Homepagina » Buitenland » Koning Willem-Alexander en premier Rutte naar beruchte Bilderbergconferentie
Koning Willem-Alexander en premier Rutte naar beruchte Bilderbergconferentie

Koning Willem-Alexander en premier Rutte naar beruchte Bilderbergconferentie

Koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte zijn deze week bij de beruchte Bilderbergconferentie, waar volgens sommigen de groten der aarde over ons beslissen. De bijeenkomst wordt van 9 tot 12 juni gehouden in het luxueuze hotel Taschenbergpalais in Dresden.

Prinses Beatrix, sinds 1976 vaste deelnemer aan de met veel geheimzinnigheid omgeven besloten bijeenkomsten, is er voor het eerst sinds jaren niet bij. Ook de Spaanse koningin Sofia, eveneens regelmatige bezoeker, laat verstek gaan.

Beslotenheid

Beatrix introduceerde Willem-Alexander in 2001 en 2008 al bij het besloten gezelschap, dat nooit mededelingen naar buiten brengt over de besproken onderwerpen. De Bilderbergconferentie werd in 1954, mede op initiatief van zijn grootvader prins Bernhard, voor het eerst gehouden.

Dit jaar zijn er 130 deelnemers uit 20 landen. Behalve politici zijn ook directeuren van grote corporaties, invloedrijke media en instellingen als de Wereldbank uitgenodigd om in alle beslotenheid te vergaderen.

Opvallende namen

Er zijn ook een aantal andere Nederlanders uitgenodigd. Opvallende namen op de gastenlijst zijn burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, Shell-topman Ben van Beurden, staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu en wethouder Ollongren van Amsterdam. Econoom Victor Halberstadt is aanwezig als lid van de organisatie.

Wie een uitnodiging krijgt voor de conferentie weet dat hij of zij door de organisatie wordt gezien als invloedrijk figuur of als iemand die dat in de toekomst mogelijk wordt.

[AD]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Het zijn een zooitje criminelen die al eerder een project van de Christus van de Nieuwe Tijd hebben weten te vernietigen.

 • Audrey schreef:

  Het is mooi, ik zou wel eens aanwezig willen zijn bij zo’n besloten bijeenkomst. Wie weet gaat dat volgend jaar gebeuren!

 • Joop schreef:

  Het is toch niet zo heel moeilijk om met de hedendaagse techniek verborgen opnames te maken van dit hele circus.

 • raymond schreef:

  De oplossing kan simpel zijn.
  Betaal globaal geen belasting meer, en ze kunnen ook deze bijeenkomsten niet meer houden.
  Een ander voordeel, is dat ze dan zelf hun oorlog moeten bekostigen…..
  Maar hoe krijg je voldoende mensen (globaal) op dezelfde lijn……

  • Jeff schreef:

   was dat maar zo simpel. al zouden we dat allemaal willen, wie krijgt er dan nog salaris op zijn rekening gestort? alles is aan elkaar gekoppeld, dus geen belasting meer betalen komt in het kort neer op GEEN VRETEN

   • raymond schreef:

    Ik zou zeggen kijk en leer van de ruim 100 jarige Jacque Fresco met zijn http://www.thevenusproject.com en zie dat deze man voor al jouw doemdenken wat salaris en eten betreft een oplossing heeft bedacht.

    mvg

    • Jeff schreef:

     klinkt leuk Raymond, ben je al begonnen? HIER in deze maatschappij? en al mijn doemdenken …. Ik heb het geprobeerd, maar geloof me; dan moet je eerst een stukkie reizen hoor. In ons west Europa lig je dan gewoon in de goot. Fijn man, zo’n linkie

     • raymond schreef:

      Het linkie bevat in ieder geval informatie waar de mensheid wat aan zou kunnen hebben.
      Maar goed, je kunt er natuurlijk ook bij voorbaat negatief tegen aan kijken, heb jij Jeff misschien een link(ie) waar betere informatie te voor de wereld/mensheid te vinden is, deze zie ik dan graag tegemoet.

