Homepagina » Chemtrails » Chemtrails: De geheime oorlog
Chemtrails: De geheime oorlog

Chemtrails: De geheime oorlog

In de nieuwe film ‘Chemtrails: De geheime oorlog’ stellen twee Italiaanse filmmakers dat chemtrails niet alleen worden gesproeid om het weer te manipuleren. Ze spreken van een ‘geheime agenda’.

“Laten we vechten voor onze rechten!” zeggen filmmakers Antonio en Rosario Marciano van de Italiaanse website Tanker Enemy. In hun film leveren ze naar eigen zeggen wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van chemtrails. De meeste informatie werd in de afgelopen jaren naar buiten gebracht door professor Michel Chossudovsky van de Universiteit van Ottawa.

“Weermanipulatie is slechts één aspect van dit fenomeen,” zeggen de gebroeders Marciano. “Daarnaast is er sprake van een geheime militaire agenda.” Het tweetal voegt toe dat dit onderwerp jarenlang belachelijk is gemaakt, maar dat er nog steeds chemische stoffen in onze lucht worden gesproeid.

“De Amerikaanse luchtmacht beschikt over de mogelijkheden om het klimaat te manipuleren,” schreef econoom Chossudovsky. “Deze mogelijkheden omvatten het veroorzaken van overstromingen, orkanen, droogte en aardbevingen. De laatste jaren heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie veel extra geld gekregen om deze mogelijkheden verder te ontwikkelen en te perfectioneren.”

“Het Pentagon erkent dat het in staat is om het klimaat op aarde te veranderen voor militaire doeleinden, maar heeft zich ironisch genoeg aangesloten bij de consensus over klimaatopwarming,” voegde hij toe.

Chossudovsky stelt dat het ministerie van Defensie veel onderzoek doet naar weermanipulatie, maar dat er niet over gediscussieerd mag worden. Hij spreekt van een ‘wetenschappelijk taboe’. De gebroeders Marciano hopen een open discussie over chemtrails los te maken zodat er actie kan worden ondernomen tegen deze ‘geheime oorlog’. De film is Engels ondertiteld.

[GlobalResearch]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Herman de Graaf schreef:

  Het is toch raar dat er zoveel bewijs is van de chemische rotzooi die expres over ons wordt uitgestrooid.
  En dat er niemand in de Tweede kamer in staat is om de minister van Verkeer en de minister van Defensie het vuur aan de schenen te leggen.
  Het vindt toch mede plaats in het Nederlandse luchtruim.
  Het zijn toch Nederlanders die gezondheidsrisico’s lopen.
  Er ligt mede een rol voor de minister van Volksgezondheid.
  Ik hoop werkelijk dat het Nederlandse volk in 2015 gaat erkennen dat we het besturen van ons land uit handen hebben gegeven aan een stel geesteszieken (google op ‘psychopaat’), die het belang van het volk compleet verzaken.

  66 likes
  • Roy schreef:

   Dat vele bewijs is er dus niet, dat is zo’n beetje het probleem..

   24 likes
   • Loki schreef:

    Roy, helaas is dat bewijs er wel en dat is juist het probleem. Er zijn talloze onderzoeken en verklaren op het internet te vinden.
    Maar ja Het KNMI en de Nederlandse overheid heb ik al vaak genoeg net hun neus op de feiten gedrukt. Dan krijg je weer dat spelletje van voor dommetje spelen van de overheid of niet beantwoorden van email verkeer of ze zeggen het is in behandeling en vervolgens hoor je nooit meer wat. Het KNMI had het nog steeds op condens strepen terwijl ik ze het bewijs had geleverd.
    That’s the way it goes.

    20 likes
    • Roy schreef:

     Loki ik wil je bel niet laten knappen, maar ik heb nog geen betrouwbaar bewijs gezien en ik heb heeeeeeel veel “bewijs” langs zien komen.
     Je zou datgene wat je aandraagt als bewijs eens onder de loep moeten nemen en als je daadwerkelijk open staat voor de waarheid ga je misschien inzien dat het toch niet zulk sterk bewijs is als dat je denkt.
     Het wordt misschien overtuigend gebracht, maar daar red je het niet mee..

