaakt is ( de zombie maatschappij ) waardoor de mensheid het gevoel heeft gekregen er helemaal alleen voor te staan , het vechten tegen de bierkaai gevoel.
met deze bekende woorden ” ik kan er toch niets tegen doen ” . terwijl als wij hier niet langer aan mee werken zij totaal NIETS kunnen doen en het kaarten huis in elkaar stort want het is niets anders dan een kaarten huis de 1% tegen 7.8 biljoen van ons daar kan zelfs geen leger tegen op.
dat is ook waarom ze er alles aan doen om deze ego-leving stand te houden .
Wij moeten juist te samen komen om één grote vuist te vormen !

Een kudde schapen worden in lijn gehouden door een herder en een hond , de mensheid is zo geconditioneerd door scholing en msm
dat wij elkaar in lijn houden wat ze in het Engels sheepeople noemen.

En nu komt het moeilijkste voor veel mensen stop ( zoveel mogelijk ) met het gebruik van het ( verslavende ) mobieltje en andere tech. , de tech. is de new world order !

Markus
Markus
1 jaar geleden

En we werken er allemaal zelf aan mee:
https://www.bndestem.nl/buitenland/23-miljoen-chinezen-mogen-niet-meer-reizen-omdat-ze-te-weinig-punten-hebben~a9cdb688/
Binnenkort ( of nu al) ook hier voor de bazen ter beschikking. 🤓

Axel M.
Axel M.
1 jaar geleden

Een goed en duidelijk bericht , ik wil alleen dit nog even toevoegen over het belasting geld ; een zeer groot deel van het belasting geld wordt geïnvesteerd en/of belegd op oa de beurs dit heet cafr . zo gauw dit geld geïnvesteerd en/of belegd is hebben ze in de wet laten vast leggen dat dat geld niet meer als belastinggeld gezien mag worden.
De winst hiervan ( waar geen belasting over betaald hoeft te worden ) word op buitenlandse privé bankrekeningen gezet, de rente hiervan , waar in geen van de landen belasting over wordt betaald, verdwijnt weer in de privé zakken van dat zooitje tuig . Het gaat hier om miljarden als niet meer gestolen geld.

Nu kan je je ook voorstellen waar onze Aow spaargeld ( want dat is wat het is ons privé spaargeld in handen van de staat ) naartoe is gegaan en hoe die pot is leeg geroofd.
( het is het zelfde als aan een autodief vragen op je auto te passen )
Oftewel het Aow spaargeld is loonbelasting geworden !
En dat terwijl er toen naast het Aow spaargeld al loon belasting betaald was, dubbel op dus .

Ik hoor mensen wel klagen over dat ze minder Aow krijgen maar nooit dat het door de staat gestolen is !
Laat staan hoeveel loon belasting er toen is geheven als je dit spaargeld mee rekent ( het is maar welke je erger vindt )
dan vraag je je toch af (…) ?

Axel M.

Louise
Louise
Reactie op  Axel M.
1 jaar geleden

Axel M………wat een verhaal., daarom wil de overheid steeds meer belasting overal op heffen, wat een zooi……Is dat iets van Nederland of doen meer landen dit?

Axel M.
Axel M.
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Hi Louse

Het is in alle landen die belasting heffen oftewel OVERAL .
Alle koninkrijken zijn door inteelt bloedverwant aan elkaar en houden de zelfde afgesproken
” slaven ” agenda aan.
Neem Willem Alexander en Maxima die twee keer verwijderd neef en nicht van elkaar zijn.
Neem de alle Amerikaanse presidenten die alle bloedverwant zijn aan het Engelse Koninkrijk .
Zelfs Barack Hussein Obama ( echte naam Barry Soetoro ).
Dit zijn maar een klein aantal voorbeelden.