    • frank schreef:

     Mooie film grot frank

     • Jeff schreef:

      Hai Raymond, nee heb geen link. Maar heb wel al heel veel links bekeken. Ik ben me wel bewust dat er iets veranderen moet op korte termijn, maar dan wel doordacht. Ik las je ding en reageerde ongenuanceerd; was niet de bedoeling. Sorry daarvoor.

   • Richard schreef:

    Jawel hoor. Wie doet het werk? Wij toch? Daar hebben wij globaal helemaal geen geld voor nodig. Wie bakt het brood? Wie bouwt huizen? Wie produceert al die lekkere dure wijn die zij daar waarschijnlijk zuipen?
    Zij niet! Ik weet zeker dat die kliek daar het verschil tussen een hamer en een schroevendraaier nog niet ziet.
    Wij De Mensen!
    Zonder ons zijn zij niets.
    En o wee de dag dat wij er met zijn allen achter komen dat geld niets anders is dan een verzinsel om ons onder de knoet te houden.

    • Richard schreef:

     Zonder begeerte.

     De Tao handelt nooit en doet toch alles.
     Als heersers dit toepassen, dan ontwikkelt alles zich vanzelf.
     Als zij na deze natuurlijke ontwikkeling, begerig worden,
     dan zal ik dit temperen.
     Dit doe ik met de eenvoud die geen naam heeft.
     Want naamloze eenvoud is vrij van begeerte.
     Zonder begeerte heerst er rust en vrede.
     De wereld zal op haar natuurlijke wijze voort gaan.

     http://www.tekensvanleven.nl/teken37.htm

 • ferrimassi schreef:

  Daar bespreken ze hoe ze de “tokkies” verder kunnen vernietigen met immigratie en haatzaaiwetten. Willem mag dit jaar eindelijk bij kissinger op schoot..

  • Lehcim schreef:

   Open? Kijk eens wat deze madam zegt: “Ik weet niet hoe men bij mij terechtgekomen is, maar ik hoop een kritische stem te laten horen”

   Deze mevrouw doet ook nog alsof ze niet weet waarom ze wordt uitgenodigd.
   Zou ze echt zo dom zijn?

 • Elise49 schreef:

  In hoeverre is de agenda gelieerd aan heftige klimaatveranderingen(al dan niet natuurlijk)?

  • ferrimassi schreef:

   Heftige klimaatsverandering? Misschien de thermostaat wat lager zetten? 😉

  • Ron Blauw schreef:

   Ach, u bent niet dom, toch? Die Klimaathysterie is al ttv. de WTO-ronde in Doha bedacht. Doel: de Klimaat-fabel te gebruiken als hamer om de Werelddictatuur er door te drukken.

   De natie-staat, z’n grenzen, volkeren, culturen, soevereiniteit op te lossen.

   Bilderberg is opgericht door in opdracht van OSS en MI6; Retinger en B. von Lippe Bisterfeld. Nazi’s.
   Doelen het zelfde. de ‘scoialistische Heilstaat’.

   De uitgenodigden cq. deelnemers zijn dus fascisten.

   Bildergberg 2015 besloot al tot ‘de A.I. grid’; totale digitalisering van de samenleving; dehumanisering.
   Davos 2016 werkte dat verder uit ‘Mastering the 4th Industrial Revolution’

   Bilderberg 2016 gaat verder de lijnen uitzetten op weg naar de hel, snelweg naar de hel: https://www.technocracy.news/index.php/2016/05/13/scientists-meet-secret-discuss-creating-synthetic-human-genome/

   De Koning, en de fascistische andere deelnemers zijn een gevaar voor ons allemaal. Politiek zijn ze ‘untouchables’. Juridische moeten we deze fascisten ons van het lijf zien te houden, dat kan nog kans maken.

 • mario schreef:

  we kunnen beter ophouden over deze groep er verandert toch niets en dat komt dat niemand er iets aan kan doen.

 • Berenbotje schreef:

  Op de agenda staat China. Wat willen ze met China? Gaan ze proberen binnenlandse onrust te zaaien in China en het land in een chaos te storten? Dan vergissen ze zich vreselijk in de Chinezen, want die gaan hard terugslaan.