     13 likes
     • Roy schreef:

      Beste Loki, dat rapport heb ik allang gelezen..
      Maar als ik jou zo hoor heb jij het gewoon knikkend gelezen en alles maar voor waar aangenomen.. Ik raad je aan om het nog eens te lezen en dan zelf eens uit te zoeken wat er allemaal in staat.. Dat hele rapport is een verzameling van internet artikeltjes waar geen enkel bewijs wordt geleverd dat we dagelijks besproeid worden met chemicaliën..

      ten tweede bestaat er “geen” US Air Forse Academy of Chemtrail Engerneering.. Jij doelt op dit lesboek..

      http://chemtrailsplanet.net/2014/01/30/download-the-chemtrails-manual-published-for-the-usaf-academy/

      Dit is een basis scheikunde boek voor beginners van de air force academy.. De naam van dit boek is “Chemtrails” een verbastering van de naam van hun handboek..
      Het handboek heet “contrails” en aangezien dit een scheikunde boek is hebben ze deze alszijnde woordgrap “Chemtrails” genoemd..

      “Chem” van Chemistry – “trails” van Contrails (naam van het handboek)

      Als je me niet geloofd, moet je dat boek maar eens downloaden (kan gratisssssssss) en doorlezen. Dan zal je zien dat het gewoon een standaard scheikunde lesboek is.. heeft helemaal niets, maar dan ook niets met chemtrails te maken..

      Het probleem is dat jij en sowieso al de 61 personen die het bovenste bericht hebben geliked, deze artikelen lezen (bijv. het rapport van Peter en het artikel zoals de link die ik net gaf) en dit als zoete koek slikken zonder ook maar enigszins de moeite te nemen om het verder uit te zoeken…. En de mensen die dit wel uitzoeken worden meteen in het trollen hoekje geduwd, omdat het niet zo zou kunnen zijn dat hun betrouwbare complotter bron er naast zit..

      12 likes
     • Loki schreef:

      Ik zou zo zeggen Roy, vraag het rapport een op van Peter Vereecke uit België, heb je in ieder geval voorlopig wat te lezen.

      Wist je trouwens dat er in de VS een US Air Forse Academy of Chemtrail Engerneering is.

      Dat geeft toch ernstig te denken, niet dan.

      6 likes
   • vladi schreef:

    bewijs is er genoeg,maar als betreffende instanties spreken van een informatiedomein……dan weet men genoeg.

    succes met trollen,lol.

    fff

    10 likes
  • vladi schreef:

   ik heb stad en land afgebeld.
   niemand heeft ervan gehoord.

   behalve de regering.

   mij werd medegedeeld dat binnen hun ”informatiedomein”
   geen informatie aanwezig is dat geo-engineering gevaarlijk zou zijn.

   that’s how they roll

   fff

   30 likes
   • Mis-T schreef:

    Nee natuurlijk weten ze dat niet .
    Ze zullen je eens wijzer maken he ?

    Dan is het toch geen geheim meer ?

    6 likes
   • EllenB schreef:

    Ik heb hetzelfde gedaan, en kreeg ook nul op het rekest.
    Heb het voor de gemeenteraadsverkiezingen, nog eens aanhangig gemaakt bij de politieke partijen, maar het had bij geen van hen, prioriteit. Stond ook op niet één partijprogramma.
    Zelfs ‘Groen’ Links wou er niks mee doen.

    4 likes
  • AtomNics schreef:

   Het is €big business€ en daarom word er niet veel over gepraat€
   Zoals we het maar moeten geloven dat we het voor global warming doen ff lekker sprayen zodat het wat kouder wordt op aarde yeah right€.