Waarom denk je dat de armen steeds armer worden en de rijken steeds rijker ?
Door angst ” zie het nieuws ” en armoede
” belastingen en inflatie ” zijn de mensen makkelijker onder controle te houden.
Tevens door de scholing die door foutieve info. en propaganda dit systeem hoog probeert te houden . Hierdoor denken mensen vrij te zijn, er is geen betere slaaf dan die die denkt vrij te zijn !!!
De autoriteiten zoals politie ” autoriteit is een religie wat door scholing en media hoog wordt gehouden ” wordt gebruikt om hun machtspositie instant te houden .
Dit gaat nog veel erger worden wanneer dat stelletje psychopathische criminelen de kans krijgt hun basis salaris door te voeren. op dat moment is de staat cq koninkrijk jouw baas geworden en krijgen op deze manier totale controle over je, want als je niet doet wat zij willen dan zullen ze gedeeltelijk of geheel je basis inkomen stop zetten .

Het enige verschil tussen de slavernij van toen en nu is dat er geen zichtbaar mens met een zweep meer achter staat , de gevangenis zonder tralies .

Ik hoop dat dit je vraag beantwoord ?
Als je meer wil weten vraag het gerust . dit geldt voor iedereen trouwens.

Nog even voor de duidelijkheid ik doe hier al 37 jaar onderzoek naar.

groetjes
Axel M.

Louise
Louise
Reactie op  Axel M.
1 jaar geleden

Hi Axel, dat slavernij verhaal begrijp ik wel, al vind ik ook dat de mens slaaf van zichzelf is….. Het hele pensioen verhaal is inderdaad ook al jaren in beroering, maar dat de belasting ( overheid) zulke smerige praktijken er op na houdt, wat een bende en het was al een bende…. Persoonlijk en ik denk meer mensen met mij, krijg ik steeds een bericht van de bank, dat ik met de smartphone app m’n bankzaken moet gaan regelen of met een iPad …maar dat wil ik helemaal niet, m’n bankzaken doe ik op de pc, wat stabieler en overzichtelijker, maar ze blijven nu brieven sturen omdat ik via m’n pc niet reageer, ook weer zo’n gedoe, je wordt altijd ergens toe gedwongen ……..groet Louise.

Axel M.
Axel M.
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Hi Louise

je hoeft eigenlijk alleen maar te begrijpen dat psychopathische criminelen de wereld regeren , lees ook eens mijn berichten die ik onder de anderen geschreven heb.

Een hele belangrijke tip :
Doe nooit je bankzaken via een app, beter nog gebruik helemaal geen app ! het is een spionage apparaat .
de app van de bank waar ze je aan willen hebben is van google en google is één van de meest sinistere bedrijven ter wereld , het lijkt me geen goed idee als zij inzagen in je geldzaken hebben , en ja dat is de uitkomst daarvan ondanks dat de banken stellig beweren dat het alleen ” toevallig ” google pay is maar dat de app van de bank zelf is en google geen inzage in rekening heeft , alles is minder waar.
Vraag je dit eens af , als de app van de bank zelf is waarom moet het dan via google gaan ?
Zoek het maar eens op hoe de google app precies werkt, je zal versteld staan.

Mijn tip is dus neem zo’n machientje om je bankzaken te regelen dan heeft niemand inzage in wat je doet !!!

Gooi de brieven gewoon weg en laat je niet dwingen ! het is jouw geld ( zij lenen het alleen van jou ) jij beslist hoe je overboekingen doet .
dit is ook de manier om tegen dit systeem te vechten ER NIET AAN MEE DOEN zonder onze participatie kunnen ze helemaal niets !!!

groetjes
Axel M.

Louise
Louise
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Thanks Axel ik ken aardig wat mensen die hier onrustig van worden 👍

Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
Reactie op  Axel M.
1 jaar geleden

Er bestaan inderdaad nog vele trucs om de slaven te ontdoen van hun eigendom (waaronder inderdaad ook speculatie – met geld geld vergaren). Teveel om in één artikel te belichten.

Pjoter
Pjoter
1 jaar geleden

Daarom is mijn stelling: werk om te leven, leef niet om te werken!

x

Check Also

italië

Italië gaat de belastingen VERLAGEN (met ons geld): ‘Dit is echt de bloody limit’

De Italiaanse minister van Financiën Roberto Gualtieri ...

intimidatie

Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

Wist je dat het erg gevaarlijk is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x