 • luna schreef:

  vieze reptielen bijeenkomst die elk jaar weer moet omdat er een pijp rokende man in een groen pak ooit dit w i l d e.. kortom : nederland is niet zo onschuldig als het er op aan komt, dit is een club die journalisten haat, dat zo wie zo .. niet raar w a a r o m hey?

  ook is het debat afgelopen dag in een ” sisser ” afgelopen, dat moest wel zo gaan, want anders kan pinokkio ruttelpruttel vandaag niet mee met willie naar die reptielen bijeenkomst.. want stel.. dat het kabinet zou zijn gevallen door dit debat ( wat heel veel Nederlanders hoopten ..) .. dan kon hij niet mee als schoothond en hol-lakei van de oranje soepzooi.. bah.. wat een k*tland zijn we geworden met het geheel

  wat zou er met ons NEE gebeuren met het referendum?? daar gaan ze het vast ook over hebben op die spleettongen dagen daar in dresden.. en ook over het belang van de shell in de oekraine met bea aan het roer.. en de v.s. als de controler..
  de vluchtelingen komen straks ook weer met grote explosies binnen varen.. de boten waarop zij zitten zijn gefinancieerd door nog zo een reptiel genaamd soros

  hoop dat er een grote zonnevlam komt, dan zal het ze in hun holen drijven

  tijd voor een revolutie

 • Gezinusk schreef:

  Zou het volgende statement er in gaan op de Bilderberg conferentie?

  ” Burgers kunnen alleen Europese burgers worden als ze zich in eigen land, stad en dorp thuis blijven voelen. Europa begint aan de keukentafel. Een trotse Europeaan is, en moet ook een trotse Fin, Fransman, Pool, Portugees, Brit, Bulgaar, Griek, Duitser, of Nederlander zijn. Geen enkele politieke orde kan zonder een nauwe band met het publiek. De Europese Unie mag geen eliteproject zijn. Alle burgers van de lidstaten moeten zich in de unie thuis kunnen voelen. De Europese unie is immers van ons allemaal. Van de hoogleraar, de vrachtwagenchauffeur, de kleine ondernemer, de werkzoekenden, de gepensioneerde fabrieksarbeider, de vluchteling met een verblijfsvergunning, de schoolverlater.”

  – Koning Willem, toespraak voor het Europarlement, woensdag 25 Mei 2016.

  Omdat het een besloten conferentie betreft voor elite laten we meteen maar met de deur in huis vallen. Vanaf de keukentafel serveren wij voor de komende dagen een 4-gangen menu,

  BREXIT – Shock and Scare Campaign II. (evolving update)
  TTIP, ISDS, CETA. (in progress)
  TROIKA vs MCS, Middle Class Scumbags. (in destruction)
  The Putin threats vs geo-peacekeeping NATO. (in progress)

  • Orlando schreef:

   Mijn beste kerel bij een viergangenmenu hoort ook een sorbet; dat zorgt ervoor dat je weer verder kunt eten (tijdens kerstmis doen we dat). 🙂

   Verder was de toespraak van Koning Willem wel mooi en hij heeft helemaal gelijk alleen weet ik niet of zo gemeend is.

 • Scafa schreef:

  Hahaha als ik alle reacties lees zijn de meningen verschillend waarom zouden mensen een meeting bij willen wonen waar van ze weten dat het niet goed is…..die mensen zijn geestesziek en net zo slecht als de mensen die de groep in de wereld hebben geholpen ….of komt het dat jullie Koning er bij is dan is hij wel duizend keer slechter dan jullie denken .

 • L. Vervloet schreef:

  Ik weet wie de volgende premier word!

 • x

  Check Also

  rivm

  RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

  Op 16 maart zei premier Rutte tijdens ...

  koning

  Iedereen in lockdown, maar koning gewoon op vakantie: ‘Nu is de maat vol’

  Nederland is deels weer in lockdown gegaan. ...

  >