   Waar het nou om gaat is heel simpel ze gebruiken het om de weer te manipuleren over de hele aarbol zodat ze in kunnen spelen in verschillende propaganda’s voor macht en controle.

   privé bedrijven en militairen worden volop ingezet als pionen op het grote schaakbord. om dus continu high service te leveren voor producten die ze dan kunnen gebruiken.

   op een ander niveau betaalt het volk er gewoon simpelweg voor.
   om bijvoorbeeld mobiele 4G of WIFI overal en nergens te kunnen hebben (HOT-SPOTS) wordt straling vast gehouden boven ons hoofd wat wij denken of aangeleerd zijn dat wolken zijn!

   ja je leest het goed dankzij de wolken bestaat er zoiets als WIFI hetzelfde geldt voor de opkomende virtual reality bril heb je ook wolkjes nodig diensten zoals icloud, dropbox, mega, google drive, microsoft skydrive heten daarom ook niks voor niks CLOUD storage Technology

   Ze spuiten additieven in de wolken heel veel zware waarde metalen waaronder aluminium, barium, zinc, nickel, arseen, boor, en niet te vergeten blokkeren ze onze zon in ruil voor technologie en wat ziektes top mensen echt top. leuke mentaliteit he deze symbool€€€€€

   je kan het nu wel al raden willen we er vanaf, dan zullen we moeten stoppen met gebruik maken van dit soort technologie.

   8 likes
 • Lyra schreef:

  Dit is informatie van een insider betreft chemtrails:
  Chemtrails bevatten chemicaliën die een negatief effect hebben op de longen, neurologisch system, afweersysteem en het geheugen.

  34 likes
  • Mis-T schreef:

   Ja natuurlijk ! Hoe kunnen ze anders voorspellen dat altzheimer de komende jaren zal toenemen .
   Aluminium in de hersenen !
   Maar vergeet het explosieve vitamine D tekort ook niet .
   Er hangt een laag boven onze hoofden waar je niet vrolijk van word .

   33 likes
   • Arnout schreef:

    Maar dat we met tig meer bejaarden komen te zitten en daardoor meer alzheimer krijgen is dan zeker weer raar.

    Zo ken ik er nog wel eentje: Binnenkort komen er meer incontinente mensen.
    We streamen tegenwoordig meer dan dat we downloaden.

    Conclusie streamen veroorzaakt incontinentie!

    Gauw gauw! Massaal het internet laagladen! Anders worden we incontinent!!

    Manmanman, een vliegtuig spuugt waterdamp uit en het bevriest op grote hoogte.
    En dat vinden mensen dan raar?
    *Alvast aluminiumhoedje vouwen doet*

    16 likes
   • Arwijn schreef:

    Gecombineerd met de Alluminium in Deodorant.

    3 likes
  • Huisheks schreef:

   Wat te denken van “ziektekiemen”. Valt het niet op hoeveel mensen er keel/hoest en hoofdpijn ( griep-achtige) klachten hebben. Goh waar zou dat nu door komen….. 3x raden, 1x is genoeg.

   7 likes
 • Henk schreef:

  We hadden de “donkere dagen” voor de Kerst, en na regen kwam toen de zon achter de (koufront) wolken door.

  Even later zag ik 2 vliegtuigen elkaars contrails doorkruisen, de ene contrial was de schijnbare lengte ~1km,
  de andere contrail was onregelmatig en 10-tallen kilometers lang, gewoonweg niet te schatten.
  Dit vraagt om verdere details…..

  3 likes
  • Arnout schreef:

   Zucht…. Dat kan toch iedere 5-jarige nog bedenken?

   Hoogteverschil = temperatuurverschil
   Hoogteverschil = verschillende windrichting

   Temperatuurverschil + verschillende windrichting = andere contrail.

