Financieel

Geldprofeten: Documentaire onthult wie de enige biljonairs op aarde zijn

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen Napoleon in Waterloo vocht tegen de Britse Graaf van Wellington, stonden beide legers daar dankzij Rothschildgeld. Toen het Suezkanaal gegraven werd, ging dat met centen van de Rothschilds.

Toen de wereldberoemde diamanthandel De Beers werd opgericht, gebeurde dat met Rothschildinbreng. En toen de Londense metro werd uitgebouwd, kon dat dankzij Rothschildfinanciering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Al generaties lang staat de naam Rothschild vooral voor geld. Niet voor niets werd stamvader Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) in 2005 door businessmagazine Forbes uitgeroepen tot één van de tien meest invloedrijke zakenmensen aller tijden.

‘Ik controleer het Britse geld’

De Duitser startte rond 1760 in Frankfurt de Rothschildbank en breidde de macht daarvan uit door vier van zijn vijf zonen Europa in te sturen: naar Wenen, Londen, Napels en Parijs.

De slimste van alle Rothschilds moet Mayers zoon Nathan zijn geweest, de stichter van de Londense tak en ooit de rijkste mens op aarde. “Het kan me niet schelen welke marionet er op de Britse troon zit. Wie de Britse geldstroom controleert, die controleert het Britse rijk. En ik controleer het Britse geld.”

Volgens de rijkenlijst van Forbes zijn Bill Gates, Amancio Ortega en Warren Buffett de rijkste mensen op aarde. Zij beschikken over een fortuin van 60 tot 75 miljard dollar. Na enig graafwerk kom je er al snel achter dat er mensen zijn die nog veel rijker zijn dan Gates en Buffett.

Machtswellustigen

Deze documentaire toont hoe de familie Rothschild een fortuin van meer dan 500 biljoen dollar heeft weten te vergaren. Toch komen we nooit een telg van de steenrijke bankiersfamilie tegen in de rijkenlijst.

Een citaat dat de ambitie weergeeft van deze machtswellustigen: “Geef mij de macht over het geld van een land en het maakt mij niet uit wie haar wetten schrijft.” – Mayer Amschel Rothschild.

In de documentaire wordt de geschiedenis opgetekend van het wereldwijde imperium van de familie Rothschild. Hoewel het één van de machtigste families ter wereld is, zijn er maar weinig mensen die de naam kennen.

Dit zijn de geldprofeten of verborgen keizers van de wereld. Oxford-onderzoeker Niall Ferguson schetst een beeld van deze invloedrijke familie en licht een tipje van de sluier op over de geheimen van hun succes.

[Truth Theory]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
atomnics
atomnics
8 jaren geleden

Het is simpelweg gewoon een aloude hiërarchie, promotie, piramide spel helemaal niet zo geheimzinnig die we al duizenden jaren spelen met elkaar.

Echter is dit piramide spel sinds een paar jaar hevig zijn kracht aan het verliezen omdat steeds meer informatie naar het oppervlak komt en de waarheid aan het licht komt zodat iedereen het kan zien dat het piramide spel 1 grote bedrog is wat alleen maar goed is voor de rijke elites (aristocraties) families van faraonische afkomst.

De mensheid staat al meer dan 6000 jaar onder hypnose en de resultaat is dat mensen compleet zijn vergeten wie zij zijn in werkelijkheid, religie speelt hier een grote factor in
mensheid lijden massaal aan amnesia.

Interessant is om een kijkje te nemen hoe de mensen waren voor die tijd (6000 jaar geleden en ouder) er zijn al dateringen dat er mensen al waren 1miljoen jaar geleden en het bizzare daarvan mensen waren zo veeeel geavanceerder dat is niks te vergelijken met de intelligentie wat wij mensen nu hebben.

hier kun je dus aardig concluderen dat de afgelopen 6000 jaar wij massaal in de maling zijn genomen door het duister waar wij immers zelf voor gekozen hebben om allerlei orders te gaan uitvoeren en onszelf met onzin dingen aanleren religie,taal,rekenen,school,geld,wetten,regels,belasting,overheid etc etc… en waarom om de mens gevangen te zetten in de mind zonder dat zij het door hebben zodat onbewust je daarvoor kiest en dat is precies wat zei willen dat je trots de nederlandse vlag met je rugtas buiten hangt zodat zei kunnen zien dat de brainwash procedure is geslaagd en rijp is voor gebruik. hoe hoog je in het piramide spel komt ligt eraan hoe goed je bent gebrainwasht en vooral geen empathie hebt voor de medemens

VE
VE
8 jaren geleden

Vroeger waren de misdaden en de bezittingen van de Rothschild’s bekender dan nu. Vroeger was er het gezegde; “Ik ben geen Rothschild”, ik stel voor dat we dat gezegde in ere herstellen. Net als dat we niet weg moeten kijken naar de daden van de ‘kut Marokkanen’ moeten we onze ogen ook nimmer sluiten voor het handelen van deze familie.

only yoU
only yoU
8 jaren geleden

Dat ze niet beters weten dan geld zo belangrijk te vinden?
Dan kunnen ze tenminste nog wat uitvinden?

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als rijk rijker wordt en arm armer, waarom zouden we dan geen oorlog mogen beginnen en om dit te neutraliseren?

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x