Chemtrails

Chemtrails: De geheime oorlog

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de nieuwe film ‘Chemtrails: De geheime oorlog’ stellen twee Italiaanse filmmakers dat chemtrails niet alleen worden gesproeid om het weer te manipuleren. Ze spreken van een ‘geheime agenda’.

“Laten we vechten voor onze rechten!” zeggen filmmakers Antonio en Rosario Marciano van de Italiaanse website Tanker Enemy. In hun film leveren ze naar eigen zeggen wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van chemtrails. De meeste informatie werd in de afgelopen jaren naar buiten gebracht door professor Michel Chossudovsky van de Universiteit van Ottawa.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Weermanipulatie is slechts één aspect van dit fenomeen,” zeggen de gebroeders Marciano. “Daarnaast is er sprake van een geheime militaire agenda.” Het tweetal voegt toe dat dit onderwerp jarenlang belachelijk is gemaakt, maar dat er nog steeds chemische stoffen in onze lucht worden gesproeid.

“De Amerikaanse luchtmacht beschikt over de mogelijkheden om het klimaat te manipuleren,” schreef econoom Chossudovsky. “Deze mogelijkheden omvatten het veroorzaken van overstromingen, orkanen, droogte en aardbevingen. De laatste jaren heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie veel extra geld gekregen om deze mogelijkheden verder te ontwikkelen en te perfectioneren.”

“Het Pentagon erkent dat het in staat is om het klimaat op aarde te veranderen voor militaire doeleinden, maar heeft zich ironisch genoeg aangesloten bij de consensus over klimaatopwarming,” voegde hij toe.

Chossudovsky stelt dat het ministerie van Defensie veel onderzoek doet naar weermanipulatie, maar dat er niet over gediscussieerd mag worden. Hij spreekt van een ‘wetenschappelijk taboe’. De gebroeders Marciano hopen een open discussie over chemtrails los te maken zodat er actie kan worden ondernomen tegen deze ‘geheime oorlog’. De film is Engels ondertiteld.

[GlobalResearch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Dit is informatie van een insider betreft chemtrails:
Chemtrails bevatten chemicaliën die een negatief effect hebben op de longen, neurologisch system, afweersysteem en het geheugen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 jaren geleden

Het is toch raar dat er zoveel bewijs is van de chemische rotzooi die expres over ons wordt uitgestrooid.
En dat er niemand in de Tweede kamer in staat is om de minister van Verkeer en de minister van Defensie het vuur aan de schenen te leggen.
Het vindt toch mede plaats in het Nederlandse luchtruim.
Het zijn toch Nederlanders die gezondheidsrisico’s lopen.
Er ligt mede een rol voor de minister van Volksgezondheid.
Ik hoop werkelijk dat het Nederlandse volk in 2015 gaat erkennen dat we het besturen van ons land uit handen hebben gegeven aan een stel geesteszieken (google op ‘psychopaat’), die het belang van het volk compleet verzaken.

moerstaal
moerstaal
9 jaren geleden

Nog steeds chemtrails?
Ik wed dat jullie over 5 jaar hier nog steeds over lullen.
En die overheden met hun luchtmacht maar door sproeien…

Lieve luitjes,
Vliegtuigen volgen vaste routes maar de contrails waaien weg en dus is een raster van contrails zo geboren.

Dussss....
Dussss....
9 jaren geleden

Wel weer jammer dat dit weer zo’n Youtube filmpje is…

Jullie weten toch dat de makers betaald worden door Google voor elke keer dat iemand zo’n filmpje bekijkt?
Dat zal niet bepaald een bijdrage leveren aan de integriteit van deze filmpjes omdat ze zoveel mogelijk kijkers proberen te lokken. Veel kijkers krijg je door iets zo spectaculair mogelijk te maken, de waarheid wil daardoor nog wel eens in de verdrukking komen.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x