   Dat had je toch zelf ook wel kunnen bedenken?

   manmanman

   16 likes
   • snowblast schreef:

    tsja arnout, vijf-jarigen zijn over het algemeen ook nogal goedgelovig maar dat betekend niet dat de waarheid zich laat sturen door aannames.

    die waarheid , zoals door jou hier verkondigd, nou, die rammelt aan alle kanten.

    ik zal het simpelweg bij slechts 1 puntje houden ; condensstrepen zullen alleen ontstaan bij extreme omstandigheden…… D.W.Z. de luchtdruk moet laag genoeg zijn zodat (met de huidige techniek b.v. een 747 of een airbus etc .) er ten minste op 10 km hoogte moet worden gevlogen en daar moet het dan ook nog eens minimaal 40 graden onder nul zijn. ( zo even uit mijn hoofd)

    contrail is ijsdeeltjes
    ijs heeft de neiging om te vallen en lost als water weer op in de wolken
    daarom blijven contrails ook zelden langer dan hooguit een paar minuten zichtbaar.

    conclusie :::alle zogenaamde “contrails” die uren en uren zichtbaar blijven en welke bovendien vele malen lager dan voorgenoemde 10KM voortdrijven kunnen daarom dan ook per definitie geen contrail zijn.

    en dan zal ik je verder maar niet vermoeien met vliegroutes e.d. ,die in het algemeen zo paralel mogelijk lopen, i.v.m. de veiligheid, dus als je dan contrails ziet die elkaar al kruisen nou dan woon je vlak bij schiphol.

    greetz

    0 likes
  • Dussss.... schreef:

   Henk, dat is niet zo heel moeilijk te verklaren. Vlucht corridors waar vliegtuigen in vliegen bevinden zich, wanneer die elkaar kruisen, altijd op verschillende hoogtes, dat die hoogtes verschillend zijn kun je vanaf de grond niet zien.
   Omdat er op verschillende hoogtes andere condities en windsnelheden heersen heeft dat invloed op de contrails.

   15 likes
 • moerstaal schreef:

  Nog steeds chemtrails?
  Ik wed dat jullie over 5 jaar hier nog steeds over lullen.
  En die overheden met hun luchtmacht maar door sproeien…

  Lieve luitjes,
  Vliegtuigen volgen vaste routes maar de contrails waaien weg en dus is een raster van contrails zo geboren.

  18 likes
  • Huisheks schreef:

   Dus bovenstaande foto stelt niks voor ? Hoe naïef ……….

   2 likes
   • Dussss.... schreef:

    Maak maar eens een timalapse opname tijdens helder weer van een gebied waar veel vliegtuigen langs komen. Het liefst van een gebied waar 2twee vliegcorridors zich kruisen.

    Je zult zien dat er dan vanzelf een patroon ontstaat door wegwaaiende condens strepen. Dus, nee, een patroon zoals in de foto is niet abnormaal, het ontstaat door een drukke vliegcorridor in combinatie met een gunstige wind op grote hoogte.

    Kun jezelf controleren door een Time Lapse te maken, dat kan al met een eenvoudige smart Phone met een Timelapse APP. Maar ook een conventioneel toestel met een geschikte timer kan het mee, mocht je geen Smartphone hebben om wat voor reden dan ook.

    12 likes
  • Paul schreef:

   Als het erg lokaal zou zijn had ik je misschien gelijk gegeven, maar kijk eens naar dit plaatje:
   http://s23.postimg.org/8hvbf0cmj/1593m.jpg

   0 likes
 • Paul schreef:

  Ik hou al een tijdje de wereldsatellieten in de gaten en heb vast moeten stellen dat ik nauwelijks nog klassieke lagedrukgebieden zie. Je ziet wel dat ze zich willen ontwikkelen, maar worden dan lang getrokken.
  http://members.home.nl/tianwa/noni/journaal/satellliet.html
  Het is me ook opgevallen dat de beelden van de weersatellieten op de diverse weersites een erg lage resolutie hebben.
  http://www.weeronline.nl/satelliet/Nederland/135/1
  Dat terwijl er genoeg goede camera’s in de hemel hangen, zoals onderstaand plaatje ons laat zien.
  http://s23.postimg.org/8hvbf0cmj/1593m.jpg
  Het plaatje zou toch tot denken aan moeten zetten. Ook al zouden het enkel condensstrepen zijn, je kunt niet ontkennen dat dit toch een groot effect op het weer moet hebben als zo’n groot deel van Europa bedekt wordt door deze strepen. Want hoe minder zonlicht het aardoppervlak bereikt en daarmee verwarmd, hoe minder warme lucht er op kan stijgen. En aangezien het zo’n groot oppervlak betreft lijken me de gevolgen toch aanzienlijk.
  Het maakt dus in principe niet uit of het nu Chemtrails of Condensstrepen zijn, het weer wordt hierdoor gemanipuleerd en de bagatellisering door de weermannetjes zegt dan eigenlijk toch genoeg, of niet?

  5 likes
  • Roy schreef:

   Paul, dat het nooit goed kan zijn is iedereen het ook wel mee eens en daar gaan ze ook aan werken.. zie bijvoorbeeld hier vanaf pagina 38..

   http://www.luchtenruimtevaart.nl/fileadmin/user_upload/Documenten/PDF/visie_luchtvaart_2020.pdf

   Ook zijn er al kleinere vliegtuigen gemaakt op zonne-energie zonder contrails en co2 uitstoot.
   http://www.aircraft-certification.de/index.php/electric-aircraft.html

   “Het maakt dus in principe niet uit of het nu Chemtrails of Condensstrepen zijn”

   Hier ben ik het dan weer niet mee eens.
   In ogenschouw houdend wat men allemaal beweerd over chemtrails.. van Morgellons tot en met mindcontrol is er een heeeeeeeeeellll groot verschil tussen het begrip contrails en chemtrails..

   Mocht het ooit zo ver komen dat er geen enkel vliegtuig meer contrails achter laat wordt er wel weer wat nieuws verzonnen. Dan zijn het opeens onzichtbare chemtrails. Dit heb ik overigens al eens voorbij zien komen in complotterland. Het wordt steeds gekker..

   9 likes
  • Huisheks schreef:

   Is het niet opgevallen dat de meeste weersvoorspellingen niet accuraat meer zijn; langer dan 2 dagen gaat niet meer. En dan nog kan het weer per dag 2-3x omslaan. Wij worden dom gehouden over de klimaatsveranderingen naar men zegt – om geen paniek te veroorzaken -. Paniek voor wat ??
   Paniek voor de rotzooi die gespoten wordt , of paniek over iets veel groters ? Wat mogen wij niet weten ???

   4 likes
 • Huisheks schreef:

  Vraagt men zich nu nooit eens af, wie dat doen? Er moeten toch piloten zijn die hier van af weten en toch sproeien. Hoe gewetenloos moet je dan zijn ?

  5 likes
  • Dussss.... schreef:

   Die piloten zouden ook hun eigen families en zichzelf besproeien, daarom is het juist erg onwaarschijnlijk dat chemtrails daadwerkelijk plaatsvinden.

   Je weet toch ook dat, wanneer je op 10Km hoogte gaat sproeien dat de neerslag vele honderden kilometers verderop neerkomt?

   10 likes
  • Arnout schreef:

   Er zijn nog steeds mensen die nog nooit van het scheikundige begrip “overgangsfase” kennen. Wie zijn dat soort mensen? Er zijn toch genoeg scholen en internetpagina’s die over dit soort basisbegrippen van der natuurwetten kennis geven. Hoe dom kun je zijn om dat niet even door te nemen?

   9 likes
 • Dussss.... schreef:

  Wel weer jammer dat dit weer zo’n Youtube filmpje is…

  Jullie weten toch dat de makers betaald worden door Google voor elke keer dat iemand zo’n filmpje bekijkt?
  Dat zal niet bepaald een bijdrage leveren aan de integriteit van deze filmpjes omdat ze zoveel mogelijk kijkers proberen te lokken. Veel kijkers krijg je door iets zo spectaculair mogelijk te maken, de waarheid wil daardoor nog wel eens in de verdrukking komen.

  16 likes
 • Candor schreef:

  Herman de Graaf

  1 januari 2015 11:45 at 11:45

  Het is toch raar dat er zoveel bewijs is van de chemische rotzooi die expres over ons wordt uitgestrooid.

  Ik hoop werkelijk dat het Nederlandse volk in 2015 gaat erkennen dat we het besturen van ons land uit handen hebben gegeven aan een stel geesteszieken (google op ‘psychopaat’), die het belang van het volk compleet verzaken.

  ##

  Thomas Sheridan geeft een goede uitleg over de Psyhopaat en zo krijgt u een inzicht met wat voor soort we te maken hebben die voor vernietiging en manipulatie verantwoordelijk is waar we in het dagelijkse leven mee te maken hebben .

  ##

  We hebben in deze wereld te maken met (mensen) die wetenschappelijk bewezen geen empathie en geweten hebben , dit is waarom we volgens ons eigen denkraam niet voor kunnen stellen waarom bepaalde mensen tot dingen in staat zijn die normale denken te boven gaan.

  Wetenschappelijke voorbeelden mbt anders functioneren van de hersenen van Psychopaten worden gegeven in de Link .

  Volgens thomas Sheridan zijn dit degene die de politiek en de wereld leiden .

  It is Now Time to Walk Out of Hell (Thomas Sheridan Lecture)

  https://www.youtube.com/watch?v=8ZJvk8b4OTQ

  7 likes
  • redice schreef:

   de archons zitten erachter, zij die de wereld echt leiden achter de schermen, met enkel en alleen slechte bedoelingen voor de mens en onze planeet..het zaaien van angst, tweestrijd, conflict, dualisme, frustratie, en ga maar door.
   ze leven van de negatieve emoties van de mens. klinkt gek, maar elke oude beschaving verwijst naar hen, het zijn wat wij onze “goden” noemen. zij houden onze wereld vast in de matrix, niets is wat het lijkt. de mens is zijn geestelijke vermogens ontnomen zodat we slaafs elke regering zijn gang laten gaan…en ons stilletjes de verdoemenis in helpen. kijk rondom u, de wereld draait zot, afstomping van normen en waarden, georchestreerd door de media. leugens in het nieuws om hun duistere plannen kunnen uit te voeren (oorlogen, neergehaalde MH17, 9-11, massavernietigingswapens in Irak??, …) chemtrails bevatten substanties die ervoor zorgen dat we nog slaafser en zieker worden en NOG minder vragen gaan stellen bij alles… WAKE UP

   1 likes
  • Roy schreef:

   Ondertussen bijna 5 jaar verder en 14.000 van de 40.000 handtekeningen vezameld..
   Met dit tempo kan de petitie over 10 jaar ergens wel ingeleverd worden..

   6 likes
 • EllenB schreef:

  Ben het met de meeste reacties hier, eens.
  Zit echter te denken, dat er nog een reden kan zijn voor het blokkeren van de zon.
  Is het misschien om de tweede zon ook onzichtbaar te maken ?
  Voor de chemtrails hier in Nederland zo duidelijk zichtbaar waren, kon ik Nibiru nog af en toe zien, maar nu niet meer.
  Misschien heeft dit een andere oorzaak, maar het zet je toch aan het denken.

  6 likes
 • Dnnnoz schreef:

  Ik woon vlak buiten Leeuwarden,

  Ook hier zie ik regelmatig vliegtuigen overvliegen met een “trail”

  En de reden dat dit verdacht is, is vanwege de luchtmacht basis die hier zit, en het luchtruim boven militaire basissen is een no fly zone.
  En toch recht erover heen vliegtuigen, dus er zit een militair luchtje aan.

  5 likes
 • Kevin schreef:

  Zucht.. De regering wil iedereen dom houden, toch? Doe er geheimzinnig over en dergelijke media (als deze) discussiëren er wel over. Puur een peiling om te zien hoe dom we wel niet zijn. Het gaat ze overigens aardig goed af.

  **Troll-mode OFF**

  5 likes
 • Candor schreef:

  Dokter Russel legt uit hier uit wat de Aluminium Nano partikels die in de Chemtrails zitten doen in de hersenen van de mensen .

  Aluminium ,Barium en Strontium worden normaal niet gevonden in de Natuur en worden nu in belachelijk hoge mate gevonden in water en in de grond .

  What Chemtrails Are Doing To Your Brain – Neurosurgeon Dr. Russell Blaylock Reveals Shocking Facts.

  https://www.youtube.com/watch?v=X3lW-TGGlk0

  4 likes
 • Maverick schreef:

  Waarom zouden bepaalde kringen/machtshebbers het luchtruim vervuilen waaronder zijzelf ook leven? Dat is toch volstrekte waanzin?
  Ik heb nog geen greintje echt bewijs gezien last staan dat piloten zelf met bewijs en/of verklaringen komen. Ja, plaatjes met een paar condensstrepen die elkaar in het blauwe luchtruim kruisen zijn er voldoende. Maar wat zegt dit?
  Ik begrijp goed genoeg dat we niet alles horen, het officiële nieuws wordt gereguleerd. En als de WTC torens en toren 7 in vrije val zie neerstorten moet er meer aan de hand zijn. Maar kom op, chemtrails, we schieten te ver door..

  4 likes
 • Arnold schreef:

  De leden van de Tweede Kamer? Die ondernemen v.w.b. de chemtrails helemaal niets. Ze zijn veel te bang voor hun financieel hachje etc. Ik denk wel eens: de Tweede Slaapkamer.

  3 likes
 • Elise49 schreef:

  En zo komen de bijbel enz. wel uit. Rampen, ziektes enz. Toch wel raar dat boeken/oude culturen enz. het al weten/wisten. Deze kennis moet dus al eerder zijn gebruikt. We worden dus gewoon langzaam opgeruimd. Maar wat is de precieze reden? Zijn we met teveel? Daar geloof ik dus niet in, want we zijn niet voor niks op de wereld gezet. De mens moet gewoon accepteren dat zijn lichaam dood kan gaan en dus niet op zoek moet gaan naar het eeuwige leven en al helemaal niet buiten de aarde om. Als men de natuurwetten gewoon accepteert, dan lost overbevolking vanzelf wel op. Overigens hebben we bijna allemaal al zwak dna door het vele geprutst. Denk aan vaccinatie/chemische toevoegingen/stress enz. en dan ook nog met elkaar paren. We hoeven dus niet nog extra vergiftigd te worden. Dus laat ons nog even genieten zolang dat duurt.

  2 likes
 • Elise49 schreef:

  Om de wereld 1 te maken en om de aarde te redden. Dat is het einddoel. Mensen tellen dus niet. Er zijn genoeg mensen die zich willen opofferen voor dit doel. Aarde redden. Maar er zijn al genoeg voorzorgsmaatregelen om een paar mensen te behouden. Ondergrondse steden, leven in een ruimtestation of andere planeet enz. De zadenopslagbunker in Noorwegen om daarna opnieuw te beginnen. Overigens zijn er al piloten die ziek werden in de cockpit. De aluminium deeltjes geleiden goed en daardoor kunnen satellieten beter werken en wij worden langzaam dement/ziek en sneller dood en niemand krijgt de schuld, want je ziet het niet. 2 vliegen in 1 klap. We weten dat we overgenomen worden door pc/datacentra/codes. Totale controle. Het gevaar wat zij niet willen zien. Ze prutsen aan de natuur/elementen en daardoor schade, die niet meer te repareren is. Overigens zal de natuur/elementen altijd zelf op zoek gaan naar het o punt en dat kan heel heftig uitpakken. Dus het redden van de aarde draait dan uit op vernietiging van de aarde. Een mens kan niet zelf voor god spelen, want dat wordt altijd afgestraft. Ik begrijp dus ook niet wat de echte reden kan zijn? Het blijft een domme zet. Het systeem van groei veranderen lijkt me een betere oplossing. Wij moeten naar het nulpunt.

  2 likes
 • Mis-T schreef:

  Wel toevallig dat de luchtdruk net goed was toen Obama 4 dagen in ons land was he ?
  Die dagen waren de luchten blauwer dan blauw . Zo heb ik het al in geen jaren gezien .

  2 likes
 • Elise49 schreef:

  Eigenlijk zijn er nu op verschillende lagen/dimensies oorlog/strijd. Klimaat, grondstoffen, sociale oorlog enz., ruimte oorlog als einde?

  0 likes
 • x

  Check Also

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  >